Νέα

Πόσο ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΣ μπορεί να γίνει κανείς μες στις κάβλες του...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
οχι να το παιξω τζοβενος ή κανενα μοντελο αλλα τετοιες ιστοριες π γραφετε παιδια πραγματικα με κανουν να αναρωτιεμαι σε τι κοινωνια ζω...δεν λεω βρε παιδιά να γαμησετε μπαζα πανω σφη καυλα αλλα να γαματε γριες με καλτσες μαλλινες; πρεζου με χαρτοπετσετα στο χερι π εσταζε αιμα κ.α. ;;; ΟΧΙ  δεν το αξιζετε σιγουρα μπορειτε να γαλησετε καλυτερα μουνια...μην πεφτετε τοοσο πολυ για ενα γαμησι...δεν αξιζει να προσβαλλεται τον ευατο σας για μια καυλα....μην γινεστε σκυλια π οπου βρουν τη χωνου ...ξεχωρισαμε απο ζωα μην γυρνατε πισω...ολα αυτα σας τα λεω φιλικα!! ςγαπηστε τη ζωη το σωμας και γσμηστε ωραια κοριτσια!!!

Νομίζω ότι η  καύλα πολλών απο μας βρίσκεται στη καλτίλα της όλης φάσης. Πόσες φορές δεν έχουμε απορρίψει πραγματικά μοντέλα στη Φυλής για στυλιάρια, γυφτούλες, χοντρές, μιλφάρες. Άβυσσος η καύλα του αντρός.

Εγγρ.
20 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Ελα πες ... δεν εχεις μεθυσει ποτε ετσι ?
και στο πανεπιστημιο δεν κόπηκες σε κανενα μαθημα ? ...
ελα βρε μπαγασακο ... ανοιξε μας την καρδια σου

αχαχαχαχα την καρδια μ ανοιξα γιατι δεν με πιστευετε;;; απλως δεν το χω με τις καλτ καταστασεις
δεν ξερω αλλα δεν...μια μερα μ λεγε ενα φιλαρακι μου οτι βρηκε μια μιλφ και τον παρακαλουσε να την κατουρισει στο μπανιο...εμενα αυτα τα πραγματα κ αλλα πολλα δεν με ελκυουν...το μονο π θα γουσταρα ειναι να παω σε swinger κλαμπ και να δω τι παιζει...να δω απο κοντα να γινεται της ποπης...αλλα καμια δεν ερχεται...χαχαχα

Εγγρ.
20 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Νομίζω ότι η  καύλα πολλών απο μας βρίσκεται στη καλτίλα της όλης φάσης. Πόσες φορές δεν έχουμε απορρίψει πραγματικά μοντέλα στη Φυλής για στυλιάρια, γυφτούλες, χοντρές, μιλφάρες. Άβυσσος η καύλα του αντρός.

θα συμφωνηω οτι αρκετοι τη βρισκεται ετσι και δεν σας κρινω εξαλλου γουστα ειναι και καθενας εκφραζεται οπως γουσταρει...το θεμα ειναι να περνας ωραια και στο τελις να φευγεις με ενα πλατυ χαμογελο

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
οχι να το παιξω τζοβενος ή κανενα μοντελο αλλα τετοιες ιστοριες π γραφετε παιδια πραγματικα με κανουν να αναρωτιεμαι σε τι κοινωνια ζω...δεν λεω βρε παιδιά να γαμησετε μπαζα πανω σφη καυλα αλλα να γαματε γριες με καλτσες μαλλινες; πρεζου με χαρτοπετσετα στο χερι π εσταζε αιμα κ.α. ;;; ΟΧΙ  δεν το αξιζετε σιγουρα μπορειτε να γαλησετε καλυτερα μουνια...μην πεφτετε τοοσο πολυ για ενα γαμησι...δεν αξιζει να προσβαλλεται τον ευατο σας για μια καυλα....μην γινεστε σκυλια π οπου βρουν τη χωνου ...ξεχωρισαμε απο ζωα μην γυρνατε πισω...ολα αυτα σας τα λεω φιλικα!! ςγαπηστε τη ζωη το σωμας και γσμηστε ωραια κοριτσια!!!
Δεν ξεχωριζουμε απο τα ζωα στην καβλα, στον εγκεφαλο ξεχωριζουμε. Και ως γνωστον, τι κοινο εχει ο εγκεφαλος με τις καβλες;

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Ετσι ειναι ρε παιδια , θυμαμαι στα πολυ νιατα μου καπου στο 1984-5 ειχα παρει την περιβοητη τοτε Θοδώρα στα ορθια ( η καλη πιτσα τοτε ηταν αθηνας - Ευριπίδου και στα γυρω στενα στην αυλη μιας εκκλησιας που εχει εκει διπλα και μεσα ηταν λαος και εκανε λειτουργια ....
Αλλη φορα τοτε παλι αφραγκος και τερμα μες στην καυλα ειχα πιπωσει την γρια που κυκλοφορουσε εκει τα βραδια για 50δρχ ..... αναμεσα σε δυο αμαξια στην σωκρατους .....
Επισης στο χοματοδρομο κατω απο την ακροπολη που ενωνει την πλακα με την ανηφορα του θησειου που ειναι οι καφετεριες ( κατω απο τον βραχο της πνυκας ) πηδαγα ενα μουγκο τραβελι μες στα πευκα και απο κατω περναγαν ρομαντικα ζευγαρακια ...

Αλλα καλες εποχες , χωρις φοβο για aids κλπ ακαποτα ολα ( την βλενοροια δεν την αποφυγαμε ομως τοτε ) φτηνο sex .............

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ετσι ειναι ρε παιδια , θυμαμαι στα πολυ νιατα μου καπου στο 1984-5 ειχα παρει την περιβοητη τοτε Θοδώρα στα ορθια ( η καλη πιτσα τοτε ηταν αθηνας - Ευριπίδου και στα γυρω στενα στην αυλη μιας εκκλησιας που εχει εκει διπλα και μεσα ηταν λαος και εκανε λειτουργια ....
Αλλη φορα τοτε παλι αφραγκος και τερμα μες στην καυλα ειχα πιπωσει την γρια που κυκλοφορουσε εκει τα βραδια για 50δρχ ..... αναμεσα σε δυο αμαξια στην σωκρατους .....
Επισης στο χοματοδρομο κατω απο την ακροπολη που ενωνει την πλακα με την ανηφορα του θησειου που ειναι οι καφετεριες ( κατω απο τον βραχο της πνυκας ) πηδαγα ενα μουγκο τραβελι μες στα πευκα και απο κατω περναγαν ρομαντικα ζευγαρακια ...

Αλλα καλες εποχες , χωρις φοβο για aids κλπ ακαποτα ολα ( την βλενοροια δεν την αποφυγαμε ομως τοτε ) φτηνο sex .............

:hi:

Ασχετο:

Μηπως θυμασαι τις ταριφες για μπουρδελα/βιζιτες, στα χρόνια που λες?

Γραφω ενα μυθιστορημα και μ' ενδιαφερει.

(ειχα ξαναρωτησει παλια, σε σχετικο θρεντ)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Λόγω δουλειάς έχω αλλάξει αρκετές πόλεις
Πάντα πριν φύγω από κάποιο μέρος έριχνα τα στανταρντς ( όχι πολύ :grin: ) και πηδούσα όποια μπορούσα :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

για Πες για τη γρια

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.340
Πόντοι
2.836
Νομίζω οτι το καλύτερο πράγμα που μπορει να κανει κάποιος οταν εχει τρελές καβλες ειναι βαράει μια μαλάκια στα γρήγορα οπου και αν ειναι..Η καβλα ειναι σαν το ποτό,λες πράγματα που δεν θα τα έλεγες αν δεν είχες πιει (στην περίπτωση μας αν δεν είχες καβλες).
Εχω μετανιώσει άπειρες φορές για γαμήσια που έριξα πάνω στις καβλες μου,για πράξεις που έκανα,για πράγματα που είπα και δεν έπρεπε.
Απείρως σωστός είσαι φίλε. Δυστυχώς το κάτω κεφάλι δίνει πάντα λάθος συμβουλές.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καπου διαβασα, ακουσα οτι οταν εχεις τρελες καβλες, συμπεριφερεσαι σα να εισαι υπο την επηρεια κοκαινης :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Για να απαντήσω στο ερώτημα του νήματος, ένας είναι ο Parakmiakos.  :rockon: :rockon:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765

Ασχετο:

Μηπως θυμασαι τις ταριφες για μπουρδελα/βιζιτες, στα χρόνια που λες?

Γραφω ενα μυθιστορημα και μ' ενδιαφερει.

(ειχα ξαναρωτησει παλια, σε σχετικο θρεντ)

Εγω εχω προλαβει απο το 80 και μετα  100 - 300 - 500 δρχ

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Για να απαντήσω στο ερώτημα του νήματος, ένας είναι ο Parakmiakos.  :rockon: :rockon:

Μύστη μου ρισπέκτ !!!  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
Συμπαθητικό το νήμα αλλά δε θέλω γειώσω τον δημιουργό του και τους υπόλοιπους με απανωτές ΚΑΛΤΙΛΕΣ 3ο-κοσμικού επιπέδου.  :tooth:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τυπε καποιος πρεπει να σε μιλησει για την ρεζερβα για να μην ανυσυχεις αδικα στο μελλον.Σε πανε συνηθως 30 με 40 χλμ αναλογα το αμαξι που εχεις.Αλλα απο τι βλεπω ασχολησε ακομα με κατουρημενα παντελονια που καιρος για ρεζερβες. :grin:
Μαλλον καποιος θα πρεπει να σε μιλησει εσενα και να σου πει τι σημαινει η εκφραση "εφτασα με ενδειξη μηδεν χιλιομετρα σπιτι μου". Αν η οδηγηση σου περιορίζεται μονο σε ματρακαδες δυστυχως δεν μπορεις να το καταλαβεις.

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
Πάνω σε τρελές ανυπόφορες καύλες έχω γαμήσει χοντρή 200 κιλών από τον κώλο και το σκατό έφτασε μέχρι τον αφαλό. Έχω βαρέσει μαλακία πάνω σε γέροτράβελο, έχω δώσει ακάποτες πίπες σε οτιδήποτε περπατούσε και είχε μουνί, έχω γαμήσει γύφτισσα μέσα σε τουαλέτα πλοίου.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
θρεντ απο τα λιγα!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Πάνω σε τρελές ανυπόφορες καύλες έχω γαμήσει χοντρή 200 κιλών από τον κώλο και το σκατό έφτασε μέχρι τον αφαλό. Έχω βαρέσει μαλακία πάνω σε γέροτράβελο, έχω δώσει ακάποτες πίπες σε οτιδήποτε περπατούσε και είχε μουνί, έχω γαμήσει γύφτισσα μέσα σε τουαλέτα πλοίου.
Πες καμία γαργαλιστικη  λεπτομέρεια  :rockon:

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
νεαρος γκαβλωμενος καργα οδηγουσα το αυτοκινητο του αδελφου μου και πηγα MAC DONALDS περιοχη πατρα.
δουλεβε ενα απιστευτο μουνετο, περμενα να βγει , ειχα σταμπαρει ποτε ειναι αλλαγη βαρδιας και περπατησε περπου 100 μετρα μεχρι να
παει στο παπακι της οταν σχολασε. εγω μεσα στο αυτοκινητο τον επαιξα μαλακια οταν περπατουσε πολυ κοντα με το κολαν και τα τακουνια. Εχυσα πανω στο τιμονι και ηρεμησα... τι μαλακιεσ εχω κανει.... :wanker: :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom