enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.678
- Πόντοι
- 3.656
Η δικια μου παντως τον παιρνει από τον κωλο και σκουζει
τυπε της βαζεις και της γιωτας κουτσουρα;
Κωνους τροχαιας ειναι η ειδικοτητα του!!τυπε της βαζεις και της γιωτας κουτσουρα;
Πως το καταλαβες ρε θηριο?Έχετε κοινοκτημοσύνη;
[xhamster]]
Να ξέρετε,όμως,ότι πολλές δεν δίνουν κώλο στους σε σοβαρές σχέσεις,άσχετα αν τους αρέσει ή παλιαότερα έκαναν συχνά,γιατί φοβούνται την απόρριψη και την θεώρηση του εαυτού τους ως υποτιμημένο λόγω ξεκωλιάσματος.Με λίγα λόγια φοβούνται μην τις πουν πουτάνες.
καποτα; ;; :S :S :SΑπο φαρμακειο το αγοραζεις ??
Καποτα βαζουμε για να την γαμησουμε απο τον κολο η ακαποτα?
Πάντως καλές και οι βόρειο ευρωπαιες στο κωλογαμησι αλλά σαν το εν χωριό δεν υπάρχει. ..άλλο να ακούς. ..fack My ass. ...και άλλο. ..σκίσε μου την κωλαρα! !! Άλλο πράγμα πώς να το κανουμε! !!
Έχουν περάσει απο τα σκέλια μου μπόλικες γκόμενες, τόσο ντόπιες όσο και ξένες, δυτικές αλλά και ανατολικές...
2 στις 3 (ανεξαρτήτως προέλευσης) τον αποζητούν στο κουλουράκι τους με λαχτάρα ;)
Εγώ πάλι με τα ελληνικά και με τις σλαβικές "βαριές" γλώσσες, ξενερώνω τα μάλλα...Πάντως καλές και οι βόρειο ευρωπαιες στο κωλογαμησι αλλά σαν το εν χωριό δεν υπάρχει. ..άλλο να ακούς. ..fack My ass. ...και άλλο. ..σκίσε μου την κωλαρα! !! Άλλο πράγμα πώς να το κανουμε! !!
Ετσι ακριβως ειναι! Ολες οι γκομενες που ειχα, γκομενες γνωστων και φιλων και διαφορες αλλες (ξεπετες, καβατζες κτλ) γουσταρουν κωλο και τον δινουν σχετικα ευκολα, εαν τους το ζητησεις χωρις να τις προσβαλλεις (οπως η καθεμια βεβαια το ερμηνευει αυτο...) παλιοξεκωλιαρες ελλεεινιδες!!!!!Σήμερα, γυρνώντας Θεσσαλονίκη, μιλάω με φίλη και μου διηγείται για μια φίλη της. Κατά τύχη η φίλη της από την ίδια πόλη της βόρειας Ελλάδας με την δικιά μου που ξεκωλιάσαμε στην Αθήνα. Μου λέει, ξέρεις τι ζήτησε ο παντρεμένος γκόμενός της από τη φίλη μου; Λέω τι. Να κάνει κλύσμα λέει για να γαμήσει ήρεμα και χωρίς μερέντες τον κώλο της. Η κοπελιά ενθουσιάστηκε με την πρόταση. Σημειωτέον την παίρνει τόσο συχνά από πίσω, που είχε η κοπέλα ακράτεια κάποια στιγμή. Δεν περιγράφω βέβαια πόσο ερωτευμένη και κολημμένη είναι μαζί του. ΟΧΙ ρε παιδιά, δεν γαμιούνται οι ελληνίδες από κώλο. ΟΧΙΙΙΙ
Οι Ελληνίδες δεν δίνουν κώλο...Ποτέ...Δεν είναι πουτάνες...Αχαχαχαχαχαχα.Μπορώ να πώ ότι μου έφυγαν τσίσα...Βασικά παίζει να τρώνε πιο πολύ λουκάνικο στην σκατιέρα τους απο ότι οι διάφορες ανατολικές,δυτικές και βόρειες.Δεν το λένε απλά,για να μην τις πούν πουτάνες,ξεκωλιάρες κτλ...