Νέα

Φθορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Σλαβική μαγεία με δάση και νεράιδες.Γενικά έχουν πολλές διεσιδαιμονίες,τα παίζεις με τη σλαβική αστρολογία και τους μύθους και τις παραδόσεις.

γιου αρ βλαμενος οεο
ρε ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι
επιπεδου μαιντ και χειροτερος
σου γραφει μπουχτησα και του λες πανε πολωνια
μπουχτησα οχι εχω αγαμιες
ποιο βλακας κι απο τον βλακα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
κάποιοι άπλα αρχίζουν εδώ αμπελοφιλοσοφίες
και ψευτο κουλτουριάρικα αποφευγματα
τυπου κοελιο ψοελιο μαιντελιο
όταν κάποιος ο ίδιος δεν μπορει να ελέγξει τις αδυναμίες του και πετάει το μπαλάκι στην εξέδρα δεν δικαιουται να δινει καμια συμβουλη οταν ο ιδιος εχει αυτο ανερεθει πολλακις

συμβουλή μπορεί να δώσει κάποιος ο οποίος είναι ήδη παθόν
το φόρουμ εχει τον δικό της ναυάγιο φανφάρα παντοσεπιτιστουκολογο

Διάβαζε Καπαμαρού Σαββίδη να μάθεις την μια και μοναδική αλήθεια. :S

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η Πολωνια μια ανοστη επιπεδη επιφανεια χωρις βουνα δεν ειναι;  :think:

Τι σχεση μπορει να εχει με τη μαγεια των Αλπεων;

Τύπε ... πίστεψέ με ... αν είναι να γαμάμε λευκά , ψηλά ροδαλά μουνιά ...
το υψόμετρο και η κλίση εδάφους , δεν με απασχολούν ιδιαίτερα ...

Μην το πάρεις άσχημα, έτσι ;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τύπε ... πίστεψέ με ... αν είναι να γαμάμε λευκά , ψηλά ροδαλά μουνιά ...
το υψόμετρο και η κλίση εδάφους , δεν με απασχολούν ιδιαίτερα ...

Μην το πάρεις άσχημα, έτσι ;

Εμενα γιατι να με πειραξει;
Ολα εχουν να κανουν με τους δικους σου εναλλακτικους εαυτους

Αν εσυ περνας καλα, ολα καλα

Αλλα οι Αλπεις παραμενουν Αλπεις και τα Πολωνικα επιπεδα, Πολωνικα επιπεδα, αυτο δεν αλλαζει...

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Έχεις περάσει πλέον την ηλικία που θα έπρεπε να έχεις βρει το άτομο που θα ήθελες μόνιμα δίπλα σου.
Δες ποιο είναι το θέμα σου

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Σεβομαι την αποψη σου και σε ευχαριστω για τον χρονο σου και τα οσα εγραψες. :hi:

Φιλικα, θα σου γραψω το εξης:

Δεν ειμαι πιλοτος, δεν εχω πιλοταρει ποτε. Δεν εχω καν περασει στα 1000 μετρα εξω απο καποια σχολη. Δεν εχω μπει ποτε σε κοκπιτ. Μονη μου σχεση με τα αεροπλανα ειναι ειτε ως επιβατης, ειτε ως θεατης που τα βλεπω απο κοντα στις επιδειξεις ή στο διαδικτυο που εχω πορωση και διαβαζω για αυτα. Γραφει ενας πιλοτος για ενα προβλημα που εχει ως πιλοτος. Του γραφω και εγω την αποψη μου, τη γνωμη μου. Με ρωταει, εισαι πιλοτος; Του λεω οχι, απλα μου αρεσουν τα αεροπλανα, διαβαζω για αυτα, τα βλεπω συχνα, ταξιδευω κιολας συχνα με αυτα.

...

:hi:

Ωραία απάντηση. Αλλά για δες την και από την ανάποδη...

Εσύ λες ότι όταν κάνεις οικογένεια ζεις μέσα στο ψέμα και την υποκρισία, τρως παντόφλα και είσαι δυστυχισμένος.
Έχεις όμως κάνει οικογένεια για να ξέρεις; Όχι. Απλά διαμόρφωσες ένα στερεότυπο από αυτά που ακούς και βλέπεις και το χρησιμοποιείς ως άλλοθι για τον δικό σου τρόπο ζωής.

Θα πρέπει να είσαι ευγνώμων για αυτά που έζησες.

Το 8άρι που ξέρει να στέκεται, απαιτεί να έχει αντίστοιχα έναν άντρα που ξέρει να στέκεται απέναντί της και να τη σέβεται. Από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω ότι δεν έχεις αναπτύξει αυτή την ικανότητα και θα είσαι καταδικασμένος να ζεις το ίδιο έργο ξανά και ξανά.

Σταμάτα να κλαψουρίζεις και να κάνεις σαν κακομαθημένο παιδί που τα θέλει όλα δικά του. Ξαναδιάβασε τον mindreader που είναι εξαιρετικός και υπήρξε πιλότος σχεδόν σε ολόκληρο το φάσμα της ανθρώπινης υπόστασης...

Για πόσο ακόμα νομίζεις ότι θα μπορείς να το παίζεις γόης; Σου έχουν μείνει μόνο κάποιες τελευταίες ανάσες για να αλλάξεις πορεία....

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Εσύ λες ότι όταν κάνεις οικογένεια ζεις μέσα στο ψέμα και την υποκρισία, τρως παντόφλα και είσαι δυστυχισμένος.
Έχεις όμως κάνει οικογένεια για να ξέρεις; Όχι. Απλά διαμόρφωσες ένα στερεότυπο από αυτά που ακούς και βλέπεις και το χρησιμοποιείς ως άλλοθι για τον δικό σου τρόπο ζωής.

Το 8άρι που ξέρει να στέκεται, απαιτεί να έχει αντίστοιχα έναν άντρα που ξέρει να στέκεται απέναντί της και να τη σέβεται. Από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω ότι δεν έχεις αναπτύξει αυτή την ικανότητα και θα είσαι καταδικασμένος να ζεις το ίδιο έργο ξανά και ξανά.

Σταμάτα να κλαψουρίζεις και να κάνεις σαν κακομαθημένο παιδί που τα θέλει όλα δικά του. Ξαναδιάβασε τον mindreader που είναι εξαιρετικός και υπήρξε πιλότος σχεδόν σε ολόκληρο το φάσμα της ανθρώπινης υπόστασης...

Για πόσο ακόμα νομίζεις ότι θα μπορείς να το παίζεις γόης; Σου έχουν μείνει μόνο κάποιες τελευταίες ανάσες για να αλλάξεις πορεία....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

αμα κανεις οικογενεια μετα είναι αργα, δεν μπορεις να επιστρεψεις πισω τα παιδια και να αρχισεις από την αρχη την ωραια ανεμελη ζωη.

εγω ψιλιαστηκα από την αρχη την δυστυχια και χωρισα.

τι επρεπε δηλαδή να κανω και παιδια για να ανεχομαι μια ζωη την γκρινια ή να πληρωνω διατροφες?

ρε αντε κουρευτείτε, βρίσκουμε να γαμησουμε και να περασουμε καλα και χωρις να εκπληρώνουμε το ονειρο της γυναικας για αναπαραγωγή και λουλούδια σε γαμους, βαφτισεις κλπ μαλακιες

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
αμα κανεις οικογενεια μετα είναι αργα, δεν μπορεις να επιστρεψεις πισω τα παιδια και να αρχισεις από την αρχη την ωραια ανεμελη ζωη.

εγω ψιλιαστηκα από την αρχη την δυστυχια και χωρισα.

τι επρεπε δηλαδή να κανω και παιδια για να ανεχομαι μια ζωη την γκρινια ή να πληρωνω διατροφες?

ρε αντε κουρευτείτε, βρίσκουμε να γαμησουμε και να περασουμε καλα και χωρις να εκπληρώνουμε το ονειρο της γυναικας για αναπαραγωγή και λουλούδια σε γαμους, βαφτισεις κλπ μαλακιες

Η υποτιθέμενη ευτυχία, είναι ένας εξατομικευμένος τρόπος ζωής συμβατός με την ιδιοσυστασία του χαρακτήρα μας. Κάτι που για μένα είναι παράδεισος, για τον απέναντι μπορεί να είναι κόλαση και το αντίστροφο.

Για να κάνεις παιδιά θα πρέπει να θέλεις να κάνεις παιδιά. Για να θέλεις να κάνεις παιδιά θα πρέπει να είσαι πολύ δοτικός σαν άνθρωπος και ελάχιστα εγωϊστής... Προφανώς και θα πρέπει να υπάρχουν οι στοιχειώδεις προϋποθέσεις, όπως μια γυναίκα που να σου αρέσει και να υπάρχει συμβατότητα χαρακτήρων. Προφανώς και αν δεν υπάρχουν οι στοιχειώδεις αυτές προϋποθέσεις τότε ναι, ζεις μια κόλαση...

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Ζω από τα 16 μόνος μου. Έχω αναπτύξει ισχυρά αντισώματα στην σκληρότητα της μοναξιάς. Ο Αριστοτέλης πρώτος, μετά ο Νίτσε και ο δικός μας Καζαντζάκης είχαν πει ότι όποιος μπορεί να ζεί μόνος του είναι ή Θεός ή θεριό. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να αντέξει την μοναξιά τον περιμένουν πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις...

Συνηθίζουμε να μιλάμε για την αθλιότητα των άλλων. Ποτέ όμως για την δική μας αθλιότητα.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Διαβαζοντας τα posts σου ανα καιρους φιλε Σαββιδη νομιζω οτι το προβλημα στο θεμα σου εχει τελειως διαφορετικο προσανατολισμο απο αυτον που συζητας. Δεν ξερω τι εχεις γαμησει στην ζωη σου και δεν εχει σημασια, ουτε ποσα λεφτα εχεις εχει καποια σημασια. Νομιζω οτι το πραγματικο προβλημα δεν ειναι οτι μετα απο τοσα γαμησια εχασες την ουσια και ψαχνεις να την βρεις. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχεις καποιον πραγματικο φιλο να μιλησεις να του τα πεις και να σε ακουσει. Πολυ συχνα προσκαλεις ανθρωπους για να τους αποδειξεις οσα λες ή τουλαχιστον ετσι φαινεται. Και? Τι θα κερδισεις? Νομιζω οτι ψαχνεις παρεα και οχι γυναικεια. Γυναικες βρισκεις οποτε θες. Φιλους? Και η αληθεια ειναι οτι οσο μεγαλωνουμε ολοι χανονται και χανομαστε και χανουμε την ουσια...

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Διαβαζοντας τα posts σου ανα καιρους φιλε Σαββιδη νομιζω οτι το προβλημα στο θεμα σου εχει τελειως διαφορετικο προσανατολισμο απο αυτον που συζητας. Δεν ξερω τι εχεις γαμησει στην ζωη σου και δεν εχει σημασια, ουτε ποσα λεφτα εχεις εχει καποια σημασια. Νομιζω οτι το πραγματικο προβλημα δεν ειναι οτι μετα απο τοσα γαμησια εχασες την ουσια και ψαχνεις να την βρεις. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχεις καποιον πραγματικο φιλο να μιλησεις να του τα πεις και να σε ακουσει. Πολυ συχνα προσκαλεις ανθρωπους για να τους αποδειξεις οσα λες ή τουλαχιστον ετσι φαινεται. Και? Τι θα κερδισεις? Νομιζω οτι ψαχνεις παρεα και οχι γυναικεια. Γυναικες βρισκεις οποτε θες. Φιλους? Και η αληθεια ειναι οτι οσο μεγαλωνουμε ολοι χανονται και χανομαστε και χανουμε την ουσια...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Έχεις περάσει πλέον την ηλικία που θα έπρεπε να έχεις βρει το άτομο που θα ήθελες μόνιμα δίπλα σου.
Δες ποιο είναι το θέμα σου
Ποτε δεν ειναι αργα τυπε..
Ολοι σχεδον βρισκουν το αλλο τους μισο..ενα ατομο που ταιριαζουν και μπορουν να ζησουν το υπολοιπο της ζωη τους μαζι.
Ειναι ομως και μερικοι που ειναι τερμα αντικοινωνικοι και ζουνε στον δικο τους μικροκοσμο.Αυτοι δεν προκειτε ποτε να βρουν γυναικα,παρεα κτλ. το προβλημα τους ειναι οτι θεωρουν το εαυτο τους διαφορετικο απο τους αλλους..πιστευουν οτι ολοι οι αλλοι ειναι λαθος και αυτοι οι σωστοι!

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τον Χρήστο που ενώ έχει ένα προφίλ γαμαω κ δέρνω εδω μέσα, μοιράστηκε μαζί μας την αδύναμη πλευρά του.

Σε διάβασα με προσοχή και σε κάποια σημεία, ταυτίστηκα.

Όχι δεν είχα 7 να με παρακαλάνε αλλά άλλαζα τακτικά συντρόφους και γενικά μοιραζόμουν.

Εδώ και 2 χρόνια είμαι με μια κ έχω βρει την ησυχία μου.

Πέρα από ότι είναι όμορφη ΔΕΝ μου σπάει τα αρχιδια.

Πολύ σημαντικό.

Κοιτάει τη δουλειά της, δεν μου ζητάει σχεδόν τίποτα πέρα από τα βασικά .

Μια έξοδο, ένα τριήμερο όπου συμμετέχει κ αυτή οικονομικά και κάνα δωράκι μέχρι 100 ευρώ που δεν είναι κ κάτι το φοβερό.

Κυρίως δεν μου τα ζαλίζει.

Έχεις κάτι τέτοιο στη ζωή σου ; Κρατά το

Δεν έχεις, κοιτά να το βρεις.

Φιλικά

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τον Χρήστο που ενώ έχει ένα προφίλ γαμαω κ δέρνω εδω μέσα, μοιράστηκε μαζί μας την αδύναμη πλευρά του.

Σε διάβασα με προσοχή και σε κάποια σημεία, ταυτίστηκα.

Όχι δεν είχα 7 να με παρακαλάνε αλλά άλλαζα τακτικά συντρόφους και γενικά μοιραζόμουν.

Εδώ και 2 χρόνια είμαι με μια κ έχω βρει την ησυχία μου.

Πέρα από ότι είναι όμορφη ΔΕΝ μου σπάει τα αρχιδια.

Πολύ σημαντικό.

Κοιτάει τη δουλειά της, δεν μου ζητάει σχεδόν τίποτα πέρα από τα βασικά .

Μια έξοδο, ένα τριήμερο όπου συμμετέχει κ αυτή οικονομικά και κάνα δωράκι μέχρι 100 ευρώ που δεν είναι κ κάτι το φοβερό.

Κυρίως δεν μου τα ζαλίζει.

Έχεις κάτι τέτοιο στη ζωή σου ; Κρατά το

Δεν έχεις, κοιτά να το βρεις.

Φιλικά

Σε αυτη τη φαση ειμαι φιλε, κοιταζω να το βρω.

Να σαι παντα καλα, να εχεις υγεια και να προσεχεις να μη κανεις μαλακιες και χασεις αυτο το ομορφο που εχεις και που σου δινει χαρα.

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
903
Πόντοι
81
ο πόνος κρύβει μέσα του ανακούφιση,  ο κόπος κρύβει μέσα του ξεκούραση και ότι όταν φτάνει κάποιος στα όριά του μόνο τότε αισθάνεται την δυαδικότητα των εννοιών
Για άλλη μια φορά απίστευτος mind

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με τις γκόμενες δεν υπάρχει κορεσμός.Είναι σα να λέει ο άλλος κουράστηκα να τρώω φαί ή να πίνω νερό.Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια,τρώω και πίνω.Μπούχτισα.
Δεν υπάρχει αυτό.
Αντε να κουραστεί κάποιος να γαμάει Ρωσίδες και να το ρίξει στις Πολωνέζες.Αλλιώς δε βλέπω κάποιο είδος κορεσμού.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Με τις γκόμενες δεν υπάρχει κορεσμός.Είναι σα να λέει ο άλλος κουράστηκα να τρώω φαί ή να πίνω νερό.Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια,τρώω και πίνω.Μπούχτισα.
Δεν υπάρχει αυτό.
Αντε να κουραστεί κάποιος να γαμάει Ρωσίδες και να το ρίξει στις Πολωνέζες.Αλλιώς δε βλέπω κάποιο είδος κορεσμού.

:thumbsup:

Μετά τον κορεσμό από γκόμενες αρχίζει ο πισωγλεντισμός :S :S :S

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Θα απαντήσω δημόσια σε κάποιες ερωτήσεις που μου έστειλαν κάποιοι φίλοι σε PMs, μια και οι απαντήσεις μπορεί να αφορούν και άλλους.

Η γνώση και η εμπειρία είναι κάτι σαν πανοπλία. Σε ενισχύουν αμυντικά σε προστατεύουν και σου δίνουν μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίζεις μάχες.

Εχουν όμως και ένα μεγάλο μειονέκτημα. Σε βαραίνουν πολύ,  σε κάνουν δύσκαμπτο, σου περιορίζουν εν μέρει το ‘’οπτικό’’ σου πεδίο. Ουδέν καλόν αμιγές κακού.

Το χριστιανικό ‘’Μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι’’ σε μια τέτοια κατάσταση αναφέρεται.

Πολλοί έμπειροι επιτυχημένοι άνθρωποι θα επιθυμούσαν να ξεφορτωνόντουσαν τη παραπάνω πανοπλία έστω και για λίγο.

Πόσες φορές βλέπεις παρέες μεσηλίκων να παλιμπαιδίζοουν  γύρω από ένα τραπέζι σε μια ταβέρνα, να κάνουν καινούργιο συκώτι από τα γέλια, να νοιώθουν έστω και για λίγο παιδιά, και τελικά να ‘’ξανανοιώνουν’’.

Πρέπει λοιπόν που και που να επιτρέπεις στον εαυτό σου να ξαναγίνεται παιδί. Βοηθάει πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom