Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μα δεν παιζεται ο πουστης,στην αρχη ελεγε οτι δεν θελει γκομενα γιατι βαριεται να κανει καμακι,και προτιμαει να πηγαινει με πουτανες,τωρα θα μας λεει οτι θα προτιμαει να βλεπει τις τσοντες απο τις πουτανες,για να μην βγαινει απο το σπιτι και χαλαει λεφτα  :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μα δεν παιζεται ο πουστης,στην αρχη ελεγε οτι δεν θελει γκομενα γιατι βαριεται να κανει καμακι,και προτιμαει να πηγαινει με πουτανες,τωρα θα μας λεει οτι θα προτιμαει να βλεπει τις τσοντες απο τις πουτανες,για να μην βγαινει απο το σπιτι και χαλαει λεφτα  :2funny: :2funny:

τι λες ρε μαλακα κουδουνισες?

σιγα μην δωσω 200 ευρω για 1 ωρα.

Καυλωσα με την τσοντα αλλα ισα ισα για καμια πιπα

δεν τρελαθηκα κιολας.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τι λες ρε μαλακα κουδουνισες?

σιγα μην δωσω 200 ευρω για 1 ωρα.

Καυλωσα με την τσοντα αλλα ισα ισα για καμια πιπα

δεν τρελαθηκα κιολας.
Ποιος θασου παρει πιπα ρε τυπε?ο πιγκουινος?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παντως ξηγιεται καλα το γκομενακι

καλο τσιμπουκι , τα δινει ολα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
προτιμω να καμακωνομαι στα bar και με τις πουτανες στα μπουρδελα που συχναζω (τωρα τελευταια ανταλλαξα τηλεφωνακι με μια πουτανα αλλα δεν με πηρε ακομα  :(
Α την ΠΟΥΤΑΝΑ...

Επισκέπτης
Μάγκες, για εμάς τους παντρεμένους οικογενειάρχες με παιδιά ...

Το facebook είναι άριστη περίπτωση για "re-union" με παλιές συμμαθήτριες , γκόμενες κτλ από σχολεία , σχολές , φροντιστήρια , ομάδες , στέκια , καλοκαίρια του παρελθόντος κτλ κτλ.Αν είναι παντρεμένες ακόμη καλύτερα.

Με "παλιές γνωστές" μπορούμε να βρισκόμαστε οικογενειακώς.
Να παίζουν και τα παιδιά μαζί.

Εννίοτε μπορεί να θυμηθούν και οι γονείς παλιά παιχνίδια ...

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
[video]http://pinnokio.blogspot.com/2011/03/facebook_31.html[/video]

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
[video]http://pinnokio.blogspot.com/2011/03/facebook_31.html[/video]:

7) Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Καθαρά και ξηγημένα πράγματα σου λέει: “δίνω τόσα “, του απαντάς: “κι εγώ καλώ το ΗΘΩΝ” και ξεμπερδεύεις στα γρήγορα. Σπάνιος τύπος πέφτουλα βέβαια τα τελευταία χρόνια πριν από 2-3 χρονάκια συναντούσες πιο συχνά.
Γιατι οταν τους τα δινεις μαζεμενα εισαι για το ΗΘΩΝ, ενω οταν τους τα δινεις λιγα λιγα ή σε αγαθα εισαι "κυριος" και "καλο παιδι"...  :2funny:

Επισης, ποιος ψαχνει μεσω facebook να γαμησει "πουτανα"? Ολοι πουτανες ή στριπτιτζουδες ή βιζιτουδες ψαχνουν. Με πιανεις δικε μου, ε?  :2funny:

EasyRider2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2010
Κριτικές
38
Like
23
Πόντοι
381
εχω γαμησει μεσο facebook τα τελευταια 2 χρονια που ειμαι μελος 6 γυναικες .

και εχω βγει με 7 που δεν εγινε κατι και εχω φαει και καμια 25αρια χυλοπιτες

αυτα παντα με αγνωστες ... γενικα εχω 2000 φιλους και εχω αρκετες αγνωστες .

παρατηρισεις

απο αυτες που γαμησα η μια ηταν 16-17 χρονων και ψαχνοντανε να παει με καποιον ποιο μεγαλο για εμπηρια

η αλλη ητανε με καμπηλες 30 αρα υπαλληλος γραφειου μετρια πολυ και ειχε να το κανει τουλαχιστον ενα χρονο οι αλλες 

οι δυο ηταν 40αρες παντρεμενες που μου ζητησαν και msn και ψαχνοντουσαν πολυ

και οι αλλες δυο σοβαρες φοιτητριες  που δεν νομιζω οτι ειχαν ομως και πολυ αναγκη

η φαση ειναι περιεργη ειναι ωρισμενες που θελουν ψησιμο καφε και τα λοιπα .. αλλες εχουν προκλιτικες φωτο

αλλα σε χιονουν με τη μια ...

γενικα πιστευω οτι δεν πρεπει να κανουμε ψυχικα γιατι εχει και κατι ασχημες που σε κινηγανε

απλα θελει λιγο τακτικη το θεμα ... εγω ας πουμε που δεν εχω και πολυ υπομονη ανετα απο αυτες που μηναμε μονο στο καφε

ετρωγα αλλες δυο .. και ανετα καμια 10 αρια απο τις χυλοπιτες τις εκανα καφε απλα μου αρεσει πολυ το εδω και τωρα το ελα να βρεθουμε να σε γαμησω

και αυτο μονο στη πιτσιρικα και στις παντρεμενες το βρηκα ...!!

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι οταν τους τα δινεις μαζεμενα εισαι για το ΗΘΩΝ, ενω οταν τους τα δινεις λιγα λιγα ή σε αγαθα εισαι "κυριος" και "καλο παιδι"...  :2funny:

Επισης, ποιος ψαχνει μεσω facebook να γαμησει "πουτανα"? Ολοι πουτανες ή στριπτιτζουδες ή βιζιτουδες ψαχνουν. Με πιανεις δικε μου, ε?  :2funny:
σε πιανω! πιο πολυ για χαβαλε το ανεβασα, δεν συμφωνω και με ολα οσα λεει... δεν ειναι ευκολο να γαμησεις μεσω fb αλλα οχι και ακατορθωτο...

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
στην αρχη που εκανα fb ελεγα τη θα γινει ρε πουστη πωτε θα γαμισω κανα γκομενακι και τελικα εγινε η αρχη απο το καλοκαιρι που μαs περασε και ειλικρινα εχω παει με 5 γκομενακια απο τα οποια με τη μια ειμαστε ακομα μαζι παντωs τυο μυστικο ειναι να ανοιξειs ενα γκρουπακι πχ με ροκ μουσικη ,εχειs πολλυ ευκολη επικοινωνια και αμεση δικιμαστε το

acting

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
sto face book exw logariasmo edw kai 2 xronia kai exw gamisei 2 fores  sto badoo pou eimai kana oxtamhno exei olo poustides pou mou stelnoun prive mia fora mou thn epese mia pou legotan melaxrinh kai vgeike melaxrinos lol sto hotter.gr exw logariasmo 2mhnes kai exw vgei me 2 apo ekei(alla ekei paizoun kai live show opote pairnw kai kana mati ta vradia pou 8a anoiksoun oi gomenes cam gia olous mas)akoma eimaste epifilaxtikoi edw sthn ellada alla siga siga 8a kse8arepsoume san laos(oi gynaikes enow kai ligotero oi antres)sto hotter px oi gynaikes anoigoun camera se 100 atoma kai ths pairnoun mati sto face book vlepw synaixeia olo kai pio polla ksekolakia ayto seimainei ana pragma oti siga siga feygoume apo stereotipa :dancing:

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
μας εβγαλες τα ματια ρε φιλε .ελληνικα γραφε

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
892
Πόντοι
86
Εχω γαμησει και γω ενα γκομενακι αλλα δεν ειναι και παρα πολυ ευκολο γενικα..Βασικα αδερφες στην πεφτουν πολυ ευκολα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom