Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Δεν μου εχει ερθει ακομα γιαυτο γελαω να πω την αληθεια.εσυ σαικοκιλερ ποσο σου ηρθε ρευμα στην κλιν.εεεε στο σπιτι σου;
Λογικα θα φαω πουτσα και εγω.
Δεν μου εχει ερθει ακομα γιαυτο γελαω να πω την αληθεια.εσυ σαικοκιλερ ποσο σου ηρθε ρευμα στην κλιν.εεεε στο σπιτι σου;
ανεμενε δυστυχως και θα ειναι και μεγαληΔεν μου εχει ερθει ακομα γιαυτο γελαω να πω την αληθεια.
Πούτσες εδώ μέσα μόνο η Νικι τρώει....Δεν μου εχει ερθει ακομα γιαυτο γελαω να πω την αληθεια.
κοιτα να πλυθεις βρωμιαρη , μετα το βιντεο θα το εχει ο μπιρλας και θα το μοιραζει εδω μεσα , μην γινεις ρομπαΤο κανταφη τον σοδομισανε με μαχαιρι το εχεις διαβασει ε ?
Πώς γίνεται να σου πουλάνε πολύ πιο φθηνά οι αεριτζήδες της W&V τύπε που δεν παράγουν τίποτα? Περίεργα πράγματα. Τώρα που έσκασε μια ανωμαλία φαίνεται τι παπατζιλίκι πέφτει. Πάλι καλά που έχεις τα γατιά, κάνουν καλή ζέστησαφως...το μονο καλο της δεη κανεις δοσεις αλλα δεν τις χρειαζομουν γιατι ολα τα πληρωνω στην ωρα τους..εκτος απο τωρα με τον ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ
Αν έχεις χώρους για πάνελ ΦΒ και αν έχεις και κήπο μεγάλο γεωθερμία.μου το ειπαν , θελω να δω ομως τι και πως ,
"Ανάμενε"ανεμενε δυστυχως και θα ειναι και μεγαλη
Εχω λιγο το νου μου περσι πληρωσα χιλιαρικο καλοκαιρι και προσεχω λιγο.ανεμενε δυστυχως και θα ειναι και μεγαλη
ναι μεταπωλητες ειναι το ξερω εχουν ελαχιστη παραγωγη δικια τους κλπ...ομως εγω εβλεπα φθηνοτερο λογαριασμοΠώς γίνεται να σου πουλάνε πολύ πιο φθηνά οι αεριτζήδες της W&V τύπε που δεν παράγουν τίποτα? Περίεργα πράγματα. Τώρα που έσκασε μια ανωμαλία φαίνεται τι παπατζιλίκι πέφτει. Πάλι καλά που έχεις τα γατιά, κάνουν καλή ζέστη
Και με αυτον τσακωμενος εισαι? Δεν το ειχα παρατηρησεικοιτα να πλυθεις βρωμιαρη , μετα το βιντεο θα το εχει ο μπιρλας και θα το μοιραζει εδω μεσα , μην γινεις ρομπα
Εσυ δεν εισαι δικτακτορας ρε Νιπλη, απλα σχολιασα την αναφορα του αλλου.κοιτα να πλυθεις βρωμιαρη , μετα το βιντεο θα το εχει ο μπιρλας και θα το μοιραζει εδω μεσα , μην γινεις ρομπα
Ενώ εσύ τα πας καλά με όλο τον κόσμο....Και με αυτον τσακωμενος εισαι? Δεν το ειχα παρατηρησει
τυπε μπορει να εχεις φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο πριν πανε αλεξ.μην ανησυχείς , θα τους δωσω εγω οσες σκαλες χρειάζονται , πυροσβεστικο θα πληρωσω να ανεβουν τα παιδια να σου πουν ενα γεια
Δεν βαριεσαι ρε φιλεΕνώ εσύ τα πας καλά με όλο τον κόσμο....
αλεξ αφου ολη η πολυκατοικια σου εχει θεμα τι μαλακιες μας λες τοσες μερες?"Ανάμενε"
ασε που η κατασταση δεν ειναι οπως παλια και μπορουν να σου πουν κολπακια οι εργαζομενοι στην δεη για διακανονισμουςαυριο αν δεν παρω σωστη απαντηση απο watt and volt παω δεη παλι...
τουλαχιστον να πληρωσω τα γαμησιατικα με δοσεις
Εσύ θα πας χορτάτος πάντως....τυπε μπορει να εχεις φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο πριν πανε αλεξ.
Δεκα χρονια προβλημα εχειαλεξ αφου ολη η πολυκατοικια σου εχει θεμα τι μαλακιες μας λες τοσες μερες?
ευτυχως που εισαι και εσυ , γιατι ο μπαρος για να περναει καμια σουκο ειναι και να ανοιγοκλεινει διακοπτες και να λεει καλη χρονιαΑν έχεις χώρους για πάνελ ΦΒ και αν έχεις και κήπο μεγάλο γεωθερμία.
Ιδανικά, κάνεις ένα υβριδικό σύστημα να τα συνδιάζει και με μπαταρίες και τελείωσες.
Στο τέλος θα πουλάς κιόλας...