Νέα

Γαμάτε τη Μεγάλη Παρασκευή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Touloumbas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα τον χώσετε τη μεγάλη Παρασκευή?

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σκέφτηκα ότι πρέπει να απέχω για λίγο.. αλλά αν πάω απόψε θα είναι αμαρτία??  :huh:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παπαγιωργη,εσυ δεν επρεπε να βρισκεσαι τετοια ωρα στην εκκλησια? :grin:
στην εκκλησια ειμαι μπρε..

πως φαινεται οτι εχεις πολλα χρονια να πατησεις το ποδι σου σε ''ιερο εδαφος''..

πλεον οι ναοι ειναι τα άντρα της τεχνολογιας. μειλ με το θεο και τετοια..

άπιστε..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
στην εκκλησια ειμαι μπρε..

πως φαινεται οτι εχεις πολλα χρονια να πατησεις το ποδι σου σε ''ιερο εδαφος''..

πλεον οι ναοι ειναι τα άντρα της τεχνολογιας. μειλ με το θεο και τετοια..

άπιστε..
συγγνώμη σεβασμιώτατε..μ'ήπως έχεις το λίνκ του παραδείσου να μου δώσεις γιατί ψάχνω κάτι για τον πέτρο?...ευχαριστώ εκ των προτέρων.... :2funny: :2funny: :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.973
Πόντοι
606
εγω σημερα εξωμολογηθηκα(βοηθεια μας).Πηρα την ευλογια του πατερ,και μαλιστα στην εισοδο ναου...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά η γνώμη του "Παλιού" (άσχετα με θρησκείες και τέτοια):

Ρίξτε γενικά ένα κοντρόλ αυτή την εβδομάδα. Μετά θα δείτε ότι και το νινί και το κρεατικό θα έχουν άλλη γεύση!

Τώρα, αν σας κάτσει πολύ μεγάλο "θέμα" νομίζω και ο Θεός ο ίδιος δεν θάθελε να το αφήσετε....

frappes

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
44
Like
11
Πόντοι
10
Γιατί να απέχεις; επειδή στο είπαν οι παπάδες; εκτός και αν θεωρείτε ότι το σεξ είναι αμαρτία. Που δεν είναι και κανέναν δεν πειράζει. και στο κάτω κάτω της γραφής κανείς δεν θα με ελέγχει πότε , που, με ποιά και πόσες φορές το κάνω.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Καλα οποιος το κανει αυτο (να απεχει) πρεπει να ειναι μεγαλος μπαγλαμας.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Και εγώ απέχω παίδες όλη την Μεγάλη Εβδομάδα. Δεν το παίζω καλός Χριστιανός αλλά έτσι το νοιώθω.

Καλό Πάσχα boys.

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
oxi λογω πενθιμης ατμοσφαιρας ,αλλα αμα τυχει...
λες δηλαδη ο θεος να καταει κανα τεφτερι και να γραφει ποιος γαμαει Μ.Παρασκευη ,ποιος βριζει και τα ρεστα??

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Στην αρχαιότητα,λοιπόν,τα μεγάλα γαμήσια συνδέονταν με τις μεγαλύτερες θρησκευτικές γιορτές. Γιατί το σεξ συνδεόταν άμεσα με τις τότε θρησκείες. Στα Σακικά όργια απαντούσε η φωνή των Ελευσινίων Μυστηρίων. Στην αρχαία Κόρινθο και στην αρχαία Πάφο και όπου αλλού υπήρχαν ναοί της Αφροδίτης και ετελούνταν τα Αφροδίσια μυστήρια, οι νεαρές κοπέλες των καλύτερων οικογενειών γαμιόντουσαν  έξω από τους ναούς από τους ξένους προσκυνητές. Και το θεωρούσαν ατιμωτικό για μια κοπέλα αν δεν έβρισκε τον ξένο που θα τη γαμούσε. Γίνονταν τότε και Φαλλικές γιορτές, αφιερωμένες στον πούτσο,που γιόρταζε τις μέρες εκείνες και φυσικά άντρες και γυναίκες για να γιορτάσουν τον Άη Πούτσο επιδίδονταν σε κάθε είδους σεξουαλικά όργια.

Αν τα σημερινά αντράκια(που καταφεύγουνε στη μαλακία και στις πουτάνες για να ξεδιψάσουνε από σεξ) βρισκόντουσαν σε κείνους τους καιρούς, θα χορτάνανε από γαμήσια
και δεν θα νιώθανε τη στέρηση του σεξ, όπως τη νιώθουνε  σήμερα.

Επισκέπτης
Εαν η ερωτηση μετατρεπεται και στο γαμιεστε καθε Μ. Παρασκευη, η απαντηση ειναι ναι και ολη τη Μ. Εβδομαδα και σημερα εφαγα σνιτσελ κορυφαιο. Δε νηστευω τιποτα.

Επισκέπτης
Στην αρχαία Κόρινθο και στην αρχαία Πάφο και όπου αλλού υπήρχαν ναοί της Αφροδίτης και ετελούνταν τα Αφροδίσια μυστήρια, οι νεαρές κοπέλες των καλύτερων οικογενειών γαμιόντουσαν  έξω από τους ναούς από τους ξένους προσκυνητές. Και το θεωρούσαν ατιμωτικό για μια κοπέλα αν δεν έβρισκε τον ξένο που θα τη γαμούσε. Γίνονταν τότε και Φαλλικές γιορτές, αφιερωμένες στον πούτσο,που γιόρταζε τις μέρες εκείνες και φυσικά άντρες και γυναίκες για να γιορτάσουν τον Άη Πούτσο επιδίδονταν σε κάθε είδους σεξουαλικά όργια.

Αν τα σημερινά αντράκια(που καταφεύγουνε στη μαλακία και στις πουτάνες για να ξεδιψάσουνε από σεξ) βρισκόντουσαν σε κείνους τους καιρούς, θα χορτάνανε από γαμήσια
και δεν θα νιώθανε τη στέρηση του σεξ, όπως τη νιώθουνε  σήμερα.

Παλιές καλές εποχές  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κατα την ταπεινη μου γνωμη,ελευθερος πραγματικα ειναι εκεινος που μπορει και κρατιεται τη Μ.Βδομαδα...Καλο ειναι για μενα να δοκιμαζεται καποιος σε καποιας μορφης στερηση για τους εξης λογους:1)Ο κυριοτερος ειναι για να νοιωσει πραγματικα ελευθερος...να γνωριζει οτι αν επιλεξει ΝΑ ΜΗΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...Αυτο σημαινει πως δεν ειναι υποδουλος των παθων του...και πως τα ακολουθει απλα και μονο επειδη γουσταρει κι οχι επειδη δε μπορει να κανει αλλοιως...2)Θυμαμαι προπερσυ που ειχα στερησει απο τον εαυτο μου το σεξ για τη Μ.Εβδομαδα...Ακομη μου εχει μεινει χαραγμενη στη μνημη εκεινη η Δευτερα του Πασχα που ειχα κλεισει 7 ημερες πληρους αποχης...Δεν εβλεπα την ωρα να παω να τον ριξω...Η ηδονη μαγκες ηταν απιστευτη :rockon: :rockon: Δεν χορταινα γαμησι!!!Πηρα σβαρνα 4 πορνες εκεινη τη μερα...κατεθεσα μεχρι και την τελευταια μου σταγονα!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Σε λιγο θα βαλουμε και εκεινη τη μεταλλικη κορδελλα γυρω απο το μπουτι μας σφικτα μεχρι αιματος για να αισθανομαστε ωραια οταν την βγαζουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom