iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.698
- Πόντοι
- 2.606
Εγώ νόμιζα όχι μέχρι που είδα αυτό.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Τυπε σιγουρα ειναι προιον μονταζ :S :S :S
Εγώ νόμιζα όχι μέχρι που είδα αυτό.
Καλα πλακα μας κανεις ???!!! Ενοειται οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των ελληνιδων γαμιουνται αβερτα απ τον κωλο !!!! Επρεπε να δεις αυτο το ξενερωτο βιντεακι για να συμπερανεις !!!!Εγώ νόμιζα όχι μέχρι που είδα αυτό.
Συμφωνω κι επαυξανω με Πορνολορδο !!!! Μεγαλη προσοχη , αν δεν δωσει η κοπελα σας κωλο στην δευτερη βδομαδα και δεν ξηγηθει καταποση μεχρι σταγονας απ τα πρωτα κιολας ραντεβου , ψαχουλευτε την και δειτε τατουτοτητα , παιζει να μην ειναι Ελληνιδα καν , τα ελληνακια ειδικα η πιτσιρικες κατω των 25 ξηγιουνται καταποση μεχρι τελευταιας σταγονας !!!!Εννοείται ότι γαμιούνται από κώλο μάγκες και ότι τα πίνουν! Προσοχή αν η γκόμενα σας δεν τα καταπίνει και δεν δίνει κώλο, σημαίνει ότι είστε τάρανδος!
H σωστή ερώτηση θα ήταν: "Γαμάνε όλοι οι Ελληνες κώλο;"
Ωραία ερώτηση με την εθνικότητα παεί δηλαδή; Σε όλες τις γυναίκες αρέσει αρκεί να τους το κάνει κάποιος έμπειρος
Κάνοντας κωλο-σεμιναριαΚαι πως γίνεσαι έμπειρος;
H σωστή ερώτηση θα ήταν: "Γαμάνε όλοι οι Ελληνες κώλο;"
κωλο δεν γαμαω δεν μπορω να στενευεται ο πουτσος μου.
εσυ μαλλον εισαι μικροτσουτσουνος.
τι να πιστεψω ρε τυπε εγω δεν γουσταρω να γαμαω κωλο,
δεν βρισκω τον λογο να βουτηξω την πουτσα μου μεσα στο σκατο
εκτος και αν ημουν μικροτσουτσουνος και δεν καταλαβαινα τιποτα στο μουνι,
η αν ημουν κρυφοπουστας.
Λακη να πω την αληθεια μου και εγω αν δεν καταλαβαινα τιποτα
οταν τον χωνω σε μουνι ισως και να τον εχωνα και στον κωλο.
το γαμησι απο τον κωλο ειναι το σεξ των πουστηδων.
δεν μπορεις να το αμφισβητησεις αυτο.
Μα γιατι,δεν ειναι το σεξ των πουστηδων ρε λακη;Απο τον κωλο δεν γαμιουνται οι πουστηδες;
απο που γαμιουνται απο την μυτη;
η δικια σου η ελλεεινιδα η η δικια σου η κωλοτρυπιδα;Η δικια μου παντως τον παιρνει από τον κωλο και σκουζει