soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ειναι περιεργος τελικα ο κοσμος :Sεκει θα παθει τριχοπτωση τυπε
μετα θα εχει και φοβιες και θα του πεσουν και τα μαλλια
ειναι περιεργος τελικα ο κοσμος :Sεκει θα παθει τριχοπτωση τυπε
εκει θα παθει τριχοπτωση τυπε
ειναι περιεργος τελικα ο κοσμος :S
δεν φοβαται τα μπουρδελα αλλα τα τριχωτα μουνια
Δεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο. Σιχαίνομαι τα μπουρδέλα και με πιάνει ναυτία στο ενδεχόμενο να πηδήξω σε ένα τέτοιο μέρος. Και όχι μόνο αυτό. Φέρω επίσης τον ενδόμυχο φόβο ότι κάτι κακό θα μου συμβεί αν επισκεφθώ ένα τέτοιο μέρος. Να το πω καλύτερα... φοβάμαι όχι μόνο το μπουρδέλο ως μέρος αλλά και τις πουτάνες που δουλεύουν σε αυτό. Όταν ήμουν έφηβος (τώρα είμαι στα 27) με πήρε ο ξάδερφος μου να πηδήξω σε μπουρδέλο. Θυμάμαι μια μεσήλικη πουτάνα, ίδια η Σερ μετά τις πλαστικές, να με βλέπει παράξενα. Του ζήτησα να φύγουμε. Από τότε, όποτε βλέπω τη Σερ θυμάμαι ότι είμαι κάποιος που όχι μόνο σιχαίνομαι αλλά φοβάμαι τα μπουρδέλα.
Θα μου πείτε γιατί μπαίνω σε αυτό το σάιτ. Λοιπόν, καταρχήν μπαίνω γιατί αναγνωρίζω το υψηλό επίπεδο των μελών. Κατά δεύτερο μπαίνω για να ρίξω κανένα λάστιχο στις αγαμησίες μου.
Δεν θέλω να σνομπάρω κανένα, σέβομαι τις επιλογές του καθενός, αλλά σιχαίνομαι και φοβάμαι τα μπουρδέλα. Φαντάζομαι τις πουτάνες εκεί σαν τεράστια, αβυσσαλέα, τριχωτά μουνιά έτοιμα να με καταπιούν.
Δεν είμαι τρολ, και αυτό το αποδεικνύουν οι σοβαρές παρεμβάσεις μου σε διάφορα θέματα στο σάιτ (π.χ. άνοιξα κάποια θρεντς για μουσική όπως ένα θέμα για τη Μποφίλιου κλπ). Δεν περιαυτολογώ, αλλά δεν είμαι τρολ. Και δεν είμαι γράψας. Λόγω δουλειάς (δουλεύω όλη μέρα σαν ραπτομηχανή για 850 ευρώ τον μήνα) δεν μπορώ να είμαι συνεχώς μέσα. Το θέμα που άνοιξα είναι σοβαρό. Σας λέω, φοβάμαι και σιχαίνομαι από τότε που με πήρε ο ξάδερφος μου σε μπουρδέλο. Επίσης μου δημιουργείται σιχασιά με τη λέξη τρανς και τα παράγωγα της. Άρα φανταστείτε τον συνδυασμό. Φοβάμαι ας πούμε ότι θα μπω σε μπουρδέλο και θα μου βρεθεί κανένα ψυχοπαθές τρανς το οποίο θα με μαχαιρώσει πισώπλατα για να με κλέψει κλπ. Μου έχει μείνει μια στερεοτυπική αντίληψη για το μπουρδέλο την οποία δεν μπορώ να εκριζώσω. Δηλαδή για μένα μπουρδέλο είναι: αψυχολόγητες πουτάνες, νοσηρές πατρόνες, απήδηχτα τρανς (εννοώ που δεν έχουν πολλούς πελάτες) με πιστόλια στα κομοδίνα, χαμηλοκρέβατες γκαρσονιέρες με το κόκκινο φως της κόλασης. Το ξέρω ότι είναι στερεότυπο, όμως αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να (ξανα)μπώ σε ένα τέτοιο μέρος.
Ούτε με call girl έχω κάνει κάτι γιατί το φαντάζομαι να το στέλνει κάποια πατρόνα από μπουρδέλο.
Τι τραβάς και εσύ ρε παίχτη
Μπορεί να είναι αδυσόπητος μπουρδελιάρης που ενδόμυχα προσπαθεί να χτίσει μια φανταστική πραγματικότητα για να υποχρεώσει τον εαυτό του να κόψει τις πουτάνες και να αρχίσει να πληρώνει τις πιστωτικέςδηλαδη τι περιμενε ν ακουσει?
οχι δεν ξερεις τι χανεις... εκανες λαθος δοκιμασε ξανα κλπ κλπ....
στα παπαρια μας στην τελικη
Μπορεί να είναι αδυσόπητος μπουρδελιάρης που ενδόμυχα προσπαθεί να χτίσει μια φανταστική πραγματικότητα για να υποχρεώσει τον εαυτό του να κόψει τις πουτάνες και να αρχίσει να πληρώνει τις πιστωτικές
Ε άντε καλά.Μαζεύω όλη τη γνώση και την εμπειρία μου πάνω στον τομέα της ψυχολογίας και σου βγάζω το επιστημονικό μου πόρισμα....
Καλό σχόλιο αλλά καμία σχέση. Μπορεί να είναι παπαριά αλλά είναι πραγματικότητα.
Καλό σχόλιο αλλά καμία σχέση. Μπορεί να είναι παπαριά αλλά είναι πραγματικότητα.
......Ξεκινα θεραπεια με διατροφη χωρις τρανσ λιπαρα και πολλες σαλατες...σε τρεις μηνες -λογικα δεν θα μπορεις να πας σε μπουρδελα-αλλα θα χεις χασει κανα κιλο λιπους απο τον εγκεφαλο που σου φραζει τις αρτηριες και δεν αιματωνεται σωστα!!!!Δεν είμαι τρολ, και αυτό το αποδεικνύουν οι σοβαρές παρεμβάσεις μου σε διάφορα θέματα στο σάιτ (π.χ. άνοιξα κάποια θρεντς για μουσική όπως ένα θέμα για τη Μποφίλιου κλπ). Δεν περιαυτολογώ, αλλά δεν είμαι τρολ. Και δεν είμαι γράψας. Λόγω δουλειάς (δουλεύω όλη μέρα σαν ραπτομηχανή για 850 ευρώ τον μήνα) δεν μπορώ να είμαι συνεχώς μέσα. Το θέμα που άνοιξα είναι σοβαρό. Σας λέω, φοβάμαι και σιχαίνομαι από τότε που με πήρε ο ξάδερφος μου σε μπουρδέλο. Επίσης μου δημιουργείται σιχασιά με τη λέξη τρανς και τα παράγωγα της. Άρα φανταστείτε τον συνδυασμό. Φοβάμαι ας πούμε ότι θα μπω σε μπουρδέλο και θα μου βρεθεί κανένα ψυχοπαθές τρανς το οποίο θα με μαχαιρώσει πισώπλατα για να με κλέψει κλπ. Μου έχει μείνει μια στερεοτυπική αντίληψη για το μπουρδέλο την οποία δεν μπορώ να εκριζώσω. Δηλαδή για μένα μπουρδέλο είναι: αψυχολόγητες πουτάνες, νοσηρές πατρόνες, απήδηχτα τρανς (εννοώ που δεν έχουν πολλούς πελάτες) με πιστόλια στα κομοδίνα, χαμηλοκρέβατες γκαρσονιέρες με το κόκκινο φως της κόλασης. Το ξέρω ότι είναι στερεότυπο, όμως αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να (ξανα)μπώ σε ένα τέτοιο μέρος.
Ούτε με call girl έχω κάνει κάτι γιατί το φαντάζομαι να το στέλνει κάποια πατρόνα από μπουρδέλο.
Μπορεί να είναι αδυσόπητος μπουρδελιάρης που ενδόμυχα προσπαθεί να χτίσει μια φανταστική πραγματικότητα για να υποχρεώσει τον εαυτό του να κόψει τις πουτάνες και να αρχίσει να πληρώνει τις πιστωτικές
τυπε γιατι δεν πας σε κανα χοτελι στο τριγωνο?Δεν είμαι τρολ, και αυτό το αποδεικνύουν οι σοβαρές παρεμβάσεις μου σε διάφορα θέματα στο σάιτ (π.χ. άνοιξα κάποια θρεντς για μουσική όπως ένα θέμα για τη Μποφίλιου κλπ). Δεν περιαυτολογώ, αλλά δεν είμαι τρολ. Και δεν είμαι γράψας. Λόγω δουλειάς (δουλεύω όλη μέρα σαν ραπτομηχανή για 850 ευρώ τον μήνα) δεν μπορώ να είμαι συνεχώς μέσα. Το θέμα που άνοιξα είναι σοβαρό. Σας λέω, φοβάμαι και σιχαίνομαι από τότε που με πήρε ο ξάδερφος μου σε μπουρδέλο. Επίσης μου δημιουργείται σιχασιά με τη λέξη τρανς και τα παράγωγα της. Άρα φανταστείτε τον συνδυασμό. Φοβάμαι ας πούμε ότι θα μπω σε μπουρδέλο και θα μου βρεθεί κανένα ψυχοπαθές τρανς το οποίο θα με μαχαιρώσει πισώπλατα για να με κλέψει κλπ. Μου έχει μείνει μια στερεοτυπική αντίληψη για το μπουρδέλο την οποία δεν μπορώ να εκριζώσω. Δηλαδή για μένα μπουρδέλο είναι: αψυχολόγητες πουτάνες, νοσηρές πατρόνες, απήδηχτα τρανς (εννοώ που δεν έχουν πολλούς πελάτες) με πιστόλια στα κομοδίνα, χαμηλοκρέβατες γκαρσονιέρες με το κόκκινο φως της κόλασης. Το ξέρω ότι είναι στερεότυπο, όμως αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να (ξανα)μπώ σε ένα τέτοιο μέρος.