Πάντως για μιλφ-έιγ έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και σχετικά καλό σώμα θα έλεγα...
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Πάντως για μιλφ-έιγ έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και σχετικά καλό σώμα θα έλεγα...
οταν η γκαμπ δεσει χημεια γαμιεται με την ορεξη της κανονικα...
παλια καραβανα και αξια αγωνιστρια φιλαρακι.. απο τις αγαπημενες επιλογεςΕβαλε προσφορα.
παλια καραβανα και αξια αγωνιστρια φιλαρακι.. απο τις αγαπημενες επιλογες
λοιπον αυτο με το οτι τα πινει εχει γινει ανεκδοτο απο εναν κοπανο που το ειπε πιο παλια και καμποσοι το αναμασατε χωρις καν να την εχετε δει ποσως δε να την γαμησετε.Απλα να τη προσεχετε λιγο παραπανω οταν την βλεπετε να τα χει τσουξει η να μη νιωθει καλα μη πληρωσετε να κανετε πρωκτικο μαζι της γιατι θα σας χεσει. :S αυτο επαθα εγω και απο τοτε οταν βλεπω μερεντα σκεφτομαι τη συγκεκριμενη. τωρα για τις τιμες καλα το παει θα πεσει και πιο κατω ενω εγω ειχα δωσει 150 για φουλ προγραμμα
..ετσι ειναι..σωστος.λοιπον αυτο με το οτι τα πινει εχει γινει ανεκδοτο απο εναν κοπανο που το ειπε πιο παλια και καμποσοι το αναμασατε χωρις καν να την εχετε δει ποσως δε να την γαμησετε.
χωρις να εχω ιδιο οφελος (αρκετοι με γνωριζετε και εχετε καταλαβει το σκεπτικο μου) και ετσι απλα για να κανουμε μια κουβεντα...
η κοπελλια δεν νομιζω να ερχεται μεθυσμενη η να μυριζει ποτο.
ισα ισα που ειναι καθαρη και επισης τιμια στις υπηρεσιες που συμφωνει.
το να λεει καποιος οτι ειναι μονιμα πιωμενη ειναι μαλακια.αλλο το να εχεις πιει ενα ποτο που τις πιο πολλες φορες λειτουργει θετικα και αλλο αυτο.
παρακαλω δε πολυ να σχολιαζουμε για λεπτα θεματα εαν πραγματι γνωριζουμε και οχι γιατι ακουσαμε μαθαμε κλπ..
ξεκαθαριζω δε οτι αυτο θα εγραφα για οποιαδηποτε κοπελλα αν και την συγκεκριμενη την γνωριζω και προσωπικα
Στο ραντεβου δεν ηταν σε καλη κατασταση, ψιλοζαλισμενη πιθανον απο ποτο, ακουσα και απο αλλους οτι τα τσουζει και το θεμα ειναι οτι μετα απο λιγη ωρα μου εχεσε και το καυλι :S ειναι καπως αηδιαστικο θεαμα που σε ξενερωνει για τη συνεχεια δεν μπορω να πω τα καλυτερα για το ραντεβου μαζι της ακυρο απο μενα
Εβαλε προσφορα.
ποσα ζητάει στην νεα προσφορά;Ισχύει λέει μέχρι την Δευτέρα. Έβαλε και νέο τηλ το οποίο θα ισχύει από αύριο. Όλα αυτά από fb της.
ποσα ζητάει στην νεα προσφορά;
για φουλ;
για φουλ;
πολυ καλή προσφορά ένα όψη κρίσης.
πολυ καλή προσφορά ένα όψη κρίσης.