Νέα

Πόσο ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΣ μπορεί να γίνει κανείς μες στις κάβλες του...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 290
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.997
Πόντοι
5.956
Νομίζω κανείς δεν έχει την όρεξη να κοροϊδεψει μια τέτοια ιστορία γιατι πάνω κάτω έχει συμβει σε όλους μας.
Πανω στην καυλα μας κάνουμε απιστευτες ανοησιες που αν το είχαμε κάνει οργανωμένα και θα είχαμε γαμησει καλυτερα αλλα και με λιγοτερα έξοδα και ταλαιπωρία.
Αλλα "μετα Χριστω προφήτες" υπάρχουν πολλοί...

Για τα μαυρακια στην Πατησίων δεν έχω άποψη. Για τα στουντιο ναι είναι ακριβα. Οταν εχω τρελες καυλες παω στην Πωλινα στην Καλυμνου. Που ξερω θα είναι ευγενικη και θα παω και θα φυγω σαν ανθρωπος.
Πανω στην καυλα μου έχω γαμησει στο γατοσπιτο μια γρια...πιο παλια.. ανβεβαίνοντας τα σκαλια εκανα εμετο.. Το ίδιο μου είχε συμβει και με μια γρια που γαμησα παλιοτερα στην Αλκιβιάδου. Θυμαμαι ήταν χοντρη, πανω απο 65. τη γαμουσα ενω φορουσε τις μαλλινες καλτσες της...μεσα κατι μαγειρευε... Τη γαμουσα στα τεσσερα και μου ελεγε για ενα πελατη της δασκαλο που πανω στο σεξ της ελεγε και το μαθημα... Κακοεχυσα... Βγαινοντας παλι εκανα εμετο στο πεζοδρομιο...
απο τις χειροτερες εμπειρίες μου....
Οπως και μια τριτη...εκεινη που έβγαινε νυφη τη Λιοσιων...
Η γριά κότα έχει το ζουμί!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.997
Πόντοι
5.956
οχι να το παιξω τζοβενος ή κανενα μοντελο αλλα τετοιες ιστοριες π γραφετε παιδια πραγματικα με κανουν να αναρωτιεμαι σε τι κοινωνια ζω...δεν λεω βρε παιδιά να γαμησετε μπαζα πανω σφη καυλα αλλα να γαματε γριες με καλτσες μαλλινες; πρεζου με χαρτοπετσετα στο χερι π εσταζε αιμα κ.α. ;;; ΟΧΙ δεν το αξιζετε σιγουρα μπορειτε να γαλησετε καλυτερα μουνια...μην πεφτετε τοοσο πολυ για ενα γαμησι...δεν αξιζει να προσβαλλεται τον ευατο σας για μια καυλα....μην γινεστε σκυλια π οπου βρουν τη χωνου ...ξεχωρισαμε απο ζωα μην γυρνατε πισω...ολα αυτα σας τα λεω φιλικα!! ςγαπηστε τη ζωη το σωμας και γσμηστε ωραια κοριτσια!!!
Ατίθασα νιάτα!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.997
Πόντοι
5.956
Ετσι ειναι ρε παιδια , θυμαμαι στα πολυ νιατα μου καπου στο 1984-5 ειχα παρει την περιβοητη τοτε Θοδώρα στα ορθια ( η καλη πιτσα τοτε ηταν αθηνας - Ευριπίδου και στα γυρω στενα στην αυλη μιας εκκλησιας που εχει εκει διπλα και μεσα ηταν λαος και εκανε λειτουργια ....
Αλλη φορα τοτε παλι αφραγκος και τερμα μες στην καυλα ειχα πιπωσει την γρια που κυκλοφορουσε εκει τα βραδια για 50δρχ ..... αναμεσα σε δυο αμαξια στην σωκρατους .....
Επισης στο χοματοδρομο κατω απο την ακροπολη που ενωνει την πλακα με την ανηφορα του θησειου που ειναι οι καφετεριες ( κατω απο τον βραχο της πνυκας ) πηδαγα ενα μουγκο τραβελι μες στα πευκα και απο κατω περναγαν ρομαντικα ζευγαρακια ...

Αλλα καλες εποχες , χωρις φοβο για aids κλπ ακαποτα ολα ( την βλενοροια δεν την αποφυγαμε ομως τοτε ) φτηνο sex .............
Νομίζω είσαι πρωταθλητης της παρακμής...εύγε! ( Μουγκό τραβελι! )

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.997
Πόντοι
5.956

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.081
Πόντοι
6.236

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.997
Πόντοι
5.956

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.297
Πόντοι
206
Μια προσωπικη εξομολογηση παρακμης (απο προχτες):

Καθομαστε σ' ενα μπαρακι με φιλους, στον Πειραια.
Εχω στην τσεπη μου 20 ευρω, κι ελαχιστη βενζινη.

Ετσι οπως καθομαι, αγγιζω τα μπουτια μιας φιλης (που ξερω οτι ΔΕΝ θα γαμησω, για διαφορους λογους).

Αυτη δεν αντιδραει αμεσα, οπότε συνεχιζω ν' αγγιζω μπουτι, με την εξωτερικη πλευρα των χεριων (δλδ οχι χουφτωμα).
Να σημειωσω οτι η τυπισσα ειναι μοντελοειδης, και θα την εσκιζα ανετα!

Η συναντηση λυεται προωρα (εχω χαλασει μόνο 10 ευρω, για ενα Talisker), εχω μεινει με μονιμη στυση, που δεν μπορω να κατευνασω. Το άλλο 10ευρω με γαργαλαει.
Αποφασιζω να παω σπιτι, αλλά ΔΕΝ μπορω να ηρεμησω...

Πιανω Ποταμι, με 150χλμ την ωρα, κι ανεβαινω για εξοδο Δυρραχιου - Αγιου Μελετιου (...)

Στο μεταξυ, κατουριεμαι τρελά, αλλα μες στις καυλες μου ξεχνιεμαι (ή σκεφτομαι πως θ' αντεξω). Φτανω ψηλα στην Πατησιων, καρφωτος για τις μαυρες, αλλά συνειδητοποιω οτι θα σκασω.
Αρχιζω να κανω κυκλους, γυρω απ' την επιμαχη περιοχη, ψαχνοντας ενα μερος να κατουρησω.

Βρισκω ενα απομερο, σκοτεινο σημειο, κι αρχιζω να κατουραω σ' ενα δεντρακι (γυρω-γυρω εχει σπιτια, αλλά δεν πολυφαινεσαι μες στα σκοταδια).
Καθως τον εχω ηδη βγαλει εξω, περνανε 2 μηχανες της ομαδας Ζητα. Κανω το κοροιδο και κατουραω (δεν μπορουσα να κρατηθω).
Στα μισα του κατουρηματος, τούς βλεπω να κανουν αναστροφη, και να 'ρχονται να μου ζητησουν τα ρεστα.
Συνεχιζω να κατουραω... Τοτε, συνειδητοποιω οτι δεν εχω μαζι μου ταυτοτητα. Κι οτι, αν με μαζεψουν για εξακριβωση, θα πρεπει να τηλεφωνησω στον γέρο μου, μες στη νυχτα, και να του λεω οτι μ' επιασαν να κατουραω σε περιοχη με μαυρες, σε κοινη θεα [=κινδυνος αποκληρωσης!!!]

Ο ενας μπατσος μού λεει: "Φιλε κατουρας?" (κοιταζοντας τη μαλαπερδα μου)
"Χιλια συγγνωμη, ρε παιδια, θα 'σκαγα!" - ενω προσπαθω να σταματησω τη ροη.
Μαζευω βιαστικα τη μαλαπερδα μου, οι μπατσοι απομακρυνονται (ΕΥΤΥΧΩΣ!), και τοτε, συνειδητοποιω οτι ψιλοκατουρηθηκα πανω μου, γιατι οπως την μαζεψα βιαστικα, δημιουργηθηκε μια κηλιδα (εμφανης πανω απ' το παντελονι).

Σημειωτεον, ειχα παρκαρει αρκετά πιο περα (αλλιως θα εκλεινα το δρομο). Και, αρα, θα 'πρεπε να βαδισω καποια μετρα με κατουρημενο ασπρο παντελονι. Τεσπα, φτανω στο ΙΧ (εχοντας καλυψει την κηλιδα με τη μπλουζα μου), και ξεκιναω να φυγω ταπεινωμενος.
Τοτε, συνειδητοποιω οτι ειμαι ΑΚΟΜΑ καυλωμενος, και δε θα μπορουσα να ηρεμησω αν δε χυσω σε καποια μαυρη.
Σχεδον ετρεμα απ' την καυλα, καλοκαιριατικα.

Αγνοω, λοιπον, το "ατυχημα" και παω για πιπα.
(εκει, ενιωσα ακομα πιο ταπεινωμενος, αλλά δεν μπορουσα να κανω αλλιως)

Παιρνω τηλ. την Τζεσικα, τη μοναδικη μαυρη που ειναι καυλιαρα και δεν φαινεται θυμα εκμεταλλευσης (ή τουλαχιστον δεν το κανει με το στανιό), η οποια μου λεει πως θα 'ρθει σε 5 λεπτα.
Καθως μιλαει, ακουω κατι χλαπ-χλαπ μεταξυ των λεξεων...
Τη φανταζομαι να τσιμπουκωνει καποιον αλλο λεχριτη, αηδιαζω και παιρνω την πρωτη μαυρη που βλεπω μπροστα μου: Ενα χοντρο μπαζο, με ξινισμενη φατσα.

Τής διευκρινισα οτι θελω να πιανω κωλο, την ειδα να δισταζει (για 10ευρω), τής λεω "ενταξει, βγες απ' το αμαξι/ δεν μ' αρεσει να πιεζω κανεναν" (δις - τρις), εκεινη δεν βγαινει, ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα μου βγαλει την πιστη, αλλά, μες στην καυλα μου, παω πισω απ' το παρκακι για πιπα. [Α, ρε Τζεσικα!!]

Φυσικα, η τυπισσα μισοκατεβαζει το παντελονι, και μου ζηταει κι αλλα λεφτα για να το βγαλει (πόσο κλασσικο!)
Κλαιω το δεκαρικο, και προσπαθω να χυσω για να τελειωνω. Πραγμα που εγινε πανευκολα...
Συνειδητοποιω οτι δεν εχω υγρα μαντηλακια, και τα χαρτομαντηλα τελείωσαν. Σκουπιζομαι με το τελευταιο χαρτομαντηλο, μαζευω τα κατουρημενα σωβρακα + παντελονια και οδευω σπιτι, για ενα ΚΑΥΤΟ μπανιο.

Μες στην καθολικη μου ξεφτιλα, το κερασακι ειναι αυτο:
Κοντευω να ξεμεινω απο βενζινη!!! (εχοντας 1-2 ευρω σε ψιλα)

Διασχιζω όλο το Ποταμι, φτανω με ενδειξη ("Ο χιλιομετρα") σπιτι μου, που, σημειωτεον ειναι 2 βηματα απ' τον Πειραια... Εχοντας διασχισει, πηγαινελα, τη μιση Αττικη για να κατουρησω σ' ενα δεντρακι, να γινω ρεζιλι στους μπατσους και να χυσω σε μια καποτα, μετά απο αθλια πιπα μιας δυστροπης, βρωμικης χοντρελας που πιστευει στα βουντου.

Αυτη ειναι η προσωπικη μου ιστορια.

Δεν ξερω γιατι, αλλά ενιωσα την αναγκη να τη μοιραστω. Ισως στο πλαισιο (αυτο)ψυχαναλυσης.

Χαιρετω.
Φίλε θέλω να σου πω αναδρομικά RESPECT για την προ πενταετίας ανάρτησή σου, τώρα μόλις τη διάβασα...............! Και νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω κάνει παρακμιακά πράγματα μέσα στις καύλες μου...ειδικά παλιότερα....αλλά τελικά υπάρχουν κι άλλοι άξιοι συναγωνιστές που έχουν θριαμβεύσει και αυτοί.............!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.997
Πόντοι
5.956
...ειχα σχεδον ξεροχυσει και τα χυσια εκαναν κουβεντα με το σωβρακο. οταν ετοιμαστηκαμε να φυγουμε, ειπα στην παρεα οτι παω στο wc και ερχομαι αμεσως..πηγα τραβηξα μια αστραπιαια μαλακια, εχυσα στην αριστερη μου παλαμη, και οταν γυρισα την χαιρετησα , της ευχηθηκα καλες διακοπες και στεγνωσα την παλαμη μου με τα χυσια στο χερι της..εκει της εφυγε η πυτιριδα..καταλαβε οτι κατι υγρο ηταν στο χερι της αλλα δεν μπορουσε να αντιδρασει και μαλιστα μπροστα σε ολους...καληνυχτιστικαμε και δεν την ξαναδα ποτε στην ζωη μου. εφυγε και απο την παρεα..
Χαχαχαχ.. ωραίος!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.081
Πόντοι
6.236
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.441
Πόντοι
3.556

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.081
Πόντοι
6.236

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.997
Πόντοι
5.956
Το καλό είναι πάντως ότι το κατάλαβες κάποτε. Παίζει να μην το καταλάβουμε ποτέ.
Εντάξει... Προσωπικά έχασα αρκετά χρόνια της νεότητας..
Καλό είναι να είμαστε πάντα σε επιφυλακή..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.081
Πόντοι
6.236
Εντάξει... Προσωπικά έχασα αρκετά χρόνια της νεότητας..
Καλό είναι να είμαστε πάντα σε επιφυλακή..
Σίγουρα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό (ακόμα πιο δύσκολα όταν είμαστε πάνω στην νεότητα και οι ορμές είναι πιο "αδιάλλακτες").
Ωστόσο δεν μας είπες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom