η λύση είναι απλούστατη. Την βάζεις να κάνει κλύσμα και απολαμβάνεις την πολύ στενή είσοδο
Θα το χω υποψην μου
η λύση είναι απλούστατη. Την βάζεις να κάνει κλύσμα και απολαμβάνεις την πολύ στενή είσοδο
κυριε μποκολε επεστρεψε ο δωρας που εκανε την κυπρια και καλα...
just saying
ρε φίλε τι παπαριές είναι αυτές;
το ειδα αν εχει μουτρα μετα απο αυτα ας γραψει..Ναι το είδα. Έκανα και κάποιες ερωτήσεις
Είχατε ποτέ θέμα με τα ακάποτα γαμήσια;
Η εσείς η η κοπέλα.
Εννοώ για μολύνσεις από βακτήρια κτλ όχι μεταδιδόμενα. Η η κοπέλα να έχει στα γενετικά της, εφόσον μπαίνεις ακαποτα και από τις δύο τρύπες.
το ειδα αν εχει μουτρα μετα απο αυτα ας γραψει..
+10000Εντάξει, το γνωστό αστείο του φόρουμ, αλλά αυτό δεν το έγραψα εγώ αυθαίρετα, γιατρός μου το χει πει. Ρωτήστε κάποιον ουρολόγο να σας πει, όπως και ο γυναικολόγος της γυναίκας/γκόμενάς σας θα της έχει πει ότι πρέπει ο σύντροφός της να κατουραει μετά από κάθε σεξουαλικη επαφή.
Ισχύει φουλ.Η κατακτηση του κωλου ειναι ενας στοχος που πρεπει να επιτευχθει.Αποτελει μερος του ολοκληρωμενου παιγνιδιου.Σε συντομες περιπετειες ισως να μην επιτυγχανεται παντα.Σε πιο πολυχρονες σχεσεις νομιζω οτι ο χρονος λειτουργει υπερ και στο τελος θα στεφτει απο επιτυχια.Στις επι πληρωμει ειναι ζητημα αντιτιμου...
αρχισες να γαμιεσαι απο τον κωλο τυπε η ακομη :S :S :SΘα το χω υποψην μου
αρχισες να γαμιεσαι απο τον κωλο τυπε η ακομη :S :S :S
Ειδικα αν κανει κλισμα με τζατζικι ακομα καλυτερα.Χα.η λύση είναι απλούστατη. Την βάζεις να κάνει κλύσμα και απολαμβάνεις την πολύ στενή είσοδο
εχει και συνεχεια τυπε,ετοιμασου για fistingΚι αυτή εδώ μυξοπαρθένα μου ήταν στην αρχή και ούτε που ήθελε να ακούει για κωλο και μετά από μερικό καιρό ούτε δάχτυλο για προετοιμασία δεν ήθελε, κατευθείαν την ψωλη μέσα και να βογγαει η καριόλα
Ειδικα αν κανει κλισμα με τζατζικι ακομα καλυτερα.Χα.
χα.χα
Παιδες, τα πραγματα ειναι απλα. Εαν σε παει η γκομενα, το πουλησεις σωστα, και το πας ομορφα και χαλαρα, το πιθανοτερο ειναι να παρεις κωλο και μαλιστα να φτασεις σε σημειο να μην υπαρχει επιστροφη. Επειδη ειναι ευαισθητη περιοχη, θελει προσοχη, χρονο, υπομονη, ειδικα αν ειναι παρθενα απο εκει. Αν τυχον πας να μπεις αγαρμπα και ατσουμπαλα και πονεσει η πορτα κλεινει(για τα καλα). Λογω επαγγελματος εχω αρκετες εμπειριες τα τελευταια 25 χρονια και ξερω οτι οι δικες μας επειδη το παιζουν και λιγακι δυσκολες το θελουν το παραμυθι τους. Οι ξενες απο την αλλη εινα πιο καλα πληροφορημενες, πιο ετοιμες και πιο ανοιχτες σε προτασεις και πειραματισμους. Αλλα να ξερετε το εξης: εαν το πας οπως πρεπει, το πουλησεις σωστα και καταληξεις να παρεις Ελληνιδα απο κωλο, μετα θα ειναι συνεχεια στα 4 με τα κωλομαγουλα ανοιχτα και στον αερα. Ολα ειναι στο πως θα της το πλασαρεις και στο πως θα την χειριστεις. Μετα απλα, δεν θα χορταινει.
Επιστήμονας του Κώλου :p :pΠρωκτολόγος είσαι;
Πολύ απλό είναι φίλε. Με σκέτο νεράκι πάντα για να μην διαταράσσεται η εντερική ισορροπία και με μικρή διάρκεια. Περίπου 15 δευτερόλεπτα. Μετά είναι έτοιμη. Πολλές κοπέλες το κάνουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για έξοδο για να είναι έτοιμες αν χρειαστεί. Νιώθουν έτοιμες και καθαρές και γιαυτό είναι πιο δοτικές στο πρωκτικό.Κλύσμα δεν είναι κάτι απλό. Τουλάχιστον για την μή επαγγελματία. Και ειδικά όταν είναι κάτι που κάνεις συχνά. Άποψη μου είναι ότι εφόσον έχει ενεργήθει, βάλε καποτά και εισαι νταξει. Κάτι, φυσικά μπορεί να βγει, αλλά πρέπει να αντιλαμβάνεσαι που έχεις μπει.
Και γενικά έχεις αρχίσει παιχνίδια την γυρνάς, βλέπεις τον κωλο. Λες θα σε γαμησω τώρα. Άμα αρχίσουν τα κλύσματα κτλ άστο, έχω ήδη ξενερώσει.
Να κάνεις ολόκληρη διαδικασία όταν θέλεις να μπεις ακαποτα, κάτι που το σκέφτομαι αλλά δεν το έχω ολοκληρώσει ακόμα.