Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 180 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 792 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.931

Επισκέπτης
kopelia isws tha eprepe na deis pio antikeimenika thn sxesh metaxu twn 2 fullwn. na krineis ta lathoi tou fulou opws krineis kai tis adunamies twn andrwn.
dustuxws etsi einai ta pragmata. (den eimai 20 pio megalos eimai).
Γράφε ελληνικά εδω μέσα εχουμε κανόνες δεν ειμαστε κράτος...
Και δεύτερον κοίτα να μάθεις να κρίνεις εσύ αντικειμενικα και μην μου δίνεις συμβουλές γιατι αφιονίζομαι και θα τα ακούσεις. :boobies:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αλήθεια, επειδή βαριέμαι να διαβάσω 50τόσες σελίδες οπότε δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, εσύ erinal το ασκείς το άθλημα;

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Γράφε ελληνικά εδω μέσα εχουμε κανόνες δεν ειμαστε κράτος...
Και δεύτερον κοίτα να μάθεις να κρίνεις εσύ αντικειμενικα και μην μου δίνεις συμβουλές γιατι αφιονίζομαι και θα τα ακούσεις. :boobies:

ellhnika den mporw na grapsw gti eimai exwteriko kai den exw greek plhktrologio. to egrapsa pio prin alla mallon den to eides.
xalarwse syzhthsh kanoume. oti thes mporeis na peis eimai olos aytia.

Επισκέπτης
ellhnika den mporw na grapsw gti eimai exwteriko kai den exw greek plhktrologio. to egrapsa pio prin alla mallon den to eides.
xalarwse syzhthsh kanoume. oti thes mporeis na peis eimai olos aytia.

Διαβασε τους κανόνες του φορουμ. το είδα αλλα απαγορεύεται ..ρωτα τους μοντς αν μπορεις να γραφεις αν και δεν το νομιζω

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
nomizw pws yparxei mia exeresh se aytous pou den mporoun na grapsoun ellhnika. twra an ta svisoun no problem, etsi ki alliws den einai dhkastirio na kratame ta praktika.

Επισκέπτης
anemona μην το βλεπεις ετσι
θα συνηθισεις
καθε τρεις κ λιγο, αφου συνηθισεις, θα μπαινει κ ενας με  σεβεν ποστς κ θα κανει τις ιδιες ερωτησεις...
μετα απο λιγο καιρο θα βαρεθεις να απαντας κ θα τα γυρνας ολα στο χαβαλε

παντως δεν τα λες κ ασχημα.. παρακαλω τοποθετηση του βιντι με εξηγηση για το απρεπεστατο εμοτικονακιον που εβαλε προ ολιγου :P :P :P xaxaxa 

δηλαδη αν εμπαινα εγω σε γυναικιο σαιτ για περιποιηση νυχιων κ αποτριχωση κ ειχα 5000+ ποστς οπως εσυ θα ειχε μεγαλυτερη αξια η αποψη μου ε? :uglystupid:

ανεμονα δεν εννουσα εσενα οτι εισαι εριστικη ισα ισα φαινεσαι σοβαρο ατομο
εριστικη ειναι η bite κ καποιες αλλες που συνεχεια προσβαλουν τους υπολοιπους κ προκαλουν διαμαχες σε διαφορα θρεντς νομιζαντας οτι ετσι αποκτουν αξια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τελικα το αν κανουν πρωκτικο οι ελληνιδες και το αν οι μπραβοι πηδανε στριπτιτζουδες θα μεινουν δυο αναπαντητα ερωτηματα σε αυτο το φορουμ :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Tελικα ολο μαλακιες ερωτησεις γινονται τελευταια.

Ειναι σα να ρωτας ενα σκαραβαιο αν μπορει να πιασει τα 300.

Εδω καλα καλα δεν εχουν βγαλει το δημοτικο...............

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δηλαδη αν εμπαινα εγω σε γυναικιο σαιτ για περιποιηση νυχιων κ αποτριχωση κ ειχα 5000+ ποστς οπως εσυ θα ειχε μεγαλυτερη αξια η αποψη μου ε? :uglystupid:

ανεμονα δεν εννουσα εσενα οτι εισαι εριστικη ισα ισα φαινεσαι σοβαρο ατομο
εριστικη ειναι η bite κ καποιες αλλες που συνεχεια προσβαλουν τους υπολοιπους κ προκαλουν διαμαχες σε διαφορα θρεντς νομιζαντας οτι ετσι αποκτουν αξια
γραφτηκες πριν 1 βδομαδα
εχεις 9 ποστς
κ προλαβες να βγαλεις κ συμπερασματα για το πως φερομαστε στο σαιτ κ αν ειμαστε εριστικες ή οχι
οποτε μπορεις να καταλαβεις ποσο σοβαρα θεωρω αυτα που εγραψες.. κ σιγα μην κατσω να εξηγησω για 674683487659 φορα τι κ πως κ γιατι ειμαστε στο φορουμ
οποιος ενοχλειται μπορει να μην μας διαβαζει να μην μας αναφερει να μην μας μιλα κ να ασχολειται με οτι του κανει κεφι κ του αρεσει ή να ψηφιζει κ σε χαζοψηφοφοριες νομιζοντας οτι θα αλλαξει κατι κ θα εξαφανιστουν οι γυναικες

φιλικα...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Η παρουσια σας μας καθιζει στο στομαχι θελουμε δεν θελουμε :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :boobies: :headbang:

τετοια λες κ νομιζουν οτι γινομαι εριστικη που σε απειλω στο πμ σου ως αντιδραση στα σκληρα λογακια σου χαχαχα

Επισκέπτης
τετοια λες κ νομιζουν οτι γινομαι εριστικη που σε απειλω στο πμ σου ως αντιδραση στα σκληρα λογακια σου χαχαχα

Να μην πω οτι παρολες τις αισχρες απειλες σου στα πμ οι μοντς δεν ενδιαφερονται να σε βαλουν στην ταξη αφου τους εχεις βαλει και αυτους στην κλικα :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom