Νέα

Φοβάμαι τα μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Δημητράκη Δημ, σαν να κάνεις bungie jumping είναι! Και αν είναι ξεχειλωμένη η πουτάνα μπορεί κάλλιστα να σε καταπιεί! Γι' αυτό μόνο στενά κολαράκια στην αρχή με cd...

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Κάτι σαν το Allien αν το έχει δει... Θυμάσαι τα αυγά;;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δημητράκη Δημ, σαν να κάνεις bungie jumping είναι! Και αν είναι ξεχειλωμένη η πουτάνα μπορεί κάλλιστα να σε καταπιεί! Γι' αυτό μόνο στενά κολαράκια στην αρχή με cd...
του προτεινεις κατι σαν τον λιλα τυπε? :grin:
αλλα γραφεις στενο κωλαρακι :grin:

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Call girl. Σιγά σιγά θα κατέβει κατηγορίες...

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
Δεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο. Σιχαίνομαι τα μπουρδέλα και με πιάνει ναυτία στο ενδεχόμενο να πηδήξω σε ένα τέτοιο μέρος. Και όχι μόνο αυτό. Φέρω επίσης τον ενδόμυχο φόβο ότι κάτι κακό θα μου συμβεί αν επισκεφθώ ένα τέτοιο μέρος. Να το πω καλύτερα... φοβάμαι όχι μόνο το μπουρδέλο ως μέρος αλλά και τις πουτάνες που δουλεύουν σε αυτό. Όταν ήμουν έφηβος (τώρα είμαι στα 27) με πήρε ο ξάδερφος μου να πηδήξω σε μπουρδέλο. Θυμάμαι μια μεσήλικη πουτάνα, ίδια η Σερ μετά τις πλαστικές, να με βλέπει παράξενα. Του ζήτησα να φύγουμε. Από τότε, όποτε βλέπω τη Σερ θυμάμαι ότι είμαι κάποιος που όχι μόνο σιχαίνομαι αλλά φοβάμαι τα μπουρδέλα.

Θα μου πείτε γιατί μπαίνω σε αυτό το σάιτ. Λοιπόν, καταρχήν μπαίνω γιατί αναγνωρίζω το υψηλό επίπεδο των μελών. Κατά δεύτερο μπαίνω για να ρίξω κανένα λάστιχο στις αγαμησίες μου.

Δεν θέλω να σνομπάρω κανένα, σέβομαι τις επιλογές του καθενός, αλλά σιχαίνομαι και φοβάμαι τα μπουρδέλα. Φαντάζομαι τις πουτάνες εκεί σαν τεράστια, αβυσσαλέα, τριχωτά μουνιά έτοιμα να με καταπιούν.     

τυπε μηπως ο ξεδερφος σε πηγε στη βασιλισα ζανα?  :think:  η περιγραφη στη σερ ειναι πολυ κοντα παντως.. μαλακια εκανες που δε μπηκες δωματιο, εχει σπεσιαλ ακαποτο μπουκι και δροσερη ρουφηχτη γλυφοκωλαδα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε μηπως ο ξεδερφος σε πηγε στη βασιλισα ζανα?  :think:   η περιγραφη στη σερ ειναι πολυ κοντα παντως.. μαλακια εκανες που δε μπηκες δωματιο, εχει σπεσιαλ ακαποτο μπουκι και δροσερη ρουφηχτη γλυφοκωλαδα
ειδικα στον σωματοτυπο,στο χρωμα μαλλιων,και στην μουρη ειναι ιδια τυπε :grin:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Δεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο. Σιχαίνομαι τα μπουρδέλα και με πιάνει ναυτία στο ενδεχόμενο να πηδήξω σε ένα τέτοιο μέρος. Και όχι μόνο αυτό. Φέρω επίσης τον ενδόμυχο φόβο ότι κάτι κακό θα μου συμβεί αν επισκεφθώ ένα τέτοιο μέρος. Να το πω καλύτερα... φοβάμαι όχι μόνο το μπουρδέλο ως μέρος αλλά και τις πουτάνες που δουλεύουν σε αυτό. Όταν ήμουν έφηβος (τώρα είμαι στα 27) με πήρε ο ξάδερφος μου να πηδήξω σε μπουρδέλο. Θυμάμαι μια μεσήλικη πουτάνα, ίδια η Σερ μετά τις πλαστικές, να με βλέπει παράξενα. Του ζήτησα να φύγουμε. Από τότε, όποτε βλέπω τη Σερ θυμάμαι ότι είμαι κάποιος που όχι μόνο σιχαίνομαι αλλά φοβάμαι τα μπουρδέλα.

Θα μου πείτε γιατί μπαίνω σε αυτό το σάιτ. Λοιπόν, καταρχήν μπαίνω γιατί αναγνωρίζω το υψηλό επίπεδο των μελών. Κατά δεύτερο μπαίνω για να ρίξω κανένα λάστιχο στις αγαμησίες μου.

Δεν θέλω να σνομπάρω κανένα, σέβομαι τις επιλογές του καθενός, αλλά σιχαίνομαι και φοβάμαι τα μπουρδέλα. Φαντάζομαι τις πουτάνες εκεί σαν τεράστια, αβυσσαλέα, τριχωτά μουνιά έτοιμα να με καταπιούν.   
Και εδω μεσα τι γυρευεις ρε τυπε?
Δεν φοβασαι τον τιτλο του σαιτ?

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οχι μονο φοβαται. Μπαινει γραφει την μαλακια του και μετα δεν απανταει σε κανεναν.....

Τι στο πουτσο . παλια μπαινανε και αλλοι βλαμενοι αλλα στο τελος ενα διαλογο μια απαντηση την ειχαμε ρε αδερφε ακομα και με τα Τρολ

νομιζω οτι καποιοι ανοιγουν θρεντς μουφα και περιμενουν απλα αντιδρασεις για να γελασουν

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οχι μονο φοβαται. Μπαινει γραφει την μαλακια του και μετα δεν απανταει σε κανεναν.....

Τι στο πουτσο . παλια μπαινανε και αλλοι βλαμενοι αλλα στο τελος ενα διαλογο μια απαντηση την ειχαμε ρε αδερφε ακομα και με τα Τρολ

νομιζω οτι καποιοι ανοιγουν θρεντς μουφα και περιμενουν απλα αντιδρασεις για να γελασουν
απτην μια γραφει οτι τα μελη  του σαιτ εχουν υψηλο επιπεδο και απτην αλλη μας απαξιωνει τυπε :S

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Mηπως πρεπει να τον στειλουμε  τριγωνο με μαυρη,αφου φοβατε ττα μπουρδελα? :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Mηπως πρεπει να τον στειλουμε  τριγωνο με μαυρη,αφου φοβατε ττα μπουρδελα? :think:
εκει θα παθει τριχοπτωση τυπε
μετα θα εχει και φοβιες και θα του πεσουν και τα μαλλια :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom