Επισκέπτης
Παιδες, χθες στο εν λογω ιδρυμα εγινε το εξης απιστευτο. Πηγα μεσημερακι μετα απο πολυ καιρο, καθομαι να δω τα κοριτσια και η κυρια επι της υποδοχης μου λεει πως κατι της θυμιζω. Φυσικο ειναι της λεω αφου εχω ερθει στο παρελθον (με προτιμηση τη μικτη Θοδωρα και τη Νανσυ για οσο καιρο ηταν εκει). Ξενερωνω με οσα βλεπω και μου λεει περιμενε να βγει και το Λιζακι. Βγαινει το Λιζακι, εγκρινω και τη ρωταω (επειδη εχω να παω καιρο και σε καποια ιδρυματα οι τιμες εχουν πεσει) ποσο παει, και παρεξηγειται η κυρια, μου λεει την τιμη του απλου και ποιος εισαι εσυ που ρωτας, και οτι θες το κανονιζεις με τα κοριτσια και που σε ξερω εγω εσενα, και που ξερω εγω για τη Θοδωρα και τη Νανσυ. Τελικα, στραβωσα, την εκανα και πηγα για καταθεση 60 ευρώ στη Ρουσλανα στη Μαρνης. Συμπερασμα: Αν δεν θελουνε καποιοι τα ευρω που τους δινω, χιλιες φορες να τα δωσω αλλου κι ας μη "δαγκωσα" λιγακι απο Λιζακι.
ρε φιλαράκο τι παρεξηγείσαι??? απλά η κοπέλα δεν σε ήξερε και μάλλον σε πέρασε για πάντως το Λιζάκι λέει πολλά κρίμα που για μια παρεξήγηση δε το μπριζόλιασες