Νέα

Πόσο ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΣ μπορεί να γίνει κανείς μες στις κάβλες του...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
νεαρος γκαβλωμενος καργα οδηγουσα το αυτοκινητο του αδελφου μου και πηγα MAC DONALDS περιοχη πατρα.
δουλεβε ενα απιστευτο μουνετο, περμενα να βγει , ειχα σταμπαρει ποτε ειναι αλλαγη βαρδιας και περπατησε περπου 100 μετρα μεχρι να
παει στο παπακι της οταν σχολασε. εγω μεσα στο αυτοκινητο τον επαιξα μαλακια οταν περπατουσε πολυ κοντα με το κολαν και τα τακουνια. Εχυσα πανω στο τιμονι και ηρεμησα... τι μαλακιεσ εχω κανει.... :wanker: :wanker:
υδραυλικό  τιμόνι τυπε;

oxiallontalara

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Φαντάρος το 94,βγαίνουμε εξοδούχοι απο Χαϊδάρι και πάμε στο Άλσος,πάρτυ psychedelic τίγκα στα πριόνια και τον κόσμο.

Πρώτη φορά που δοκίμασα τσολιά και τριπάκια.Ο συνδυασμός με ξύδια-flash της calorex που σερβίρουν εκεί με φτάνει γρήγορα σε κατάσταση εξωγήινου.
Κατεβαίνοντας μηχανικά απο τον εξώστη του πρώτου ορόφου ακολουθώ ένα λευκό φώς ανάμεσα στα λέηζερ,τα στρόμπο και συνειδητοποιώ οτι βρίσκομαι μέσα στο κεντρικό μπαρ,κουρνιάζοντας σε ένα αποθηκάκι δίπλα με κάτι σφουγγαρίστρες.

Διακρίνω την μπαργούμαν να προσπαθεί να επικοινωνήσει και της κάνω νεύμα οτι όλα κάλα,απλά να κάτσω να συνέλθω.Γυρνάει να μου φέρει ένα ποτήρι νερό. Απο την γωνιά που είμαι καθιστός η μόνη επαφή με το περιβάλλον είναι η θέα της κωλάρας της με βαθύ στρίνγκ και ριγέ κάλτσα μέχρι το γόνατο.
Μια ακατανίκητη -προφανώς υποβοηθούμενη- σηκωμάρα με κάνει να βάλω το χέρι μου ανάμεσα απο το παντελόνι και να αρχίζω χαντ τζομπ. :jerking:
Έρχεται με χτυπάει στον ώμο και με το πάσο μου βγάζω το χέρι και απλώνω να πιάσω το ποτήρι,σαν να ήταν το φυσικότερο πράγμα στον κόσμο.
Σε λίγα λεπτά σηκώθηκα,την ευχαρίστησα,διαβάζω με τα χείλη της "πρόσεχε" εμφανώς τσαντισμένη και απομακρύνθηκα χορεύοντας

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Φαντάρος το 94,βγαίνουμε εξοδούχοι απο Χαϊδάρι και πάμε στο Άλσος,πάρτυ psychedelic τίγκα στα πριόνια και τον κόσμο.

Πρώτη φορά που δοκίμασα τσολιά και τριπάκια.Ο συνδυασμός με ξύδια-flash της calorex που σερβίρουν εκεί με φτάνει γρήγορα σε κατάσταση εξωγήινου.
Κατεβαίνοντας μηχανικά απο τον εξώστη του πρώτου ορόφου ακολουθώ ένα λευκό φώς ανάμεσα στα λέηζερ,τα στρόμπο και συνειδητοποιώ οτι βρίσκομαι μέσα στο κεντρικό μπαρ,κουρνιάζοντας σε ένα αποθηκάκι δίπλα με κάτι σφουγγαρίστρες.

Διακρίνω την μπαργούμαν να προσπαθεί να επικοινωνήσει και της κάνω νεύμα οτι όλα κάλα,απλά να κάτσω να συνέλθω.Γυρνάει να μου φέρει ένα ποτήρι νερό. Απο την γωνιά που είμαι καθιστός η μόνη επαφή με το περιβάλλον είναι η θέα της κωλάρας της με βαθύ στρίνγκ και ριγέ κάλτσα μέχρι το γόνατο.
Μια ακατανίκητη -προφανώς υποβοηθούμενη- σηκωμάρα με κάνει να βάλω το χέρι μου ανάμεσα απο το παντελόνι και να αρχίζω χαντ τζομπ. :jerking:
Έρχεται με χτυπάει στον ώμο και με το πάσο μου βγάζω το χέρι και απλώνω να πιάσω το ποτήρι,σαν να ήταν το φυσικότερο πράγμα στον κόσμο.
Σε λίγα λεπτά σηκώθηκα,την ευχαρίστησα,διαβάζω με τα χείλη της "πρόσεχε" εμφανώς τσαντισμένη και απομακρύνθηκα χορεύοντας

γαμηθηκες ετσι!!!

αχαχα

:hi:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
εχω γυρισει απο κλαμπ 19 χρονων χωρις να γνωρισω καμια με την πουτσα τεντα ξημερωματα

κ εβαλα φιλμνετ χωρις αποκωδικοποιητη κ τραβηξα μαλακια με αναποδα χρωματα κ εικονα πανω κατω

:kneel: :kneel: :kneel:

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Πάνω σε τρελές ανυπόφορες καύλες έχω γαμήσει χοντρή 200 κιλών από τον κώλο και το σκατό έφτασε μέχρι τον αφαλό. Έχω βαρέσει μαλακία πάνω σε γέροτράβελο, έχω δώσει ακάποτες πίπες σε οτιδήποτε περπατούσε και είχε μουνί, έχω γαμήσει γύφτισσα μέσα σε τουαλέτα πλοίου.

Η φράση "και το σκατό έφτασε μέχρι τον αφαλό" μιλάμε ΟΛΑ τα λεφτά με έχει πιάσει σπαστικό γέλιο κανενα τέταρτο τώρα.

Να σαι καλά ρε τσίφτι

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για να προσθέσω κάτι στη κουβέντα.

Το βασικό μοτίβο που μέχρι τώρα έχει αναπτυχθεί είναι ότι μέσα στη κάβλα του κάποιος μπορεί να οδηγηθεί σε παρακμιακές καταστάσεις.

Ισως όμως θα πρέπει να γίνει φανερό ότι το πράγμα δουλευει σε πολλές περιπτώσεις και αντίστροφα. Και μάλιστα σε κάποιους χωρίς να το συνειδητοποιούν !!!

Δηλαδή κάποιοι βρίσκουν γκάβλα μέσα στην παρακμή και την πτώση.

Κάποιοι άλλοι βρίσκουν γκάβλα και αντλούν ηδονή μόνο μέσα στη παρακμή.

Πολλοί απο τους δεύτερους παραπάνω έχουν και ενοχές και αναπτύσουν ψυχολογικά σύνδρομα.

Βλέπω κάποιους φίλους στο site να αναριωτούνται πώς είναι δυνατόν να δουλεύουν κάποια μπουρδέλα με κυριολεκτικά ελεεινές συνθήκες υγειινής ??!! Η απάντηση είναι ότι έχουν το κοινό τους. Οτι δηλαδή κάποιους αυτή η παρακμή τους ιντριγκάρει και τους φτιάχνει.

Ο Κουροσάβα και ο Βισκόντι έχουν ασχοληθεί ( ως σκηνοθέτες ) αρκετά με τι θέμα.

Οποιος δεί ( και πάρει πρέφα ) την Αυτοκρατορία των αισθήσεων του Κουροσάβα θα καταλάβει τι εννοώ !!

Ο Μπουκόβσκι από τη δική του σκοπιά επίσης.

Αυτά απο μένα. Καλό καλοκαίρι σε όλους !!! :hi: :hi:

Επισκέπτης
Για να προσθέσω κάτι στη κουβέντα.

Το βασικό μοτίβο που μέχρι τώρα έχει αναπτυχθεί ότι μέσα στη κάβλα του κάποιος μπορεί να οδηγηθεί σε παρακμιακές καταστάσεις.

Ισως όμως θα πρέπει να γίνει φανερό ότι το πράγμα δουλευει σε πολλές περιπτώσεισ και αντίστροφα. Και μάλιστα σε κάποιους χωρίς να το συνειδητοποιούν !!!

Δηλαδή κάποιοι βρίσκουν γκάβλα μέσα στην παρακμή και την πτώση.

Κάποιοι άλλοι βρίσκουν γκάβλα και αντλούν ηδονή μόνο μέσα στη παρακμή.

Πολλοί απο τους δεύτερους παραπάνω έχουν και ενοχές και αναπτύσουν ψυχολογικά σύνδρομα.

Βλέπω κάποιους φίλους στο site να αναριωτούνται πώς έιναι δυνατόν να δουλεύουν κάποια μπουρδέλα με κυριολεκτικά ελεεινές συνθήκες υγειινής ??!! Η απάντηση είναι ότι έχουν το κοινό τους. Οτι δηλαδή κάποιους αυτή η παρακμή τους ιντριγκάρει και τους φτιάχνει.

Ο Κουροσάβα και ο Βισκόντι έχουν ασχοληθεί ( ως σκηνοθέτες ) αρκετά με τι θέμα.

Οποιος δεί ( και πάρει πρέφα ) την Αυτοκρατορία των αισθήσεων του Κουροσάβα θα καταλάβει τι εννοώ !!

Ο Μπουκόβσκι από τη δική του σκοπιά επίσης.

Αυτά απο μένα. Καλό καλοκαίρι σε όλους !!! :hi: :hi:
μπορουσες απλα να απαντησεις με μια μαλακια και στο φιλμνετ κι εσυ οπως ολοι :)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Προλαβες να ξεφορτωσεις;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
που εισαι φιλε τωρα ?καμποτζη?? :rockon: :rockon:

Οχι φίλε !!! Γύρισα χθες χαράματα !! Εμεινα 6 μέρες Καμπότζη. 

Θα γράψω ένα report όταν βρώ χρόνο, και ''καθαρίσω'' τις φωτογραφιες !! :hi: :hi:

Προς το παρόν ''παλεύω'' με το jet lag που με έχει ρημάξει !!

oxiallontalara

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2016
Like
6
Πόντοι
0

Θα γράψω ένα report όταν βρώ χρόνο, και ''καθαρίσω'' τις φωτογραφιες !! :hi: :hi:

Αγαπημένο τραγουδάκι απο Dead Kennedys

It's a holiday in Cambodia
It's tough, kid, but its life
Don't forget to pack a wife

Αναμένουμε briefing

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αγαπημένο τραγουδάκι απο Dead Kennedys

It's tough, kid, but its life
Don't forget to pack a wife

Αναμένουμε briefing
:rockon: :rockon:
ΟΚ !! Οταν ανοίξω το σχετικο thread θα αναφέρω στο πρώτο post το τραγουδάκι !! :hi: :hi:

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326

αναμενουμε... :hi: :hi:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Wellcome back :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom