Νέα

Πόσο ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΣ μπορεί να γίνει κανείς μες στις κάβλες του...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 290
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Welcome back Mindreader :hi:

Λοιπόν,πρώτο και τελευταίο κομπαρσιλίκι που έκανα για γκόμενα.

Φοιτητής,είμαι σουπερμαρκετ και εντοπίζω μια καύλα 1,75 ύψος,μικρό βυζί,αλλά ΚΩΛΑΡΑ σε σχήμα καρδιάς.
Την ακολουθάω και ξαφνικά σκύβει να πάρει κάτι από το χαμηλό ράφι.
Αμάν,λέω,αυτή φαίνεται καλός χαρακτήρας,πρέπει να τη γνωρίσω.

Την πιάνω στην πάρλα και καταλήγουμε μαζί στο ταμείο.
Σε αυτά τα 10 λεπτά έχουν βαρέσει όλα τα αντικούκου καμπανάκια μαζί(ψώνιο,κύπρια-φοιτήτρια,βλήμα,αγενής),αλλά η ΚΩΛΑΡΑ τα mutαρε τα καμπανάκια... :S

Το βλήμα αυτό μέσα σε αυτά τα 10 λεπτά, κατάφερε να πάρει τη σειρά μιας γιαγιάς,να προσβάλλει την ταμία και γενικά ήταν για μπάτσες.
Αλλά ο ΚΩΛΟΣ...  :kissass:

1 ραντεβού ένα δράμα..
Επιφανειακό ζώον που έβλεπε reality και είχε άγχος με το ποιος θα αποχωρήσει κάθε βδομάδα,πλούσιο μπαμπάκα που της έκανε όλα τα χατήρια(600ευρώ λογαριασμό κινητής),κουτσομπόλα και ψώνιο από τα λίγα..

2 ραντεβού μετά από μια δίωρη ακατάσχετη παπαρολογία,έπεσε φάσωμα αλλά μου έκανε  την παρθένα..

3 ραντεβού κατάληξη σπίτι μου.
Πισωκολλητό  :fuck1: και ενώ πάω να βάλω αντίχειρα για να ανοίξω νέους ορίζοντες,πετάγεται λες και πήγα να βάλω το χέρι για να της τραβήξω το ένα νεφρό.
"Α,δεν κάνω τέτοια με όλους...Α,είναι νωρίς...Μπλα..Μπλα.." :rolleyes:

4 ραντεβού,μετά από ταλαιπωρία των αυτιών και της ψυχής μου, ξανά κλασσικό γαμήσι.
Κομοδίνο από τα λίγα ή τύπισσα,καλομαθημένη επειδή ήταν όμορφη.

5 απευθείας σπίτι,πισωκολλητό,αποφασιστικός αντίχειρας,τράβηγμα μαλλιών και ξέσκισμα σαν ζώο.
6,7 ξέσκισμα χωρίς έλεος και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..

Και μετά τηλέφωνα "Εμένα δε με έχει παρατήσει κανείς"
Και μπλα..μπλα..μπλα..

ΖΩΟΝ από τα λίγα,αλλά με κωλάρα πάλι από τις λίγες..

Επισκέπτης
Προς θεματοθέτη:
Σκέψου να έμενες σε κανένα απόμακρο γαμωχώρι με γέρους και γριές και να περίμενες πότε θα πιάσεις κανένα στοίχημα είτε μεροκάμματο για να πας στα μαγαζιά (50 χλμ και βάλε απόσταση) να αδειάσεις......
Υπάρχουν ΜΥΡΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, όμως το χρήμα είναι καλός υπηρέτης, μα και κακός κύριος.

Εγγρ.
13 Δεκ 2018
Like
3
Πόντοι
0
εχω γυρισει απο κλαμπ 19 χρονων χωρις να γνωρισω καμια με την πουτσα τεντα ξημερωματα

κ εβαλα φιλμνετ χωρις αποκωδικοποιητη κ τραβηξα μαλακια με αναποδα χρωματα κ εικονα πανω κατω

Δεν εισαι μονο εσυ...

o_grego_bruxo

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Οποιος δεί ( και πάρει πρέφα ) την Αυτοκρατορία των αισθήσεων του Κουροσάβα θα καταλάβει τι εννοώ !!

Η Αυτοκρατορία των αισθήσεων είναι του Ναγκισα Οσιμα, όχι του Κουροσάβα.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Τι μου θυμίσατε και μένα παλια σκηνικά 2008 να μαστε παραλιακή ακρωτήρι με καλα ντυσίματα γεμάτο γκόμενες να κάνουμε πεσίματα τέρμα καυλωμενοι να μη μας κάθετε καμία και να πηγαίνουμε Σωκρατους στις 5-6 το πρωί σχεδόν ξημερώματα να γαμησουμε μαύρες όπου ήταν στο πάτωμα όλες κομμάτια η άλλη να κατουράει μες τη μέση του δρόμου και να μας λέει έλα γκαμισι αλλά σκηνικά με πέσιμο σε γυφτισσες στο δρόμο και να ντρεπόμαστε για τους εαυτούς μας
Αλλά οι καυλες καυλες

Shawn

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Like
3
Πόντοι
0
Μια προσωπικη εξομολογηση παρακμης (απο προχτες):

Καθομαστε σ' ενα μπαρακι με φιλους, στον Πειραια.
Εχω στην τσεπη μου 20 ευρω, κι ελαχιστη βενζινη.

Ετσι οπως καθομαι, αγγιζω τα μπουτια μιας φιλης (που ξερω οτι ΔΕΝ θα γαμησω, για διαφορους λογους).

Αυτη δεν αντιδραει αμεσα, οπότε συνεχιζω ν' αγγιζω μπουτι, με την εξωτερικη πλευρα των χεριων (δλδ οχι χουφτωμα).
Να σημειωσω οτι η τυπισσα ειναι μοντελοειδης, και θα την εσκιζα ανετα!

Η συναντηση λυεται προωρα (εχω χαλασει μόνο 10 ευρω, για ενα Talisker), εχω μεινει με μονιμη στυση, που δεν μπορω να κατευνασω. Το άλλο 10ευρω με γαργαλαει.
Αποφασιζω να παω σπιτι, αλλά ΔΕΝ μπορω να ηρεμησω...

Πιανω Ποταμι, με 150χλμ την ωρα, κι ανεβαινω για εξοδο Δυρραχιου - Αγιου Μελετιου (...)

Στο μεταξυ, κατουριεμαι τρελά, αλλα μες στις καυλες μου ξεχνιεμαι (ή σκεφτομαι πως θ' αντεξω). Φτανω ψηλα στην Πατησιων, καρφωτος για τις μαυρες, αλλά συνειδητοποιω οτι θα σκασω.
Αρχιζω να κανω κυκλους, γυρω απ' την επιμαχη περιοχη, ψαχνοντας ενα μερος να κατουρησω.

Βρισκω ενα απομερο, σκοτεινο σημειο, κι αρχιζω να κατουραω σ' ενα δεντρακι (γυρω-γυρω εχει σπιτια, αλλά δεν πολυφαινεσαι μες στα σκοταδια).
Καθως τον εχω ηδη βγαλει εξω, περνανε 2 μηχανες της ομαδας Ζητα. Κανω το κοροιδο και κατουραω (δεν μπορουσα να κρατηθω).
Στα μισα του κατουρηματος, τούς βλεπω να κανουν αναστροφη, και να 'ρχονται να μου ζητησουν τα ρεστα.
Συνεχιζω να κατουραω... Τοτε, συνειδητοποιω οτι δεν εχω μαζι μου ταυτοτητα. Κι οτι, αν με μαζεψουν για εξακριβωση, θα πρεπει να τηλεφωνησω στον γέρο μου, μες στη νυχτα, και να του λεω οτι μ' επιασαν να κατουραω σε περιοχη με μαυρες, σε κοινη θεα [=κινδυνος αποκληρωσης!!!]

Ο ενας μπατσος μού λεει: "Φιλε κατουρας?" (κοιταζοντας τη μαλαπερδα μου)
"Χιλια συγγνωμη, ρε παιδια, θα 'σκαγα!" - ενω προσπαθω να σταματησω τη ροη.
Μαζευω βιαστικα τη μαλαπερδα μου, οι μπατσοι απομακρυνονται (ΕΥΤΥΧΩΣ!), και τοτε, συνειδητοποιω οτι ψιλοκατουρηθηκα πανω μου, γιατι οπως την μαζεψα βιαστικα, δημιουργηθηκε μια κηλιδα (εμφανης πανω απ' το παντελονι).

Σημειωτεον, ειχα παρκαρει αρκετά πιο περα (αλλιως θα εκλεινα το δρομο). Και, αρα, θα 'πρεπε να βαδισω καποια μετρα με κατουρημενο ασπρο παντελονι. Τεσπα, φτανω στο ΙΧ (εχοντας καλυψει την κηλιδα με τη μπλουζα μου), και ξεκιναω να φυγω ταπεινωμενος.
Τοτε, συνειδητοποιω οτι ειμαι ΑΚΟΜΑ καυλωμενος, και δε θα μπορουσα να ηρεμησω αν δε χυσω σε καποια μαυρη.
Σχεδον ετρεμα απ' την καυλα, καλοκαιριατικα.

Αγνοω, λοιπον, το "ατυχημα" και παω για πιπα.
(εκει, ενιωσα ακομα πιο ταπεινωμενος, αλλά δεν μπορουσα να κανω αλλιως)

Παιρνω τηλ. την Τζεσικα, τη μοναδικη μαυρη που ειναι καυλιαρα και δεν φαινεται θυμα εκμεταλλευσης (ή τουλαχιστον δεν το κανει με το στανιό), η οποια μου λεει πως θα 'ρθει σε 5 λεπτα.
Καθως μιλαει, ακουω κατι χλαπ-χλαπ μεταξυ των λεξεων...
Τη φανταζομαι να τσιμπουκωνει καποιον αλλο λεχριτη, αηδιαζω και παιρνω την πρωτη μαυρη που βλεπω μπροστα μου: Ενα χοντρο μπαζο, με ξινισμενη φατσα.

Τής διευκρινισα οτι θελω να πιανω κωλο, την ειδα να δισταζει (για 10ευρω), τής λεω "ενταξει, βγες απ' το αμαξι/ δεν μ' αρεσει να πιεζω κανεναν" (δις - τρις), εκεινη δεν βγαινει, ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα μου βγαλει την πιστη, αλλά, μες στην καυλα μου, παω πισω απ' το παρκακι για πιπα. [Α, ρε Τζεσικα!!]

Φυσικα, η τυπισσα μισοκατεβαζει το παντελονι, και μου ζηταει κι αλλα λεφτα για να το βγαλει (πόσο κλασσικο!)
Κλαιω το δεκαρικο, και προσπαθω να χυσω για να τελειωνω. Πραγμα που εγινε πανευκολα...
Συνειδητοποιω οτι δεν εχω υγρα μαντηλακια, και τα χαρτομαντηλα τελείωσαν. Σκουπιζομαι με το τελευταιο χαρτομαντηλο, μαζευω τα κατουρημενα σωβρακα + παντελονια και οδευω σπιτι, για ενα ΚΑΥΤΟ μπανιο.

Μες στην καθολικη μου ξεφτιλα, το κερασακι ειναι αυτο:
Κοντευω να ξεμεινω απο βενζινη!!! (εχοντας 1-2 ευρω σε ψιλα)

Διασχιζω όλο το Ποταμι, φτανω με ενδειξη ("Ο χιλιομετρα") σπιτι μου, που, σημειωτεον ειναι 2 βηματα απ' τον Πειραια... Εχοντας διασχισει, πηγαινελα, τη μιση Αττικη για να κατουρησω σ' ενα δεντρακι, να γινω ρεζιλι στους μπατσους και να χυσω σε μια καποτα, μετά απο αθλια πιπα μιας δυστροπης, βρωμικης χοντρελας που πιστευει στα βουντου.

Αυτη ειναι η προσωπικη μου ιστορια.

Δεν ξερω γιατι, αλλά ενιωσα την αναγκη να τη μοιραστω. Ισως στο πλαισιο (αυτο)ψυχαναλυσης.

Χαιρετω.
Κλαίω ?

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
Ή φάση που γλωσσοφυλιαζεις πουτανα που δίνει και ακαποτες πιπες κ τα παίρνει στο στόμα όλα... Δηλαδή τα περισσότερα call girls και σε μπουρδελα ακομα.. Και πας εσύ κ πριν από σένα εγλυφε αλλούνου το καβλι κ εσύ πας και τη γλωσσοφυλιαζεις.. Αν δε το λες παρακμη πως το λες? Η φάση με τις πουτανες ενέχει παρακμη πάντα.

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
Ή φάση που γλωσσοφυλιαζεις πουτανα που δίνει και ακαποτες πιπες κ τα παίρνει στο στόμα όλα... Δηλαδή τα περισσότερα call girls και σε μπουρδελα ακομα.. Και πας εσύ κ πριν από σένα εγλυφε αλλούνου το καβλι κ εσύ πας και τη γλωσσοφυλιαζεις.. Αν δε το λες παρακμη πως το λες? Η φάση με τις πουτανες ενέχει παρακμη πάντα.
Ω ρε φιλε...

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.068
Πόντοι
1.056
πριν χρονια μια που με γουσταρε , σωμα chubby, και μυριζε λιγο ιδρωτιλα, εγω ομως ειχα τοσες καυλες και αγαμιες που και γλυφομουνι εκανα, και τη γαμησα...

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.522
Πόντοι
8.815
γαμησι με περιοδο,σε καποια φαση αισθανομαι υγρα που εφταναν μεχρι κοιλια.τη σηκωνω και βλεπω οτι ημουν τιγκα στα αιματα,δε νομιζω να το ξεχασω ποτε.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.682
Πόντοι
6.555
Πριν πολλα χρονια πισω, στην φοιτητοπαρεα μας υπηρχε μια γκομενα ανετα 9αρι, προσωπαρα, σωματαρα και φυσικα ψωναρα. ηταν ομορφη και επαιζε αλλα μεχρι εκει..δεν την ειχα δει ποτε με γκομενο, και ολο με φιλες εκανε παρεα, για καφε ψωνια κλπ.
Μεση καλοκαιριου και ετοιμαζοταν να παει με τις φιλες της που αλλου? μυκονο, και εχουμε βγει το βραδυ πριν την αναχωρηση της για φαγητο ολη η παρεα. αυτη φοραγε για φουστα μια φαρδια ζωνη και ετσι οπως καθομουν εβλεπα μεχρι τις ωοθηκες της...σε καποια στιγμη εκατσε διπλα μου και αρχισε παλι εκεινα τα τυχαια αγγιγματα, τα πειραγματα κλπ, ολα αυτα που εκανε τοσο καιρο για την αυτοεπιβεβαιωση της φυσικα. εμενα μου ειχε γινει καγκελο, την ψιλοεπιανα και εγω, της ακουμπουσα λιγο το στηθος της σε καποιο αστειο κλπ. με ειχε φτιαξει απιστευτα αλλα οπως παντα θα επαιρνα τα αρχιδια μου σε ταπερ και θα εφευγα..ειχα σχεδον ξεροχυσει και τα χυσια εκαναν κουβεντα με το σωβρακο. οταν ετοιμαστηκαμε να φυγουμε, ειπα στην παρεα οτι παω στο wc και ερχομαι αμεσως..πηγα τραβηξα μια αστραπιαια μαλακια, εχυσα στην αριστερη μου παλαμη, και οταν γυρισα την χαιρετησα , της ευχηθηκα καλες διακοπες και στεγνωσα την παλαμη μου με τα χυσια στο χερι της..εκει της εφυγε η πυτιριδα..καταλαβε οτι κατι υγρο ηταν στο χερι της αλλα δεν μπορουσε να αντιδρασει και μαλιστα μπροστα σε ολους...καληνυχτιστικαμε και δεν την ξαναδα ποτε στην ζωη μου. εφυγε και απο την παρεα..

Kassie

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Like
580
Πόντοι
81
Welcome back Mindreader :hi:

Λοιπόν,πρώτο και τελευταίο κομπαρσιλίκι που έκανα για γκόμενα.

Φοιτητής,είμαι σουπερμαρκετ και εντοπίζω μια καύλα 1,75 ύψος,μικρό βυζί,αλλά ΚΩΛΑΡΑ σε σχήμα καρδιάς.
Την ακολουθάω και ξαφνικά σκύβει να πάρει κάτι από το χαμηλό ράφι.
Αμάν,λέω,αυτή φαίνεται καλός χαρακτήρας,πρέπει να τη γνωρίσω.

Την πιάνω στην πάρλα και καταλήγουμε μαζί στο ταμείο.
Σε αυτά τα 10 λεπτά έχουν βαρέσει όλα τα αντικούκου καμπανάκια μαζί(ψώνιο,κύπρια-φοιτήτρια,βλήμα,αγενής),αλλά η ΚΩΛΑΡΑ τα mutαρε τα καμπανάκια... :S

Το βλήμα αυτό μέσα σε αυτά τα 10 λεπτά, κατάφερε να πάρει τη σειρά μιας γιαγιάς,να προσβάλλει την ταμία και γενικά ήταν για μπάτσες.
Αλλά ο ΚΩΛΟΣ... :kissass:

1 ραντεβού ένα δράμα..
Επιφανειακό ζώον που έβλεπε reality και είχε άγχος με το ποιος θα αποχωρήσει κάθε βδομάδα,πλούσιο μπαμπάκα που της έκανε όλα τα χατήρια(600ευρώ λογαριασμό κινητής),κουτσομπόλα και ψώνιο από τα λίγα..

2 ραντεβού μετά από μια δίωρη ακατάσχετη παπαρολογία,έπεσε φάσωμα αλλά μου έκανε την παρθένα..

3 ραντεβού κατάληξη σπίτι μου.
Πισωκολλητό :fuck1: και ενώ πάω να βάλω αντίχειρα για να ανοίξω νέους ορίζοντες,πετάγεται λες και πήγα να βάλω το χέρι για να της τραβήξω το ένα νεφρό.
"Α,δεν κάνω τέτοια με όλους...Α,είναι νωρίς...Μπλα..Μπλα.." :rolleyes:

4 ραντεβού,μετά από ταλαιπωρία των αυτιών και της ψυχής μου, ξανά κλασσικό γαμήσι.
Κομοδίνο από τα λίγα ή τύπισσα,καλομαθημένη επειδή ήταν όμορφη.

5 απευθείας σπίτι,πισωκολλητό,αποφασιστικός αντίχειρας,τράβηγμα μαλλιών και ξέσκισμα σαν ζώο.
6,7 ξέσκισμα χωρίς έλεος και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..

Και μετά τηλέφωνα "Εμένα δε με έχει παρατήσει κανείς"
Και μπλα..μπλα..μπλα..

ΖΩΟΝ από τα λίγα,αλλά με κωλάρα πάλι από τις λίγες..
τι τράβηξες για να τα καταφέρεις τελικά, Οδυσσεια κανονική.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.811
Πόντοι
2.306
Πριν πολλα χρονια πισω, στην φοιτητοπαρεα μας υπηρχε μια γκομενα ανετα 9αρι, προσωπαρα, σωματαρα και φυσικα ψωναρα. ηταν ομορφη και επαιζε αλλα μεχρι εκει..δεν την ειχα δει ποτε με γκομενο, και ολο με φιλες εκανε παρεα, για καφε ψωνια κλπ.
Μεση καλοκαιριου και ετοιμαζοταν να παει με τις φιλες της που αλλου? μυκονο, και εχουμε βγει το βραδυ πριν την αναχωρηση της για φαγητο ολη η παρεα. αυτη φοραγε για φουστα μια φαρδια ζωνη και ετσι οπως καθομουν εβλεπα μεχρι τις ωοθηκες της...σε καποια στιγμη εκατσε διπλα μου και αρχισε παλι εκεινα τα τυχαια αγγιγματα, τα πειραγματα κλπ, ολα αυτα που εκανε τοσο καιρο για την αυτοεπιβεβαιωση της φυσικα. εμενα μου ειχε γινει καγκελο, την ψιλοεπιανα και εγω, της ακουμπουσα λιγο το στηθος της σε καποιο αστειο κλπ. με ειχε φτιαξει απιστευτα αλλα οπως παντα θα επαιρνα τα αρχιδια μου σε ταπερ και θα εφευγα..ειχα σχεδον ξεροχυσει και τα χυσια εκαναν κουβεντα με το σωβρακο. οταν ετοιμαστηκαμε να φυγουμε, ειπα στην παρεα οτι παω στο wc και ερχομαι αμεσως..πηγα τραβηξα μια αστραπιαια μαλακια, εχυσα στην αριστερη μου παλαμη, και οταν γυρισα την χαιρετησα , της ευχηθηκα καλες διακοπες και στεγνωσα την παλαμη μου με τα χυσια στο χερι της..εκει της εφυγε η πυτιριδα..καταλαβε οτι κατι υγρο ηταν στο χερι της αλλα δεν μπορουσε να αντιδρασει και μαλιστα μπροστα σε ολους...καληνυχτιστικαμε και δεν την ξαναδα ποτε στην ζωη μου. εφυγε και απο την παρεα..
Εχεις εξετασει το ενδεχομενο να την εφτιαξες ασχημα εκεινη τη ατιγμη με τη ρομαντική κινηση σου, να πηγε στο wc για να αυνανιστει βαθια με το «λερωμένο« χερι και σημερα να εισαι ο πατερας ενος μαλακισμενου»?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.485
Πόντοι
5.006
Εχεις εξετασει το ενδεχομενο να την εφτιαξες ασχημα εκεινη τη ατιγμη με τη ρομαντική κινηση σου, να πηγε στο wc για να αυνανιστει βαθια με το «λερωμένο« χερι και σημερα να εισαι ο πατερας ενος μαλακισμενου»?
εδω σου λεει δεν την ξαναδε ποτε ξανα στην ζωη του τυπε...μεχρι και απο την παρεα ξεκωψε η γκομενα!!!!
της γαμησε το ταμτιριριμ ο τυπος με την χυσοχειρονομια....
πιο πιθανο να κατεληξε σε κανα μοναστηρι....

:confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.441
Πόντοι
3.556
εδω σου λεει δεν την ξαναδε ποτε ξανα στην ζωη του τυπε...μεχρι και απο την παρεα ξεκωψε η γκομενα!!!!

Της έδωσε από το υστέρημα του και ήταν πολύ ροματνική κίνηση :confused:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.811
Πόντοι
2.306

Της αφησε ψυχολογικα....
καλα λενε για χειραψια θανατου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom