dimitriskozani
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2017
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
σπανια... οχι μονο λογο πονου απλα φοβουντε μην τις χαρακτηρισεις πουτανες και δευτερον μην σ λερωσουν τον πουτσο κ φανουν στα ματια σ βρωμικες
Πρέπει να τα ξαφτιάξεται τύπε.
ισχυει..αυτο ζητανε μετα.βεβαια πρεπει να εισαι κυριος μαζι της στην αρχη..να το πας γλυκα γλυκα κ με τον καιρο να μπειις ολοκληρος...εκει δεν θα υης μεινει ασχημη εμπειρια...εδω βλεπεις οι περισσοτεροι στο 1 2 ρςντεβου νομιζου οτι παιζουν σε ταινια πορνό κ αρχιζουν τα τρελα τους...Αυτή που πηδάω αυτό τον καιρό είναι χωρισμένη με δύο παιδιά δε νοείται να βρεθούμε και να μη της γαμησω τον κωλο δε θα μου ξανα κάτσει μετά.... Τρελενεται όταν της σκίζω τον κωλο... Αφηνιαζει... Και να φανταστείτε την πρώτη φορά μου το έπαιζε δύσκολη ότι είναι μεγάλος ότι θα την πονέσω και άλλα τέτοια. Μόλις τον πήρε όμως την πρώτη φορά μετά στήνεται μόνη της και θέλει όχι απλά πήδημα αλλά άγριο σκληρό και χύσιμο μέσα στην κωλοτρυπιδα της!!
το κωλογαμήσι θέλει κάβλα και άνεση χρόνου και φυσικά σιγά-σιγα.
Εμένα η δικιά μου χύνει αρκετά γρήγορα και δεν προλαβαινω για κώλο.
Π
Αν η σκιά είναι δικιά σου ρε φίλε....άστο το κορίτσι καλύτερα....)
Κι αυτή εδώ μυξοπαρθένα μου ήταν στην αρχή και ούτε που ήθελε να ακούει για κωλο και μετά από μερικό καιρό ούτε δάχτυλο για προετοιμασία δεν ήθελε, κατευθείαν την ψωλη μέσα και να βογγαει η καριόλα
Και την δικιά μου... ΧαΊδια με τη δικιά μου είναι η δικια σου φίλε!
KYΓλυκά γλυκά με μπόλικο τζελ ΚΥ όλα ξεπερνιούνται.. Οι ελληνίδες όταν τους χαιδεύεις τη σούφρα δεν μιλάνε, απλά πριμένουν την επόμενη κίνηση γιατί ξέρουν ότι θα τον φάνε στο τέλος, στα μουλωχτά.