Νέα

Πόσο ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΣ μπορεί να γίνει κανείς μες στις κάβλες του...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
264
Πόντοι
21
Προσωπικα, θεωρω καλυτερο το να 'σαι ανεπροκοπος - ανοικοκυρευτος - ανωριμος, αλλά να ΜΗΝ γραφεις "αφινης", "συμβη" και "τζεπη" στην ιδια φραση.

Ξεδιάντροπος ελιτισμος. Σας ασπάζομαι με σεβασμο.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Νομίζω κανείς δεν έχει την όρεξη να κοροϊδεψει μια τέτοια ιστορία γιατι πάνω κάτω έχει συμβει σε όλους μας.
Πανω στην καυλα μας κάνουμε απιστευτες ανοησιες που αν το είχαμε κάνει οργανωμένα και θα είχαμε γαμησει καλυτερα αλλα και με λιγοτερα έξοδα και ταλαιπωρία.
Αλλα "μετα Χριστω προφήτες" υπάρχουν πολλοί...

Για τα μαυρακια στην Πατησίων δεν έχω άποψη. Για τα στουντιο ναι είναι ακριβα. Οταν εχω τρελες καυλες παω στην Πωλινα στην Καλυμνου. Που ξερω θα είναι ευγενικη και θα παω και θα φυγω σαν ανθρωπος.
Πανω στην καυλα μου έχω γαμησει στο γατοσπιτο μια γρια...πιο παλια.. ανβεβαίνοντας τα σκαλια εκανα εμετο.. Το ίδιο μου είχε συμβει και με μια γρια που γαμησα παλιοτερα στην Αλκιβιάδου. Θυμαμαι ήταν χοντρη, πανω απο 65. τη γαμουσα ενω φορουσε τις μαλλινες καλτσες της...μεσα κατι μαγειρευε... Τη γαμουσα στα τεσσερα και μου ελεγε για ενα πελατη της δασκαλο που πανω στο σεξ της ελεγε και το μαθημα... Κακοεχυσα... Βγαινοντας παλι εκανα εμετο στο πεζοδρομιο...
απο τις χειροτερες εμπειρίες μου....
Οπως και μια τριτη...εκεινη που έβγαινε νυφη τη Λιοσιων...
Μαλάκες,αυτά τα αριστουργήματα αν ήταν λογοτεχνικά έργα θα ήταν συνδυασμός Έντγκαρ Άλαν Πόε,Ντοστογιέφσκι και ΚαΡόλου Μπωντελαίρ...και από τανίες ένα μιξ Ταραντίνο,Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και Λούτσιο Φούλτσι!  :rockon: :rockon: :rockon:

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Σε μεγαλες καβλες γαμησα 35χρονη παρθένα που βρηκα σε σαιτ γνωριμιών.  Πολύ κλειστό μουνι πάντως.  Την ξανά γαμησα αλλη μια φορά και ολο ζητάει

harry273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
137
Πόντοι
280
εχω γυρισει απο κλαμπ 19 χρονων χωρις να γνωρισω καμια με την πουτσα τεντα ξημερωματα

κ εβαλα φιλμνετ χωρις αποκωδικοποιητη κ τραβηξα μαλακια με αναποδα χρωματα κ εικονα πανω κατω
Αχαχαχαχαχαχα....... ρε φίλε,τι μου θύμησες τώρα δε μπορώ να σταματήσω να γελάω,το έκανα κι'έγω μιά δυό φορές.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Νομίζω κανείς δεν έχει την όρεξη να κοροϊδεψει μια τέτοια ιστορία γιατι πάνω κάτω έχει συμβει σε όλους μας.
Πανω στην καυλα μας κάνουμε απιστευτες ανοησιες που αν το είχαμε κάνει οργανωμένα και θα είχαμε γαμησει καλυτερα αλλα και με λιγοτερα έξοδα και ταλαιπωρία.
Αλλα "μετα Χριστω προφήτες" υπάρχουν πολλοί...

Για τα μαυρακια στην Πατησίων δεν έχω άποψη. Για τα στουντιο ναι είναι ακριβα. Οταν εχω τρελες καυλες παω στην Πωλινα στην Καλυμνου. Που ξερω θα είναι ευγενικη και θα παω και θα φυγω σαν ανθρωπος.
Πανω στην καυλα μου έχω γαμησει στο γατοσπιτο μια γρια...πιο παλια.. ανβεβαίνοντας τα σκαλια εκανα εμετο.. Το ίδιο μου είχε συμβει και με μια γρια που γαμησα παλιοτερα στην Αλκιβιάδου. Θυμαμαι ήταν χοντρη, πανω απο 65. τη γαμουσα ενω φορουσε τις μαλλινες καλτσες της...μεσα κατι μαγειρευε... Τη γαμουσα στα τεσσερα και μου ελεγε για ενα πελατη της δασκαλο που πανω στο σεξ της ελεγε και το μαθημα... Κακοεχυσα... Βγαινοντας παλι εκανα εμετο στο πεζοδρομιο...
απο τις χειροτερες εμπειρίες μου....
Οπως και μια τριτη...εκεινη που έβγαινε νυφη τη Λιοσιων...

Δεν ειχα ξανακουσει για εκεινη που εβγαινε νυφη στη Λιοσιων...

Εγγρ.
20 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
οχι να το παιξω τζοβενος ή κανενα μοντελο αλλα τετοιες ιστοριες π γραφετε παιδια πραγματικα με κανουν να αναρωτιεμαι σε τι κοινωνια ζω...δεν λεω βρε παιδιά να γαμησετε μπαζα πανω σφη καυλα αλλα να γαματε γριες με καλτσες μαλλινες; πρεζου με χαρτοπετσετα στο χερι π εσταζε αιμα κ.α. ;;; ΟΧΙ  δεν το αξιζετε σιγουρα μπορειτε να γαλησετε καλυτερα μουνια...μην πεφτετε τοοσο πολυ για ενα γαμησι...δεν αξιζει να προσβαλλεται τον ευατο σας για μια καυλα....μην γινεστε σκυλια π οπου βρουν τη χωνου ...ξεχωρισαμε απο ζωα μην γυρνατε πισω...ολα αυτα σας τα λεω φιλικα!! ςγαπηστε τη ζωη το σωμας και γσμηστε ωραια κοριτσια!!!

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
οχι να το παιξω τζοβενος ή κανενα μοντελο αλλα τετοιες ιστοριες π γραφετε παιδια πραγματικα με κανουν να αναρωτιεμαι σε τι κοινωνια ζω...δεν λεω βρε παιδιά να γαμησετε μπαζα πανω σφη καυλα αλλα να γαματε γριες με καλτσες μαλλινες; πρεζου με χαρτοπετσετα στο χερι π εσταζε αιμα κ.α. ;;; ΟΧΙ  δεν το αξιζετε σιγουρα μπορειτε να γαλησετε καλυτερα μουνια...μην πεφτετε τοοσο πολυ για ενα γαμησι...δεν αξιζει να προσβαλλεται τον ευατο σας για μια καυλα....μην γινεστε σκυλια π οπου βρουν τη χωνου ...ξεχωρισαμε απο ζωα μην γυρνατε πισω...ολα αυτα σας τα λεω φιλικα!! ςγαπηστε τη ζωη το σωμας και γσμηστε ωραια κοριτσια!!!

Ελα πες ... δεν εχεις μεθυσει ποτε ετσι ?
και στο πανεπιστημιο δεν κόπηκες σε κανενα μαθημα ? ...
ελα βρε μπαγασακο ... ανοιξε μας την καρδια σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom