Αυτή που πηδάω αυτό τον καιρό είναι χωρισμένη με δύο παιδιά δε νοείται να βρεθούμε και να μη της γαμησω τον κωλο δε θα μου ξανα κάτσει μετά.... Τρελενεται όταν της σκίζω τον κωλο... Αφηνιαζει... Και να φανταστείτε την πρώτη φορά μου το έπαιζε δύσκολη ότι είναι μεγάλος ότι θα την πονέσω και άλλα τέτοια. Μόλις τον πήρε όμως την πρώτη φορά μετά στήνεται μόνη της και θέλει όχι απλά πήδημα αλλά άγριο σκληρό και χύσιμο μέσα στην κωλοτρυπιδα της!!
εγω ρε τύποι με την δικιά μου δεν το είχαμε κάνει ποτε(ήταν παρθένα απο πίσω). περνούσαν οι μήνες και κάποια στιγμή πανω στην ΄φαση της το ανέφερα σαν παράπονο πότε θα μου τον δώσει να τον δοκιμασω και γυρισε η καριόλα και μου λέει: "...και περίμενα αν θα μου το ζητούσες ποτε..."
και απο τότε ο κώλος της έγινε το μουνι της...τι δάχτυλα έχωνα,τι ακάποτος εμπαινα, τι χυσίματα τις έκανα,μέχρι και κατούρημα της έριξα εκεί μέσα.
μετα ΄βεβαια χωρίσαμε κ έμεινα με το πουλι στο χερι!
δύσκολα τύπε. μαθαίνω την γαμάει άλλος. πάντως πριν απο λίγο καιρό που την συνάντησα και τα ήπιαμε,της ξέφυγε οτι μετά απο εμένα κανεις άλλος δεν την έχει πάρει απο κώλο! τι να πεις...
Αυτή που πηδάω αυτό τον καιρό είναι χωρισμένη με δύο παιδιά δε νοείται να βρεθούμε και να μη της γαμησω τον κωλο δε θα μου ξανα κάτσει μετά.... Τρελενεται όταν της σκίζω τον κωλο... Αφηνιαζει... Και να φανταστείτε την πρώτη φορά μου το έπαιζε δύσκολη ότι είναι μεγάλος ότι θα την πονέσω και άλλα τέτοια. Μόλις τον πήρε όμως την πρώτη φορά μετά στήνεται μόνη της και θέλει όχι απλά πήδημα αλλά άγριο σκληρό και χύσιμο μέσα στην κωλοτρυπιδα της!!
ισχυει..αυτο ζητανε μετα.βεβαια πρεπει να εισαι κυριος μαζι της στην αρχη..να το πας γλυκα γλυκα κ με τον καιρο να μπειις ολοκληρος...εκει δεν θα υης μεινει ασχημη εμπειρια...εδω βλεπεις οι περισσοτεροι στο 1 2 ρςντεβου νομιζου οτι παιζουν σε ταινια πορνό κ αρχιζουν τα τρελα τους...
Σύμφωνα με την έρευνα για τη σεξουαλική ζωή των Ελληνίδων που έχω κάνει και έχω δημοσιεύσει εδώ στο bou, με μέσο όρο τα 30 χρόνια, έχουν απαντήσει ως εξής:
54, 5 % δεν το κάνει ποτέ, 27,3 % το κάνει σπάνια, το 14 % το κάνει συχνά και μόνο ένα 4,2 % το κάνει πάντα.
Κι αυτή εδώ μυξοπαρθένα μου ήταν στην αρχή και ούτε που ήθελε να ακούει για κωλο και μετά από μερικό καιρό ούτε δάχτυλο για προετοιμασία δεν ήθελε, κατευθείαν την ψωλη μέσα και να βογγαει η καριόλα
Γλυκά γλυκά με μπόλικο τζελ ΚΥ όλα ξεπερνιούνται.. Οι ελληνίδες όταν τους χαιδεύεις τη σούφρα δεν μιλάνε, απλά πριμένουν την επόμενη κίνηση γιατί ξέρουν ότι θα τον φάνε στο τέλος, στα μουλωχτά.
Γλυκά γλυκά με μπόλικο τζελ ΚΥ όλα ξεπερνιούνται.. Οι ελληνίδες όταν τους χαιδεύεις τη σούφρα δεν μιλάνε, απλά πριμένουν την επόμενη κίνηση γιατί ξέρουν ότι θα τον φάνε στο τέλος, στα μουλωχτά.
Είναι αναλογα την περιπτωση. Με την δικιά μου 3 χρόνια ζητημα να ειχαμε προσπαθησει 5 φορες οπου την 4η της αρεσε, αλλα προτιμουσε απο μπροστα.
Με την τωρινη βεβαια, (παρθενα απο πισω την πηρα), στην αρχη πονουσε απιστευτα μεχρι και αιμα εβγαλε, αλλα δεν το εβαλε κατω και καπου στην 4η φορα καταφερα να μπω ολος και να της αρεσει.
Τωρα το κανυομε σιγουρα μια φορα τον μηνα (παντα με λιπαντικο εννοειται) οπου ποναει στην αρχη αλλα μετα καβλωνει τρελα, ειδικα αμα της βαζεις αυτοχρονα δαχτυλο στο από μπροστα