Διαγραμμένο μέλος 211195
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
fun fact το Audi R8 μοιάζει πολύ με την Lamborghini Huracan σε εσωτερικό και επιδόσεις.Απο AUDI μονο το TT μου αρέσει....
fun fact το Audi R8 μοιάζει πολύ με την Lamborghini Huracan σε εσωτερικό και επιδόσεις.Απο AUDI μονο το TT μου αρέσει....
Πολύ κακόγουστο χιούμορ για βιασμούς..
Λοιπόν πραγματικό γεγονός, ήμουν σε μια παρέα με ένα θεομουνο κ το έφερε η κουβέντα για αυτόκινητα.Απο AUDI μονο το TT μου αρέσει....
για φαντασου τις παρει ολες με τη σειρα ! για πηδημα!Όταν περιμένουν στη σειρά για να μπουν σε καλό μαγαζί,δεν περνάει απαρατήρητος ένας με ακριβό αμάξι..
fun fact το Audi R8 μοιάζει πολύ με την Lamborghini Huracan σε εσωτερικό και επιδόσεις.
Προ 15ετιας, φίλος μου (παντρεμένος τώρα), έμενε με γονείς αλλά είχε ένα ωραίο καμπριο αμάξι( 50 χιλιάρικα το είχε πάρει). Σχεδόν καράφλας τότε ,στα 25-26 του.
Όποτε βγαίναμε ,τρώγαμε κλασικά κλανιδι από γκόμενες,εκτός από τις περιπτώσεις που έπαιρνε το αμάξι και το πάρκαρε μπροστά στο μαγαζί.
Θυμάμαι δε μια δυνατή σερβιτόρα ,η οποία μας είχε στο κλασιμο,και όταν ο τύπος έφερε το αμάξι τον χάζευε όταν πάρκαρε (είναι και 1.73) λες και ήταν ο ροκο σιφρεντι. Από τότε το ύφος της (με αυτόν) άλλαξε.
Αν θες κάτι για μουνια ,πάρε μηχανή. Πιο φτηνή και πιο μουρατη,αλλιώς καμπριο.
Αυτό π έδειξες μόνο Ουκρανή καβλωνει και αυτή απο κανα Λβιβ όχι απο Κιέβο
Αν θες κάτι για μουνια ,πάρε μηχανή. Πιο φτηνή και πιο μουρατη,αλλιώς καμπριο.
Δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω τι απάντησαν τα άλλα μέλη,αλλά θα σου πω το εξής. Παρε το vw, γιατί από την στιγμή που ανοίγεις τέτοιο θέμα και την πρωθυπουργική bmw να σου δώσουν ,δεν θα πηδήξεις .Έχω ένα φίλο που με εχει ζαλίσει να πάρω την καινούργια την mercedes CLA γιατι ειναι μουνομαγνητης λεει και θα φορτώνεις γκομενακια πιο εύκολα,
Εγω απο την άλλη λέω να πάρω ενα VW για να κάνω την δουλειά μου αλλα με έχει βάλει σε σκέψεις.
Υπάρχει κάποιος απο εδω που να τον εχει βοηθήσει το ακριβό καλό αμάξι να φορτώσει πιο εύκολα μ@νια ?
Οχι τίποτα άλλο, αλλα μην δωσω +15 χιλιάδες ευρω εξτρά χωρίς λόγο.