Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.693
Πόντοι
3.656
εδω η γουαιλντ ροσε το καλοκαιρι στις διακοπες στη λουτσα

http://[URL unfurl="true"]www.palgts.com/wp-content/uploads/2014/06/fat-bikini-girl.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Αυτή η φωτογραφία επιβεβαιώνει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η μέση Ελλεηνίδα δεν μπορεί να δει την αλήθεια για τη σεξουαλική της εικόνα. Δεν φτάνει που δεν βλέπεται, το μπικίνι τη μάρανε. Κι ενώ είναι έτσι, πιστεύει ότι της αξίζει ο πρίγκηπας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.693
Πόντοι
3.656
εδω η γουαιλντ ροσε το καλοκαιρι στις διακοπες στη λουτσα

http://[URL unfurl="true"]www.palgts.com/wp-content/uploads/2014/06/fat-bikini-girl.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Αυτή η φωτογραφία επιβεβαιώνει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι κάποιες γυναίκες δεν μπορούν να δουν την αλήθεια για τη σεξουαλική τους εικόνα. Δεν φτάνει που δεν βλέπεται, το μπικίνι τη μάρανε. Κι ενώ είναι έτσι, πιστεύει ότι της αξίζει ο πρίγκηπας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αυτή η φωτογραφία επιβεβαιώνει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η μέση Ελλεηνίδα δεν μπορεί να δει την αλήθεια για τη σεξουαλική της εικόνα. Δεν φτάνει που δεν βλέπεται, το μπικίνι τη μάρανε. Κι ενώ είναι έτσι, πιστεύει ότι της αξίζει ο πρίγκηπας.
αυτη ειναι η μεση ελληνιδα δηλαδη; ααχαχαχαχχχαχαχαχχαχαχχααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
οι πολυ ωραιες ελληνιδες το κανουν απο πισω? και αμα ναι θελουν κερασμα?

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Αυτοί στην φωτογραφία δεν είναι Έλληνες. Τόσο ασπρουλιάρηδες στην επιδερμίδα είναι στην Αγγλία και Ιρλανδία.
Αυτή δεν έχει σκατά στον κώλο της. Καθόταν πριν στην άμμο.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
270
Πόντοι
36
εγω παντως ειχα μια γκομενα που της ζητησα κωλο και μου ειπε οτι μια φορα μονο γαμηθηκε απο κωλο και πόνεσε γι αυτο δε δινει κωλο.

μαλλον ο πρωην της θα της τον ειχε βαλει αγαρμπα μεσα στην παταθρα και της εμεινε τραυματικη εμπειρια.

οποτε πρεπει και ημεις οι αρρενες να ειμεθα προσεκτικοι οταν τον χωνουμε σε τρυπες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αυστηρα απο κωλο :rockon:

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Αυτή η φωτογραφία επιβεβαιώνει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι κάποιες γυναίκες δεν μπορούν να δουν την αλήθεια για τη σεξουαλική τους εικόνα. Δεν φτάνει που δεν βλέπεται, το μπικίνι τη μάρανε. Κι ενώ είναι έτσι, πιστεύει ότι της αξίζει ο πρίγκηπας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εγω παντως ειχα μια γκομενα που της ζητησα κωλο και μου ειπε οτι μια φορα μονο γαμηθηκε απο κωλο και πόνεσε γι αυτο δε δινει κωλο.

μαλλον ο πρωην της θα της τον ειχε βαλει αγαρμπα μεσα στην παταθρα και της εμεινε τραυματικη εμπειρια.

οποτε πρεπει και ημεις οι αρρενες να ειμεθα προσεκτικοι οταν τον χωνουμε σε τρυπες.

σωστος

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306

επαυξάνω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.693
Πόντοι
3.656
αυτη ειναι η μεση ελληνιδα δηλαδη; ααχαχαχαχχχαχαχαχχαχαχχααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ναι, μετά από μια ηλικία έτσι γίνονται. Εξαιρούνται κάποιες που είτε έχουν καλό χορηγό, είτε πλούσια οικογένεια, είτε ζούνε από την εμφάνισή τους. Αυτές την παλεύουν με χημειοθεραπεία, εγχειρήσεις, δίαιτες.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Αρρωστησα γαμω την τρελλα μου και δεν μπορω να παω να της γαμησω τον κολο παλι....

εχω παθει ψυχωση με τον κολο της..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom