Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Μια φορα μου εκατσε η φαση. Μετα απο λιγο καιρο το εκλεισα το μπουρδελο γιατι μου την εδωσε και απο τοτε φυσικα οχι  :)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
sto face book exw logariasmo edw kai 2 xronia kai exw gamisei 2 fores  sto badoo pou eimai kana oxtamhno exei olo poustides pou mou stelnoun prive mia fora mou thn epese mia pou legotan melaxrinh kai vgeike melaxrinos lol sto hotter.gr exw logariasmo 2mhnes kai exw vgei me 2 apo ekei(alla ekei paizoun kai live show opote pairnw kai kana mati ta vradia pou 8a anoiksoun oi gomenes cam gia olous mas)akoma eimaste epifilaxtikoi edw sthn ellada alla siga siga 8a kse8arepsoume san laos(oi gynaikes enow kai ligotero oi antres)sto hotter px oi gynaikes anoigoun camera se 100 atoma kai ths pairnoun mati sto face book vlepw synaixeia olo kai pio polla ksekolakia ayto seimainei ana pragma oti siga siga feygoume apo stereotipa :dancing:

γραφε με ελληνικούς χαρακτηρες μαν  ;)

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Παίδες αν και με το ιντερνετ σποραδικά ασχολούμαι εδώ και χρόνια, πέρυσι με έπιασε κρίση με το ΦΒ και το πάλεψα πολύ. Θα σας πω με συντομία τι κατάφερα. :cum:
Καταρχήν δεν είμαι κάτι ιδιαίτερο σε εμφάνιση, απλά έχω όμορφα μάτια, αυτοπεποίθηση, χιούμορ και καλό λέγειν. Προσέγγισα εκατοντάδες γκόμενες μέσω των διαφόρων εφαρμογών για γνωριμίες (σιγουρευτείτε ότι αυτές δεν ποστάρουν τις κινήσεις στο wall σας εν άγνοιά σας και γίνετε ρόμπα). Από αυτές ανταποκρίθηκαν σε αίτημα φιλίας κατά 10-15% (max) :huh:. Από αυτο το ποσοστό με τις μισές κατάφερα να κάνω chat (ως γνωστών οι περισσότερες δεν μπάινουν online για να μην τις πρήζουν) και με τις μισές από αυτές κατάφερα να βγώ.Χρόνος ψησίματος από μια ώρα μέχρι ένα μήνα!!!! Βγήκα με 35 συνολικά όλο το χρόνο. Οι 25 μου κάθισαν στο πρώτο ή δεύτερο ραντεβού  :fuck2:(έτυχε και να πάω κατευθείαν στο σπίτι με 2 από αυτές). Οι υπόλοιπες είτε δε με γούσταραν από κοντά, είτε ήθελαν πολύ ψήσιμο και εγώ δεν έιχα το χρόνο και τα χρήματα γιαυτό :kissass2:. Συνοπτικά θα ήθελα να σας εξομολογηθώ ότι από τις 25 περίπου οι 5 ήταν πολύ καλές, άλλες δέκα περίπου απλά καλές και οι υπόλοιπες μέτριες ή γεματούλες ή χοντρές με βυζάρες (πιστεύω ότι έχω πιάσει τα μεγαλύτερα βυζιά εν Ελλάδι!!!). Δεκάδες ώρες φύγαν άσκοπα από τη ζωή μου και τελικά δε θυμάμαι για τις περισσότρες ούτε πως ήταν το μουνί τους ούτε πως ήταν τα βυζιά τους. Πάντως το παιχνίδι έχει δυσκολέψει πλέον πολύ γιατί είναι πολύ καχύποπτες και να ξέρετε ότι ακόμη και μουνάρα να γνωρίσετε και να σας κάτσει (περίπτωση 0,035%) ή θα έχει τρελή ανασφάλεια ή θα θέλει απλά να σας χρησιμοποιήσει για να κερατώσει κάποιον ή θα έχει τρελά ψυχολογικά προβλήματα (ναι γνώρισα και 1-2 τρελές για δέσιμο-μην τις πηδήξετε με τίποτα). Οι ωραίες και αξιόλογες απλά χρησιμοποιούν το Facebook για να τονώνουν τη φιλαρέσκεια τους και δεν το μπερδεύουν με την πραγματική τους ζωή (μένεις απλά ένας από τους εκατοντάδες άντρες φίλους).Γενικά δεν είμαι και πολύ περήφανος για τα κατορθώματά μου αυτά απλά τα βλέπω σαν μια εμπειρία πολύτιμη (να έρχεσαι σε επαφή με τόσο κόσμο επικοινωνιακά). Χίλιες φορές να γνωρίσετε και να είσαστε με μια κοπέλα που σας γεμίζει πραγματικά.
Bonus Συμβουλές για τους έχοντες άπειρο χρόνο
1) Κάντε ελκιστικό το προφίλ σας.....να φαίνεται ότι είστε ενδιαφέροντα άτομα
2) Αν έχει πάνω από 200 φίλους απλά μην μπείτε στον κόπο γιατι σπανίως θα την πετύχετε Online
3) Να δείχνετε αυτοπεποίθηση και να μην γλύφετε (αυτό κάνουν όλοι.Την ομορφότερη τη γνώρισα επειδή ενώ όλοι την έγλυφαν ασύστολα έγω της την είπα - τι έιχα να χάσω εξάλλου?)
4) Μην στέλνετε μνμ μαλακίες (hi τι κάνεις?)
5) Να πάρετε το τηλ όσο γίνεται γρηγορότερα ώστε να την ψήσετε από εκεί κκάνοντας την φωνή σας όσο γίνετε αρρενωπή.Εάν δεν το δίνει ακόμη και αν μιλάτε καιρό, απλά σας έχει για chat friend - μακριά!!!
Καλή επιτυχία

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παίδες αν και με το ιντερνετ σποραδικά ασχολούμαι εδώ και χρόνια, πέρυσι με έπιασε κρίση με το ΦΒ και το πάλεψα πολύ. Θα σας πω με συντομία τι κατάφερα. :cum:
Καταρχήν δεν είμαι κάτι ιδιαίτερο σε εμφάνιση, απλά έχω όμορφα μάτια, αυτοπεποίθηση, χιούμορ και καλό λέγειν. Προσέγγισα εκατοντάδες γκόμενες μέσω των διαφόρων εφαρμογών για γνωριμίες (σιγουρευτείτε ότι αυτές δεν ποστάρουν τις κινήσεις στο wall σας εν άγνοιά σας και γίνετε ρόμπα). Από αυτές ανταποκρίθηκαν σε αίτημα φιλίας κατά 10-15% (max) :huh:. Από αυτο το ποσοστό με τις μισές κατάφερα να κάνω chat (ως γνωστών οι περισσότερες δεν μπάινουν online για να μην τις πρήζουν) και με τις μισές από αυτές κατάφερα να βγώ.Χρόνος ψησίματος από μια ώρα μέχρι ένα μήνα!!!! Βγήκα με 35 συνολικά όλο το χρόνο. Οι 25 μου κάθισαν στο πρώτο ή δεύτερο ραντεβού  :fuck2:(έτυχε και να πάω κατευθείαν στο σπίτι με 2 από αυτές). Οι υπόλοιπες είτε δε με γούσταραν από κοντά, είτε ήθελαν πολύ ψήσιμο και εγώ δεν έιχα το χρόνο και τα χρήματα γιαυτό :kissass2:. Συνοπτικά θα ήθελα να σας εξομολογηθώ ότι από τις 25 περίπου οι 5 ήταν πολύ καλές, άλλες δέκα περίπου απλά καλές και οι υπόλοιπες μέτριες ή γεματούλες ή χοντρές με βυζάρες (πιστεύω ότι έχω πιάσει τα μεγαλύτερα βυζιά εν Ελλάδι!!!). Δεκάδες ώρες φύγαν άσκοπα από τη ζωή μου και τελικά δε θυμάμαι για τις περισσότρες ούτε πως ήταν το μουνί τους ούτε πως ήταν τα βυζιά τους. Πάντως το παιχνίδι έχει δυσκολέψει πλέον πολύ γιατί είναι πολύ καχύποπτες και να ξέρετε ότι ακόμη και μουνάρα να γνωρίσετε και να σας κάτσει (περίπτωση 0,035%) ή θα έχει τρελή ανασφάλεια ή θα θέλει απλά να σας χρησιμοποιήσει για να κερατώσει κάποιον ή θα έχει τρελά ψυχολογικά προβλήματα (ναι γνώρισα και 1-2 τρελές για δέσιμο-μην τις πηδήξετε με τίποτα). Οι ωραίες και αξιόλογες απλά χρησιμοποιούν το Facebook για να τονώνουν τη φιλαρέσκεια τους και δεν το μπερδεύουν με την πραγματική τους ζωή (μένεις απλά ένας από τους εκατοντάδες άντρες φίλους).Γενικά δεν είμαι και πολύ περήφανος για τα κατορθώματά μου αυτά απλά τα βλέπω σαν μια εμπειρία πολύτιμη (να έρχεσαι σε επαφή με τόσο κόσμο επικοινωνιακά). Χίλιες φορές να γνωρίσετε και να είσαστε με μια κοπέλα που σας γεμίζει πραγματικά.
2) Αν έχει πάνω από 200 φίλους απλά μην μπείτε στον κόπο γιατι σπανίως θα την πετύχετε Online
3) Να δείχνετε αυτοπεποίθηση και να μην γλύφετε (αυτό κάνουν όλοι.Την ομορφότερη τη γνώρισα επειδή ενώ όλοι την έγλυφαν ασύστολα έγω της την είπα - τι έιχα να χάσω εξάλλου?)
5) Να πάρετε το τηλ όσο γίνεται γρηγορότερα ώστε να την ψήσετε από εκεί κκάνοντας την φωνή σας όσο γίνετε αρρενωπή.Εάν δεν το δίνει ακόμη και αν μιλάτε καιρό, απλά σας έχει για chat friend - μακριά!!!
Καλή επιτυχία

σωστος . Κοιτα μια χαρα τα πηγες και πραγματικα μπραβο σου φιλε μου
απλα το οτι εφαγες τοσο χρονο ισως ειναι το μελανο της υποθεσης απο την αποψη οτι
θα αφησες λιγο την δουλεια σου κτλπ... δεν βαριεσαι εφοσον περασες καλα εισαι οκ  :thumbsup: :thumbsup:

Το να πηδηξεις παντως 5 πολυ καλες... και αλλες 10 απλα καλες... ειναι οκ.
Ποσα αιτηματα εστειλες 1000?  :grin: αλλα στα αρχιδια σου στην τελικη μονο ενας καταθληπτικος
κοιταζει τις αποτυχιες οταν εχει ανεση χρονου.

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Thanx!!!Έχεις δίκιο, είχα άνεση χρόνου ακόμη και στη δουλεία...βέβαια θα μπορούσα να τον είχα αξιοποιήσει αλλιώς αλλά δε βαριέσαι...απλά πέρναγα τη "φάση" μου!!! Ειλικρινά δε θυμάμαι πόσες προσέγγισα συνολικά :) Μεάλλα sites παίζει κάτι ??Δεν έχω ασχοληθεί!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αυτες οι κωλο εφαρμογες που λες ειναι με λεφτα σωστα ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Thanx!!!Έχεις δίκιο, είχα άνεση χρόνου ακόμη και στη δουλεία...βέβαια θα μπορούσα να τον είχα αξιοποιήσει αλλιώς αλλά δε βαριέσαι...απλά πέρναγα τη "φάση" μου!!! Ειλικρινά δε θυμάμαι πόσες προσέγγισα συνολικά :) Μεάλλα sites παίζει κάτι ??Δεν έχω ασχοληθεί!

Τυπε εγω δεν ασχολουμαι με το φεησμπουκ
απλα αν βαρεθω καμια φορα μπαινω σε κανα τσατ
δεν ειναι δυσκολο να τσιμπησεις μσν απο εκει
αρκει να μην ειναι μπαζο... προσφατα εκατσα σε μια καλη περιπτωση
βγηκαμε κιολας.

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Καταρχήν δεν είμαι κάτι ιδιαίτερο σε εμφάνιση, απλά έχω όμορφα μάτια, αυτοπεποίθηση, χιούμορ και καλό λέγειν. Προσέγγισα εκατοντάδες γκόμενες μέσω των διαφόρων εφαρμογών για γνωριμίες (σιγουρευτείτε ότι αυτές δεν ποστάρουν τις κινήσεις στο wall σας εν άγνοιά σας και γίνετε ρόμπα). Από αυτές ανταποκρίθηκαν σε αίτημα φιλίας κατά 10-15% (max) :huh:. Από αυτο το ποσοστό με τις μισές κατάφερα να κάνω chat (ως γνωστών οι περισσότερες δεν μπάινουν online για να μην τις πρήζουν) και με τις μισές από αυτές κατάφερα να βγώ.Χρόνος ψησίματος από μια ώρα μέχρι ένα μήνα!!!! Βγήκα με 35 συνολικά όλο το χρόνο. Οι 25 μου κάθισαν στο πρώτο ή δεύτερο ραντεβού  :fuck2:(έτυχε και να πάω κατευθείαν στο σπίτι με 2 από αυτές). Οι υπόλοιπες είτε δε με γούσταραν από κοντά, είτε ήθελαν πολύ ψήσιμο και εγώ δεν έιχα το χρόνο και τα χρήματα γιαυτό :kissass2:. Συνοπτικά θα ήθελα να σας εξομολογηθώ ότι από τις 25 περίπου οι 5 ήταν πολύ καλές, άλλες δέκα περίπου απλά καλές και οι υπόλοιπες μέτριες ή γεματούλες ή χοντρές με βυζάρες (πιστεύω ότι έχω πιάσει τα μεγαλύτερα βυζιά εν Ελλάδι!!!). Δεκάδες ώρες φύγαν άσκοπα από τη ζωή μου και τελικά δε θυμάμαι για τις περισσότρες ούτε πως ήταν το μουνί τους ούτε πως ήταν τα βυζιά τους. Πάντως το παιχνίδι έχει δυσκολέψει πλέον πολύ γιατί είναι πολύ καχύποπτες και να ξέρετε ότι ακόμη και μουνάρα να γνωρίσετε και να σας κάτσει (περίπτωση 0,035%) ή θα έχει τρελή ανασφάλεια ή θα θέλει απλά να σας χρησιμοποιήσει για να κερατώσει κάποιον ή θα έχει τρελά ψυχολογικά προβλήματα (ναι γνώρισα και 1-2 τρελές για δέσιμο-μην τις πηδήξετε με τίποτα). Οι ωραίες και αξιόλογες απλά χρησιμοποιούν το Facebook για να τονώνουν τη φιλαρέσκεια τους και δεν το μπερδεύουν με την πραγματική τους ζωή (μένεις απλά ένας από τους εκατοντάδες άντρες φίλους).Γενικά δεν είμαι και πολύ περήφανος για τα κατορθώματά μου αυτά απλά τα βλέπω σαν μια εμπειρία πολύτιμη (να έρχεσαι σε επαφή με τόσο κόσμο επικοινωνιακά). Χίλιες φορές να γνωρίσετε και να είσαστε με μια κοπέλα που σας γεμίζει πραγματικά.
Καλή επιτυχία

Δηλαδή ρε φιλαράκο θες να πείς ότι γάμησες μέσα σε ένα χρόνο 25 γκόμενες απο τις 35; Εγώ πάντως δε σε πιστεύω. Να έλεγες 5-6 να πώ "οκ εντάξει είναι εφικτό" αλλά 25 γκόμενες είναι απλά πάρα πολύ δύσκολο για να πη πώ αδύνατο. Εγώ πιο παλιά (πρίν το FB αρχίσει να γίνεται μόδα αλλά και αργότερα) που έκανα chat σχετικά συχνά με αυτό το σκοπό (δηλ μπάς και πέσει κανά γαμησάκι) πρέπει να είχα μαζέψει συνολικά σε διάστημα κάπου 3-4 χρόνων 12-15 τηλέφωνα και απο αυτές καμία δεν έκατσε. Με τις πιο πολλές απλά έβγαινα και μετά ούτε που τις ξανα έβλεπα. Βέβαια μη φανταστείς ότι όλη την ημέρα έκανα chat, απλά όταν δεν είχα τι να κάνω κάποιες φορές. Σε γενικές γραμμές συχνά (εποχές 2005-2007 μετά σταδιακά το σταμάτησα το άθλημα μέχρι και σήμερα δηλ). ΑΛΛΑ έκανα chat μόνο απο MSN και όχι απο FB. Δεν έχω FB αν και πάντα είχα τη απορία αν είναι αποτελέσματικό στην εύρεση γκόμενας. Πάντως δεν είπες την ηλικία σου. Αν είσαι 36 χρονών με βάση το νίκ σου, σίγουρα αλλάζει το πράγμα καθώς πολλές με το που βλέπουν οτί ο άλλος είναι μεγαλύτερος κάτι παθαίνουν ( ελλεεινίδες γάρ) και δεν είναι και τόσο δύσκολο να ρίξεις μια γύρω στα 20-23 όπου είναι ο ΜΟ περίπου του FB. Αλλά και πάλι 25 μου ακούγεται υπερβολικό... :think: Εγώ πάντως το έχω κόψει γιατί βλέπω ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνεις απο εκεί κάτι...Τώρα βέβαια δε ξέρω και τι παίζει και με το FB... :think:

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε DeusEx είτε το πιστεύεις είτε όχι τόσες γάμησα. Όπως είπα όμως λίγες ήταν οι πραγματικά αξιόλογες μουνίτσες. Το θέμα το βασικά θεωρώ ότι είναι η ικανότητα μου, να κάνω την άλλη να αισθάνεται οικεία μαζί μου σε λίγο χρόνο (από ότι μου έλεγαν) καθώς και η θετική ενέργεια μου από κοντά που τις έκανε να νιώθουν ευχάριστα. Αν ξαναδιαβάσεις τα ποσοστά πιστεύω ότι θα καταλάβεις ότι δεν λέω υπερβολές.Το έλιωσα το πληκτρολόγιο!!

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε DeusEx είτε το πιστεύεις είτε όχι τόσες γάμησα. Όπως είπα όμως λίγες ήταν οι πραγματικά αξιόλογες μουνίτσες. Το θέμα το βασικά θεωρώ ότι είναι η ικανότητα μου, να κάνω την άλλη να αισθάνεται οικεία μαζί μου σε λίγο χρόνο (από ότι μου έλεγαν) καθώς και η θετική ενέργεια μου από κοντά που τις έκανε να νιώθουν ευχάριστα. Αν ξαναδιαβάσεις τα ποσοστά πιστεύω ότι θα καταλάβεις ότι δεν λέω υπερβολές.Το έλιωσα το πληκτρολόγιο!!
το εκανες επαγγελμα τυπε και βαρουσες στο ψαχνο..το 90% παντως μιλαμε σιγουρα για μπαζα και το 10% για μετριες ε?εχεις κουραγια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ΣΗμαντικοτατο αυτο.

Ειπε το παληκαρι παντως οτι ουτε που θυμαται ποσα αιτηματα εστειλε....

για να του κατσουν αυτες επομενως μην του την μπαινετε.... Οποιος το προσπαθει κερδιζει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1

Οκ καλά όλα αυτά αλλα δεν είπες 2 σημαντικές λεπτομέρειες: α) Πόσο είσαι; και β) Πόσο είναι οι γκόμενες που πήδηξες. Διότι όπως είπα ένας 35 άρης έχει σημαντικές πιθανότητες να πηδήξει μια πχ μια 23 άρα. Διότι αφενός μεν έχει λεφτά (οικονομικά αυτάρκης) και αφετέρου είναι αρκετά μεγαλύτερος και αυτό τις καυλώνει ( πράγμα το οποίο δε μπόρεσα να καταλάβω ποτέ γιατί συμβαίνει... :jerking:).

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Κοντεύω τα 36, είμαι οικονομικά αυτάρκης και αυτές που γάμησα ήταν μεταξύ 22 και 46 ετών!!!!!Σημασία έχει η καύλα και όχι η ηλικία. Δυστύχώς εδώ και αρκετό καιρό το ΦΒ δεν επιτρέπει να στέλνείς σε αγνώστους friend request γιατί θα γίνεις banned οπότε πρέπει να βρεις άλλους τρόπους προσέγγισης!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοντεύω τα 36, είμαι οικονομικά αυτάρκης και αυτές που γάμησα ήταν μεταξύ 22 και 46 ετών!!!!!Σημασία έχει η καύλα και όχι η ηλικία. Δυστύχώς εδώ και αρκετό καιρό το ΦΒ δεν επιτρέπει να στέλνείς σε αγνώστους friend request γιατί θα γίνεις banned οπότε πρέπει να βρεις άλλους τρόπους προσέγγισης!!

τυπε ελπιζω να μην ειχες καμια φωτογραφια μονο σαν αυτην που εχεις και εδω στο αβαταρ σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: σίγουρα όχι. Τις τελευταίες μέρες αρχίζει να με ξαναγαργαλάει το ένστικτο του ιντερνετοκυνηγού αλλά νιώθω οτι το fb βάλτωσε πλέον. Παίζει κάτι άλλο ενδιαφέρον παίδες????

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
εισαι αρσενικη τανα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: σίγουρα όχι. Τις τελευταίες μέρες αρχίζει να με ξαναγαργαλάει το ένστικτο του ιντερνετοκυνηγού αλλά νιώθω οτι το fb βάλτωσε πλέον. Παίζει κάτι άλλο ενδιαφέρον παίδες????

σου πα εγω μονο για τσατ εχω να προτεινω....

πολυ πολυ μπες κανα σχεσεις.τζιαρ

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ποιά chat rooms?? Το ζοο??? Η αναλογία αντρών γυναικών είναι τραγική.Άσε που έχω την εντύπωση ότι οι μισές είναι Bots!!!

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1

Πες μας έτσι ντέ ! Τώρα μάλιστα, αν και πάλι 25 μου φαίνονται πολλές. Τέλοσπάντων, ρίξε στο ψαχνό!  :fuck1:

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Ποιά chat rooms?? Το ζοο??? Η αναλογία αντρών γυναικών είναι τραγική.Άσε που έχω την εντύπωση ότι οι μισές είναι Bots!!!

Όχι απλώς αν δεν έχεις φωτό, και αυτές έχουν, δε σου μιλάνε τα μαλακιστήρια. Καλά, βασικά, και αυτές που δεν έχουν φωτό, δε σου μιλάνε. Γι αυτό πλέον δε μπαίνω στο zoo. Γιατί είναι ζώα εκεί μέσα όλες. :jerking: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom