Για εξηγησε μας ρε φιλε τα καλητερα της μεγαλης παρασκευης εσυ ας πουμε τι κανεις....?Τα καλύτερα γίνονται μ. Παρασκευή........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμάτε τη Μεγάλη Παρασκευή;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Touloumbas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 350
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Δεν είναι έτσι. Εστω και κάποιες μέρες αν μπορείς να απέχεις είναι έστω κάτι... Εννοείται ότι αν είσαι φονιάς , παιδεραστής , βιαστής κλπ. και απλώς απέχεις τις ʼγιες Μέρες δεν σώζεις την κατάσταση. Αλλά εγώ προσωπικά από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα θα απέχω...
οκ... ο καθενας υποθετω το βλεπει διαφορετικα
εγω δεν πιστευω κ ιδιαιτερα, κ κατι τετοιο ή παρομοιο το θεωρω τυπολατρια ακομη κ αν πιστευει πραγματικα ο αλλος... δλδ τι? θα σε καψει ο θεουλης αμα πδξεις μ. παρασκευη? νομιζω πολλα αλλα πραγματα μπορουν να σε κανουν καλο ανθρωπο/χριστιανο/γουοτεβερ... οχι αυτο
τεσπα... αποψεις.... να χαμε να λεγαμε
Επισκέπτης
Δογματικά μιλώντας , εάν το σκεφτείς και το φανταστείς , είναι σαν να το έκανες
pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
Εγώ ΝΑΙ!!
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
ησυχα βρε ! μη φωναζεις ! κυκλοφορουν παπαδες μεταμφιεσμενοι σε σκυλους !
γουφ γουφ !
γουφ γουφ !
Εγώ ΝΑΙ!!
pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
γιατι οχι? αν μου κατσει γκομενα την μεγαλη παρασκευη απλα θα κανω προωρα πασχα
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
Αξέχαστη Μ. Παρασκευή πριν 2χρόνια. Η δικιά μου, έφυγε για Κρήτη στην οικογένεια από Μ.Τρίτη κι εγώ θα πήγαινα Μ.Σάββατο πρωί λόγω δουλειάς.Είχα πάρει την γνωστή Τζένιφερ από το γραφείο Πόπης 4ωρο και την πηδούσα 5-9 το βράδυ.
Επισκέπτης
Αξέχαστη Μ. Παρασκευή πριν 2χρόνια. Η δικιά μου, έφυγε για Κρήτη στην οικογένεια από Μ.Τρίτη κι εγώ θα πήγαινα Μ.Σάββατο πρωί λόγω δουλειάς.Είχα πάρει την γνωστή Τζένιφερ από το γραφείο Πόπης 4ωρο και την πηδούσα 5-9 το βράδυ.
Μαλακίες λές.
Την Μ.Παρασκευή του 2006 η Τζένιφερ ήταν στον επιτάφιο μαζί μου.
Επισκέπτης
Παιδια,το χετε ψαξει μηπως εισαστε γειτονες και μετα τα γαμησια του Yiaramis ηρθε στον επιταφιο μαζι σου stavros?
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
Μαλακίες λές.
Την Μ.Παρασκευή του 2006 η Τζένιφερ ήταν στον επιτάφιο μαζί μου.
Nαι, έφυγε βιαστικά και ντύθηκε σεμνά. Μου είπε είχε ραντεβού με ένα τύπο για να πάνε στην περιφορά.
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
Παιδια,το χετε ψαξει μηπως εισαστε γειτονες και μετα τα γαμησια του Yiaramis ηρθε στον επιταφιο μαζι σου stavros?
Ενορίτες είμαστε με τον Stavro...Δεν πειράζει που πηδιόταν όλη μέρα πριν, μετά πήρε άφεση αμαρτιών το κορίτσι
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
καλα ας μου κατσει κανα γκομενακι και σιγα μη πω οχι
Αυτό του avatar σου πάντως το πηδούσα όλη τη Μεγαλοβδομάδα, χωρίς τύψεις!!!!
Nαι, έφυγε βιαστικά και ντύθηκε σεμνά. Μου είπε είχε ραντεβού με ένα τύπο για να πάνε στην περιφορά.
Α την καργιόλα! Και τότε γιατί μου είπε ότι "άργησα λίγο γιατί ήμουν σπίτι και φρόντιζα την άρωστη μητέρα μου" ???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις