nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρωταω να δω αν το παθαινετε ρε τυπεΕ τοτε τι μας ρωτας ρε νωντα
ρωταω να δω αν το παθαινετε ρε τυπεΕ τοτε τι μας ρωτας ρε νωντα
παριγορια στον αρωστο δλδρωταω να δω αν το παθαινετε ρε τυπε
Oι πιο πολλοί θα τόχουν(έχουμε) πάθει κάποια στιγμή.Χαλάρωσε αφού στα είπε κι ο γιατρός, όλα οκ είναιρωταω να δω αν το παθαινετε ρε τυπε
ε καπως ετσιπαριγορια στον αρωστο δλδ
ρωταω να δω αν το παθαινετε ρε τυπε
Oι πιο πολλοί θα τόχουν(έχουμε) πάθει κάποια στιγμή.
Ρε μαλάκες μην το κοροϊδεύτετε το παιδί!
Όντως αν πας να το "παίξεις" αστέρας του πορνό και την πηδάς την άλλη 50 λεπτα συνέχεια, έχοντας στο μεταξύ αποφύγει να χύσεις κανα-δυο φορές, το "σύστημα μπουκώνει" και χρειάζεται να χαλαρώσεις και να ξεκινήσεις από την αρχή.
Τώρα αν σε πιέζει και ο χρόνος, σε πιάνει και το άγχος που δεν τελειώνεις και θα ρεζιλευτείς και τα πράγματα γίνονται χειρότερα.
Όσοι βέβαια είναι "κοκόρια" και τελειώνουν στο τρίλεπτο δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα. Έχουν όμως το ανάποδο. Να κάνουν το τρίλεπτο δεκάλεπτο, μπας και πρλάβει η γκόμενα να νοιώσει κάτι...
:S :S :S :S :S :S :SΚαλά, χωρίς πλάκα, εγώ 2-3 φορές που μου έχει τύχει και η εκάστοτε κυρία αισθάνθηκε προσβεβλημένη, βρήκα απίστευτη δικαιολογία.
Πως (και καλά!) δεν ήθελα να τελειώσω για να μην μου φύγει αυτή η φοβερή καύλα που ένοιωθα και να την κρατήσω για πολλές πολλές ώρες μετά το τέλος της συνευρέσεως!!
(Βγαινει απο το καβουκι του)
αρέστηκες?καλο ηταν
Γιατί πάντα στους άλλους;!παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες...ηλικία,χρήση,ψυχολογία,διάθεση,τί έχεις πιεί...κλπ...
πάντως οι γυναίκες αν καταλάβουν ότι δεν έχυσες θα έλεγα ότι παρεξηγούνται,πειράζονται,το παίρνουν στραβά κάτι τέτοιο τεσπα...
μια φορά και ενώ είμουν στο τρίτο και η ώρα περνούσε και περνούσε,βρε τί από δώ,βρε τί από κεί.βρε τί έτσι βρε τί αλλιώς και είχα γίνει μούσκεμα και ράκος και δεν έχυνα, κάνω μια στο πλάι και λέω
''κάτσε να πάρω μια ανάσα,ένα τσιγάρο,ένα νεράκι,κάτι...'' (από μέσα μου φυσικά)
η γκόμενα το εισέπραξε ως άλλη στάση και καλά ...
και με πλακώνει στις ...αφού στο τέλος που δεν μπορούσα να ανοιγοκλείσω τα βλέφαρα...
παλιοτσούλες...
1 φορά μου έχει τύχει με τάνα να μην τερματίσω κ 2-3 με μπαζογκόμενα!!!
Αλλά τώρα ξέρω που θα πηγαίνω κ δεν θα ξανα συμβεί!!!
Πιστεψέ με κ σε εσένα θα συνέμβαινε στα νιάτα σου αν γαμούσες ότι γάμησα!!!Το πρώτο ΝΟΡΜΑΛ το δεύτερο ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΟΡΜΑΛ
και 2 -3 φορές κιόλας
Πιστεψέ με κ σε εσένα θα συνέμβαινε στα νιάτα σου αν γαμούσες ότι γάμησα!!!