Νέα

Γαμάτε τη Μεγάλη Παρασκευή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Touloumbas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα τον χώσετε τη μεγάλη Παρασκευή?

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Στην αρχαιότητα,λοιπόν,τα μεγάλα γαμήσια συνδέονταν με τις μεγαλύτερες θρησκευτικές γιορτές. Γιατί το σεξ συνδεόταν άμεσα με τις τότε θρησκείες. Στα Σακικά όργια απαντούσε η φωνή των Ελευσινίων Μυστηρίων. Στην αρχαία Κόρινθο και στην αρχαία Πάφο και όπου αλλού υπήρχαν ναοί της Αφροδίτης και ετελούνταν τα Αφροδίσια μυστήρια, οι νεαρές κοπέλες των καλύτερων οικογενειών γαμιόντουσαν  έξω από τους ναούς από τους ξένους προσκυνητές. Και το θεωρούσαν ατιμωτικό για μια κοπέλα αν δεν έβρισκε τον ξένο που θα τη γαμούσε. Γίνονταν τότε και Φαλλικές γιορτές, αφιερωμένες στον πούτσο,που γιόρταζε τις μέρες εκείνες και φυσικά άντρες και γυναίκες για να γιορτάσουν τον Άη Πούτσο επιδίδονταν σε κάθε είδους σεξουαλικά όργια.

Αν τα σημερινά αντράκια(που καταφεύγουνε στη μαλακία και στις πουτάνες για να ξεδιψάσουνε από σεξ) βρισκόντουσαν σε κείνους τους καιρούς, θα χορτάνανε από γαμήσια
και δεν θα νιώθανε τη στέρηση του σεξ, όπως τη νιώθουνε  σήμερα.

Αποκει βγηκε και η λεξη ιεροδουλη (που τωρα σημαινει πουτανα), γιατι οι κοπελλες παιρνανε οτι ειχε ο ξενος ευχαριστηση και μετα το καταθεταν στο ναο!

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Σε λιγο θα βαλουμε και εκεινη τη μεταλλικη κορδελλα γυρω απο το μπουτι μας σφικτα μεχρι αιματος για να αισθανομαστε ωραια οταν την βγαζουμε...
Ειναι στην επιλογη του καθενος μας...το παραδειγμα με τη μεταλλικη κορδελα ειναι λιγο αστοχο μια και προκειται για κατι βλαβερο...και μαζοχιστικο....Εγω δε μιλησα για τετοιου ειδους ενεργειες...Ειπα απλα οτι μετα απο μια ανηφορα ακολουθει κατηφορα...που αν δεν ειχες επιλεξει να ανεβεις την πρωτη θα εχανες την απολαυση της καταβασης της δευτερης...

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ειναι στην επιλογη του καθενος μας...το παραδειγμα με τη μεταλλικη κορδελα ειναι λιγο αστοχο μια και προκειται για κατι βλαβερο...και μαζοχιστικο....Εγω δε μιλησα για τετοιου ειδους ενεργειες...Ειπα απλα οτι μετα απο μια ανηφορα ακολουθει κατηφορα...που αν δεν ειχες επιλεξει να ανεβεις την πρωτη θα εχανες την απολαυση της καταβασης της δευτερης...

Συμφωνω γενικα με τις αρχες της κατα εποχες εγκρατειας και αυτοπειθαρχιας, αυτοκαθαρσης κλπ., αλλα δεν χρειαζομαστε Μεγ. Παρασκευες ουτε το Ιουλιανο ημερολογιο για να το κανουμε αυτο αλλα οποτε ελευθερα κρινουμε και γουσταρουμε.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Παντως αν ολα πανε συμφωνα με το σχεδιο, εγω θα τον χωσω Μ. Σαββατο (εντελως συμπτωματικα!).

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Φιλτατε Civ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι η αποφαση για την επιλογη του ΠΟΤΕ θα κανεις εγκρατεια σε κατι αλλα και το ΠΩΣ θα το κανεις ειναι καθαρα προσωπικη σου υποθεση...τι σημασια εχει ΠΩΣ φτανεις στο ζητουμενο?Σημασια εχει να φτανεις τελικα...Η διαδρομη που θα ακολουθησεις υποκειται καθαρα στην ελευθερη σου βουληση...

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
Μια σοφη  παροιμια λεει:Στο φαι και στο γ@μισι, ο Θεος δεν κανει κριση.. Κατι ξερει ο λαος μας......

avenger

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη αν ακουτε την εκκλησία της γειτονιάς(γιατι σχεδόν όλες οι γειτονιες εχουν κοντινή εκκλησία)σας σηκώνετε? η μηπως βαζετε και τον tv - εκκλησιασμό για άγριες καταστάσεις?
xaxa πρωτη φορα διαβαζω για τετιο φετιχ.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Για το σεξ ειπα πιο πανω,οσο για το φαγητο ναι νηστευω,δε τρωω κρεας και απο Μ. Πεμπτη μεχρι Ανασταση ουτε λαδι,γαλα,αυγο κλπ κλπ.Οχι δε νηστευω για να κοινωνησω και να βαλω στο στομα μου το κουταλακι που εχει βαλει στο δικο της στομα η καθε κωλογρια απλα το θεωρω κατι σαν εθιμο οπως ειναι και το σουβλισμα του αρνιου.Το θεωρω πιο πολυ εθνικο εθιμο παρα θρησκευτικο καιειναι πιο σημαντικο να κρατησουμε τα "εθνικα" εθιμα παρα τα θρησκευτικα.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
οποιος γαμησει σημερα θα παει στην κολαση
:tooth: :tooth: :tooth:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.974
Πόντοι
606
Αμα τον π@ξεις χρεωνεται αμαρτια???? :huh:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Απέχουμε από τις ηδονές του βίου πάρα πολλές μέρες το χρόνο.  :rolleyes:
Η Μ. Παρασκευή δεν είναι κάτι το διαφορετικό  :grin:

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775

Συνημμένα

• thum_4474473b5595b8088.jpg
    thum_4474473b5595b8088.jpg
    26,1 KB · Εμφανίσεις: 21

katerina22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά δεν ξέρω για σας πάντως εγώ αμαρτία το καλό πηδημα έστω και μεγάλη Παρασκευή δεν το βρίσκω...
Και αν είναι οκ..ας πάω στην κόλαση! και όπως λέει και ο άσμα..."ποιος είπε ότι και η κόλαση δν είναι ωραία". Καλά να περάσετε...Και εγώ καλώς να τον "δεχτώ"! ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παιδιά δεν ξέρω για σας πάντως εγώ αμαρτία το καλό πηδημα έστω και μεγάλη Παρασκευή δεν το βρίσκω...
Και αν είναι οκ..ας πάω στην κόλαση! και όπως λέει και ο άσμα..."ποιος είπε ότι και η κόλαση δν είναι ωραία". Καλά να περάσετε...Και εγώ καλώς να τον "δεχτώ"! ;)

η βλασφημια στο μεγαλειο της!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
η βλασφημια στο μεγαλειο της!
ναι, ναι !!!!

να φοβαστε τεκνά μου και να κανετε ο,τι σας λεει ο παππούλης, αλλιως θα πατε στην κολαση !!!!

και η κολαση ειναι ενα πολυ κακο πραγμα..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ειναι πιο σημαντικο να κρατησουμε τα "εθνικα" εθιμα παρα τα θρησκευτικα.

μην ξεχνας ομως φιλτατε ποιος εδωσε το εναυσμα για την επανασταση του 1821 και απο που επαιρναν δυναμη όλοι οι προγόνοι μας για να μπουν στην μαχη χωρις να σκεφτονται οτιδηποτε πλεον της ελευθεριας της πατριδος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom