Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 791 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.929

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.710
Πόντοι
18.496
ε ναι,απλα δεν το παραδεχονται κ δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη επισημα χαχα

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Ισως τα ξαναλεμε θα το σκεφτω γιατι ακομα ποναω απ τα βρισιδια της χαλυβδογατας το 21…
Ποιός στην έσπασε αρχηγάρα μου ;
Κανένας εστεμμένος μαλάκας ή incognito μαλάκας ;

Μήπως είχε διπλή ιδιότητα ; Και εστεμμένος μαλάκας και ... κατουρημένος στραπονιάρης ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΧΑΛΥΒΔΟΠΟΥΣΤΡΑ​

Ποιά είναι αυτή ρε ;
Έχω πελώρια ανάγκη να μάθω.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Η απάντηση είναι «ναι, τον παίρνουν και από τον κώλο».

Αλλά μόνο πότε-πότε, και με τις παχουλές να δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις αδύνατες.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.361
Πόντοι
5.595
Εμπειρικά θα πω ότι το ποσοστό των ελληνίδων που δίνουν κώ΄λο είναι το 40% .
Σίγουρο ρόλο παίζει η εμπερία της πρώτης φοράς.
Το πόσο πονέσανε,με ποιον ήταν,εάν το έκαναν επειδή "έπρεπε" , εάν ε΄τυχε και κέρασαν μερέντες κλπ .
Μετά σε κάθε νέα "προσπάθεια εισόδο" θα έχουν τη κακιά εμπειρία και δεν θα τις αφήνει να χαλαρώσουν το κολάντερο και θα πονάνε χ10 φορές παραπάνω.

Θέλει προετοιμασία από πλευράς της. Να μην έχει φάει στα κοντά,να έχει χονέψει,να ε΄χει κάνει κλίσμα .
Είναι και λίγο θε΄μα εξουσίας το όλο πράγμα .

Θυμάμαι μία γκόμενα που τραβιόμουν όταν σπούδαζα όσες φορές και να πήγαμε να το κάνουμε από πίσω το σταματούσαμε επειδή έσκουζε από πόνο και μας άκουγαν μέχρι απέναντι. Αλλά δάκτυλα δεχόταν αδιαμαρτύρητα και τα ζητούσε .
Σε μερικές είναι και ΄θέμα ανατομικό.
Καλημέρα. Σε όλα σωστός όπως τα έθεσες.

batist

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Like
325
Πόντοι
20
οι υπεργκομεναρες δεν τον δινουν οχι!!οι καλες προς μετριες ναι

Billys91

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Like
270
Πόντοι
20
Είναι όλα θέμα οπτικής από τη γυναίκα και που θα πέσεις.

Η πρώην μου δε μου το έδινε με τίποτα, όταν πήγα να την πείσω μετά από λίγο χωρίσαμε και δε μπήκα.
Με μια ξεπετα λίγο μετά 19 χρονών το κοριτσάκι μου είπε μόνη της αφού τα δοκιμάσαμε όλα σεξ σε εξωτερικούς χώρους κλπ κλπ θέλω τώρα και από πίσω να δω αν αξίζει... Τελικά αφού μου το έδωσε μου λέει δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε και δε καταλαβαίνω το λόγο που το θέλουν και οι φίλες μου.

Μια άλλη που το αρχίσαμε μόνο για σεξ όταν αυτή ήθελε να το σοβαρεψουμε κ εγώ όχι μου το εδωσε μπας και με κρατήσει αλλά μάταια.

Φίλη γυμνάστρια μεγάλη ψωλοαρπαχτρα εκεί που παρηγορούσε ο ένας τον άλλον για τον χωρισμό παίχτηκε σεξ απ'ολες τις τρύπες...μου κάνει μια στον πρώην δεν τον άφησα από πίσω... όταν ρώτησα τον λόγο με γειωσε, λέει μη θυμώσεις αλλά εκείνος τον έχει μεγάλο κ χοντρό θα με διέλυε αν τον άφηνα ενώ εσύ τον έχεις λεπτό και νορμάλ μέγεθος είναι το κατάλληλο για να μη μου γίνει Πηγάδι κ να μη καταλάβει ο επόμενος ότι τον έχω δώσει κ αλλού.

Κοπέλα τώρα σε φιλική παρέα όταν πιάσαμε αυτή τη κουβέντα λέει δε το δίνω γιατί μετά τι θα μείνει να δώσω στον άντρα που θα παντρευτώ;

Γενικά πιστεύω ότι από μια ηλικία κ μετά 40+ οι παντρεμένες τον δίνουν εύκολα εκεί που αρχίζουν να βαριουνται κ να θέλουν να δοκιμάσουν άλλα πράγματα...

loutsosathens

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
81
Πόντοι
0
Δεν μου δινει κωλ@ και ας ειμαστε μαζι δυο χρονια και ας ειναι μικρη ..

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Εμενα δινει ανα περιοδους. Το θεμα ειναι πως πρεπει κανα 2 μερες να το κανεις σιγα σιγα μην πονεσει και στραβωσει και δεν στο ξαναδωσει. Με μτα την 3η μερα τι στο μουνι τον βαζεις τι στον κωλο το ιδιο ειναι με λιγο λιπαντικο εγω το κανω. Παντως η καυλα της ειναι απιστευτη οταν τον παιρνει απο κωλο βαζει δαχτυλα και παιζει το μουνι της μονη της χωρις να της πω τιποτα και τρεμει απο καυλα. Τα σεντονια δε μιλαμε για πλημμυρα. Παρολα αυτα δεν το κανει συνεχεια.

loutsosathens

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
81
Πόντοι
0
Εμενα δινει ανα περιοδους. Το θεμα ειναι πως πρεπει κανα 2 μερες να το κανεις σιγα σιγα μην πονεσει και στραβωσει και δεν στο ξαναδωσει. Με μτα την 3η μερα τι στο μουνι τον βαζεις τι στον κωλο το ιδιο ειναι με λιγο λιπαντικο εγω το κανω. Παντως η καυλα της ειναι απιστευτη οταν τον παιρνει απο κωλο βαζει δαχτυλα και παιζει το μουνι της μονη της χωρις να της πω τιποτα και τρεμει απο καυλα. Τα σεντονια δε μιλαμε για πλημμυρα. Παρολα αυτα δεν το κανει συνεχεια.
Σε ζηλευω αρρωστα

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Σε ζηλευω αρρωστα
Δε συμβαινει συνεχεια εγω λεω αληθεια τι γινεται στη δικια μου περιπτωση. Μεσο ορο 8 με 10 φορες το χρονο. Κυριως σε περιοδους που εχει καθημερινο σεξ απο μουνι και μετα προφανως θελει η συζυγος και κατι διαφορετικο

loutsosathens

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
81
Πόντοι
0
Δε συμβαινει συνεχεια εγω λεω αληθεια τι γινεται στη δικια μου περιπτωση. Μεσο ορο 8 με 10 φορες το χρονο. Κυριως σε περιοδους που εχει καθημερινο σεξ απο μουνι και μετα προφανως θελει η συζυγος και κατι διαφορετικο
Και μονο που γαμας καθε μερα ζηλευω! Χαχαχαχ εμεις δυο χρονια μαζι και παλι 2-3 φορες την εβδομαδα και μια ποναει το μουνι της μια δεν καθεται … μια το ενα μια το αλλο …

loutsosathens

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
81
Πόντοι
0
Πρεσαρε την και φτασε στα ακρα.
Τι παει να πει δεν δινει?
Ενας επαθε το εξης,ειχε σχεση 2 χρονια και χωρισαν κωλο δεν του εδωσε ποτε και μετα αποχρονια έμαθε μεσω κοινου φίλου οτι τον εδινε στον νεο γκόμενο.
Εχει δωσει 3-4 φορες συνολικα …

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Ενας επαθε το εξης,ειχε σχεση 2 χρονια και χωρισαν κωλο δεν του εδωσε ποτε και μετα αποχρονια έμαθε μεσω κοινου φίλου οτι τον εδινε στον νεο γκγκόμενο.
Ο νέος γκόμενος προφανώς ή θα είχε τον τρόπο του ή θα ήταν καλύτερος γαμιάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom