Έχει μεγάλη σημασία ποιος είναι αυτός που θα στο κάνει την 1η/ες φορές. Στη δική μου περίπτωση έτυχε να το δοκιμάσω από τον παντρεμένο οδηγό του πούλμαν στη 5θημερη όταν ήμουνα 18 ετών. Ήταν πολύ έμπειρος και προσεκτικός, απίστευτος μερακλής όπως τους έλεγε όλους αυτούς ο πρώην σύζυγός μου. Ήθελε μάλιστα να με γαμάει ακάποτα και να χύνει μέσα οπότε το να με ξεκωλιάσει ήταν μονόδρομος.
Από το μουνί με γάμαγε πάντα την αρχή για να με γλυκάνει και μόλις άρχιζα να βογκάω δεν έχανε λεπτό και μου τον έβαζε από πίσω. Συνεχίσαμε να βρισκόμαστε και μετά την εκδρομή για μεγάλο διάστημα. Γι' αυτόν εγώ τότε ήμουνα "λουκουμάκι" γιατί αυτός τότε ήταν 45 ετών και το κατάλαβα όμως αυτό χρόνια αργότερα. Εμένα με έφτιαχνε το γεγονός πως άφηνε τη γυναίκα του και τα 2 παιδιά του για να έρθει να με γαμήσει όποτε του το ζητούσα και μάλιστα χωρίς καμία καθυστέρηση. Ένοιωθα ποθητή και πολύτιμη.
Μαζί του λάτρεψα το γαμήσει από τον κώλο αφού δε είχαν περάσει 3-4 εβδομάδες με σχεδόν καθημερινό γαμήσει από πίσω, ένα απόγευμα την ώρα που τον κάρφωσε απότομα και βαθιά και κρατήθηκε μέσα για να χύσει, χωρίς να το καταλάβω, με το που ένιωσα τους σπασμούς της πούτσας του να ανοιγοκλείνουν τη ροδέλα μου και το καυτό του σπέρμα να εκτινάσσεται βαθιά μέσα στο έντερό μου με έπιασε κατούρημα λες και είχα πιεί 10 λίτρα νερό… δεν κρατήθηκα και τ’ αμόλησα παντού!!! μου έφυγαν τα τσίσα και επειδή τρόμαξα τραβήχτηκα απότομα μπροστά και ακόμα θυμάμαι την πούτσα του να πετάγεται έξω από την κωλοτρυπίδα μου και να τινάζει τα τελευταία ψωλοχύματα δεξιά και αριστερά σαν λάστιχο ποτίσματος.
Ήταν κάτι μοναδικό, «κατουρούσα» διακοπτόμενα για 20-30 δευτερόλεπτα συνέχεια, ήθελα να σταματήσω αλλά δεν μπορούσα, μου λύθηκαν τα γόνατα…Μετά αυτός μου εξήγησε πως όλο αυτό ήταν φυσιολογικό και πως αυτό που έπαθα λέγεται squirting. Έκτοτε κάθε φορά που με γαμούσε πάντα μα πάντα μου έφευγαν τα «τσισάκια» όπως τα έλεγα όταν του φώναζα «ωχ ωχ ωχ σταμάτα λίγο, μου έρχεται… ωχ ωχ ωχ μου φεύγουν…» Από τότε δεν σταμάτησαν να μου φεύγουν όποιος και εάν με κωλογαμούσε και στο τέλος κατάλαβα πως οι άντρες το λατρεύουν.
Όσοι έδειξαν να σιχαίνονται ή μου είπαν πως δεν τους άρεσε απλά δεν με ξαναείδαν ποτέ και έμειναν με το πουλί στο χέρι.