Εχει πλακα ο τσαμπουκας που μπηκεςΨέματα λέω ?
Προσεχε την Bite
Εχει πλακα ο τσαμπουκας που μπηκεςΨέματα λέω ?
θα βγει κ "γουορν στευ αγουει" επιγραφη νεον? χαχαχαχαΕχει πλακα ο τσαμπουκας που μπηκες
Προσεχε την Bite
τι να προσέχω φιλαράκι ? το Bite δεν έχω καταλάβει , δεν τα παω και πολύ καλά με το pcΕχει πλακα ο τσαμπουκας που μπηκες
Προσεχε την Bite
Και τι σε νοιαζει εσενα?Εσυ καθεσαι πανω στο δεντρο σου , τεντωνεις την ουρα σου, ακονιζεις τα νυχια σου και ξαφνικα ...θα βγει κ "γουορν στευ αγουει" επιγραφη νεον? χαχαχαχα
σταμπιτ.. ωπα.. δεν εχω μουστακια.. *PΚαι τι σε νοιαζει εσενα?Εσυ καθεσαι πανω στο δεντρο σου γλυφεις τα μουστακια σου, τεντωνεις την ουρα σου, ακονιζεις τα νυχια σου και ξαφνικα ...
Η ζουγκλα ειναι επικινδυνη και με φωτεινα γουορν ετσι κι'αλλιως
Θα καταλαβεις συντοματι να προσέχω φιλαράκι ? το Bite δεν έχω καταλάβει , δεν τα παω και πολύ καλά με το pc
Οκ τωρασταμπιτ.. ωπα.. δεν εχω μουστακια.. *P
Και τι σε νοιαζει εσενα?Εσυ καθεσαι πανω στο δεντρο σου , τεντωνεις την ουρα σου, ακονιζεις τα νυχια σου και ξαφνικα ...
Η ζουγκλα ειναι επικινδυνη και με φωτεινα γουορν ετσι κι'αλλιως
αχααα, μάλιστα , είσαι γυναικα και μόλις άκουσες για γαμήσι στο κώλο πετάχτηκες . Σωστός ?εγω ειμαι καλε το μπαιτ
σταμπιτ.. ωπα.. δεν εχω μουστακια.. *P
Εγω παντος σε προειδοποιησα :'(αχααα, μάλιστα , είσαι γυναικα και μόλις άκουσες για γαμήσι στο κώλο πετάχτηκες . Σωστός ?
ναι παναγοαχααα, μάλιστα , είσαι γυναικα και μόλις άκουσες για γαμήσι στο κώλο πετάχτηκες . Σωστός ?
ναι οκ εχουμε κ ενα ιματζ *P?Οκ τωρα
Not quite - έχει κάτι χιλιάδες πετάγματα.αχααα, μάλιστα , είσαι γυναικα και μόλις άκουσες για γαμήσι στο κώλο πετάχτηκες . Σωστός ?
Σημάδια μην μου αφήσει μονο .Θα με χωρίσει η γυναικα μου μετά από 20 χρονια σχεδόν γάμουNot quite - έχει κάτι χιλιάδες πετάγματα.
Μη μασάς - δαγκώνει αλλά είναι φρέσκια. ;)
Πρωτο ποστ ο Παναγος και μπηκε δυνατα
ΣτεγνάΠαναηηηηηηηηηηηηηη....
Και τα ακρομπαρα μεσα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
(φορτσατος ο "γαμπρος"...)
Παναηηηηηηηηηηηηηη....
Και τα ακρομπαρα μεσα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
(φορτσατος ο "γαμπρος"...)
... ειπε και το γελιο της εσκισε στα δυο την ησυχια της Αφρικανικης Σαβανας!"παντως θα μπορουσα ετσι οπως με περιγραφεις να ειμαι μια απλη γατουλα.. τι να προσεχει καποιος.. μην τον γραντσουνισω? χαχαχαχαχα "...
χαχαχαχα... ειπε και το γελιο της εσκισε στα δυο την ησυχια της Αφρικανικης Σαβανας!
... ειπε και το γελιο της εσκισε στα δυο την ησυχια της Αφρικανικης Σαβανας!
εγωχαχαχαχα
σταμπιτ σταματα να τρομαζεις τον κοσμο.. *P
...Στο χωριο σταματησαν να ηχουν τα ταμταμ. Τοτε ο Παναγος αφου πρωτα πηρε την ευχη του Φυλαρχου αρχισε να ποσταρειΚαι από μακρυά, από την πηγή όπου ξεδίψαγαν οι αντιλόπες, μέσα στην σιγαλιά της νύχτας αντήχησε το γέλιο της ύαινας.