Νέα

Πόσο ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΣ μπορεί να γίνει κανείς μες στις κάβλες του...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.179
Πόντοι
3.846
Για να προσθέσω κάτι στη κουβέντα.

Το βασικό μοτίβο που μέχρι τώρα έχει αναπτυχθεί είναι ότι μέσα στη κάβλα του κάποιος μπορεί να οδηγηθεί σε παρακμιακές καταστάσεις.

Ισως όμως θα πρέπει να γίνει φανερό ότι το πράγμα δουλευει σε πολλές περιπτώσεις και αντίστροφα. Και μάλιστα σε κάποιους χωρίς να το συνειδητοποιούν !!!

Δηλαδή κάποιοι βρίσκουν γκάβλα μέσα στην παρακμή και την πτώση.

Κάποιοι άλλοι βρίσκουν γκάβλα και αντλούν ηδονή μόνο μέσα στη παρακμή.

Πολλοί απο τους δεύτερους παραπάνω έχουν και ενοχές και αναπτύσουν ψυχολογικά σύνδρομα.

Βλέπω κάποιους φίλους στο site να αναριωτούνται πώς είναι δυνατόν να δουλεύουν κάποια μπουρδέλα με κυριολεκτικά ελεεινές συνθήκες υγειινής ??!! Η απάντηση είναι ότι έχουν το κοινό τους. Οτι δηλαδή κάποιους αυτή η παρακμή τους ιντριγκάρει και τους φτιάχνει.

Ο Κουροσάβα και ο Βισκόντι έχουν ασχοληθεί ( ως σκηνοθέτες ) αρκετά με τι θέμα.

Οποιος δεί ( και πάρει πρέφα ) την Αυτοκρατορία των αισθήσεων του Κουροσάβα θα καταλάβει τι εννοώ !!

Ο Μπουκόβσκι από τη δική του σκοπιά επίσης.

Αυτά απο μένα. Καλό καλοκαίρι σε όλους !!! :hi: :hi:
Ελπίζω να σε ικανοποίησε το ταξίδι στην Καμπότζη.

Σε ποιες ταινίες του Κουροσάβα απευθύνεσαι; Σε όσες έχω δει εγώ, θα έλεγα ότι ήταν περισσότερο ηθικολόγος και συναισθηματικός. Και έχοντας διαβάσει την αυτοβιογραφία του θα έλεγα ότι κάθε άλλο παρά παρακμιακός ήταν.

Μπουκόφσκι ο αρχιερέας της παρακμής, πολύ καλες και ο ταινίες που έχουν βασιστεί στα δικά του κείμενα (Barfly, Factotum).

Από ταινίες για την ηδονή της παρακμής, θα έλεγα Οικονομίδης και Μπόγρης για το ελληνικό σινεμά, Παζολίνι, Λάρρυ Κλαρκ, Φατίχ Ακίν από το διεθνές στερέωμα.

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.365
Πόντοι
456
Ζητάω απο τη γυναίκα μου να τη γαμήσω. Μου λεει όχι. Ξανά. Ίδια απάντηση. Ξανά. "Να σου παίξω μια μαλακία;;;".Δέχομαι. 'Αλλη φορά η απάντηση είναι ενα διεκπεραιωτικό γαμησι του 5 λεπτου. Την επόμενη μέρα της λέω με εκδικητικό στυλ ¨ανέβασα φωτο της κωλάρας σου κ την cockarane 2 χοντρόψωλοι".Είδε τις φωτο κ πόζαρε τον πάτο της δίπλα στο laptop με τις cockarismenes φωτο. "Δείξτους κ αυτή", μου είπε. Από τότε, πολλές φορες για να μην μου κάτσει μου λεει παίξε μαλακία με άλλους στο ιντερνετ με τις φωτο της κωλάρας μου. Και αυτό κάνω.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.739
Πόντοι
2.306
Ζητάω απο τη γυναίκα μου να τη γαμήσω. Μου λεει όχι. Ξανά. Ίδια απάντηση. Ξανά. "Να σου παίξω μια μαλακία;;;".Δέχομαι. 'Αλλη φορά η απάντηση είναι ενα διεκπεραιωτικό γαμησι του 5 λεπτου. Την επόμενη μέρα της λέω με εκδικητικό στυλ ¨ανέβασα φωτο της κωλάρας σου κ την cockarane 2 χοντρόψωλοι".Είδε τις φωτο κ πόζαρε τον πάτο της δίπλα στο laptop με τις cockarismenes φωτο. "Δείξτους κ αυτή", μου είπε. Από τότε, πολλές φορες για να μην μου κάτσει μου λεει παίξε μαλακία με άλλους στο ιντερνετ με τις φωτο της κωλάρας μου. Και αυτό κάνω.
Για να ασχολεισαι ακομα σημαινει οτι τη γουσταρεις τη φαση...και αυτη σε εχει παρει χαμπαρι και σε εχει κανει το πουτσνακι της....
καλα ξεμπερδεματα.

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.365
Πόντοι
456
Για να ασχολεισαι ακομα σημαινει οτι τη γουσταρεις τη φαση...και αυτη σε εχει παρει χαμπαρι και σε εχει κανει το πουτσνακι της....
καλα ξεμπερδεματα.
Ακριβώς, παρακμή λοιπόν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.779
Πόντοι
19.795
Κωνσταντινούπολη, πριν 5 χρόνια. Απέναντι από το σταθμό του τραμ "Ακσαραι", μια γεφυρουλα, όπου προ κορονοιου γινόταν πασαρέλα.
Ψωνίζω μια μιλφαρα Ρουμάνα, από τις λίγες εκεί που μίλαγαν αγγλικά και μάλιστα καλά, παντρεμένη με Τούρκο. Πάμε σπίτι μου, μου λέει, έπαιζα την ζωή μου κορώνα-γραμματα, αλλά την ακολούθησα. Περπατήσαμε κάπου ένα χιλιόμετρο, και φτάσαμε σε μια γειτονιά με χαμόσπιτα. Μπήκαμε σέ ένα από αυτά, με μια μικρή αυλή.
Μόλις μπήκαμε μια γριά που μαγείρευε στο βάθος ενός διαδρόμου και ένας άντρας με ένα μωρό στην αγκαλιά που έκλαιγε. Μόλις την είδανε αρχίσανε να της φωνάζουν και οι δύο στα Τουρκικά.
Μπήκαμε σε ένα δωμάτιο, που στο βάθος είχε ένα άλλο, πολύ μικρό δωμάτιο, με κουρτίνα, και ένα κρεβάτι, ίσα ίσα που χωρούσε στο μικρό δωμάτιο.
Εκεί πίσω από την κουρτίνα, με το φόβο μην φάω καμμιά μαχαιριά στην πλάτη, την πήδηξα, αφού πρώτα μου έκανε μια από τις καλύτερες πίπες εβερ.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.739
Πόντοι
2.306
Κωνσταντινούπολη, πριν 5 χρόνια. Απέναντι από το σταθμό του τραμ "Ακσαραι", μια γεφυρουλα, όπου προ κορονοιου γινόταν πασαρέλα.
Ψωνίζω μια μιλφαρα Ρουμάνα, από τις λίγες εκεί που μίλαγαν αγγλικά και μάλιστα καλά, παντρεμένη με Τούρκο. Πάμε σπίτι μου, μου λέει, έπαιζα την ζωή μου κορώνα-γραμματα, αλλά την ακολούθησα. Περπατήσαμε κάπου ένα χιλιόμετρο, και φτάσαμε σε μια γειτονιά με χαμόσπιτα. Μπήκαμε σέ ένα από αυτά, με μια μικρή αυλή.
Μόλις μπήκαμε μια γριά που μαγείρευε στο βάθος ενός διαδρόμου και ένας άντρας με ένα μωρό στην αγκαλιά που έκλαιγε. Μόλις την είδανε αρχίσανε να της φωνάζουν και οι δύο στα Τουρκικά.
Μπήκαμε σε ένα δωμάτιο, που στο βάθος είχε ένα άλλο, πολύ μικρό δωμάτιο, με κουρτίνα, και ένα κρεβάτι, ίσα ίσα που χωρούσε στο μικρό δωμάτιο.
Εκεί πίσω από την κουρτίνα, με το φόβο μην φάω καμμιά μαχαιριά στην πλάτη, την πήδηξα, αφού πρώτα μου έκανε μια από τις καλύτερες πίπες εβερ.
Σε τραταρε τουλάχιστον κανενα μεζε η γρια μετα τον αγωνα?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
:hi: :hi: :hi: Ελπίζω να σε ικανοποίησε το ταξίδι στην Καμπότζη.

Σε ποιες ταινίες του Κουροσάβα απευθύνεσαι; Σε όσες έχω δει εγώ, θα έλεγα ότι ήταν περισσότερο ηθικολόγος και συναισθηματικός. Και έχοντας διαβάσει την αυτοβιογραφία του θα έλεγα ότι κάθε άλλο παρά παρακμιακός ήταν.

Μπουκόφσκι ο αρχιερέας της παρακμής, πολύ καλες και ο ταινίες που έχουν βασιστεί στα δικά του κείμενα (Barfly, Factotum).

Από ταινίες για την ηδονή της παρακμής, θα έλεγα Οικονομίδης και Μπόγρης για το ελληνικό σινεμά, Παζολίνι, Λάρρυ Κλαρκ, Φατίχ Ακίν από το διεθνές στερέωμα.
Αναφερόμουν στην ταινία του Κουροσάβα Ran που βασίζεται στη κεντρική θεματολογία του Βασιλιά Ληρ με την ιαπωνική επίδραση από τον Μοτονάρι.

Μια και το συζητάμε . Και η
Αυτοκρατορία των αισθήσεων του Ισίμα έχει σχετική με το θέμα πλοκή.

Ουσιαστικά σου δίνουν τη συλλογιστική της πτώσης και της παρακμής με διαφορετικές ομως αιτίες ως αφετηρίες.

Η αυτοκρατορία των αισθήσεων ίσως ταιριάζει περισσοτερο και στην γενικότερη θεματολογία του site. :hi: :hi:

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic
Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αν στο nick σου το 30 είναι η ηλικία σου, τώρα πρέπει να είσαι 34, σωστά? Δεν ξέρω πόσα χρόνια είσαι παντρεμένος, αλλά αν έχετε χάσει την σεξουαλική επαφή τόσο νωρίς, τότε δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα! Δεν θα αντέξει κανείς από τους δυο σας κι ας παίζετε τέτοια παιχνιδάκια τώρα του στυλ "΄εβγαλα τον κώλο σου στο internet" και να παίρνεις απάντηση "οκ, τράβα φωτογραφίες κι ανέβασε κι άλλες!". Εκτός αν η γυναίκα σου είναι σε φάση swinging, παιχνίδια με κάμερες και διάφορα τέτοια... και δεν το ξέρεις!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Οταν λειπει ο δημητρακης29 ,κ ο ουκας ο χαρης απο το σαητ, ολα τα θρεντ μου φαινονται το ιδιο αδιαφορα

Leyteris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
γνωριμια με μπαροβια στον Ανδρονικο,απελπισμενος να το σπρωξω περναμε ολο το βραδυ πινοντας με την τυπισα να τρωι στραγαλια (κρατηστε το αυτο) κλεινει παμε σπιτι της γαμιομαστε κοιμομαστε ξυπναμε παμε να ξαναγαμηθουμε και λεω θα παρω και κολο.βρισκω αντισταση αλλα δεν σταματαω μεχρι που αρχιζει να τσουζει.βγαινω με το πουτσοκεφαλο ανοιγμενο σαν γαρυφαλο.η τυπισα ετρωγε τα στραγαλια σχεδον αμασητα....

phantasm

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
42
Πόντοι
0
γνωριμια με μπαροβια στον Ανδρονικο,απελπισμενος να το σπρωξω περναμε ολο το βραδυ πινοντας με την τυπισα να τρωι στραγαλια (κρατηστε το αυτο) κλεινει παμε σπιτι της γαμιομαστε κοιμομαστε ξυπναμε παμε να ξαναγαμηθουμε και λεω θα παρω και κολο.βρισκω αντισταση αλλα δεν σταματαω μεχρι που αρχιζει να τσουζει.βγαινω με το πουτσοκεφαλο ανοιγμενο σαν γαρυφαλο.η τυπισα ετρωγε τα στραγαλια σχεδον αμασητα....
εντυπωσιαζομαι που υπαρχει ακομα ο ανδρονικος. θυμαμαι πριν 12 χρονια, επι θητειας, το συζητουσαμε με δεος με τις σειρουλες, σαν να προκειται για την γη της επαγγελιας.

φυσικα ποτε δεν πηγαμε, οπως λεγαμε, γιατι ημασταν τραχανοπλαγιαδες

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Πριν πολλα χρονια πισω, στην φοιτητοπαρεα μας υπηρχε μια γκομενα ανετα 9αρι, προσωπαρα, σωματαρα και φυσικα ψωναρα. ηταν ομορφη και επαιζε αλλα μεχρι εκει..δεν την ειχα δει ποτε με γκομενο, και ολο με φιλες εκανε παρεα, για καφε ψωνια κλπ.
Μεση καλοκαιριου και ετοιμαζοταν να παει με τις φιλες της που αλλου? μυκονο, και εχουμε βγει το βραδυ πριν την αναχωρηση της για φαγητο ολη η παρεα. αυτη φοραγε για φουστα μια φαρδια ζωνη και ετσι οπως καθομουν εβλεπα μεχρι τις ωοθηκες της...σε καποια στιγμη εκατσε διπλα μου και αρχισε παλι εκεινα τα τυχαια αγγιγματα, τα πειραγματα κλπ, ολα αυτα που εκανε τοσο καιρο για την αυτοεπιβεβαιωση της φυσικα. εμενα μου ειχε γινει καγκελο, την ψιλοεπιανα και εγω, της ακουμπουσα λιγο το στηθος της σε καποιο αστειο κλπ. με ειχε φτιαξει απιστευτα αλλα οπως παντα θα επαιρνα τα αρχιδια μου σε ταπερ και θα εφευγα..ειχα σχεδον ξεροχυσει και τα χυσια εκαναν κουβεντα με το σωβρακο. οταν ετοιμαστηκαμε να φυγουμε, ειπα στην παρεα οτι παω στο wc και ερχομαι αμεσως..πηγα τραβηξα μια αστραπιαια μαλακια, εχυσα στην αριστερη μου παλαμη, και οταν γυρισα την χαιρετησα , της ευχηθηκα καλες διακοπες και στεγνωσα την παλαμη μου με τα χυσια στο χερι της..εκει της εφυγε η πυτιριδα..καταλαβε οτι κατι υγρο ηταν στο χερι της αλλα δεν μπορουσε να αντιδρασει και μαλιστα μπροστα σε ολους...καληνυχτιστικαμε και δεν την ξαναδα ποτε στην ζωη μου. εφυγε και απο την παρεα..
και γω εχω κανει κατι παρομοιο. στο καφε του χωριου μου μαζευεται νεολαια. ειναι ενα 18 χρονο μουνακι που την πειραζω και σπαω πλακα μαζι της. παω τουαλετα κατουραω πεφτουν κατι πιτσιλιες στο δαχτυλο και πασαλιφω το χερι. φυσικα δε τα πλενω και βγαινω. μολις την βλεπω της δινω το χερι, μου το δινει και αυτη και της λεω ''που σε ρε γιαννα '' και κολλαμε τα χερια. βαζω και το αλλο το χερι μου πανω απτο δικο της και το σφιγκω λιγο , και το αφηνω. εγω παω καθομαι στο μπαρ να συνεχισω τις μπυρες, αυτη παει τουαλετα. ποσο καυλωσα που σαυτο το γλυκο πλασμα με κορμι που κολαζει και αγιο, της αφησα το dna μου πανω στο απαλο μυρωδατο χερακι της.

2t2018

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Μια προσωπικη εξομολογηση παρακμης (απο προχτες):

Καθομαστε σ' ενα μπαρακι με φιλους, στον Πειραια.
Εχω στην τσεπη μου 20 ευρω, κι ελαχιστη βενζινη.

Ετσι οπως καθομαι, αγγιζω τα μπουτια μιας φιλης (που ξερω οτι ΔΕΝ θα γαμησω, για διαφορους λογους).

Αυτη δεν αντιδραει αμεσα, οπότε συνεχιζω ν' αγγιζω μπουτι, με την εξωτερικη πλευρα των χεριων (δλδ οχι χουφτωμα).
Να σημειωσω οτι η τυπισσα ειναι μοντελοειδης, και θα την εσκιζα ανετα!

Η συναντηση λυεται προωρα (εχω χαλασει μόνο 10 ευρω, για ενα Talisker), εχω μεινει με μονιμη στυση, που δεν μπορω να κατευνασω. Το άλλο 10ευρω με γαργαλαει.
Αποφασιζω να παω σπιτι, αλλά ΔΕΝ μπορω να ηρεμησω...

Πιανω Ποταμι, με 150χλμ την ωρα, κι ανεβαινω για εξοδο Δυρραχιου - Αγιου Μελετιου (...)

Στο μεταξυ, κατουριεμαι τρελά, αλλα μες στις καυλες μου ξεχνιεμαι (ή σκεφτομαι πως θ' αντεξω). Φτανω ψηλα στην Πατησιων, καρφωτος για τις μαυρες, αλλά συνειδητοποιω οτι θα σκασω.
Αρχιζω να κανω κυκλους, γυρω απ' την επιμαχη περιοχη, ψαχνοντας ενα μερος να κατουρησω.

Βρισκω ενα απομερο, σκοτεινο σημειο, κι αρχιζω να κατουραω σ' ενα δεντρακι (γυρω-γυρω εχει σπιτια, αλλά δεν πολυφαινεσαι μες στα σκοταδια).
Καθως τον εχω ηδη βγαλει εξω, περνανε 2 μηχανες της ομαδας Ζητα. Κανω το κοροιδο και κατουραω (δεν μπορουσα να κρατηθω).
Στα μισα του κατουρηματος, τούς βλεπω να κανουν αναστροφη, και να 'ρχονται να μου ζητησουν τα ρεστα.
Συνεχιζω να κατουραω... Τοτε, συνειδητοποιω οτι δεν εχω μαζι μου ταυτοτητα. Κι οτι, αν με μαζεψουν για εξακριβωση, θα πρεπει να τηλεφωνησω στον γέρο μου, μες στη νυχτα, και να του λεω οτι μ' επιασαν να κατουραω σε περιοχη με μαυρες, σε κοινη θεα [=κινδυνος αποκληρωσης!!!]

Ο ενας μπατσος μού λεει: "Φιλε κατουρας?" (κοιταζοντας τη μαλαπερδα μου)
"Χιλια συγγνωμη, ρε παιδια, θα 'σκαγα!" - ενω προσπαθω να σταματησω τη ροη.
Μαζευω βιαστικα τη μαλαπερδα μου, οι μπατσοι απομακρυνονται (ΕΥΤΥΧΩΣ!), και τοτε, συνειδητοποιω οτι ψιλοκατουρηθηκα πανω μου, γιατι οπως την μαζεψα βιαστικα, δημιουργηθηκε μια κηλιδα (εμφανης πανω απ' το παντελονι).

Σημειωτεον, ειχα παρκαρει αρκετά πιο περα (αλλιως θα εκλεινα το δρομο). Και, αρα, θα 'πρεπε να βαδισω καποια μετρα με κατουρημενο ασπρο παντελονι. Τεσπα, φτανω στο ΙΧ (εχοντας καλυψει την κηλιδα με τη μπλουζα μου), και ξεκιναω να φυγω ταπεινωμενος.
Τοτε, συνειδητοποιω οτι ειμαι ΑΚΟΜΑ καυλωμενος, και δε θα μπορουσα να ηρεμησω αν δε χυσω σε καποια μαυρη.
Σχεδον ετρεμα απ' την καυλα, καλοκαιριατικα.

Αγνοω, λοιπον, το "ατυχημα" και παω για πιπα.
(εκει, ενιωσα ακομα πιο ταπεινωμενος, αλλά δεν μπορουσα να κανω αλλιως)

Παιρνω τηλ. την Τζεσικα, τη μοναδικη μαυρη που ειναι καυλιαρα και δεν φαινεται θυμα εκμεταλλευσης (ή τουλαχιστον δεν το κανει με το στανιό), η οποια μου λεει πως θα 'ρθει σε 5 λεπτα.
Καθως μιλαει, ακουω κατι χλαπ-χλαπ μεταξυ των λεξεων...
Τη φανταζομαι να τσιμπουκωνει καποιον αλλο λεχριτη, αηδιαζω και παιρνω την πρωτη μαυρη που βλεπω μπροστα μου: Ενα χοντρο μπαζο, με ξινισμενη φατσα.

Τής διευκρινισα οτι θελω να πιανω κωλο, την ειδα να δισταζει (για 10ευρω), τής λεω "ενταξει, βγες απ' το αμαξι/ δεν μ' αρεσει να πιεζω κανεναν" (δις - τρις), εκεινη δεν βγαινει, ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα μου βγαλει την πιστη, αλλά, μες στην καυλα μου, παω πισω απ' το παρκακι για πιπα. [Α, ρε Τζεσικα!!]

Φυσικα, η τυπισσα μισοκατεβαζει το παντελονι, και μου ζηταει κι αλλα λεφτα για να το βγαλει (πόσο κλασσικο!)
Κλαιω το δεκαρικο, και προσπαθω να χυσω για να τελειωνω. Πραγμα που εγινε πανευκολα...
Συνειδητοποιω οτι δεν εχω υγρα μαντηλακια, και τα χαρτομαντηλα τελείωσαν. Σκουπιζομαι με το τελευταιο χαρτομαντηλο, μαζευω τα κατουρημενα σωβρακα + παντελονια και οδευω σπιτι, για ενα ΚΑΥΤΟ μπανιο.

Μες στην καθολικη μου ξεφτιλα, το κερασακι ειναι αυτο:
Κοντευω να ξεμεινω απο βενζινη!!! (εχοντας 1-2 ευρω σε ψιλα)

Διασχιζω όλο το Ποταμι, φτανω με ενδειξη ("Ο χιλιομετρα") σπιτι μου, που, σημειωτεον ειναι 2 βηματα απ' τον Πειραια... Εχοντας διασχισει, πηγαινελα, τη μιση Αττικη για να κατουρησω σ' ενα δεντρακι, να γινω ρεζιλι στους μπατσους και να χυσω σε μια καποτα, μετά απο αθλια πιπα μιας δυστροπης, βρωμικης χοντρελας που πιστευει στα βουντου.

Αυτη ειναι η προσωπικη μου ιστορια.

Δεν ξερω γιατι, αλλά ενιωσα την αναγκη να τη μοιραστω. Ισως στο πλαισιο (αυτο)ψυχαναλυσης.

Χαιρετω.
Εχεις το τηλέφωνο της Τζέσικα φίλε?

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εχεις το τηλέφωνο της Τζέσικα φίλε?

Έχω χάσει τα ίχνη της προ πολλού- όπως και μιας μετέπειτα καλής μαυρούλας, της Μπιούτι, που έκανε πιάτσα στα ίδια μέρη.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Ετσι οπως καθομαι, αγγιζω τα μπουτια μιας φιλης (που ξερω οτι ΔΕΝ θα γαμησω, για διαφορους λογους).

Αυτη δεν αντιδραει αμεσα, οπότε συνεχιζω ν' αγγιζω μπουτι, με την εξωτερικη πλευρα των χεριων (δλδ οχι χουφτωμα).

Η συναντηση λυεται προωρα (εχω χαλασει μόνο 10 ευρω, για ενα Talisker), εχω μεινει με μονιμη στυση, που δεν μπορω να κατευνασω. Το άλλο 10ευρω με γαργαλαει.

Πιανω Ποταμι, με 150χλμ την ωρα, κι ανεβαινω για εξοδο Δυρραχιου - Αγιου Μελετιου (...)

Στο μεταξυ, κατουριεμαι τρελά, αλλα μες στις καυλες μου ξεχνιεμαι (ή σκεφτομαι πως θ' αντεξω). Φτανω ψηλα στην Πατησιων, καρφωτος για τις μαυρες, αλλά συνειδητοποιω οτι θα σκασω.
Αρχιζω να κανω κυκλους, γυρω απ' την επιμαχη περιοχη, ψαχνοντας ενα μερος να κατουρησω.

Βρισκω ενα απομερο, σκοτεινο σημειο, κι αρχιζω να κατουραω σ' ενα δεντρακι (γυρω-γυρω εχει σπιτια, αλλά δεν πολυφαινεσαι μες στα σκοταδια).
Καθως τον εχω ηδη βγαλει εξω, περνανε 2 μηχανες της ομαδας Ζητα. Κανω το κοροιδο και κατουραω (δεν μπορουσα να κρατηθω).
Στα μισα του κατουρηματος, τούς βλεπω να κανουν αναστροφη, και να 'ρχονται να μου ζητησουν τα ρεστα.
Συνεχιζω να κατουραω... Τοτε, συνειδητοποιω οτι δεν εχω μαζι μου ταυτοτητα. Κι οτι, αν με μαζεψουν για εξακριβωση, θα πρεπει να τηλεφωνησω στον γέρο μου, μες στη νυχτα, και να του λεω οτι μ' επιασαν να κατουραω σε περιοχη με μαυρες, σε κοινη θεα [=κινδυνος αποκληρωσης!!!]

Μαζευω βιαστικα τη μαλαπερδα μου, οι μπατσοι απομακρυνονται (ΕΥΤΥΧΩΣ!), και τοτε, συνειδητοποιω οτι ψιλοκατουρηθηκα πανω μου, γιατι οπως την μαζεψα βιαστικα, δημιουργηθηκε μια κηλιδα (εμφανης πανω απ' το παντελονι).

Σημειωτεον, ειχα παρκαρει αρκετά πιο περα (αλλιως θα εκλεινα το δρομο). Και, αρα, θα 'πρεπε να βαδισω καποια μετρα με κατουρημενο ασπρο παντελονι. Τεσπα, φτανω στο ΙΧ (εχοντας καλυψει την κηλιδα με τη μπλουζα μου), και ξεκιναω να φυγω ταπεινωμενος.
Τοτε, συνειδητοποιω οτι ειμαι ΑΚΟΜΑ καυλωμενος, και δε θα μπορουσα να ηρεμησω αν δε χυσω σε καποια μαυρη.

Παιρνω τηλ. την Τζεσικα, τη μοναδικη μαυρη που ειναι καυλιαρα και δεν φαινεται θυμα εκμεταλλευσης (ή τουλαχιστον δεν το κανει με το στανιό), η οποια μου λεει πως θα 'ρθει σε 5 λεπτα.
Τη φανταζομαι να τσιμπουκωνει καποιον αλλο λεχριτη, αηδιαζω και παιρνω την πρωτη μαυρη που βλεπω μπροστα μου: Ενα χοντρο μπαζο, με ξινισμενη φατσα.

Τής διευκρινισα οτι θελω να πιανω κωλο, την ειδα να δισταζει (για 10ευρω), τής λεω "ενταξει, βγες απ' το αμαξι/ δεν μ' αρεσει να πιεζω κανεναν" (δις - τρις), εκεινη δεν βγαινει, ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα μου βγαλει την πιστη, αλλά, μες στην καυλα μου, παω πισω απ' το παρκακι για πιπα. [Α, ρε Τζεσικα!!]

Φυσικα, η τυπισσα μισοκατεβαζει το παντελονι, και μου ζηταει κι αλλα λεφτα για να το βγαλει (πόσο κλασσικο!)
Κλαιω το δεκαρικο, και προσπαθω να χυσω για να τελειωνω. Πραγμα που εγινε πανευκολα...
Συνειδητοποιω οτι δεν εχω υγρα μαντηλακια, και τα χαρτομαντηλα τελείωσαν. Σκουπιζομαι με το τελευταιο χαρτομαντηλο, μαζευω τα κατουρημενα σωβρακα + παντελονια και οδευω σπιτι, για ενα ΚΑΥΤΟ μπανιο.

Διασχιζω όλο το Ποταμι, φτανω με ενδειξη ("Ο χιλιομετρα") σπιτι μου, που, σημειωτεον ειναι 2 βηματα απ' τον Πειραια... Εχοντας διασχισει, πηγαινελα, τη μιση Αττικη για να κατουρησω σ' ενα δεντρακι, να γινω ρεζιλι στους μπατσους και να χυσω σε μια καποτα, μετά απο αθλια πιπα μιας δυστροπης, βρωμικης χοντρελας που πιστευει στα βουντου.

Δεν ξερω γιατι, αλλά ενιωσα την αναγκη να τη μοιραστω. Ισως στο πλαισιο (αυτο)ψυχαναλυσης.

Χαιρετω

Χαιρετω.
Όντως, μεγάλη παρακμα! Μπράβο!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εχω περπατησει 10 χιλιομετρα μεχρι το σπιτι μου. Χεσμενος.

Σε παρτυ με ουισκια και τετοια δεν με καλουσαν, δουλευω απο 18 ετων σε αντιθεση με τα περισσοτερα μαμοθρεφτα.
Διαρροια τυπε τι κουραδα...
Τεράστια παρακμή, αλλά εκτός θέματος...

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Νομίζω κανείς δεν έχει την όρεξη να κοροϊδεψει μια τέτοια ιστορία γιατι πάνω κάτω έχει συμβει σε όλους μας.
Πανω στην καυλα μας κάνουμε απιστευτες ανοησιες που αν το είχαμε κάνει οργανωμένα και θα είχαμε γαμησει καλυτερα αλλα και με λιγοτερα έξοδα και ταλαιπωρία.
Αλλα "μετα Χριστω προφήτες" υπάρχουν πολλοί...

Για τα μαυρακια στην Πατησίων δεν έχω άποψη. Για τα στουντιο ναι είναι ακριβα. Οταν εχω τρελες καυλες παω στην Πωλινα στην Καλυμνου. Που ξερω θα είναι ευγενικη και θα παω και θα φυγω σαν ανθρωπος.
Πανω στην καυλα μου έχω γαμησει στο γατοσπιτο μια γρια...πιο παλια.. ανβεβαίνοντας τα σκαλια εκανα εμετο.. Το ίδιο μου είχε συμβει και με μια γρια που γαμησα παλιοτερα στην Αλκιβιάδου. Θυμαμαι ήταν χοντρη, πανω απο 65. τη γαμουσα ενω φορουσε τις μαλλινες καλτσες της...μεσα κατι μαγειρευε... Τη γαμουσα στα τεσσερα και μου ελεγε για ενα πελατη της δασκαλο που πανω στο σεξ της ελεγε και το μαθημα... Κακοεχυσα... Βγαινοντας παλι εκανα εμετο στο πεζοδρομιο...
απο τις χειροτερες εμπειρίες μου....
Οπως και μια τριτη...εκεινη που έβγαινε νυφη τη Λιοσιων...
ΕΠΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom