milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
3 στις 5 το 1995.τωρα τι γινεταιΏστε οι 3 στις 5 είπαν ναι... το συμπέρασμα είναι ότι 2 στις 5 ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ!
3 στις 5 το 1995.τωρα τι γινεταιΏστε οι 3 στις 5 είπαν ναι... το συμπέρασμα είναι ότι 2 στις 5 ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ!
Ώστε οι 3 στις 5 είπαν ναι... το συμπέρασμα είναι ότι 2 στις 5 ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ!
σιγα μην κατσει η ελλεεινιδα να σφουγγαρισει σκαλεςΠαντως πολυ φοβαμαι οτι και λογω κρισης θα αρχισει το ολοκληρωτικο ξεπουλημα των ηθικων αξιων στο βωμο του χρηματος ......
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
Φυσικα λιγο με νοιαζει γιατι στην τελικη ΟΛΟΙ θα παρουν οτι τους αναλογει και τους αξιζει....
Εξαρτατε γιατη αναγκες μιλας,αν λες για της βασικες αναγκες μπορουν να καληφθουν πολλη πιο απλα, σφουγαριζοντας σκαλες ας πουμε...ολο το ξεπουλημα ηθικων αξιον για το οποιο μιλας εχει ξεκινισει απο καιρο και αποσκοπει σε ενα και μονο πραγμα,το ευκολο χρημα... Απλα πλεον υπαρχει και μια καλη δικαιολογια που βολεβει αφανταστα και λεγεται κριση...
σιγα μην κατσει η ελλεεινιδα να σφουγγαρισει σκαλες
κ ο ελληνας να δουλεψει οικοδομη...σιγα μην κατσει η ελλεεινιδα να σφουγγαρισει σκαλες
και εγω οικοδομη δουλευω δε λεει κατι αυτο.εδω οι κοπελες βαριουνται να σφουγγαρισουν τις δικες τους θα σφουγγαρισουν αλλες;;;;κ ο ελληνας να δουλεψει οικοδομη...
μονο ο θανος πετρελης το κανε...
εχεις δει πολλους ελληνες οικοδομους;και εγω οικοδομη δουλευω δε λεει κατι αυτο.εδω οι κοπελες βαριουνται να σφουγγαρισουν τις δικες τους θα σφουγγαρισουν αλλες;;;;
Μην εισαι σιγουρη... Ενταξει πρεπει να παραδεχτω οτι κατα μεγαλο ποσοστο εχεις δικιο αλλα μην μας βαζεται ολους στο ιδιο καζανι.......κ ο ελληνας να δουλεψει οικοδομη...
ενταξει...οτι υπαρχουν εξαιρεσεις ειναι σιγουρο...Μην εισαι σιγουρη... Ενταξει πρεπει να παραδεχτω οτι κατα μεγαλο ποσοστο εχεις δικιο αλλα μην μας βαζεται ολους στο ιδιο καζανι.......
Ατυχεστατη συγκριση αυτη .....εχεις δει πολλους ελληνες οικοδομους;
πανω απο 5/???
ενταξει...οτι υπαρχουν εξαιρεσεις ειναι σιγουρο...
κοιτα οσοι δουλεψανε οικοδομη και μαθανε πωσ ειναι να γαμιεσαι για να παρεισ 100δραχμεσ μεροκαματο υπαρχουν ακομα και πιστεψε με ειναι πολλοι.τωρα υπαρχει και η κατηγορια που νομιζε οτι θα δουλεψει στην οικοδομη και θα παιρνει 100ευρω μεροκαματο και δεν τα επαιρνε στην μια ωρα εβαζε τα κλαματα και λακιζε.για αυτο πλουτισανε οι αλλοδαποι οικοδομοι γιατι βαζανε το καφαλι κατω για 30 ευρω.οσο για την γρια που μου λεσ δεν υπαρχει.αντε να το κανει να συμπληρωσει καποια ενσυμα να παρει καποια συνταξηεχεις δει πολλους ελληνες οικοδομους;
πανω απο 5/???
γτ κ γω εχω δει ελληνιδα καθαριστρια...70 χρονων... :'(
θελω τα τηλεφωνα τους εδω και τωρα ειμαι και πολυ λαρτζ τυπος δινω μεχρι και 5ευρο δεν υπολογιζω τα φραγκααγαπητοι συναγωνιστεσ και αγαπητεσ συναγωνιστριεσ οι κοινεσ κοπελεσ γαμιουνται για τα λεφτα;στην σημερινη κοινωνια που ζουμε πιστευετε οτι οι κοπελεσ για να καλυψουν τα εξοδα τουσ καλλυντικα μπλουζακια κλπ θα γαμιοντουσαν για τα φραγκα μια πιπα ρε παιδι μου κατιβασει προσωπικησ εμπειριασ πιο παλια βεβαια επι δραχμησ σε ερωτησεισ που ειχα κανει σε φιλεσ μου 3 στισ 5 μου απαντησαν ναι γιατι οχι.ακουσατε κυριοι και κυριε 3 στισ 5 ειπαν ναι τοτε!!φυσικα εγω δεν εχασα ευκαιρια και ειχα γαμησει μια που τα ειχε με ενα γνωστο μου για 500 δρχ και κατι μπαφπουσ.θα παρακαλουσα να γραφτουνε αληθειεσ και εμπειριεσ αν υπαρχουν
θελω τα τηλεφωνα τους εδω και τωρα ειμαι και πολυ λαρτζ τυπος δινω μεχρι και 5ευρο δεν υπολογιζω τα φραγκα
να μερικοι σαν και εσενα χαλανε την πιατσα ετσι οπως το πατε θα το φτασουμε 100μπαλο ασε δεν συμφαιρειΧουβαρντα μου εσυ !!!!!
Εγω !!!!!! 5,5 ευρω !!!!!!
Σε χτυπαω αμεσα ....
κ ο ελληνας να δουλεψει οικοδομη...
ωραίος τύπος ο θάνος, πάντα το'λεγα
Στανταρ για να πάρει σύνταξη. Λες να γούσταρε ?γτ κ γω εχω δει ελληνιδα καθαριστρια...70 χρονων