Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Της Νικι ο καημός, το παίζε και άντρας ενώ τρέχει να βρει το μεγαλύτερο...Το γυρισαμε στις τραβελοπουτσες παλι, ε ρε καημος
Της Νικι ο καημός, το παίζε και άντρας ενώ τρέχει να βρει το μεγαλύτερο...Το γυρισαμε στις τραβελοπουτσες παλι, ε ρε καημος
εχεις δικιο αλλα μην ντρεπεσαι να πεις πακιστανιαΓι αυτο εφτασες 50+ και πινεις μπυρες σε περιπτερα με ατομα αγνωστου προελευσεως.Δεν πηρες πρεφα οτι εδω αν δεν πεσει εκκινητης(μιζα) δεν δουλευει τιποτα.
Εντελως σοβαρα τωρααυριο αν δεν παρω σωστη απαντηση απο watt and volt παω δεη παλι...
τουλαχιστον να πληρωσω τα γαμησιατικα με δοσεις
Και τωρα στην Τριπολη θα τους στειλω , στον Αλεξ , αλλα στην Τριπολη της Πελοποννήσου , οχι της Λιβυηςπως μπουκαρανε στο σπιτι του κανταφη
κατι τετοια πραγματα θα γινουν συμφωνα με τα λεγομενα του κυριου νιμπλ
εντελως σοβαρα ειχα φθηνοτερο ρευμα που και τωρα εχω αλλα εξηγησα τον λογο που θα παω αν δεν ικανοποιηθω αυριοΕντελως σοβαρα τωρα
Τι σκεφτοσουν οταν εφυγες απο την ΔΕΗ?
ΚαλοΚαι τωρα στην Τριπολη θα τους στειλω , στον Αλεξ , αλλα στην Τριπολη της Πελοποννήσου , οχι της Λιβυης
μου το ειπαν , θελω να δω ομως τι και πως ,Net metering, αυτό πρέπει να κοιτάξεις.
Θα στο πουν λογικά.
Αν ειχες μεινει ΔΕΗ δηλαδη θα σου ειχε ερθει μεγαλυτερη χρεωση?εντελως σοβαρα ειχα φθηνοτερο ρευμα που και τωρα εχω αλλα εξηγησα τον λογο που θα παω αν δεν ικανοποιηθω αυριο
Που να σου κόψουνε το ρεύμα το κοινόχρηστο και να ανεβαίνεις στον 4ο με τα πόδια....
Δεν ντρεπομαι,απλα νομιζα οτι ηταν ελληνικης προελευσεωςεχεις δικιο αλλα μην ντρεπεσαι να πεις πακιστανια
σαφως...το μονο καλο της δεη κανεις δοσεις αλλα δεν τις χρειαζομουν γιατι ολα τα πληρωνω στην ωρα τους..εκτος απο τωρα με τον ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗΑν ειχες μεινει ΔΕΗ δηλαδη θα σου ειχε ερθει μεγαλυτερη χρεωση?
Εστω με δυνατοτητα καλυτερης ρυθμισης?
μην ανησυχείς , θα τους δωσω εγω οσες σκαλες χρειάζονται , πυροσβεστικο θα πληρωσω να ανεβουν τα παιδια να σου πουν ενα γειαΕγω ειμαι σε πολυκατοικια, θα πρεπει να ανεβουν 4 οροφους
Απο τωρα φανταζομαι τα βιντεακια που θα ανεβαζουν κατι μουσατοι με οπλα μεσα απο τις τουαλετες σου, και θα καθονται στην χρυση χεστρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι παιζουμε...
Α μην το γελας. Η πολυκατοικια χρωσταει πολλα λεφτα κοινοχρηστο ρεύμα επειδη οι μισοι εχουν οφειλες πανω απο ενα χρονο, διολου απιθανο να συμβειΠου να σου κόψουνε το ρεύμα το κοινόχρηστο και να ανεβαίνεις στον 4ο με τα πόδια....
αν το πεις σε καποιους απο εδω μεσα θα πανε τσαμπαμην ανυσηχεις , θα τους δωσω εγω οσες σκαλες χρειάζονται , πυροσβεστικο θα πληρωσω να ανεβουν τα παιδια να σου πουν ενα γεια
Μου φαίνεται πως θα αργήσει να ξαναποστάρει ο δικός σουΜιλάς με τον κώλο βουλωμένο και γεμάτο τραβελόσπερμα....
Ναι σαν τις ελεπόλεις των Αραβων στα τειχη της Ιερουσαλημμην ανησυχείς , θα τους δωσω εγω οσες σκαλες χρειάζονται , πυροσβεστικο θα πληρωσω να ανεβουν τα παιδια να σου πουν ενα γεια
εσυ σαικοκιλερ ποσο σου ηρθε ρευμα στην κλιν.εεεε στο σπιτι σου;Το κανταφη τον σοδομισανε με μαχαιρι το εχεις διαβασει ε ?
τριπολη μενει ο αλεξ?Και τωρα στην Τριπολη θα τους στειλω , στον Αλεξ , αλλα στην Τριπολη της Πελοποννήσου , οχι της Λιβυης