giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
η ωρα ειναι 20:30 και μαλλον αργησες και εχεις μεινει λιγο πισω στο σκορ..Σήμερα Μ.Δευτέρα είμαι σε δίλημμα.. να πάω να ρίξω ή όχι..
η ωρα ειναι 20:30 και μαλλον αργησες και εχεις μεινει λιγο πισω στο σκορ..Σήμερα Μ.Δευτέρα είμαι σε δίλημμα.. να πάω να ρίξω ή όχι..
οχι ΒΕΒΑΙΑ τεκνον μου !!!!Σκέφτηκα ότι πρέπει να απέχω για λίγο.. αλλά αν πάω απόψε θα είναι αμαρτία??
Παπαγιωργη,εσυ δεν επρεπε να βρισκεσαι τετοια ωρα στην εκκλησια?οχι ΒΕΒΑΙΑ τεκνον μου !!!!
με την ευχη μου..
στην εκκλησια ειμαι μπρε..Παπαγιωργη,εσυ δεν επρεπε να βρισκεσαι τετοια ωρα στην εκκλησια?
συγγνώμη σεβασμιώτατε..μ'ήπως έχεις το λίνκ του παραδείσου να μου δώσεις γιατί ψάχνω κάτι για τον πέτρο?...ευχαριστώ εκ των προτέρων....στην εκκλησια ειμαι μπρε..
πως φαινεται οτι εχεις πολλα χρονια να πατησεις το ποδι σου σε ''ιερο εδαφος''..
πλεον οι ναοι ειναι τα άντρα της τεχνολογιας. μειλ με το θεο και τετοια..
άπιστε..
Ε αμα ειναι ανοιχτά τα μπουρδέλα μπόρει και να γαμήσουμε...
Και εγώ απέχω παίδες όλη την Μεγάλη Εβδομάδα. Δεν το παίζω καλός Χριστιανός αλλά έτσι το νοιώθω.
Καλό Πάσχα boys.
Και απο Δευτερα θα γεμισεις 2 κουβαδες ε?
Ε τι να κάνουμε δεν είμαστε και κάθε μέρα στα μπουρδέλα, το περάσαμε αυτό το στάδιο
Στην αρχαία Κόρινθο και στην αρχαία Πάφο και όπου αλλού υπήρχαν ναοί της Αφροδίτης και ετελούνταν τα Αφροδίσια μυστήρια, οι νεαρές κοπέλες των καλύτερων οικογενειών γαμιόντουσαν έξω από τους ναούς από τους ξένους προσκυνητές. Και το θεωρούσαν ατιμωτικό για μια κοπέλα αν δεν έβρισκε τον ξένο που θα τη γαμούσε. Γίνονταν τότε και Φαλλικές γιορτές, αφιερωμένες στον πούτσο,που γιόρταζε τις μέρες εκείνες και φυσικά άντρες και γυναίκες για να γιορτάσουν τον Άη Πούτσο επιδίδονταν σε κάθε είδους σεξουαλικά όργια.
Αν τα σημερινά αντράκια(που καταφεύγουνε στη μαλακία και στις πουτάνες για να ξεδιψάσουνε από σεξ) βρισκόντουσαν σε κείνους τους καιρούς, θα χορτάνανε από γαμήσια
και δεν θα νιώθανε τη στέρηση του σεξ, όπως τη νιώθουνε σήμερα.
Κατα την ταπεινη μου γνωμη,ελευθερος πραγματικα ειναι εκεινος που μπορει και κρατιεται τη Μ.Βδομαδα...Καλο ειναι για μενα να δοκιμαζεται καποιος σε καποιας μορφης στερηση για τους εξης λογους:1)Ο κυριοτερος ειναι για να νοιωσει πραγματικα ελευθερος...να γνωριζει οτι αν επιλεξει ΝΑ ΜΗΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...Αυτο σημαινει πως δεν ειναι υποδουλος των παθων του...και πως τα ακολουθει απλα και μονο επειδη γουσταρει κι οχι επειδη δε μπορει να κανει αλλοιως...2)Θυμαμαι προπερσυ που ειχα στερησει απο τον εαυτο μου το σεξ για τη Μ.Εβδομαδα...Ακομη μου εχει μεινει χαραγμενη στη μνημη εκεινη η Δευτερα του Πασχα που ειχα κλεισει 7 ημερες πληρους αποχης...Δεν εβλεπα την ωρα να παω να τον ριξω...Η ηδονη μαγκες ηταν απιστευτη Δεν χορταινα γαμησι!!!Πηρα σβαρνα 4 πορνες εκεινη τη μερα...κατεθεσα μεχρι και την τελευταια μου σταγονα!!!!!