Νέα

Gag reflex (αντανακλαστικό πνιγμού)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα starxidiams
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

starxidiams

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Κριτικές
3
Like
644
Πόντοι
81
Συναγωνιστή σόρρυ αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εγώ βρίσκομαι κοντά στους 18 πόντους και στην μέχρι τώρα καριέρα μου έχω βρει κοπέλες (πόρνες) που το κατέχουν. Η καλύτερη στάση για να τον καταπίνουν ολόκληρο είναι ερχόμενες στο πλάι ,κοιτώντας τα πέλματα σου. Άλλοη φάση. Ε τώρα άμα ξερασει η βγούνε πολλά σάλια , είναι μέσα στο πρόγραμμα. Και για αυτό επαναλαμβάνω τον σεβασμό σε αυτές που γουστάρουν να μας ικανοποιήσουν αυτή την επιθυμία.
Δε τη κατάλαβα τη στάση αλλά δε πειράζει
Αρκεί που το παίρνει όλο χαχαχα

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Η @TRANS_NINA απο Θεσσαλονικη περιφανευεται για την πιπα της...

• Like
Αντιδράσεις: Zorro

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Δε τη κατάλαβα τη στάση αλλά δε πειράζει
Αρκεί που το παίρνει όλο χαχαχα
Σκέψου 69 χωρίς εσύ να γλύφεις. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με το σχήμα της κάθε πουτσας.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.788
Πόντοι
216
Αν σκεφτείς αδερφέ ότι εμάς λίγο μας ξεφεύγει η οδοντοβουρτσα στο βούρτσισμα και βηχουμε ένα τέταρτο... Φαντάσου πόσο δύσκολο είναι για αυτές να βάζουν 12 14 16 και 18 πόντους μες το λαιμό τους....
Εννοείται σεβασμός και σε αυτές που απλά το προσπαθούν... Και εννοείται και σε αυτές που το καταφέρνουν κιόλας!!

Πάντως το σίγουρο είναι ότι ψάχνουμε ψηλους στα άχυρα
Ακόμα και στις επαγγελματίες του χώρου...
Δεν αντιλεγω φιλε και αμα πετυχει ναι ειναι πολυ καυλωτικο αλλα και παλι ειναι δυσκολο να βρεις επαγγελματιες που να ειδικευονται σε αυτο. Φιλος εδω στο σαιτ πολυ πιο παλια ειχε περιγραψει εμπειρια με μιλφ κολ γκιρλ που την πληρωσε ειδικα για αυτο και ξερναγε σα να μην υπαρχει αυριο. Συμφωνω παντως μαζι σου οτι αν εχεις εμπειρη (και νηστικη!) γκομενα εχει πολυ φαση

• Like
Αντιδράσεις: Zorro

paris.str

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2017
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Να πω την αλήθεια μου δεν έχω συναντήσει κάτι άξιο σχολιασμού λόγο περιορισμενων ραντεβού επειδή μένω επαρχία

Πιο παλιά είχα συναντήσει την Βίκυ από αγγέλους η οποία δεν υπάρχει πλέον εκεί

Επίσης έχω ακούσει για Νάταλι από agn αλλά δε μπορώ να τη πετύχω και αυτό λόγο έλλειψης χρόνου

Και σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ για κάποια πιο στοχευμενη επιλογή
Για τη Ναταλί μπορώ να το επιβεβαιώσω, τον φτάνει μέχρι τις αμυγδαλές! Επίσης η Λίζα στο Φιλιππίδου ισόγειο θυμάμαι παλιότερα μπουκωνόταν με άνεση!

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Για ποιά Ναταλί μιλάτε, μιας και βλέπω τουλάχιστον 2 στο site τους;

Stories