Νέα

Γαμάτε τη Μεγάλη Παρασκευή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Touloumbas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα τον χώσετε τη μεγάλη Παρασκευή?

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Α την καργιόλα! Και τότε γιατί μου είπε ότι "άργησα λίγο γιατί ήμουν σπίτι και φρόντιζα την άρωστη μητέρα μου" ???

Δεν είχε μπέσα. Εδώ έφυγε φέτος και μας άφησε όλους τους πελάτες της στα κρύα του λουτρού. Δεν είναι να εμπιστεύεσαι γυναίκες! :headbang:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
εγώ θα χώσω μόνο το κεφάλι την Μ.Παρασκευή.
Τον υπόλοιπο θα τον χώσω το Μ.Σάββατο το βράδυ που θα γίνει η Ανάσταση.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Η σωστοτερη ονομασια του θρεντ(αν ηθελε να θεσει ενα ερωτημα τυπου:Αμαρτανεις τη Μ.Παρασκευη?)θα ηταν:'Θα εβλαπτες το συνανθρωπο σου τη Μ.Παρασκευη?Θα εκανες κακες σκεψεις για καποιον εκεινη τη μερα?Αν εβλεπες ενα παιδι χτυπημενο με τη μηχανη του,η ενα πρεζονι αναισθητο,θα αδιαφορουσες και θα συνεχιζες την 'τελεια,καλη'ζωη σου και την πορεια προς την Εκκλησια για να παραστεις στον Επιταφιο(μη τυχον και αργησεις)σα σωστος Χριστιανος?Μαγκες αυτες οι 'τυπικουρες' με χαλανε...η τηρηση απο τη μια των Ευαγγελιων κατα γραμμα και ΜΟΝΟ τη Μεγαλη Βδομαδα και απο την αλλη,αμεσως μετα την Εκκλησια το μπινελικωμα στο συνανθρωπο,η αδιαφορια για τους ανθρωπους που το Πασχα τους μοιαζει με τα παθη του Χριστου,κτλ...Δε λεω προς Θεου οτι θα πρεπει να γινουμε 'καλοι σαμαρειτες',αλλα με ξενερωνει απιστευτα και η υποκρισια που υπαρχει σε αρκετους 'Χριστιανους'...
          Κατα συνεπεια,το να γαμησεις εκεινη τη μερα θεωρειται πολυ πιο ελαφρυ απο αλλα αμαρτηματα...Γι αυτο και θεωρω πως δεν εγινε και τιποτα ρε αδερφε....Ολα αλλωστε αυτα που υποτιθεται πως πρεπει να τηρουνται απο ενα σωστο Χριστιανο,ειναι απλα ισως τα μεσα για να οδηγησουν καποιον στο ζητουμενο...Ολα τα χριστιανικα κειμενα και επιταγες κατα τη γνωμη μου ειναι αλληγορικου νοηματος...και δεν πρεπει να τους δινεται η κυριολεκτικη τους ερμηνεια...
         Η προσωπικη μου επιλογη αυτες τις μερες θα ειναι η νηστεια σε επιπεδο φαγητου και σεξ αλλα φυσικα και σε ολα τα αλλα επιπεδα...Γενικα να σημειωσω ΔΕΝειμαι πολυ Θρησκος...Αρχικα νηστευα επειδη ειχε καθιερωθει απο την οικογενεια μου και το ειχα ακριτα δεχτει...Τωρα το κανω συνειδητα και ο λογος ειναι για να 'τεσταρω'τον εαυτο μου σε καποιας μορφης στερηση...για να γινει ακομη πιο νοστιμο το αρνακι της Κυριακης και πιο γλυκο το μουνακι που θα ακολουθησει στη συνεχεια για φαγωμα ;) κανενας αλλος...και ουτε φυσικα θα κατακρινω εκεινους που θα γαμησουν η θα φανε μπιφτεκι εκεινη τη μερα...

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Όλο παραμύθια είσαστε εδώ μέσα!

Αφού δε κάνει πιά πάσχα ρε η κοπέλλα!

Έγινε Οθωμανή!

Πες ρε Stavro, τί της έκανες εκεί στον επιτάφιο και αλλαξοθρήσκησε η κοπέλα??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν κατσει η φαση γιατι οχι?αλλιως θα παιξω μια καλη διπλη μαλακια!!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Η σωστοτερη ονομασια του θρεντ(αν ηθελε να θεσει ενα ερωτημα τυπου:Αμαρτανεις τη Μ.Παρασκευη?)θα ηταν:'Θα εβλαπτες το συνανθρωπο σου τη Μ.Παρασκευη?Θα εκανες κακες σκεψεις για καποιον εκεινη τη μερα?Αν εβλεπες ενα παιδι χτυπημενο με τη μηχανη του,η ενα πρεζονι αναισθητο,θα αδιαφορουσες και θα συνεχιζες την 'τελεια,καλη'ζωη σου και την πορεια προς την Εκκλησια για να παραστεις στον Επιταφιο(μη τυχον και αργησεις)σα σωστος Χριστιανος?Μαγκες αυτες οι 'τυπικουρες' με χαλανε...η τηρηση απο τη μια των Ευαγγελιων κατα γραμμα και ΜΟΝΟ τη Μεγαλη Βδομαδα και απο την αλλη,αμεσως μετα την Εκκλησια το μπινελικωμα στο συνανθρωπο,η αδιαφορια για τους ανθρωπους που το Πασχα τους μοιαζει με τα παθη του Χριστου,κτλ...Δε λεω προς Θεου οτι θα πρεπει να γινουμε 'καλοι σαμαρειτες',αλλα με ξενερωνει απιστευτα και η υποκρισια που υπαρχει σε αρκετους 'Χριστιανους'...
          Κατα συνεπεια,το να γαμησεις εκεινη τη μερα θεωρειται πολυ πιο ελαφρυ απο αλλα αμαρτηματα...Γι αυτο και θεωρω πως δεν εγινε και τιποτα ρε αδερφε....Ολα αλλωστε αυτα που υποτιθεται πως πρεπει να τηρουνται απο ενα σωστο Χριστιανο,ειναι απλα ισως τα μεσα για να οδηγησουν καποιον στο ζητουμενο...Ολα τα χριστιανικα κειμενα και επιταγες κατα τη γνωμη μου ειναι αλληγορικου νοηματος...και δεν πρεπει να τους δινεται η κυριολεκτικη τους ερμηνεια...
         Η προσωπικη μου επιλογη αυτες τις μερες θα ειναι η νηστεια σε επιπεδο φαγητου και σεξ αλλα φυσικα και σε ολα τα αλλα επιπεδα...Γενικα να σημειωσω ΔΕΝειμαι πολυ Θρησκος...Αρχικα νηστευα επειδη ειχε καθιερωθει απο την οικογενεια μου και το ειχα ακριτα δεχτει...Τωρα το κανω συνειδητα και ο λογος ειναι για να 'τεσταρω'τον εαυτο μου σε καποιας μορφης στερηση...για να γινει ακομη πιο νοστιμο το αρνακι της Κυριακης και πιο γλυκο το μουνακι που θα ακολουθησει στη συνεχεια για φαγωμα ;) κανενας αλλος...και ουτε φυσικα θα κατακρινω εκεινους που θα γαμησουν η θα φανε μπιφτεκι εκεινη τη μερα...

Εν τάξει freddie...
Ναί, εντάξει...

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Εν τάξει freddie...
Ναί, εντάξει...
Τι...δε με πιστευεις?? :huh: :rolleyes:Παντως τη Μ Παρασκευη ΔΕΝ θα με πετυχεις στους οικους ανοχης...ουτε και στο κρεβατι καμμιας...Α,ολα κι ολα...φετος θα την κανω τη νηστεια μου... :sunglasses:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Σας διαβεβαιώ πως έχω γαμήσει τη Μεγάλη Παρασκευή και έχω φάει και μπριζολίτσα και παρόλα αυτά τίποτα κακό δεν έχω πάθει αλίμονο ο οποιοσδήποτε Θεός αν κοιτούσε αυτά απορώ πως κατά τα άλλα νοήμονες άνθρωποι πιστεύουν τέτοιες δοξασίες αλλά απορώ πόσοι πραγματικά τα πιστεύουν οι πιο πολλοί απλά τα κάνουν επειδή έτσι έμαθαν ή επειδή αλλιώς τι θα πει ο κόσμος
Το μόνο που αναγνωρίζω στην ορθοδοξία είναι ότι χάρη σε αυτή μέσα στην τουρκοκρατία διατηρήσαμε την ταυτότητά μας και υπάρχουμε σήμερα ως έθνος κ  κράτος αυτό το αναγνωρίζω και το σέβομαι.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εγώ μάγκες Μεγάλη Παρασκευή το βιδώνω το ούπα, το κανελώνω το ριζόγαλο... :rockon: :rockon: :rockon:

Θεωρώ πως δεν είμαι καλύτερος ούτε χειρότερος απο πολλούς απο μας, που χάριν της θρησκείας σφάζουν χιλιάδες αρνιά, και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο... Εχω δει καραβλάχους να σφάζουν αρνί απο την κοιλιά κι αυτό να χτυπιέται κανα 10λεπτο πριν ξεφυχίσει και να κλαίει με τα αίματα...Δεν είναι καλύτεροι απο εκείνα τα βίντεο που έχουμε δει με τους κάστορες να τους γδέρνουν ζωντανούς, ή τα δελφίνα να σπαρταράνε μες τα αίματα. Ζώα οι βλαχοέλληνες, ζώα κι αυτοί. Σκατά στην ψυχή τους. :rockon: :rockon: :birdman: :birdman: :birdman:

ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ..... αν και οι πιο πολλοί το κάνετε γελώντας κιολας......

ΥΓ δεν θα πω τις χιλιοειπωμένες παπαριές του στιλ "η εκκλησία είναι μέσα μας", "ο θεός θα με συγχωρέσει", αυτά είναι παπαρο-άλλοθι να έχουμε να λέμε, είναι και χιλιοεπωμένα και κουραστικά.
Μετέφερα το θέμα προς συζήτηση εδώ...

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Αμα λαχει γιατι οχι??? :knockinb: :knockinb:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
υπαρχει εντολη ου γαμησεις και δη Μ. Παρασκευη; ελεος αμαν εδω καθε μερα χριστοπαναγιες ριχνουν οι περισσοτεροι στο γαμησι κολησατε;

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
Δεν γουσταρω καμμια θρησκεια η ιδεολογια που να εχει και την παραμικρη αποψη,για το ποτε και πως διαχειριζομαι τον π0υτσ0 και τα @ρχιδι@ μου.... :dancing: :dancing: :dancing:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
σωστα οπως λεει και ο λαος Κεχαγια στα αρχιδια μας θα βαλουμε;

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
Τωρα το θυμηθηκα...Ειχα ενα φιλαρακι στη Θεσσαλονικη και εμενε πρωτο οροφο..Ηταν βιτσιο του να γ@μ@ει τη γκομενα του πισοκολιτο στο ανοιχτο παραθυρο την ωρα που περνουσε ο επιταφιος ακριβως απο κατω... γιατι τον ερεθιζε η ιδεα να τους δει καμμια κολογρια γειτονισα....
Ο αθεοφοβος την εβαζε και κρατουσε και κερι αναμενο και την εβριζε χυδαια(οπως γουσταρε) να προσεχει να μην της σβησει, να μην της πεσει, και να μην φωναξει και τους καταλαβουν.....
Αυτος επισης μου ειπε οτι την ωρα της αναστασης πηγε σε καποιο μπουρδελο στα λαδαδικα να γ@μισει και η π0υτ@να επειδη ηταν ο μοναδικος πελατης της, γουσταρε την ολη φαση και την ανεση του και τον πηρε και πηγαν μετα στα μπουζουκια..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Έχω ένα πρώην συμμαθητή που δουλεύει σε στριπτιζερί.
Μια φορά τον ρώτησα ποίες μέρες και ώρες δουλεύει το ίδρυμα.
Και μου είπε, πλήν Μ. Παρασκευής, όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου.....
[move]:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:[/move]

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Τωρα το θυμηθηκα...Ειχα ενα φιλαρακι στη Θεσσαλονικη και εμενε πρωτο οροφο..Ηταν βιτσιο του να γ@μ@ει τη γκομενα του πισοκολιτο στο ανοιχτο παραθυρο την ωρα που περνουσε ο επιταφιος ακριβως απο κατω... γιατι τον ερεθιζε η ιδεα να τους δει καμμια κολογρια γειτονισα....
Ο αθεοφοβος την εβαζε και κρατουσε και κερι αναμενο και την εβριζε χυδαια(οπως γουσταρε) να προσεχει να μην της σβησει, να μην της πεσει, και να μην φωναξει και τους καταλαβουν.....
Αυτος επισης μου ειπε οτι την ωρα της αναστασης πηγε σε καποιο μπουρδελο στα λαδαδικα να γ@μισει και η π0υτ@να επειδη ηταν ο μοναδικος πελατης της, γουσταρε την ολη φαση και την ανεση του και τον πηρε και πηγαν μετα στα μπουζουκια..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
και στην ανασταση τι την εκανε φωτοβολιδες στο μουνι της εχωνε;

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Πρώτη φορά που πήγα με γυναίκα - τανα, ήταν Μ. Τετάρτη.
Μ. Παρασκευή δεν γαμώ πριν τον επιτάφιο, μετά, και αφού πάμε για καλαμαράκια και άλλες νηστίσιμες λιχουδιές και αφού γυρίσουμε σπίτι ρίχνω και ένα και την πέφτω για ύπνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom