Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Εννοείται ότι γαμιούνται από κώλο μάγκες και ότι τα πίνουν! Προσοχή αν η γκόμενα σας δεν τα καταπίνει και δεν δίνει κώλο, σημαίνει ότι είστε τάρανδος!  :2funny: :rockon:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.902
Πόντοι
2.846
Εγώ νόμιζα  όχι  μέχρι που  είδα αυτό.

Τα  συμπεράσματα δικά σας.
Καλα πλακα μας κανεις  :2funny: :2funny: :2funny:???!!! Ενοειται οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των ελληνιδων γαμιουνται αβερτα απ τον κωλο  :fuck1: :fuck1: :fuck1: !!!! Επρεπε να δεις αυτο το ξενερωτο βιντεακι  για να συμπερανεις  :think: :think: :think: !!!!

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Απο μπροστα παρθενα .....και απο πισω μπαινουν τρενα ........

Κατι ξερει ο σοφος λαος :)

Taranis

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Μωρέ του δίνουν και καταλαβαίνει

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.902
Πόντοι
2.846
Εννοείται ότι γαμιούνται από κώλο μάγκες και ότι τα πίνουν! Προσοχή αν η γκόμενα σας δεν τα καταπίνει και δεν δίνει κώλο, σημαίνει ότι είστε τάρανδος!  :2funny: :rockon:
Συμφωνω κι επαυξανω με Πορνολορδο  :rockon: :rockon: :rockon: !!!! Μεγαλη προσοχη , αν δεν δωσει η κοπελα σας κωλο στην δευτερη βδομαδα και δεν ξηγηθει  καταποση μεχρι σταγονας απ τα πρωτα κιολας ραντεβου , ψαχουλευτε την και δειτε τατουτοτητα , παιζει να μην ειναι Ελληνιδα καν  :dancing: :dancing: :dancing: , τα ελληνακια ειδικα η πιτσιρικες κατω των 25 ξηγιουνται καταποση μεχρι τελευταιας σταγονας  :rockon: :rockon: :rockon: !!!!

mugsans

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2015
Κριτικές
22
Like
986
Πόντοι
990
Ωραία ερώτηση  :2funny: με την εθνικότητα παεί δηλαδή; Σε όλες τις γυναίκες αρέσει αρκεί να τους το κάνει κάποιος έμπειρος 

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
H σωστή ερώτηση θα ήταν: "Γαμάνε όλοι οι Ελληνες κώλο;"

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Δε γαμιούνται για να μην τους χαλάσει το ass-liner της κωλοτρυπίδας. Δαχτυλάκια δέχονται μόνο.. Μόνο τα μπαζοειδή τρώνε τη μπριζόλα από πίσω

spirit007

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
91
Πόντοι
1
Αμα την γκομενα την καυλωσεις αρκετα και θελει να το κανει για δικια σου ευχαριστηση...μια χαρα θα δωσει κωλαρακι..αρκει και συ να τις φερθεις σωστα και με την καταλληλη λιπανση..οχι σαν κατι μλκες που μπαινουν με τα χιλια σ ενα παρθενο κωλαρακι..και μετα ξενερωνουν τοσο την γκομενα, που το παιρνει απο φοβο..αυτα εχω εγω διαπιστωσει..και προφανως δε μιλαμε για ξεκωλιαρες που τον τρωνε αβερτα..

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
H σωστή ερώτηση θα ήταν: "Γαμάνε όλοι οι Ελληνες κώλο;"

κωλο δεν γαμαω δεν μπορω να στενευεται ο πουτσος μου.
εσυ μαλλον εισαι μικροτσουτσουνος.

τι να πιστεψω ρε τυπε εγω δεν γουσταρω να γαμαω κωλο,
δεν βρισκω τον λογο να βουτηξω την πουτσα μου μεσα στο σκατο
εκτος και αν ημουν μικροτσουτσουνος και δεν καταλαβαινα τιποτα στο μουνι,
η αν ημουν κρυφοπουστας.

Λακη να πω την αληθεια μου και εγω αν δεν καταλαβαινα τιποτα
οταν τον χωνω σε μουνι ισως και να τον εχωνα και στον κωλο.

το γαμησι απο τον κωλο ειναι το σεξ των πουστηδων.
δεν μπορεις να το αμφισβητησεις αυτο.

Μα γιατι,δεν ειναι το σεξ των πουστηδων ρε λακη;Απο τον κωλο δεν γαμιουνται οι πουστηδες;
απο που γαμιουνται απο την μυτη;

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Η δικια μου παντως τον παιρνει από τον κωλο και σκουζει  :boobies:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Εκτος απο τις ξεκωλιαρες ....που τον πενουν αβερτα ...κουβερτα

Ολες οι αλλες ....οι "παρθενες"...οταν εχουν συμφερων και θελουν να σε κρατησουν...οχι μονο κωλο δινουν...αλλα και νευρο......

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Μου αρέσει που αναρωτιέστε ακόμα και συνεχίζει να υπάρχει και το νήμα...Απο πάντα τον έπαιρναν.Παλιά,στην δική μου εποχή ξεκλιάζονταν,μόνο και μόνο για να παντρευτούν παρθένες.Έτσι ο μέλλων σύζυγος ήταν χαρούμενος που πήρε μια ενάρετη κοπέλα,ο γκόμενος γιατί ξεκαύλωνε κάπου και η γκόμενα γιατί δεν θα της έβγαινε το όνομα της πουτάνας (αφού τεχνικά ήταν παρθένα),δεν θα της έμενε κανένα μούλικο και ο κώλος της θα ήταν σαν σήραγγα του μετρό.Στη συνέχεια που η πλειοψηφία ξεπέρασε την παρθενιά στον γάμο,απλά γαμιόντουσαν για να μην χάσουν τον σύντροφο.Βασικά,όταν εννοώ σύντροφο,εννοώ όχι μόνο τον σύζυγο-γκόμενο-αρραβωνιαστικό,αλλά και κάποια παράλληλη σχέση με τυς προαναφερθέντες.Πλέον το κάνουν απλά για ευχαρίστηση,καθώς επιτέλους έμαθαν να το γουστάρουν.Να ξέρετε,όμως,ότι πολλές δεν δίνουν κώλο στους σε σοβαρές σχέσεις,άσχετα αν τους αρέσει ή παλιαότερα έκαναν συχνά,γιατί φοβούνται την απόρριψη και την θεώρηση του εαυτού τους ως υποτιμημένο λόγω ξεκωλιάσματος.Με λίγα λόγια φοβούνται μην τις πουν πουτάνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom