Κυριακάτικη επίσκεψη. Στην πόρτα η Βέτα. Βαριεστημένη υποδοχή και πέρασμα στο δωμάτιο. Παρέλαση της Βερόνικα εντυπωσιακή στην εμφάνιση, μετά η ψηλή Κινέζα νομίζω Καίτη (πρώην Πατησίων 131) η Εύα μελαχροινή και ψιλομελαμψή, και η Αντριάνα, η λιγότερο εμφανίσημη.
Επέλεξα την Εύα. Ύψος κανονικό (1,65 περίπου) στήθος 2άρι, λίγο γεματούλα με μπούτια παχουλούτσικα (με κυταρίτιδα που την είδα εκ των υστέρων).
Ξεκίνημα με αισθησιακό μασάζ (έτσι ζήτησα) το οποίο κράτησε ολόκληρα 3 λεπτά. Με ρώτησε αν θέλω και κώλο με +40 και είπα όχι. Με ρώτησε αν θέλω διπλό με Αντριάνα (γιατί έχουν καλή χημεία) όπως είπε, (γιατί μάλλον είχε δουλέψει από καθόλου έως λιγότερο από τις άλλες) όπως σκέφτηκα εγώ.
Πίπα ακα (όπως είχα συμφωνίσει προν μπω με +10). Μέτρια με φουλ χέρια, μετά μπαλάκια. Τυπική διαδικασία. Μετά περιποίηση από μένα την οποία συνόδευσε με αποτυχημένη θεατρική συμμετοχή. Με τέτοιο ψυχρό κλίμα δεν επήλθε ικανοποιητική στύση με αποτέλεσμα η ολοκλήρωση να έλθει σε στάση 69 (με χειρομάλαξη).
Μία αποτυχημένη συνεδρία των 70 ευρώ σε ένα μαγαζί που τα τελευταία τρία χρόνια έχω επισκευτεί 3 φορές (παλαιότερα ήταν στις προτιμήσεις μου) με πολύ πολύ κάτω του μετρίου απόδοση. Κρίμα γιατί κάποτε ήταν δυνατό μαγαζί.