athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.633
- Πόντοι
- 12.756
ρε συ δε χρειαζεται με ενα τηλεφωνο σου κανουνασε που η κατασταση δεν ειναι οπως παλια και μπορουν να σου πουν κολπακια οι εργαζομενοι στην δεη για διακανονισμους
ρε συ δε χρειαζεται με ενα τηλεφωνο σου κανουνασε που η κατασταση δεν ειναι οπως παλια και μπορουν να σου πουν κολπακια οι εργαζομενοι στην δεη για διακανονισμους
Ποιοι εργαζομενοι ρε τύπε, τηλεφωνικα γινονται ολα, και μαλιστα με δικηγορικα γραφεια πλεονασε που η κατασταση δεν ειναι οπως παλια και μπορουν να σου πουν κολπακια οι εργαζομενοι στην δεη για διακανονισμους
απο κοντα παςρε συ δε χρειαζεται με ενα τηλεφωνο σου κανουν
πχ στο μαρουσι πας απο εκει και στα λενε αναλυτικαΠοιοι εργαζομενοι ρε τύπε, τηλεφωνικα γινονται ολα, και μαλιστα με δικηγορικα γραφεια πλεον
ζωντανος θα ειμαι σιγουρα τυπε , ακουμετυπε μπορει να εχεις φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο πριν πανε αλεξ.
Κατσε, εχουμε θέμα μαλλον, οπως τοτε που ελεγε οτι οι φορολογικες δηλωσεις μπορουν να κατατεθουν και δια ζωσηςρε συ δε χρειαζεται με ενα τηλεφωνο σου κανουν
φιλος μου τηλεφωνικα ρε συ κανονισε δοσεις τα παντα ολα και ευγενεστατη η υπαλληλοςαπο κοντα πας
στο τηλεφωνο δεν τα λενε ολα καρατσεκαρισμενο ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πχ στο μαρουσι πας απο εκει και στα λενε αναλυτικα
φτιαξε κανα bunker εκτακτης αναγκης.ζωντανος θα ειμαι σιγουρα τυπε , ακουμε
Αρχισαμεεεεεαπο κοντα πας
στο τηλεφωνο δεν τα λενε ολα καρατσεκαρισμενο ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πχ στο μαρουσι πας απο εκει και στα λενε αναλυτικα
Ετσι ειναι ρε τύπε, μην ξεκινας τετοια συζητηση, θα ξημερωσουμεφιλος μου τηλεφωνικα ρε συ κανονισε δοσεις τα παντα ολα και ευγενεστατη η υπαλληλος
ετυχε σε περιπτωσηφιλος μου τηλεφωνικα ρε συ κανονισε δοσεις τα παντα ολα και ευγενεστατη η υπαλληλος
Επειδη σιγουρα ΔΕΝ ειναι ετσι, γιατι τα λες αυτα?ετυχε σε περιπτωση
κατα 90% σου λενε να πας στο μαγαζι τους
Σε βλεπω να βαζεις μονο στη σκεπη,αλλα με τις καταναλωσεις που εχεις για 2-3 ωριτσες μονοευτυχως που εισαι και εσυ , γιατι ο μπαρος για να περναει καμια σουκο ειναι και να ανοιγοκλεινει διακοπτες και να λεει καλη χρονια
Ανα 100 μετρα θελει 200 σωληνωσεις μου ειπα , ενα προς 2 , πρεπει να εχω σταδιο εξω , οχι κηπο
εγω δεν θα πηγαινα καν και θα εβαζα οσα ειχα που και αυτο το κανουν πολλοιετυχε σε περιπτωση
κατα 90% σου λενε να πας στο μαγαζι τους
δεν απαντανε το ιδιο σε ολα τα τηλεφωνα για τους διακανονισμουςΕπειδη σιγουρα ΔΕΝ ειναι ετσι, γιατι τα λες αυτα?
Από βόλτον έγινε βάλτονεντωμεταξυ φιλος μου που ειναι στην βολτον και θελει να παρει για διακανονισμο που εκει παιρνεις λες τι και πως και σε παιρνουν πισω περιμενει 2 μερες να τον καλεσουν
ναι μονο 1250 στο μαγαζι του και μονο 650 σπιτι τουΑπό βόλτον έγινε βάλτον
Σωστα. Εξαλλου για να σου το κοψουν πρεπει να το εχεις παρατημενο πολυ καιρο χωρις καμια εστω μικρη καταβολη. Παλιοτερα, επι μπουχεσα θυμαμαι, ειχαν αναθεσει τις διακοπες ρευματος σε ιδιωτες εργολαβους, και μολις περνουσαν δεκα μερες απο τη ληξη του λογαριασμου, ανεξαρτητα απο το ποσό, στο κοβανε. Και το εκαναν οι μουνηδες επειδη επαιρναν προμηθεια για καθε επανασυνδεση. Θυμαμαι ειχα αφησει 10 μερες τον λογαριασμο απληρωτο και εκει που εγραφα κατι στον υπολογιστη κοπηκε το ρεύμα και εχασα και το κειμενο, ούτε καν το κουδουνι χτυπησανε για να μου πουνε σας το κοβουμεεγω δεν θα πηγαινα καν και θα εβαζα οσα ειχα που και αυτο το κανουν πολλοι
Η εταιρεία που προτιμάει η Νίκι...Από βόλτον έγινε βάλτον
ισχυει αλλα αν θυμαμαι καλα μετα το πηραν πισω γιατι υπηρξε κατακραυγηΣωστα. Εξαλλου για να σου το κοψουν πρεπει να το εχεις παρατημενο πολυ καιρο χωρις καμια εστω μικρη καταβολη. Παλιοτερα, επι μπουχεσα θυμαμαι, ειχαν αναθεσει τις διακοπες ρευματος σε ιδιωτες εργολαβους, και μολις περνουσαν δεκα μερες απο τη ληξη του λογαριασμου, ανεξαρτητα απο το ποσό, στο κοβανε. Και το εκαναν οι μουνηδες επειδη επαιρναν προμηθεια για καθε επανασυνδεση. Θυμαμαι ειχα αφησει 10 μερες τον λογαριασμο απληρωτο και εκει που εγραφα κατι στον υπολογιστη κοπηκε το ρεύμα και εχασα και το κειμενο, ούτε καν το κουδουνι χτυπησανε για να μου πουνε σας το κοβουμε