Μαγκες αν θελετε να ξεκινησετε το πισωγαμησι ξεκινηστε με ενα τραπεζι εξω με ενα δωρο οσοι δεν κανετε συχνα και το ιδιο βραδυ ξεκινηστε την προσπαθεια. Και μετα απο 2 με 3 μερες υπομονη λιγα βρωμολογα λιγη καυλα παραπανω η πολυποθητη διεισδυση θα ειναι γεγονος. Εγω ετσι εκανα...δεν ξερω αν θα λειτουργησει σε ολους αλλα πιστευω εχει ποσοστα επιτυχιας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ενταξει το καθημερινο ειναι τροπος του λεγειν μη λεμε και μαλακιες και κοροιδευομαστε. Απλα η δικια μου εχει καποιες περιοδους σεξουαλικου αμοκ που κρατανε 10 με 15 μερες. Σκεψου να τρως στο τραπεζι τις πανσετες σου κι εκει που τρωει να γδυνεται και ν αρχιζει την πιπα. Τετοια σκηνικα. Η να θελει να γαμηθει 4 η 5 φορες μεσα στο 24ωρο.Και μονο που γαμας καθε μερα ζηλευω! Χαχαχαχ εμεις δυο χρονια μαζι και παλι 2-3 φορες την εβδομαδα και μια ποναει το μουνι της μια δεν καθεται … μια το ενα μια το αλλο …
loutsosathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2024
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
αν θες στειλε ινμποξ να τα πουμε περισσοτερο. ακραια τωρα αυτα που μου λες. ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν τα κανει η δικια μουΕνταξει το καθημερινο ειναι τροπος του λεγειν μη λεμε και μαλακιες και κοροιδευομαστε. Απλα η δικια μου εχει καποιες περιοδους σεξουαλικου αμοκ που κρατανε 10 με 15 μερες. Σκεψου να τρως στο τραπεζι τις πανσετες σου κι εκει που τρωει να γδυνεται και ν αρχιζει την πιπα. Τετοια σκηνικα. Η να θελει να γαμηθει 4 η 5 φορες μεσα στο 24ωρο.
Θα σου στειλω. Αλλα δεν ειναι ακραια γιατι στο ξαναλεω δεν γινονται συνεχεια. Αυτα θα γινουν 7 8 φορες το χρονο.αν θες στειλε ινμποξ να τα πουμε περισσοτερο. ακραια τωρα αυτα που μου λες. ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν τα κανει η δικια μου
loutsosathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2024
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
και παλι τυχερος. αχαχαχ εμεις ουτε 1Θα σου στειλω. Αλλα δεν ειναι ακραια γιατι στο ξαναλεω δεν γινονται συνεχεια. Αυτα θα γινουν 7 8 φορες το χρονο.
Κι εγωε χω περιοδους ξηρασιας δεν σας το παιζω γαμιας. Εννοειται πως εχω.και παλι τυχερος. αχαχαχ εμεις ουτε 1
Οι περισσότερες ναι γουστάρουν να δίνουν κώλο τώρα πολλοί μάγκες τρώνε άκυρο όταν το ζητάνε γιατί πάνε λάθος την πατάνε όπως οι ποδολαγνοι πάνε κατευθείαν για αυτό πρώτα θα τα κάνεις όλα θα ασχοληθείς μαζί της να την καυλωσεις και άμα φτιαχτεί θα το δεχτεί και το anal.
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Μωρέ, τον παίρνουν και γέρνουν.
Τι να λέμε τώρα.
:-)
Τι να λέμε τώρα.
:-)
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.652
- Πόντοι
- 8.346
Άσε ρε πονηρε...κανεις μαζι για εσκορτ; το καλύπτω εγώ το οικονομικό!
Αλεπουδιαρη
Καλησπέρα εμένα η δικιά Μ πριν 2χρονια μου το έδινε το κωλαρακι της οπότε ήθελα μεχρι που μια μέρα με κέρασε από πίσω και ξενέρωσα δε τις το είπα δεν ξέρω αν το κατάλαβε τώρα έχω να το πάρω δύο χρόνια από πίσω και τους τελευταίους 4 μήνες προσπαθώ να την ξαναπάρω αλλά δεν μου το δινει..
Ή θα τον είχε μικρότεροΉ θα ήταν παραμυθάς
Που να δεις τις Μπαγκλαντεσιανες φίλε.Μάγκες δεν έχω ιδέα πως γαμιουνται οι Ελλεηνιδες ...
τις έχω βγάλει από το μενού λόγω ξυνιλας ...
Αλλά αν γαμησετε κωλο Ρουμανας, Βραζιλιανας η Ασσιατισας
Θα κάνετε το γαμησι της χρονιάς ...!
Rensten
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 751
- Πόντοι
- 21
Έχεις πάει με κοριτσι από το Μπαγκλαντές;Που να δεις τις Μπαγκλαντεσιανες φίλε.
Αν δεν πετύχει το παραπάνω δώστε ένα κατοστάρι να σας κάτσειΜαγκες αν θελετε να ξεκινησετε το πισωγαμησι ξεκινηστε με ενα τραπεζι εξω με ενα δωρο οσοι δεν κανετε συχνα και το ιδιο βραδυ ξεκινηστε την προσπαθεια. Και μετα απο 2 με 3 μερες υπομονη λιγα βρωμολογα λιγη καυλα παραπανω η πολυποθητη διεισδυση θα ειναι γεγονος. Εγω ετσι εκανα...δεν ξερω αν θα λειτουργησει σε ολους αλλα πιστευω εχει ποσοστα επιτυχιας.
Rensten
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 751
- Πόντοι
- 21
Βασικά υπάρχουν Ελληνίδες που γουστάρουν πρωκτικό απλά είναι ελάχιστεςΜάγκες δεν έχω ιδέα πως γαμιουνται οι Ελλεηνιδες ...
τις έχω βγάλει από το μενού λόγω ξυνιλας ...
Αλλά αν γαμησετε κωλο Ρουμανας, Βραζιλιανας η Ασσιατισας
Θα κάνετε το γαμησι της χρονιάς ...!
Και με Ρουμάνα και με Βραζιλιάνα και με Ασιάτισσα. Με ελληνίδα δεν έχει τύχει να μου κάτσει!!Έχεις πάει με κοριτσι από το Μπαγκλαντές;
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.309
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ όσες ελληνίδες πήδηξα, όλες τις πήρα κώλο .Βασικά υπάρχουν Ελληνίδες που γουστάρουν πρωκτικό απλά είναι ελάχιστες
Με αγγλίδες, σουηδέζες σε φάση καλοκαίρι , νέος, δεν πήρα κώλο .
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.716
- Πόντοι
- 1.446
Που να δεις τις Μπαγκλαντεσιανες φίλε.
Να προσθέσω και τα σχιστοματικα που ειναι απίστευτες όταν τους δουλεύεις την σουφρα ...
Πραγματικά αξίζουν αυτά τα ρομαντικά κωλογαμησια ... ;)))
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 21