Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Black Diamond

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2013
Κριτικές
3
Like
847
Πόντοι
361
ξερει κανεις παιδια που εχει παει η βερονικα ??

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Φτιάχνει μελομακάρονα.

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Περασμα μεσημερακι ειχα να παω πολλα χρονια στο συγκεκριμενο μαγαζι.Απο εποχη Θεοδώρας.Στην υποδοχη η γνωστη Βετα από Στγγρου 29 και καλλιροης 48.Κοπελλες 1 μελαψη με πολλα τατοο στην πλατη η Ελλη ελληνιδα 1 ξανθουλα αδυνατη που δεν συγκρατησα ονομα και η Ρουλα που παλια δουλευε Ομηρου και Καιτοσπιτο ξανθια 45 με καλο κορμι και φοβερη γλωσσα.Περασμα με 60 ευρω καιμασαζακι και φοβερη πιπα και τελειωμα στο στομα.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Η μελαμψή λέγεται Μαριάννα. Επίσης παίζει και μία που λέει από Ισπανία (Αλμπάνια μάλλον) ονόματι Ρούμπη. Μελαχροινή με 3αρι βυζί. Την ξανθιά Έλλη την έχει πάρει κανείς ;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
το 60άρι δεν είναι άσχημο...

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η μελαμψή λέγεται Μαριάννα. Επίσης παίζει και μία που λέει από Ισπανία (Αλμπάνια μάλλον) ονόματι Ρούμπη. Μελαχροινή με 3αρι βυζί. Την ξανθιά Έλλη την έχει πάρει κανείς ;
Την ειχα παρει παλια ηταν ψιλοαδιαφορη και προσπαθουσε να σε ξεπεταξει.Δεν ξερω αν εβαλε μυαλο.Παντως εγω δεν ξαναδοκιμάζω.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Την ειχα παρει παλια ηταν ψιλοαδιαφορη και προσπαθουσε να σε ξεπεταξει.Δεν ξερω αν εβαλε μυαλο.Παντως εγω δεν ξαναδοκιμάζω.

Tnx. Πες από προκατάληψη γιά τις Ελλεινίδες, πες από ένστικτο, δεν την έχω πάρει αν και από εμφάνιση θα έπρεπε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.789
Πόντοι
19.795
και η Ρουλα που παλια δουλευε Ομηρου και Καιτοσπιτο ξανθια 45 με καλο κορμι και φοβερη γλωσσα.Περασμα με 60 ευρω καιμασαζακι και φοβερη πιπα και τελειωμα στο στομα.
Ακομα  δουλευει η Ρουλα; Ε, βεβαια, με τετοια γλωσσα που να την βγαλουν στη
συνταξη. Αυτη και η θεια Ελενη.....

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Λοιπόν διαβάζοντας από εδώ μέσα περί Ρούλας σκέφτηκα ότι σαν γνήσιος μασαζάς δεν είναι δυνατόν να μην την έχω πάρει. Πήγα λοιπόν αποφασισμένος για Ρούλα. Στο σαλονάρισμα είδα λοιπόν μια κοντούλα καραμίλφ με πολύ βάψιμο την οποία δεν θα έπερνα ποτέ (όχι λόγω ηλικίας) αλλά κάτι που το είχα αποφασίσει από πριν κάτι το ωραίο σωματάκι,πέρασα. Με ρώτησε για μασάζ, λέω μόνο αισθησιακό. Η αμέσως επόμενη κίνηση το στόμα στο εργαλείο  λέω μην βιάζεσαι. Με γύρισε μπρούμητα και πέρασμα με γλώσσα και κατέληξε σε γλυφοκώλι. Νέο γύρισμα και λέω βγάλε το σουτιέν και βγάζει το ένα βυζί έξω. Μπαλόνι από τη σιλικόνη. Το άλλο κρυμένο (φαινότανε να έχει τατουάζ αυτό) πίπα καλή αλλά όχι και η καλλίτερη. Από εκει και πέρα προσπάθεια να τελειώσω το γρηγορότερο (το κουδούνι κτυπούσε συνέχεια) Σημάδια ξεπέτας δηλαδή. Τελείωμα στο στόμα πλήρωσα 60 και αναχώρισα σκεφτόμενος ότι την πάτησα. Και για τους φαν της να πω ότι το γλυφοκώλι (που το κατέχει) δεν  λέγεται πίπα.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Την Ρουλα έχω να την πάρω πανω απο ένα χρόνο. Σαν γυναίκα , στην ηλικία που είναι δεν με τραβαει. Αυτο που μου εχει μείνει ειναι το μασάζ της. Αν της ζηταγες κανονικο και οχι αισθησιακο θα το έβλεπες.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
γιατι το κρυβει το βυζι η ρουλα ρε αλανια?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom