Την επόμενη φορα θα γυρισει τσόντα χωρίς....γυναίκα
εννοείς με γκέι;
Την επόμενη φορα θα γυρισει τσόντα χωρίς....γυναίκα
άσχετος,η κοπελες κανουν εξετασεις οπως και τα αγορια πριν γυρισουν.λιγες μερες πριν...Άλλη μια λοιπόν που κάνει ακάποτο σεξ και θα πρεπε να προβληματίζει όσους ψωνίζουν. Γι αυτό και έχω κόψει πολλές άλλες πριν από αυτήν.
Που την ειδες συναδελφε..εχεις κανενα λινκ?Μόλις την είδα.Θα μπορούσε να την είχε αξιοποιήσει καλύτερα ο Σειρηνάκης
τελικά είναι ελληνίδα η όχι.. όσο για τής εξετάσεις πιστεύω ότι αγαπάνε τον εαυτό τούς,, οπότε κάνουν..άσχετος,η κοπελες κανουν εξετασεις οπως και τα αγορια πριν γυρισουν.λιγες μερες πριν...
τσεκ πμ.Που την ειδες συναδελφε..εχεις κανενα λινκ?
Μόλις την είδα πολύ καλό σώμα,πολύ καλή πίπα εντάξει δεν είναι κούκλα,αλλά καλή δεν μου φάνηκε για ελληνίδα όμως!!!!μάλλον Αλβανίδα πρέπει να είναι.κάνω λάθος η όχι!!
Δεν πήρεΤελικα πηρε η οχι πιπα γτ βλεπω πεφτει παραπληροφορηση για ενα τοσο σημαντικο θεμα....
και επειδή κάνουν εξετάσεις πριν τι σημαίνει γιατρέ?? Ότι όλα καλά...??? Γτ και στην Αμερική κάνουν αλλά όλο και κάτι κολλάνε συνέχεια... Επίσης για το ύψος κουβέντα?? Άμα... Και τώρα που γύρισε ταινία θα πάει 300η ώρα??άσχετος,η κοπελες κανουν εξετασεις οπως και τα αγορια πριν γυρισουν.λιγες μερες πριν...
Πώς δεν πήρε στο τέλος δεν τον ρουφαγε,, μαζί με τα γάλατα πλάκα με κάνεις!!!Δεν πήρε
Πώς δεν πήρε στο τέλος δεν τον ρουφαγε,, μαζί με τα γάλατα πλάκα με κάνεις!!!
αν υπηρχε εστω ενα περιστατικο θα ειχε κλεισει η εταιρεια,η τιμή δεν αλαζη εκει θα μεινεικαι επειδή κάνουν εξετάσεις πριν τι σημαίνει γιατρέ?? Ότι όλα καλά...??? Γτ και στην Αμερική κάνουν αλλά όλο και κάτι κολλάνε συνέχεια... Επίσης για το ύψος κουβέντα?? Άμα... Και τώρα που γύρισε ταινία θα πάει 300η ώρα??
Ε τότε να βγάλει και άλλες τσόντες γιατί με τέτοια τιμή με τίποτα.αν υπηρχε εστω ενα περιστατικο θα ειχε κλεισει η εταιρεια,η τιμή δεν αλαζη εκει θα μεινει
Πώς δεν πήρε στο τέλος δεν τον ρουφαγε,, μαζί με τα γάλατα πλάκα με κάνεις!!!
Στην αρχή εννοούσα, στο τέλος τι να την κάνω :Sισχυει, του πηρε τσιμπουκι στο τελος
δεν μου απάντησες όμως,,, είναι ελληνίδα!!!αν υπηρχε εστω ενα περιστατικο θα ειχε κλεισει η εταιρεια,η τιμή δεν αλαζη εκει θα μεινει
Από τα Τιραναδεν μου απάντησες όμως,,, είναι ελληνίδα!!!