avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
πρωτοεμφανιζομενος? με τι ψευδωνυμο θα εμφανιστει στο κοινο?Μέλος του Bou ;)
πρωτοεμφανιζομενος? με τι ψευδωνυμο θα εμφανιστει στο κοινο?Μέλος του Bou ;)
την ειδα και εγω.... ρε αυτη ειναι μιλφαρα+ εγω καμμια πιτσιρίκα νομιζα οτι είναι. μονο 20λεπτα ειναι ?Ακολούθησε τα βήματα: Χρέωση μέσω τηλεφώνου - επόμενο - βαλε τον κωδικό σου στο πεδίο www.sirina.tv/movies/erasitechniko-147-casting-i-proti-fora-tis-fedras/] Εδώ[/url]
Μεγάλη ΑΠΑΤΗ μαγκες ο Σιρινάκης.
Εκανε κατι που δεν εχει ξαναγινει ποτέ στα χρονικά.
Το κλιπάκι δεν περιέχει πίπα!!!!Δεν ξαναγινε τσοντα χωρις πίπα.
Απορώ ποιος το σκέφτηκε ή μάλλον δεν το σκεφτηκε.
Μόνο στο τέλος αφου χυνει ο αντρας,τον γλύφει 2-3 δευτερόλεπτα και τελειωνει εκει η σκηνη.
Μιλάμε για μέγιστο μαλάκα σκηνοθετη -παραγωγό.
Αφου γυρισε καμια 30 τσόντες με κινητό....ΝΟΚΙΑ,τωρα φτασαμε σε τσοντα χωρίς πίπα!
Την επόμενη φορα θα γυρισει τσόντα χωρίς....γυναίκα
Απο προσφατη εμπειρια που ειχα μαζι της ενημερωνω οτι παιρνει και πολυ καλη πιπα μαλιστα!!!!!Μεγάλη ΑΠΑΤΗ μαγκες ο Σιρινάκης.
Εκανε κατι που δεν εχει ξαναγινει ποτέ στα χρονικά.
Το κλιπάκι δεν περιέχει πίπα!!!!Δεν ξαναγινε τσοντα χωρις πίπα.
Απορώ ποιος το σκέφτηκε ή μάλλον δεν το σκεφτηκε.
Μόνο στο τέλος αφου χυνει ο αντρας,τον γλύφει 2-3 δευτερόλεπτα και τελειωνει εκει η σκηνη.
Μιλάμε για μέγιστο μαλάκα σκηνοθετη -παραγωγό.
Αφου γυρισε καμια 30 τσόντες με κινητό....ΝΟΚΙΑ,τωρα φτασαμε σε τσοντα χωρίς πίπα!
Την επόμενη φορα θα γυρισει τσόντα χωρίς....γυναίκα
Δηλαδή αυτή είναι η δίμετρη (βέβαια μετά την προβολή το γραφείο την κόντυνε λίγο...), 23χρονη μουνάρα με μέσο όρο (από 4 κριτικές) 8,3πρόσωπο και 8,5 σώμα?
Και όλα αυτά στην εξευτελιστική τιμή των μόλις 200/h με CIM!
Καλά μας κάνουνε!!!
Και τα γραφεία και οι "οπαδοί" τους...
200ε την ωρα για αυτη;;; μωρε όντως καλα μας κάνουν γιατί τελικά και μαλακες και λεφτά υπάρχουν...
Δηλαδή αυτή είναι η δίμετρη (βέβαια μετά την προβολή το γραφείο την κόντυνε λίγο...), 23χρονη μουνάρα με μέσο όρο (από 4 κριτικές) 8,3πρόσωπο και 8,5 σώμα?
Και όλα αυτά στην εξευτελιστική τιμή των μόλις 200/h με CIM!
Καλά μας κάνουνε!!!
Και τα γραφεία και οι "οπαδοί" τους...
Μπορώ να πάω για παρτενέρ;θα βγουν συντομα και η αλλες ταινιες
Έχεις λινκ; το θέλω για έναν φίλο μουτην ειδα και εγω.... ρε αυτη ειναι μιλφαρα+ εγω καμμια πιτσιρίκα νομιζα οτι είναι. μονο 20λεπτα ειναι ?
ελληνίδα ή ξένη ?23 ειναι το κοριτσι 100%, μην γραφετε οτι θελετε