gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.263
- Πόντοι
- 2.256
Μήπως ταίριαζε καλύτερα στο "ημερήσια ενημερωση για χεσιμο";;;;Μια από τις πιο παρακμιακες μου εμπειρίες σε στούντιο βριλησου. Είχα τρελές καύλες και δεν είχα λεφτά αλλά είχα αμάξι. Ένας φίλος είχε λεφτά επίσης καυλεςαλλα δεν είχε αμάξι. Να μην σας τα πολυλογω ο μαν με κέρασε πουτανα απλά για να τον πάω να γαμησει.
Όπως πηγαίναμε στο γήπεδο της ΑΕΚ απέξω κλάνω και χεζομαι πάνω μου. Δεν κατάλαβα καν τι έγινε.
Κάνοντας μια στάση πετάω βρακιά στο γήπεδο σκουπίζομαι με κάτι πετσέτες που βρήκα κάτω στα σκουπίδια.
Φτάνουμε βριλισου πάμε σε ένα εκεί, και μπαίνει πρώτος ο φίλος Μ.
Ρωτάω την τρανς τσατσογρια αν υπάρχει τουαλέτα καθώς νιώθω να χεζομαι σαν τρελός.
Μου δείχνει και πάω. Περνάω από ένα κουζνακι και βλέπω ενα τύπο να αράζει μέσα με κάτι δερμάτινα. Σίγουρα περίεργος και σίγουρα είχε κάνα ak-47 δίπλα .
μπαίνω τουαλέτα και βλέπω ότι δεν έχει καν χερούλι και κλειδαριά. Κάνω στάση κομάντο να τη κράταω κλειστή. Ρίχνω τη κουράδα και άστοχω και χτυπάει το στεφάνι και πέφτει η κουράδα στο πάτωμα.
αρχίζω και αγχώνομαι γτ σκέφτομαι τον τύπο θα με φάει λάχανο που τους έχεσα το πάτωμα . Σκουπίζομαι και τη μαζεύω τη κουράδα με το κωλοχαρτο και τη βάζω στη χεστρα.
βγαίνω έξω και περιμένω να τελειώσει ο δικός μ. Αφού τελειώνει μπαίνω εγώ μετά μέσα. Πάω κάνω ένα μπανάκι και το αστείο είναι ότι Μ εγλειφεκαι κωλο η γκόμενα. Αχχαχαχααχ που να ξέρε τι γινόταν πριν.
φεύγουμε κύριοι και όπως κατεβαίνω τα σκαλιά τρώω τα μούτρα μου και σκίζεται όλη η βερμούδα με αποτέλεσμα να είναι ο κωλος μ όλος έξω καθως δεν είχα βρακί.
το ηθικό δίδαγμα είναι 1) όταν κάποιος πάει να σας κεράσει κάτι πρέπει να πάθεις για να υπάρχει ισορροπία στα τσάκρα. 2) προσοχή στα στούντιο δεν ξέρετε τι υπάρχει μέσα από μυστηριους τύπους της νύχτας 3) μην φιλάτε τις γκόμενες γτ μπορεί να γλείφουν φρεσκοχεσμενες κωλάρες πριν.