Χθεσινοβραδινή επίσκεψη γύρω στης επτά με στόχο τη Θεοδώρα πρώην αξιωματούχο ,αλλά δυστυχώς είχε πάει για παπούτσια στην Ερμού κατά δήλωση της αρχηγού ,παρέλασαν τέσσερα κορίτσια διάλεξα Χριστίνα αλβανικής καταγωγής κατά δήλωση της, μασάζ απλό χαΐδεμα , όπως βάζουμε το αντηλιακό στη παραλία δέκα λεπτά περίπου και μετά αρχίζει το ματς, τη ρωτάω αν δίνει πίσω πόρτα μου λέει ναι με 150 σύνολο , άστο λέω δεν παίρνω ,λέει πόσα δίνεις ,10 της λέω όχι μου λέει είναι λίγα και μου πετάει θέλεις διπλό με την Άννα Μαρία πόσο κάνει τη ρωτάω ,160 κάνει , με 120 σας παίρνω και της δύο , δεν γίνεται με 120 δώσε κάτι παραπάνω άστο για άλλη φορά δεν θα πάρω. Το κοριτσάκι ενδείκνυται λόγω της ηλικίας πιπίνι γαρ για στους λάτρεις του είδους , ωραίο κορμί με στητό μικρό βυζάκι ,καταδεκτικό σε εναλλαγές πολλών στάσεων , φυσικά έχοντας εγώ το παιχνίδι στα χέρια μου καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα των 40 λεπτών
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Ξεψαρώσανε όλες και ζητάνε ότι θέλουνε από λεφτά...
Δε μασάει η κατσίκα ταραμά όμως κι ας είναι και νηστεία
Χριστίνα ήταν Στουρνάρη 63?Χθεσινοβραδινή επίσκεψη γύρω στης επτά με στόχο τη Θεοδώρα πρώην αξιωματούχο ,αλλά δυστυχώς είχε πάει για παπούτσια στην Ερμού κατά δήλωση της αρχηγού ,παρέλασαν τέσσερα κορίτσια διάλεξα Χριστίνα αλβανικής καταγωγής κατά δήλωση της, μασάζ απλό χαΐδεμα , όπως βάζουμε το αντηλιακό στη παραλία δέκα λεπτά περίπου και μετά αρχίζει το ματς, τη ρωτάω αν δίνει πίσω πόρτα μου λέει ναι με 150 σύνολο , άστο λέω δεν παίρνω ,λέει πόσα δίνεις ,10 της λέω όχι μου λέει είναι λίγα και μου πετάει θέλεις διπλό με την Άννα Μαρία πόσο κάνει τη ρωτάω ,160 κάνει , με 120 σας παίρνω και της δύο , δεν γίνεται με 120 δώσε κάτι παραπάνω άστο για άλλη φορά δεν θα πάρω. Το κοριτσάκι ενδείκνυται λόγω της ηλικίας πιπίνι γαρ για στους λάτρεις του είδους , ωραίο κορμί με στητό μικρό βυζάκι ,καταδεκτικό σε εναλλαγές πολλών στάσεων , φυσικά έχοντας εγώ το παιχνίδι στα χέρια μου καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα των 40 λεπτών
Χριστίνα ήταν Στουρνάρη 63?
Δεν το ξερω αυτο
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ναι αλλα αμα εισαι λιο, δινει και 200 αμα λαχει..Δε μασάει η κατσίκα ταραμά όμως κι ας είναι και νηστεία
ναι αλλα αμα εισαι λιο, δινει και 200 αμα λαχει..
Εχει κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν μανταρινια, αμα λαχει τον βαζο στο χειρικινητο και βγαζω το 200ρι απο τη δεξια και το βαζω στην αριστερη .....τσεπη και ειμαι στα ισια μου . 200 ειναι ενα μηνιατικο σχεδον στη γειτονα χωρα.
Χριστίνα ήταν Στουρνάρη 63?
Από την περιγραφή, αυτή πρέπει να είναι, ενδεχομένως.
Από μασάζ, "χέσε μέσα Πολυχρόνη που δε γίναμε ευζώνοι", αλλά της αρέσει η μπριζόλα.
Ρόγα στραγάλι.
Στη Στουρνάρη έλεγε ότι ήταν Βουλγάρα.
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Η Μαίρη η πολύ αδύνατη που ήταν Μάρνη? Αν εννοείς αυτή, την περασμένη εβδομάδα ήταν εκεί.ρε σεις η μαιρη η αλβανιδα εφυγε απο κει?....τελευταια φορα που πηγα δεν την ειδα....
kopa34
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστής ανέφερε ότι η κορασίδα εθεάθει στο διπλανό αγωνιστικό χώρο Κ48.ρε σεις η μαιρη η αλβανιδα εφυγε απο κει?....τελευταια φορα που πηγα δεν την ειδα....
Παρεπιπτόντως, τρομερή κρίση στην Ελλάδα: Προχθές το απόγευμα όλα τα δωμάτια γεμάτα και ένα ακόμα άτομο να περιμένει εκτός...
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Συναγωνιστής ανέφερε ότι η κορασίδα εθεάθει στο διπλανό αγωνιστικό χώρο Κ48.
Παρεπιπτόντως, τρομερή κρίση στην Ελλάδα: Προχθές το απόγευμα όλα τα δωμάτια γεμάτα και ένα ακόμα άτομο να περιμένει εκτός...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ά ρε βαλκάνια.....
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ά ρε βαλκάνια.....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
και δω απο σημερινο σκαουτ οι γνωστες και η σεριφ που πηγαινοερχεται σ13-φ4.γαμω τη καλλιθεα της...
σ31 εννοάς μάλλον...
ναισ31 εννοάς μάλλον...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις