Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 180 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 792 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.931

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
gandy δεν νομιζω το ποστ μου να ειναι εριστικο, απλα την αποψη μου εξεφρασα.
εδω μεσα μπηκα απο τυχη,αλλο εψαχνα σε μηχανη αναζητησης,και απο περιεργεια εμεινα και διαβαζω πως βλεπουν οι αντρες το θέμα της γυναίκας γενικώς.
Αν δεν επιτρέπεται,τότε καντε κατι για αυτο, ελευθερία έχουμε,οτι θελει ο καθενας κανει, χωρίς να προσβάλει και να θίγει τον άλλον πάντα.
΄οπως ο φίλος που κατω απο το μήνυμα μου έβαλε αυτο :jerking:
δεν εχω να σου απαντησω κατι φιλτατε, δεν μπορω να πεσω τοσο χαμηλα οσο εσυ, δεν με παίρνει λογω ηλικιας, αρχών και ευγένειας.
anemona μην το βλεπεις ετσι
θα συνηθισεις
καθε τρεις κ λιγο, αφου συνηθισεις, θα μπαινει κ ενας με  σεβεν ποστς κ θα κανει τις ιδιες ερωτησεις...
μετα απο λιγο καιρο θα βαρεθεις να απαντας κ θα τα γυρνας ολα στο χαβαλε

παντως δεν τα λες κ ασχημα.. παρακαλω τοποθετηση του βιντι με εξηγηση για το απρεπεστατο εμοτικονακιον που εβαλε προ ολιγου :P :P :P xaxaxa

Επισκέπτης
Ερινα γιατι καποιες γυναικες ενω εχουν σχεση με εναν γαμω τα παλικαρια και καλο παιδι γαμιουνται και με αλλους?
Γιατι παντα ζητανε να περασει το δικο τους και αν δεν περασει κατεβαζουν τα μουτρα μεχρι το πατωμα?
Γιατι οταν τους δινεις ολο το συμπαν και ξεχασεις να τους δωσεις ενα αστερι σου κρατανε παλι μουτρα?
Γιατι δεν σεβονται τον ελευθερο χρονο του αντρα (να παει για ενα ψαρεμα να δει μπαλα κ.α.)
και πρεπει παντα να ασχολειται με αυτην?
Γιατι,γιατι,γιατι...εχω ενα σωρο γιατι να σου πω και θα ξημερωσουμε..Δεν φταει παντα ο αντρας ξερεις..

Δεν ξέρω απο άντρες νατούρο, λυπάμαι απευθύνσου εκεί που ξέρουν

Επισκέπτης
θέλεις απαντήσεις?......ωραία.....
1]επειδή γεννήθηκαν άντρες
2]γιατί έχει ανασφάλειες και καμμιά εμπιστοσύνη στον εαυτό του
3]γιατί δεν προσπάθησαν να μάθουν κάτι παραπάνω παρά τα βασικά
4]γιατί αυτό είναι θέμα παιδείας όχι μόνο προς μια γυναίκα αλλά και προς το σύνολο
5]γιατί δεν συμφιλιώθηκαν με τον εαυτό τους ποτέ...είσαι όπως είσαι...αποδέξου το,δεν αλλάζει....

σου φτανουν αυτά ή θέλεις να κάνουμε διατριβή πανεπιστημιακού επιπέδου?...... :think: :think: :think: :think: :think: :think:

οχι τάλε δεν θέλω γιατί γράφω και βιβλίο και θα μου χαλάσει το στόρυ..τόσο κόπο έκανα.

Επισκέπτης
-Άντρες κατά παράξενο(...) τρόπο = καυλί
-Πόσο ωραίες είναι οι άλλες γυναίκες :think:
-Δεν το διδάσκουν στο σχολείο
-Αν όλες οι γυναίκες είναι ίδιες...
-Κλασική περίπτωση ελλεηνίδων
γηράσκω αεί διδασκόμενος

Μου δημιουργησες και άλλες απορίες.Και κουράζω και το μυαλουδάκι μου. Το οποίο δεν έχω σήμερα μαζί μου.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Απλά να υπενθυμίσω ότι όσο άρρωστες, προβληματικές και σιχάματα είναι οι κυρίες που αρέσκονται να παρυσφίουν σε μπουρδελοσάιτ βγάζοντας τα αποθημένα τους ενόποιων χιλιάδων αρσενικών  με το πρόσχημα της ελεύθερης συμμετοχής και γνώμης στον κυβερνοχώρο άλλο τόσο τρισκακόμοιροι, γελοίοι και καραγκιόζηδες είναι όσοι τις γλύφουν και τις αναγνωρίζουν αποσκοπώντας στην εύνοιά τους που (στο ανύπαρκτο μυαλό τους) μπορεί να τους οδηγήσει σε συνεύρεση.

Για να μην ξεχνιώμαστε.

Επισκέπτης
geia sthn parea.
mas thelete poutanes
o omorfos den gamaei gti mexri na tou katsei mia kopela tha pei ton despoth panagiwth.
den xeroun polloi na gamane gti den exoun polles empiries.
den einai katholou aplo na sumperifertheis se mia kopela. den xerete ti thelete. gi ayto o omorfos protimaei na gamhsei thn poutana.
edw gti oi gunaikes oxi mono den to apodexontai alla to paizoun kai psonares kai theoroun ton eauto tous omorfes kai an tis plhsiasei kanenas kahmenos tote rixnoun thn xolh tous perimenontas ton brad pitt.

sry gia to greeklich den eimai ellada.

Παλικάρι αυτά που είπες μονο απο ενα 20 χρονο τα δέχομαι.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Δεν ξέρω απο άντρες νατούρο, λυπάμαι απευθύνσου εκεί που ξέρουν

Μας δουλευεις ετσι??Τεσπα δεν σου κανω επιθεση,γκρινιες υπηρχαν υπαρχουν και θα συνεχισουν να υπαρχουν και απο τις δυο μεριες.Το θεμα ειναι ας ειναι ο καθενας ο εαυτος του και να μην επιρεαζεται απο καποια προτυπα,ας λεει και ας κανει οτι γουσταρει δημοκρατια εξαλου εχουμε και ας περναει καλα και να ζει καθε μερα και ποιο εντονα.

Επισκέπτης
Απλά να υπενθυμίσω ότι όσο άρρωστες, προβληματικές και σιχάματα είναι οι κυρίες που αρέσκονται να παρυσφίουν σε μπουρδελοσάιτ βγάζοντας τα αποθημένα τους ενόποιων χιλιάδων αρσενικών  με το πρόσχημα της ελεύθερης συμμετοχής και γνώμης στον κυβερνοχώρο άλλο τόσο τρισκακόμοιροι, γελοίοι και καραγκιόζηδες είναι όσοι τις γλύφουν και τις αναγνωρίζουν αποσκοπώντας στην εύνοιά τους που (στο ανύπαρκτο μυαλό τους) μπορεί να τους οδηγήσει σε συνεύρεση.

Για να μην ξεχνιώμαστε.

Συγχαρητήρια στις νευρολογικές κλινικές, που δίνουν υπολογιστές σε άτομα με ψυχικά νοσήματα.Φιλοτιμη προσπάθεια. ;)

magicon

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν γαμιουνται λεει;

Ψιλοχονδροσκιζονταιιιιιιιιιιιιι

Επισκέπτης
Μας δουλευεις ετσι??Τεσπα δεν σου κανω επιθεση,γκρινιες υπηρχαν υπαρχουν και θα συνεχισουν να υπαρχουν και απο τις δυο μεριες.Το θεμα ειναι ας ειναι ο καθενας ο εαυτος του και να μην επιρεαζεται απο καποια προτυπα,ας λεει και ας κανει οτι γουσταρει δημοκρατια εξαλου εχουμε και ας περναει καλα και να ζει καθε μερα και ποιο εντονα.

νατούρο δεν μπορώ να απαντήσω παλικαρι μου. Δεν έχω τέτοιο περιβαλλον με τέτοιες γυναίκες πως θα γίνει; εγώ ζω σε έναν άλλο κόσμο με ανθρώπους που επικοινωνούν και σέβονται΄όσο το δυνατόν. Η έχω πάθει ολική τύφλωση πάιζει και αυτό.. και δεν τα βλέπω αυτά που περιγράφεις.

Επισκέπτης
Αν γαμιουνται λεει;

Ψιλοχονδροσκιζονταιιιιιιιιιιιιι

Τι λες ρε παλικάρι ; με ποιούς; Αφου εδώ μέσα δεν γαμάει κανείς ελληνίδες.. και εκτός αυτού δεν τους κάθονται κιόλας γιατι ειναι κομπλεξικές; Το είπε το σταρ ε;Γι αυτο το ξέρεις...εμ ετσι εξηγείται.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ο κωλος ειναι κολαση και το μουνι πηγαδι και οποιος τον κωλο δεν γαμει τυφλος παει στον Αδη!
:2funny: :2funny: :2funny: :dancing:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
αναλογα... καποιες απολαμβάνουν το πρωκτικο σεξ και  αλλες οχι.θεμα καβλας και γουστου νομιζω ειναι.ειχα μια γκομενα που αν δεν της τον εβαζα απο κώλο δεν εχυνε,και καποια αλλη μονο που το ακουγε φρικαρε

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Παλικάρι αυτά που είπες μονο απο ενα 20 χρονο τα δέχομαι.

kopelia isws tha eprepe na deis pio antikeimenika thn sxesh metaxu twn 2 fullwn. na krineis ta lathoi tou fulou opws krineis kai tis adunamies twn andrwn.
dustuxws etsi einai ta pragmata. (den eimai 20 pio megalos eimai).

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
βάσει του άρθρου 12, του νόμου 13,
της γαμικής ενώσεως και της κωλομπαρίας
καταδικάζω το μουνί, τον κώλο αθωώνω,
τον πούτσο βγάζω νικητή, στον κώλο σας τον χώνω.

any questions?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom