You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Καν΄το 10 στις 10 καλυτεραΑπο την εμπειρία μου οι 7 στις 10 ναι.
Δεν υπαρχει ελληνιδα, ουτε μια, που να μην το εχει δοκιμασει
Και οσες το εχουν βγαλει απο το μενου ή το δινουν με δοσεις ειναι για δυο, και μονο δυο, λογους, τους εξης τρεις:
1)τραυματικη εμπειρια με καφρο, πχ ασαλιωτα βουρ στον πατσα
2)ανασφαλεια για την καθαριοτητα τους
3)μινδ γαμες/mind games με τον δυστυχο γκομενο/συζυγο, το ενδοσχεσιακο σεξ ως τραμπα και συναλλαγη "θα σου κατσω αν μου δωσεις το ταδε" οπως ισχυει για τη συντριπτικη πλειονοτητα των ελεεινιδων, με το κωλογαμησι να εχει τη μεγαλυτερη ανταλλακτικη αξια οποτε πεφτει στο τραπεζι παντα στο τελος
Λελέκος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 295
- Πόντοι
- 21
Καν΄το 10 στις 10 καλυτερα
Δεν ισχύει. Έχω φίλη παντρεμένη που ούτε καν το διανοείται. Μόνο και μονο στην ιδέα ρίχνει Χ.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Δεν ισχύει. Έχω φίλη παντρεμένη που ούτε καν το διανοείται. Μόνο και μονο στην ιδέα ρίχνει Χ.
φοβαται μην χεστει?
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Λελέκος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 295
- Πόντοι
- 21
φοβαται μην χεστει?
Ξέρω γω; ξενερουά απλά.
Απο την άλλη έχω (άλλη) φίλη που είχε πει τη κουβέτα "όταν καυλώνεις παρα πολύ λογικό να θέλεις να το κάνεις από πίσω".
Τέτοιες γυναίκες θέλουμε.
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 160
- Πόντοι
- 16
οι περισσότερες για αυτό δεν το θέλουν και για την μυρωδιά, ντρέπονται. Εύκολα στις πρώτες φορές φέρνει χέσιμοφοβαται μην χεστει?
purgiotis40
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2017
- Like
- 61
- Πόντοι
- 1
ειχα μια γκομενα και μαλιστα σχετικα μικρης ηλικιας που το εκανε συχνα απο πισω..σε 3 χρονια ειχε αποκτησει ακρατεια κοπρανων και προπτωση ορθου..χρειαστηκε επεμβαση για να φτιαξει..απλα το μπαλωσε δλδ γιατι να ξαναγινει οπως ηταν αποκλειεται.. :thubsdown: :-(
AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 4.496
"ειναι για δυο, και μονο δυο, λογους, τους εξης τρεις:" Μας εστειλες μεγαλε, χαχα..!Καν΄το 10 στις 10 καλυτερα
Και οσες το εχουν βγαλει απο το μενου ή το δινουν με δοσεις ειναι για δυο, και μονο δυο, λογους, τους εξης τρεις:
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Εγω παλι μετα απο μια σχεδον εικοσαετια μελετης, παρατηρησης, ρεπορταζ, συνεντευξεων, εμπειρικων εξετασεων, ερευνας και αναλυσης γνωρισα μονο μια που κρατουσε (και κραταει ακομα) την τρυπα απαρτη: μια κομπλεξικη πινεζα. Ο λογος ευνοητος: πλησιαζει τα 35 και ειναι ακομα παρθενα.Δεν ισχύει. Έχω φίλη παντρεμένη που ούτε καν το διανοείται. Μόνο και μονο στην ιδέα ρίχνει Χ.
Επισκέπτης
Από την δική μου εμπειρία, όσο δύσκολο είναι, τόσο εύκολο είναι. Συγκεντρώνοντας την εμπειρία μου θα σας έλεγα ότι 2-3 ποτήρια αλκοόλ είναι ευεργετικά για να χαλαρώσει/ηρεμήσει και μετά από λίγη ώρα είναι έτοιμη. Οι πιο πολλές αναστολές σχετικά με το anal φεύγουν με λίγο αλκοόλ (προσοχή - δεν λέω η κοπέλα να γίνει γκολ, απλά να χαλαρώσει λίγο). Μπείτε με αποφασιστικότητα και προσπαθήστε να διαρκέσει λίγη ώρα για να το θυμάται ευχάριστα. Αν μπείτε χωρίς προφυλακτικό - μετά κατευθείαν για κατούρημα για να φύγει το e-coli που θα έχει ξεκινήσει πορεία προς τον προστάτη
Πολύ σωστός. Η πλειοψηφία των 35 φεύγα που είναι δεσμευμένες/παντρεμένες μόνο στα παράνομα γαμήσια ξεκωλιάζεται αβέρτα. Οποιος έχει γράψει μίλια στο σερφάρισμα κωλοτρυπίδας, το πιστοποιεί!
Εσύ ξέρεις πολλα!
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.146
- Πόντοι
- 206
και το δικο μου παρανομο milf ενω δεν αφηνει τον δικο της να την παρει ποτε απο πισω ( ετσι λεει τουλαχιστον ) ή τελος παντων εγω λεω οτι την περνει σπανια , οταν βρισκομαστε μαζι ΔΕΝ υπαρχει φορα να μην της ξεσκισω την κωλαρα της .... τις ποιο πολλες φορες μου το ζηταει επιτακτικα μαλιστα και ΟΛΕΣ τις φορες χυνει οταν τα πεταω βαθια στην τρπα της και δεν θελει και να βγω ....
Εν αντιθεση τωρα η φυναικα μου με την οποια εχουμε καταβαλει πολλες προσπαθειες ποναει και ετσι μενουμε στο δαχτυλιασμα και χυσιμο στα περιξ ......
Εν αντιθεση τωρα η φυναικα μου με την οποια εχουμε καταβαλει πολλες προσπαθειες ποναει και ετσι μενουμε στο δαχτυλιασμα και χυσιμο στα περιξ ......
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.357
- Πόντοι
- 4.746
Στις περισσοτερες χωρες το λενε Ελληνικο..Έχεις κάνει ποτέ οθωμανικό;
Μονο εμεις εδω, το εχουμε ονομασει ετσι..
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 736
και το δικο μου παρανομο milf οταν βρισκομαστε μαζι ΔΕΝ υπαρχει φορα να μην της ξεσκισω την κωλαρα της .... τις ποιο πολλες φορες μου το ζηταει επιτακτικα μαλιστα και ΟΛΕΣ τις φορες χυνει οταν τα πεταω βαθια στην τρπα της και δεν θελει και να βγω ....
....και εγώ έτσι είχα μια περίπτωση συναγωνιστή αλλά αυτή τον άρπαζε και από τον δικό της.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.302
- Πόντοι
- 6.056
ετσι...Καν΄το 10 στις 10 καλυτερα
1)τραυματικη εμπειρια με καφρο, πχ ασαλιωτα βουρ στον πατσα
2)ανασφαλεια για την καθαριοτητα τους
3)μινδ γαμες/mind games με τον δυστυχο γκομενο/συζυγο, το ενδοσχεσιακο σεξ ως τραμπα και συναλλαγη "θα σου κατσω αν μου δωσεις το ταδε" οπως ισχυει για τη συντριπτικη πλειονοτητα των ελεεινιδων, με το κωλογαμησι να εχει τη μεγαλυτερη ανταλλακτικη αξια οποτε πεφτει στο τραπεζι παντα στο τελος
psaromenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 382
- Πόντοι
- 300
Για κάποιο περίεργο λόγο (άλλος ένας στην γυναικεία φύση) συνήθως μέχρι να πατήσουν τα 30+ είναι λίγο επιφυλακτικές ... μετά τον παίρνουν ασύστολα non stop (μάλλον επειδή χαλάει η μπογιά τους)
Ειδικά παντρεμένες ή χωρισμένες είναι must
Ειδικά παντρεμένες ή χωρισμένες είναι must
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 18K