Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Έστω εκεί που θα τα στελνα θα αυγατιζανεΤι να το κάνεις τύπε? Να ανησυχείς μη στο γρατζουνίσουν?
Έστω εκεί που θα τα στελνα θα αυγατιζανεΤι να το κάνεις τύπε? Να ανησυχείς μη στο γρατζουνίσουν?
βασει του Αλεξ για να σου ηρθε τόσο , ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΠΟΡΕΙΣκαι εχετε να τους πληρωσετε ρε Τροβα..εμεις αλλοι πολυ δυσκολα και περισσοτεροι δεν μπορουν..
Επρεπε οι επενδυσεις να εκπιπτουν απο τη ΔΕΗΈστω εκεί που θα τα στελνα θα αυγατιζανε
μπες σκαι λεει ενδιαφεροντα πραγματα..κεντρικη ιδεα οτι χανει δημοσκοπικα λογω ρευματος κλπ,τον σωνει που ο συριζα ειναι μπουρδελο,Ανδρουλακης ακομα δεν ξερουμε που θα κατσει η μπιλια,δνε θα κανει εκλογες συντομα δεν θα του βγουν..αν βρεις χρονο ακουσε τονΟχι αυτες τις μερες ειχα πολλη δουλεια
Καλύτερα να τα χάριζα σε σένα παρά στη ΔΕΗ....Μεχρι να το παραλαμβανες θα ηταν παλιο
Είναι θέμα μελέτης...Σε βλεπω να βαζεις μονο στη σκεπη,αλλα με τις καταναλωσεις που εχεις για 2-3 ωριτσες μονο
δεν τα εχεις μαθει τα νεα , με ενα 10%-15% πανω απο την τιμη καταλόγου ερχετε φωτοβολιδα το αυτοκινητοΚαι θα περίμενες κανα 8μηνο
Ε αρα δεν ειπε και καμια σοφία, αυτα τα ξερω και μονος μουμπες σκαι λεει ενδιαφεροντα πραγματα..κεντρικη ιδεα οτι χανει δημοσκοπικα λογω ρευματος κλπ,τον σωνει που ο συριζα ειναι μπουρδελο,Ανδρουλακης ακομα δεν ξερουμε που θα κατσει η μπιλια,δνε θα κανει εκλογες συντομα δεν θα του βγουν..αν βρεις χρονο ακουσε τον
Γρηγορόσημο?δεν τα εχεις μαθει τα νεα , με ενα 10%-15% πανω απο την τιμη καταλόγου ερχετε φωτοβολιδα το αυτοκινητο
Με πηραν τηλεφωνο
Να ' σαι καλα ρε φιλε, αρκει που το σκεφτηκεςΚαλύτερα να τα χάριζα σε σένα παρά στη ΔΕΗ....
Ό,τι υπάρχει στοκ στα τελωνεία.Αλλιώς τον τρως κανονικάδεν τα εχεις μαθει τα νεα , με ενα 10%-15% πανω απο την τιμη καταλόγου ερχετε φωτοβολιδα το αυτοκινητο
Με πηραν τηλεφωνο
εννοειται , μαλακες ειναι ? και δεν το κανουν για την Ελλαδα , απο τα εργοστάσια κατευθειανΕ αρα δεν ειπε και καμια σοφία, αυτα τα ξερω και μονος μου
Τεσπα μολις βρω χρονο θα τον ακουσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γρηγορόσημο?
Kαι χθες ηπιες νομιζω,μην το παρακανειςΕβλεπα πριν χρονια πως εκμεταλλευονται τη γεωθερμια στην Ισλανδια και απορουσα,εδω και κατι υδροηλεκτρικα που ειχαμε δεν ξερω αν δουλευουν ακομαΕίναι θέμα μελέτης...
Θα μπορούσε να πάρει το μέγιστο δυνατό που από γεωθερμία και το υπόλοιπο από ΦΒ.
Ακόμη ξύπνιος με το μεσημεριανό μόνστερ...
11 μηνες αναμονη , με 17,5 % παραπανω στην τιμη και 3 χιλιαρικα μεταφορικα σε 40 μερες εξω απο την πορτα μουΌ,τι υπάρχει στοκ στα τελωνεία.Αλλιώς τον τρως κανονικά
να πανε να γαμηθουν θα περιμενεις καλυτερα11 μηνες αναμονη , με 17,5 % παραπανω στην τιμη και 3 χιλιαρικα μεταφορικα σε 40 μερες εξω απο την πορτα μου
σημερινό τηλεφωνο
Δουλεύουν αλλά γκρινιάζουν οι ιδιώτες παραγωγοί για αθέμιτο ανταγωνισμό.Kαι χθες ηπιες νομιζω,μην το παρακανειςΕβλεπα πριν χρονια πως εκμεταλλευονται τη γεωθερμια στην Ισλανδια και απορουσα,εδω και κατι υδροηλεκτρικα που ειχαμε δεν ξερω αν δουλευουν ακομα
Τα ξέρω11 μηνες αναμονη , με 17,5 % παραπανω στην τιμη και 3 χιλιαρικα μεταφορικα σε 40 μερες εξω απο την πορτα μου
σημερινό τηλεφωνο
Ε γαμησε το, δεν αξιζει τον κοπο11 μηνες αναμονη , με 17,5 % παραπανω στην τιμη και 3 χιλιαρικα μεταφορικα σε 40 μερες εξω απο την πορτα μου
σημερινό τηλεφωνο
Όσα θα σου φάει η ΔΕΗ δηλαδή...11 μηνες αναμονη , με 17,5 % παραπανω στην τιμη και 3 χιλιαρικα μεταφορικα σε 40 μερες εξω απο την πορτα μου
σημερινό τηλεφωνο