Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 180 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 792 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.931

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Εννοώ αυτές που δεν τον δίνουν ούτε αργά ούτε γρήγορα :2funny: :2funny:
Βρε κανε την κινηση σου........... ολες γουσταρουνεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Αρη μας την πεσανε.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Μήτσε, εγώ τι να κάνω τώρα? Να δώσω τον δικό μου? Αφού είναι παρθένος και θα παραμείνει έτσι! Πάντως στο θέμα μας τώρα, δεν έχω γνωρίσει πολλές, αλλά από όλες πήρα κουλούρι!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Δεν είμαι fan του κώλου. Δεν βοηθούν και οι διαστάσεις του εργαλείου. Επιπρόσθετα πιστευω οτι η σωστή χρήση του αιδοίου και της στωματικής κοιλότητας επαρκουν για ένα εξαιρετικό γαμησάκι.

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Στην αρχή όλες με λίγη καθυστέρηση τον δίνουν.Οταν παντρεφτουν συνεχίζουν και καποια στιγμή λενε κατι μαλακιες περι πως θα παω στον γυναικολογο και σταματαν. Εκει όμως ερχεται ο γκομενος και συνεχιζει να να παιρνει σοκορο τη σουφρα.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Παιδιά συμβουλή σε όλους και δεί σε αυτούς που σιχαίνονται....

Γαμήστε τις γυναίκες σας απο τον κώλο γιατί εάν δεν το κάνετε εσείς θα το κάνει κάποιος άλλος και τότε θα λένε και απο πάνω "ρε έναν μαλάκα άντρα που είχα" ..

Φιλικά....
Νίκος φκρ
Πολυ σωστα το λες,θελουν ξεσκισμα :knockinb: :knockinb: :knockinb:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Στην αρχή όλες με λίγη καθυστέρηση τον δίνουν.Οταν παντρεφτουν συνεχίζουν και καποια στιγμή λενε κατι μαλακιες περι πως θα παω στον γυναικολογο και σταματαν. Εκει όμως ερχεται ο γκομενος και συνεχιζει να να παιρνει σοκορο τη σουφρα.

Δηλαδή άμα μου πει η δικιά μου η γυναίκα τα παραπάνω, να την ψυλλιαστώ ότι το δίνει αλλού?  :headbang: :headbang: :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Ψαχτείτε, γιατί αλλιώς θα ψάχνετε που το δίνει η γυναίκα σας!  :grin:
Axxxxxxxxxxxxxx τι μας εκανες τωρα .......... τωρα κιολας πεφτουνε
τα telefon για βραδυνο κουλουρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ξεσκιζοντε να γαμιουντε απο τον κωλο-διαβασα προχθες μαλον στο  gioypi.gr οτι 5 ελλη/δες πηγανε στην Ανδριανουπολη (τουρκια)για εναν γαμο στις 5 μαζι και η νυφη,στο ξενοδοχειο που πηγανε ειχε χαμαμ πηγε η μια πηρε και εναν μασερ για να την περιποιηθη,επειτα τον εκλεισε για το βραδυ στο δωματιο,αυτος ομως καλεσε και αλλους,πηγε στο δωματιο στην αρχη μαζι με αλλους 4 και ξεκινησαν το πανυγηρι μετα τι εγινε πως ανοιξε η πορτα και μπηκανε αλλοι 7 ακολουθησε τρελο ξεσκισμα ολο το ξενοδοχειο στο ποδι,τελικα τις πηρανε με ασθενοφορο τις φερανε ελλαδα,Αλεξανδρουπολη και Ορεστιαδα στα νοσοκομεια,οι 3 την γλυτοσανε πιο φτηνα οι αλλες 2 ακομη βρισκοντε νοσοκομειο η μια ρηξη μητρας αν θυμαμε καλα και η αλλη ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΕΝΤΕΡΟΥ και φυσικα γαμος ΔΕΝ εγινε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Αυτη που σου εδωσα δεν δινη κολο......... για κολο θα
σε ενημερωσω συντομα .
Θα δωκιμασω το βραδυ με κατι καλο και θα σε παρω το πρωι στο κινητο
εκτος και αν θελης να σε παρω το βραδυ μαζι μου θα ειμαστε τρια ατομα
ολοι λατρεις του ΚΟΛΟΥ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εκτος και αν θελης να σε παρω το βραδυ μαζι μου θα ειμαστε τρια ατομα
ολοι λατρεις του ΚΟΛΟΥ.

Αχ βρε φιλαράκι..... είμαι πολύ άτυχος. Νωρίς το απόγευμα φεύγω με την οικογένεια για το εξοχικό για Π/Σ/Κ. Πάντως, το κανονίζουμε άλλη φορά! Είμαι μέσα.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ξεσκιζοντε να γαμιουντε απο τον κωλο-διαβασα προχθες μαλον στο  gioypi.gr οτι 5 ελλη/δες πηγανε στην Ανδριανουπολη (τουρκια)για εναν γαμο στις 5 μαζι και η νυφη,στο ξενοδοχειο που πηγανε ειχε χαμαμ πηγε η μια πηρε και εναν μασερ για να την περιποιηθη,επειτα τον εκλεισε για το βραδυ στο δωματιο,αυτος ομως καλεσε και αλλους,πηγε στο δωματιο στην αρχη μαζι με αλλους 4 και ξεκινησαν το πανυγηρι μετα τι εγινε πως ανοιξε η πορτα και μπηκανε αλλοι 7 ακολουθησε τρελο ξεσκισμα ολο το ξενοδοχειο στο ποδι,τελικα τις πηρανε με ασθενοφορο τις φερανε ελλαδα,Αλεξανδρουπολη και Ορεστιαδα στα νοσοκομεια,οι 3 την γλυτοσανε πιο φτηνα οι αλλες 2 ακομη βρισκοντε νοσοκομειο η μια ρηξη μητρας αν θυμαμε καλα και η αλλη ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΕΝΤΕΡΟΥ και φυσικα γαμος ΔΕΝ εγινε
εισαι πολυ πισω....αυτα ειναι περσινα και ηταν μουφα το στορυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
σορρυ που αργησα να το γραψω αλλα θα σκασω αν δεν το γραψω,ημουν τιμωρημενος κ δεν μπορουσα να το γραψω..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ απο εμενα,στις κοπελες που γραφουν ΣΩΣΤΑ κ χωρις να θελουν να προκαλεσουν συζητησεις, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΗΔΙΑ νιωθω οταν διαβαζω το τι κανει η καθε μια στο κρεββατι της ΔΗΜΟΣΙΑ

κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,μπραβο στον περσονα που ειχε τα αντερα να τα πει τα πργμτ με το ονομα τους

anemona

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
από ότι διάβασα,οι πιο πολλοί έχετε την καλύτερη γνωμη για τις γυναίκες! χααχα
μιλάτε τοσο γλυκά για αυτές που κατασυγκινήθηκα λεμε!χααχα

αυτό που κουβεντιάζετε δεν απαντιέται με ένα ναι ή ενα όχι γιατί παιζουν διάφοροι παράγοντες.

το θέμα ηλικίας π.χ.,αν είναι μικρή κα δεν το έχει ξανακάνει φοβάται και η πρώτη φορά είναι φρίκη ολοκληρωτική.
αυτό εχει σαν συνέπεια καποιες να μην θελήσουν ξανά,και καποιες να το επιχειρήσουν πάλι μπας και είναι καλύτερα τα πράγματα.

παίζει ρόλο μεγάλο κατά πόσο ξέρει ο αντρας να χειριστεί το όλο θέμα σωστά, και κατά πόσο θα ερεθίσει την γυναίκα με τις κινήσεις και τα λόγια του.

πιστεύω όμως πως αρέσει στις μεγαλύτερες γυναίκες, 28 και ανω που έχουν εμπειρία,γνώση, και μέσα απο το σεξ παιρνουν ηδονή με όλους τους τρόπους χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

αυτα...!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ανεμονα, μιλησες σοφά και με ευαισθησία.
Ο κώλος θελει στοργή για να καταληφθεί, οι νεότεροι που μονο μεσα από τσόντες εχούν γαλουχιθεί πάνε βουρ στον πατσα. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα, εκτος αν η άλλη ειναι ιεροδουλος, θελει εμπιστοσήνη και ενασχόλιση σωστή.
Εσυ πρεπει πλεον να το απολαμβάνεις, φανταζομαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom