Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 180 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 792 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.931

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
από ότι διάβασα,οι πιο πολλοί έχετε την καλύτερη γνωμη για τις γυναίκες! χααχα
μιλάτε τοσο γλυκά για αυτές που κατασυγκινήθηκα λεμε!χααχα

αυτό που κουβεντιάζετε δεν απαντιέται με ένα ναι ή ενα όχι γιατί παιζουν διάφοροι παράγοντες.

το θέμα ηλικίας π.χ.,αν είναι μικρή κα δεν το έχει ξανακάνει φοβάται και η πρώτη φορά είναι φρίκη ολοκληρωτική.
αυτό εχει σαν συνέπεια καποιες να μην θελήσουν ξανά,και καποιες να το επιχειρήσουν πάλι μπας και είναι καλύτερα τα πράγματα.

παίζει ρόλο μεγάλο κατά πόσο ξέρει ο αντρας να χειριστεί το όλο θέμα σωστά, και κατά πόσο θα ερεθίσει την γυναίκα με τις κινήσεις και τα λόγια του.

πιστεύω όμως πως αρέσει στις μεγαλύτερες γυναίκες, 28 και ανω που έχουν εμπειρία,γνώση, και μέσα απο το σεξ παιρνουν ηδονή με όλους τους τρόπους χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

αυτα...!
Tα ειπες ως εδω σωστα αλλα ενας μικρος σε (ηλικια)δεν μπορει ευκολα να χειρηστη το θεμα χρειαζεται καπιος μεγαλυτερος που και εκεινος θα δυσκολευτει μπορει την πρωτη φορα να μινη μονο με δαχτυλο, και την επομενη να πραγματοποιηθη διυσθηση παντα βεβαια με λιπαντικο

anemona

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γενικότερα στον έρωτα χρειάζεται πιστεύωη γνώση της σωστής τεχνικής, εμπειρία και πολύ πάθος !
αν υπαρχουν αυτά τα 3. πιστεύω περνούν και οι 2 καλά!.

Επισκέπτης
Anemona εδω μέσα οι περισσότεροι έχουν μόνο πούτσα(και εάν) και ψευτομαγκιά. Ευτυχώς εκει έξω υπάρχουν και κάποιοι που έχουν και τα άλλα που αναφερες.Θα ρθει η ώρα που θα το ανακαλύψεις και θα με θυμηθείς... ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τη βρίσκεις πολύ, έτσι;  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

anemona

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εδώ μέσα πιστεύω ότι γίνεται χαβαλές και κράζουν ελεύθερα οι άντρες τις γυναίκες,χωρίς όμως να τις έχουν face to face. οκ σε ολα τα chat kai forum αυτο γίνετε,το εχω δει και αλλού που μπαίνω.
o καθένας πίσω απο την ανωνυμία του και απο την οθονη ενος pc λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι.
Δεν κατηγορώ κανέναν,ελευθερία υπάρχει,και ο καθένας είναι υπεύθυνος για την παρτη του και για ότι λεει

νασαι καλα erinal!!  :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Anemona εδω μέσα οι περισσότεροι έχουν μόνο πούτσα(και εάν) και ψευτομαγκιά. Ευτυχώς εκει έξω υπάρχουν και κάποιοι που έχουν και τα άλλα που αναφερες.Θα ρθει η ώρα που θα το ανακαλύψεις και θα με θυμηθείς... ;)
ΟΛΑ κι ΟΛΑ δεν ειμαστε ολοι ...στρακια αλοιμονο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εδώ μέσα πιστεύω ότι γίνεται χαβαλές και κράζουν ελεύθερα οι άντρες τις γυναίκες,χωρίς όμως να τις έχουν face to face. οκ σε ολα τα chat kai forum αυτο γίνετε,το εχω δει και αλλού που μπαίνω.

Εδώ κάνεις λάθος, υπάρχει "προσωπικό" style

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
γενικότερα στον έρωτα χρειάζεται πιστεύωη γνώση της σωστής τεχνικής, εμπειρία και πολύ πάθος !
αν υπαρχουν αυτά τα 3. πιστεύω περνούν και οι 2 καλά!.
Πολυ ΣΩΣΤΑ

Επισκέπτης
o καθένας πίσω απο την ανωνυμία του και απο την οθονη ενος pc λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι.
Δεν κατηγορώ κανέναν,ελευθερία υπάρχει,και ο καθένας είναι υπεύθυνος για την παρτη του και για ότι λεει

Ναι κοπελα μου αυτό λέω περίπου αλλά με πιο σκληρό τρόπο, αλλά θα τα δεις μόνη σου.Να σαι καλα και εσύ

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
από ότι διάβασα,οι πιο πολλοί έχετε την καλύτερη γνωμη για τις γυναίκες! χααχα
μιλάτε τοσο γλυκά για αυτές που κατασυγκινήθηκα λεμε!χααχα

αυτό που κουβεντιάζετε δεν απαντιέται με ένα ναι ή ενα όχι γιατί παιζουν διάφοροι παράγοντες.

το θέμα ηλικίας π.χ.,αν είναι μικρή κα δεν το έχει ξανακάνει φοβάται και η πρώτη φορά είναι φρίκη ολοκληρωτική.
αυτό εχει σαν συνέπεια καποιες να μην θελήσουν ξανά,και καποιες να το επιχειρήσουν πάλι μπας και είναι καλύτερα τα πράγματα.

παίζει ρόλο μεγάλο κατά πόσο ξέρει ο αντρας να χειριστεί το όλο θέμα σωστά, και κατά πόσο θα ερεθίσει την γυναίκα με τις κινήσεις και τα λόγια του.

πιστεύω όμως πως αρέσει στις μεγαλύτερες γυναίκες, 28 και ανω που έχουν εμπειρία,γνώση, και μέσα απο το σεξ παιρνουν ηδονή με όλους τους τρόπους χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

αυτα...!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Εγω ξερετε τι πιστευω...οποιο θρεντ και να ανοιχτει παντα μα παντα ο αντρας θα κραζει την γυναικα και η γυναικα τον αντρα.Ειναι πλεον στην φυση μας.Ο αντρας θα κραζει την γυναικα γιατι δεν μπορει να την πηδηξει και η γυναικα τον αντρα γιατι την θελει μονο για πηδημα.Το θεμα ειναι ενα λοιπον...αυτη η κατασταση δεν εχει φτιαξει στην κανονικη ζωη περιμενετε να φτιαξει στην "εικονικη"??? :think:

Επισκέπτης

δηλαδη μονο οι αντρες γραφουν οτι τους κατεβει στο κεφαλι πισω απο το pc τους? :idiot:
εγω δεν καταλαβαινω γιατι μια γυναικα να μπαινει σε σαιτ που λεγεται μπουρδελα κ αφορα τον πληρωμενο ερωτα κ να προκαλουν συνεχεια διαμαχες με εριστικα ποστς στα διαφορα θρεντς.ΤΙ εχει να κερδισει απο αυτο?

φιλικα παντα

Επισκέπτης
δηλαδη μονο οι αντρες γραφουν οτι τους κατεβει στο κεφαλι πισω απο το pc τους? :idiot:
εγω δεν καταλαβαινω γιατι μια γυναικα να μπαινει σε σαιτ που λεγεται μπουρδελα κ αφορα τον πληρωμενο ερωτα κ να προκαλουν συνεχεια διαμαχες με εριστικα ποστς στα διαφορα θρεντς.ΤΙ εχει να κερδισει απο αυτο?

φιλικα παντα
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί  λέγονται άντρες όσοι έχουν καβλί και συμπεριφέρονται σαν πουτανες
Γιατί ένας ομορφος άντρας πληρώνει ενώ μπορεί να βρεί πήδημα τζαμπα απο γυναίκες έστω ξένες ...αλλοδαπες η οτι αλλο
Γιατί δεν ξέρουν πολλοι να γαμάνε;
Γιατί δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται σε μια γυναίκα ενώ είναι απλό;
Γιατί μερικοί είναι κομπλεξικοί που η φύση τους έκανε ασχημους και δεν το αποδέχονται όσα χρόνια και αν περάσουν;
Γενικά έχω πολλές απορίες όπως όλοι... :boobies:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
:idiot:
εγω δεν καταλαβαινω γιατι μια γυναικα να μπαινει σε σαιτ που λεγεται μπουρδελα κ αφορα τον πληρωμενο ερωτα κ να προκαλουν συνεχεια διαμαχες με εριστικα ποστς στα διαφορα θρεντς
Το ζηταει η καρδια τους :think: :think: :think:

anemona

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
gandy δεν νομιζω το ποστ μου να ειναι εριστικο, απλα την αποψη μου εξεφρασα.
εδω μεσα μπηκα απο τυχη,αλλο εψαχνα σε μηχανη αναζητησης,και απο περιεργεια εμεινα και διαβαζω πως βλεπουν οι αντρες το θέμα της γυναίκας γενικώς.
Αν δεν επιτρέπεται,τότε καντε κατι για αυτο, ελευθερία έχουμε,οτι θελει ο καθενας κανει, χωρίς να προσβάλει και να θίγει τον άλλον πάντα.
΄οπως ο φίλος που κατω απο το μήνυμα μου έβαλε αυτο :jerking:
δεν εχω να σου απαντησω κατι φιλτατε, δεν μπορω να πεσω τοσο χαμηλα οσο εσυ, δεν με παίρνει λογω ηλικιας, αρχών και ευγένειας.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ερινα γιατι καποιες γυναικες ενω εχουν σχεση με εναν γαμω τα παλικαρια και καλο παιδι γαμιουνται και με αλλους?
Γιατι παντα ζητανε να περασει το δικο τους και αν δεν περασει κατεβαζουν τα μουτρα μεχρι το πατωμα?
Γιατι οταν τους δινεις ολο το συμπαν και ξεχασεις να τους δωσεις ενα αστερι σου κρατανε παλι μουτρα?
Γιατι δεν σεβονται τον ελευθερο χρονο του αντρα (να παει για ενα ψαρεμα να δει μπαλα κ.α.)
και πρεπει παντα να ασχολειται με αυτην?
Γιατι,γιατι,γιατι...εχω ενα σωρο γιατι να σου πω και θα ξημερωσουμε..Δεν φταει παντα ο αντρας ξερεις..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί  λέγονται άντρες όσοι έχουν καβλί και συμπεριφέρονται σαν πουτανες
Γιατί ένας ομορφος άντρας πληρώνει ενώ μπορεί να βρεί πήδημα τζαμπα απο γυναίκες έστω ξένες ...αλλοδαπες η οτι αλλο
Γιατί μερικοί είναι κομπλεξικοί που η φύση τους έκανε ασχημους και δεν το αποδέχονται όσα χρόνια και αν περάσουν;
θέλεις απαντήσεις?......ωραία.....
1]επειδή γεννήθηκαν άντρες
2]γιατί έχει ανασφάλειες και καμμιά εμπιστοσύνη στον εαυτό του
3]γιατί δεν προσπάθησαν να μάθουν κάτι παραπάνω παρά τα βασικά
4]γιατί αυτό είναι θέμα παιδείας όχι μόνο προς μια γυναίκα αλλά και προς το σύνολο
5]γιατί δεν συμφιλιώθηκαν με τον εαυτό τους ποτέ...είσαι όπως είσαι...αποδέξου το,δεν αλλάζει....

σου φτανουν αυτά ή θέλεις να κάνουμε διατριβή πανεπιστημιακού επιπέδου?...... :think: :think: :think: :think: :think: :think:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

-Άντρες κατά παράξενο(...) τρόπο = καυλί
-Πόσο ωραίες είναι οι άλλες γυναίκες :think:
-Δεν το διδάσκουν στο σχολείο
-Αν όλες οι γυναίκες είναι ίδιες...
-Κλασική περίπτωση ελλεηνίδων
γηράσκω αεί διδασκόμενος

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Συνεχως φασολαδα πειραζη χρειαζεται και κανα κοψιδι αναμεσα

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045

geia sthn parea.
mas thelete poutanes
o omorfos den gamaei gti mexri na tou katsei mia kopela tha pei ton despoth panagiwth.
den xeroun polloi na gamane gti den exoun polles empiries.
den einai katholou aplo na sumperifertheis se mia kopela. den xerete ti thelete. gi ayto o omorfos protimaei na gamhsei thn poutana.
edw gti oi gunaikes oxi mono den to apodexontai alla to paizoun kai psonares kai theoroun ton eauto tous omorfes kai an tis plhsiasei kanenas kahmenos tote rixnoun thn xolh tous perimenontas ton brad pitt.

sry gia to greeklich den eimai ellada.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom