Κανεις κανένα καλό κονέ από fb? Ξέρω 1-2 καλές περιπτωσεις..
Καλημέρα από Κρήτη αν θες στείλε σε πρ της περιπτώσεις που λεςΚανεις κανένα καλό κονέ από fb? Ξέρω 1-2 καλές περιπτωσεις...
Κανεις κανένα καλό κονέ από fb? Ξέρω 1-2 καλές περιπτωσεις..
Καλημέρα από Κρήτη αν θες στείλε σε πρ της περιπτώσεις που λεςΚανεις κανένα καλό κονέ από fb? Ξέρω 1-2 καλές περιπτωσεις...
Έχεις τίποτα καλό?Απο τις πιο κλασικές αξίες το μεσεντζεράκι, ιδίως για παντρεμένες, που δεν παίζει να βγούν απο το σπίτι τους για ραντεβού ή βόλτα αλλά κατευθείαν για ψητό.
Πάντα. Αγαπώ το rotation.Έχεις τίποτα καλό?
Εχεις να προτείνεις καμία φιλεΑπο τις πιο κλασικές αξίες το μεσεντζεράκι, ιδίως για παντρεμένες, που δεν παίζει να βγούν απο το σπίτι τους για ραντεβού ή βόλτα αλλά κατευθείαν για ψητό.
Πάντα. Αγαπώ το rotation.
Στείλε μνμ αν θες να τα πουμεΠάντα. Αγαπώ το rotation.
Eχω να σου προτείνω τη Στρατηγικη: 1) Στέλνω αρχικά με ευγένεια και χιούμορ. 2) Ξαναστέλνω μόνο αν απαντήσει, 3) Εχω υπομονή και αυτοπεποιήθηση 4) Εννοείται παίζω με όσο περισσότερες μπορώ ταυτόχρονα-παράλληλα μέχρι να πιαστεί το πρώτο ποντικάκι στη φάκα, και δεν σταματάω να παίζω ακόμα και όταν "τρώω" γιατι αυτά έρχονται και παρέρχονται. Επαναλαμβάνω τον παραπάνω κύκλο συνέχεια. Δεν κοστίζει τίποτα και αποδίδει πάντα.Εχεις να προτείνεις καμία φιλε
ΟκEχω να σου προτείνω τη Στρατηγικη: 1) Στέλνω αρχικά με ευγένεια και χιούμορ. 2) Ξαναστέλνω μόνο αν απαντήσει, 3) Εχω υπομονή και αυτοπεποιήθηση 4) Εννοείται παίζω με όσο περισσότερες μπορώ ταυτόχρονα-παράλληλα μέχρι να πιαστεί το πρώτο ποντικάκι στη φάκα, και δεν σταματάω να παίζω ακόμα και όταν "τρώω" γιατι αυτά έρχονται και παρέρχονται. Επαναλαμβάνω τον παραπάνω κύκλο συνέχεια. Δεν κοστίζει τίποτα και αποδίδει πάντα.
Εχεις καμία να προτείνεις φιλεΗ στρατηγική είναι σωστή όπως αναφέρει πιο πάνω ο φίλος... Τις περιπτώσεις ψάχνουμε!!
fb ... είναι μαγεία .... αν βρεις γνωστές από δημοτικό ... γυμνάσιο ... λύκειο ... φροντιστήριο ... πανεπιστήμια ...
μετά από 35 ... 30 .... 25 ... 15 χρόνια ....
Επιτυχία πάνω από 50% .....
Θα έχει και γυναίκες?Ποιος φίλος θέλει συμμετοχή σε παρτουζα για σήμερα ας στείλει πμ
Μου βγήκαν οι φακές απ' τη μύτηΘα έχει και γυναίκες?
Μου βγήκαν οι φακές απ' τη μύτη
Εγώ!Ποιος τρώει φακές Σαββατιάτικα;