boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
αυτοι δεν εχουν αποριες....
αυτωνών είναι τσαχπίνικες
αυτοι δεν εχουν αποριες....
αυτωνών είναι τσαχπίνικες
ο πεπιτο ποιος ειναι το φιδακι ο διαμαντης αλλα τον εχεις βαφτισει αλλιως
δηλαδη τωρα εχεται βαλει στο ματι το κωλαρακι μου αμαν τι παθαμε
εγω ειμαι ανωτερος ανθρωπος δεν εχω προκαταληψειςχρόοοοονια τώρα
καλά θα παλιώσεις κι εσύ δε θα παλιώσεις?
μα ονομα ειναι αυτο για οργανο ηδονης αυτο θα επρεπε να ειχε μαραζωσει τωρα με τετοιο ονομα σημερα παντως θα του δωσει αλλο ονομαΕπίτρεψέ μου να σε βοηθήσω συνάδελφε,
Εάν ενθυμούμαι καλώς: Πεπιτο = το δονητάρι της εν λόγω κορασίδας.
Εξ ου και το παλιό σλόγκαν: Peppito mi amor κλπ (το υπόλοιπο δεν μου 'ρχεται..)
Επίτρεψέ μου να σε βοηθήσω συνάδελφε,
Εάν ενθυμούμαι καλώς: Πεπιτο = το δονητάρι της εν λόγω κορασίδας.
Εξ ου και το παλιό σλόγκαν: Peppito mi amor κλπ (το υπόλοιπο δεν μου 'ρχεται..)
έτσιιι ο νεοπάλιουρας
ay caramba! andale! ήταν το υπόλοιπο
εντιτ: ιδού και ο πεπίτο (από το παλιό αβαταρ, αααχ αναμνήσεις )
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=53678.0;attach=172951;image[/img[/URL]]
[/quote]
και γαμω τα μουστακια ο πεπιτο κανει και το σφουγγαρισμα μετα :2funny: :2funny: :2funny:
και βεβαια γαμιουνται οι κοπελες για τα λεφτα........οχι μονο οι κοπελες αλλα και οι αντρες..... και εγω εαν μου δωσεις κανενα 50αρικο σου καθομαι......αγαπητοι συναγωνιστεσ και αγαπητεσ συναγωνιστριεσ οι κοινεσ κοπελεσ γαμιουνται για τα λεφτα;στην σημερινη κοινωνια που ζουμε πιστευετε οτι οι κοπελεσ για να καλυψουν τα εξοδα τουσ καλλυντικα μπλουζακια κλπ θα γαμιοντουσαν για τα φραγκα μια πιπα ρε παιδι μου κατιβασει προσωπικησ εμπειριασ πιο παλια βεβαια επι δραχμησ σε ερωτησεισ που ειχα κανει σε φιλεσ μου 3 στισ 5 μου απαντησαν ναι γιατι οχι.ακουσατε κυριοι και κυριε 3 στισ 5 ειπαν ναι τοτε!!φυσικα εγω δεν εχασα ευκαιρια και ειχα γαμησει μια που τα ειχε με ενα γνωστο μου για 500 δρχ και κατι μπαφπουσ.θα παρακαλουσα να γραφτουνε αληθειεσ και εμπειριεσ αν υπαρχουν
πο πο μια πουτσα :oολες γαμιουνται για τα λεφτα.αλλες αμεσα και αλλες με εμμεσο τροπο.αλλα ειναι και απολυτα λογικο.τπτ δεν ειναι δωρεαν ποτε δεν ηταν.τα παντα πληρωνονται.
ποσα πρεπει να δωσουμε για να παρεις το απαισιο πουλι απο μπροστα μας?
μπααα, εχω γουστο
τα στραβα της αρεσουνναι η καθε μια τα δικα της..συμφωνω..να παρω αποψη? ποιο ειναι το γουστο σου?
τα στραβα της αρεσουν
στραβα στο ανφας!οχι στο προφιλ!ψιλογερνει νομιζω αν και παλαιοτερα ειχα κομπλεξ μαυτο..αλλα οκ το ξεπερασα
φιλε μου μια χαρα ειμαστε και ασε τους αλλους να κουρευονται.μια τυπισσα μου πε οτι αυτη η κλιση που εχει ειναι ιδανικη και ερχεται πιο γρηγορα. αρα μια χαρα δεν χρειαζεται να πιασουμε σιδερικαστραβα στο ανφας!οχι στο προφιλ!
...εμενα γερνει πιο πολυ :-
ξερεις καμια ασκηση να τα ισιωσουμε?
πάρτο γρήγορα από μπροστάτης. Πίσω της το θέλει!!!!!ποσα πρεπει να δωσουμε για να παρεις το απαισιο πουλι απο μπροστα μας?