ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.785
- Πόντοι
- 3.656
Είμαι ο μόνος που σιχαίνομαι να γαμαω από κωλο? Η πρώην μου αν κ ήθελε εγώ σιχαινομουν δεν μπορούσα.
Και γιατί δεν βάζεις προφυλακτικό;
Είμαι ο μόνος που σιχαίνομαι να γαμαω από κωλο? Η πρώην μου αν κ ήθελε εγώ σιχαινομουν δεν μπορούσα.
Εγώ το ίδιο θεωρώ και με τις τάνες .... αν δεν πάρω κώλο το θεωρώ ξεπέτα και κοροϊδίαετσι...
αμα δεν φαω κωλο απο γκομενα δεν το μετραω καν οτι την γαμησα
Με γκομενα και προφυλακτικό , να μη χυνεις μεσα; χανεις τη μιση καβλα ετσι...
Με γκομενα και προφυλακτικό , να μη χυνεις μεσα; χανεις τη μιση καβλα ετσι...
Ξενερώνω στη σκέψη ότι η άλλη χέζει από εκεί.. Το ξέρω είναι ακραίο αλλα γούστα είναι αυτα.Δεν λέω ότι δεν με καβλωνει να έχει κωλαρα η άλλη απλά δεν μπορώ να μπω
σαν το ακαποτο κωλογαμησι,δεν εχει....
κυριε μποκολε επεστρεψε ο δωρας που εκανε την κυπρια και καλα...Καλή τύχη με τα ΣΜΝ
Ακόμα κι αν έχεις σταθερή γκόμενα, ναι, πάντα με προφυλακτικό αυτή την εποχή. Για τους εξής λόγους. 1ον. Μπορεί να σε παγιδέψει (λέγοντας ας πούμε ότι είναι στείρα, ή ότι παίρνει χάπια και να ξεχάσει να τα πάρει την επικίνδυνη μέρα) 2ον. Μπορεί να σε κολλήσει αφροδίσιο που το κόλλησε γιατί κάθησε σε κοινόχρηστη τουαλέτα 3ον. Γιατί τα ακάποτα γαμίσια σε δένουν με την γυναίκα και νιώθεις στερητικό σύνδρομο αν φύγειThe Chemistry of Copulins (How Women are Drugging You)
Εμένα πάντως μια πρώην μου αμέσως τρελαινοταν στην ιδέα να την φάει από κει, ειδικά καθώς της έδινα πιπα και ήταν στημένη στα 4 ερχόταν στο πλάι για να φτάνω τον κωλο της με το χέρι μου και να της βάζω δάχτυλο, ούτως ή άλλως ίσα ίσα έφτανε το χέρι μου για δάχτυλο οριακά στο κωλοτρυπιδι της στην συγκεκριμένη στάση για πιπα (όπως πέφτει στο πλάι για τσιμπουκι η γκομενα στο αμάξι από την θέση του συνοδηγού αριστερά δηλαδή) και αμέσως καβλωνε, πιστεύω και μόνο στην ιδέα να έχει την πουτσα μου στο στόμα της και να φαντάζεται ταυτόχρονα άλλη μια ξένη πουτσα να σκίζει το γκροβερακι τηςΌλες έχουν κωλο ... το θέμα ειναι ποσό επιδέξιος ειναι ...
Οι Βραζιλιάνες έχουν κωλο για χορό
Οι Ρωσίδες τον έχουν για φωτογράφηση
Οι Ρουμάνες τον έχουν για γλείψιμο
Οι Ελλεινιδες τον έχουν για χεσιμο ...!
το εσερίχια κόλι δεν το γλιτώνειςΕίχατε ποτέ θέμα με τα ακάποτα γαμήσια;
Η εσείς η η κοπέλα.
Εννοώ για μολύνσεις από βακτήρια κτλ όχι μεταδιδόμενα. Η η κοπέλα να έχει στα γενετικά της, εφόσον μπαίνεις ακαποτα και από τις δύο τρύπες.
Εναλλακτικά η κατανάλωση μιας Fanta πορτοκάλι είναι εξίσου κατάλληλο μέτρο αποφυγής νοσημάτων!και όσο το δυνατόν πιο σύντομα για τον άντρα να κατουραει μετά από κάθε γαμησι.
Εντάξει, το γνωστό αστείο του φόρουμ, αλλά αυτό δεν το έγραψα εγώ αυθαίρετα, γιατρός μου το χει πει. Ρωτήστε κάποιον ουρολόγο να σας πει, όπως και ο γυναικολόγος της γυναίκας/γκόμενάς σας θα της έχει πει ότι πρέπει ο σύντροφός της να κατουραει μετά από κάθε σεξουαλικη επαφή.Εναλλακτικά η κατανάλωση μιας Fanta πορτοκάλι είναι εξίσου κατάλληλο μέτρο αποφυγής νοσημάτων!