Random User 123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.246
- Πόντοι
- 371
Κάτι μου λέει πως ναι....Τύποι μετά από 5000 μηνύματα που καταλήξαμε; τον παίρνουν;
Κάτι μου λέει πως ναι....Τύποι μετά από 5000 μηνύματα που καταλήξαμε; τον παίρνουν;
Ποιός στην έσπασε αρχηγάρα μου ;Ισως τα ξαναλεμε θα το σκεφτω γιατι ακομα ποναω απ τα βρισιδια της χαλυβδογατας το 21…
Ποιά είναι αυτή ρε ;ΧΑΛΥΒΔΟΠΟΥΣΤΡΑ
Καλημέρα. Σε όλα σωστός όπως τα έθεσες.Εμπειρικά θα πω ότι το ποσοστό των ελληνίδων που δίνουν κώ΄λο είναι το 40% .
Σίγουρο ρόλο παίζει η εμπερία της πρώτης φοράς.
Το πόσο πονέσανε,με ποιον ήταν,εάν το έκαναν επειδή "έπρεπε" , εάν ε΄τυχε και κέρασαν μερέντες κλπ .
Μετά σε κάθε νέα "προσπάθεια εισόδο" θα έχουν τη κακιά εμπειρία και δεν θα τις αφήνει να χαλαρώσουν το κολάντερο και θα πονάνε χ10 φορές παραπάνω.
Θέλει προετοιμασία από πλευράς της. Να μην έχει φάει στα κοντά,να έχει χονέψει,να ε΄χει κάνει κλίσμα .
Είναι και λίγο θε΄μα εξουσίας το όλο πράγμα .
Θυμάμαι μία γκόμενα που τραβιόμουν όταν σπούδαζα όσες φορές και να πήγαμε να το κάνουμε από πίσω το σταματούσαμε επειδή έσκουζε από πόνο και μας άκουγαν μέχρι απέναντι. Αλλά δάκτυλα δεχόταν αδιαμαρτύρητα και τα ζητούσε .
Σε μερικές είναι και ΄θέμα ανατομικό.
Οι περισσότερες επιλέγουν δεν ξέρω δεν απαντώ.ε ναι,απλα δεν το παραδεχονται κ δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη επισημα χαχα
There is a lot of fun in this sex serviceTo hear your opinions and experiences...
(and for those who didn't understand, we're talking about this: ;) )
Σε ζηλευω αρρωσταΕμενα δινει ανα περιοδους. Το θεμα ειναι πως πρεπει κανα 2 μερες να το κανεις σιγα σιγα μην πονεσει και στραβωσει και δεν στο ξαναδωσει. Με μτα την 3η μερα τι στο μουνι τον βαζεις τι στον κωλο το ιδιο ειναι με λιγο λιπαντικο εγω το κανω. Παντως η καυλα της ειναι απιστευτη οταν τον παιρνει απο κωλο βαζει δαχτυλα και παιζει το μουνι της μονη της χωρις να της πω τιποτα και τρεμει απο καυλα. Τα σεντονια δε μιλαμε για πλημμυρα. Παρολα αυτα δεν το κανει συνεχεια.
Δε συμβαινει συνεχεια εγω λεω αληθεια τι γινεται στη δικια μου περιπτωση. Μεσο ορο 8 με 10 φορες το χρονο. Κυριως σε περιοδους που εχει καθημερινο σεξ απο μουνι και μετα προφανως θελει η συζυγος και κατι διαφορετικοΣε ζηλευω αρρωστα
Και μονο που γαμας καθε μερα ζηλευω! Χαχαχαχ εμεις δυο χρονια μαζι και παλι 2-3 φορες την εβδομαδα και μια ποναει το μουνι της μια δεν καθεται … μια το ενα μια το αλλο …Δε συμβαινει συνεχεια εγω λεω αληθεια τι γινεται στη δικια μου περιπτωση. Μεσο ορο 8 με 10 φορες το χρονο. Κυριως σε περιοδους που εχει καθημερινο σεξ απο μουνι και μετα προφανως θελει η συζυγος και κατι διαφορετικο
Εχει δωσει 3-4 φορες συνολικα …Πρεσαρε την και φτασε στα ακρα.
Τι παει να πει δεν δινει?
Ενας επαθε το εξης,ειχε σχεση 2 χρονια και χωρισαν κωλο δεν του εδωσε ποτε και μετα αποχρονια έμαθε μεσω κοινου φίλου οτι τον εδινε στον νεο γκόμενο.
Ο νέος γκόμενος προφανώς ή θα είχε τον τρόπο του ή θα ήταν καλύτερος γαμιάς.Ενας επαθε το εξης,ειχε σχεση 2 χρονια και χωρισαν κωλο δεν του εδωσε ποτε και μετα αποχρονια έμαθε μεσω κοινου φίλου οτι τον εδινε στον νεο γκγκόμενο.
Ή θα ήταν παραμυθάςΟ νέος γκόμενος προφανώς ή θα είχε τον τρόπο του ή θα ήταν καλύτερος γαμιάς.