apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
διαφωνεις τυπε?
διαφωνεις τυπε?
του προτεινεις κατι σαν τον λιλα τυπε?Δημητράκη Δημ, σαν να κάνεις bungie jumping είναι! Και αν είναι ξεχειλωμένη η πουτάνα μπορεί κάλλιστα να σε καταπιεί! Γι' αυτό μόνο στενά κολαράκια στην αρχή με cd...
Δεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο. Σιχαίνομαι τα μπουρδέλα και με πιάνει ναυτία στο ενδεχόμενο να πηδήξω σε ένα τέτοιο μέρος. Και όχι μόνο αυτό. Φέρω επίσης τον ενδόμυχο φόβο ότι κάτι κακό θα μου συμβεί αν επισκεφθώ ένα τέτοιο μέρος. Να το πω καλύτερα... φοβάμαι όχι μόνο το μπουρδέλο ως μέρος αλλά και τις πουτάνες που δουλεύουν σε αυτό. Όταν ήμουν έφηβος (τώρα είμαι στα 27) με πήρε ο ξάδερφος μου να πηδήξω σε μπουρδέλο. Θυμάμαι μια μεσήλικη πουτάνα, ίδια η Σερ μετά τις πλαστικές, να με βλέπει παράξενα. Του ζήτησα να φύγουμε. Από τότε, όποτε βλέπω τη Σερ θυμάμαι ότι είμαι κάποιος που όχι μόνο σιχαίνομαι αλλά φοβάμαι τα μπουρδέλα.
Θα μου πείτε γιατί μπαίνω σε αυτό το σάιτ. Λοιπόν, καταρχήν μπαίνω γιατί αναγνωρίζω το υψηλό επίπεδο των μελών. Κατά δεύτερο μπαίνω για να ρίξω κανένα λάστιχο στις αγαμησίες μου.
Δεν θέλω να σνομπάρω κανένα, σέβομαι τις επιλογές του καθενός, αλλά σιχαίνομαι και φοβάμαι τα μπουρδέλα. Φαντάζομαι τις πουτάνες εκεί σαν τεράστια, αβυσσαλέα, τριχωτά μουνιά έτοιμα να με καταπιούν.
Mην του τα λες αυτά ετσι απότομα ρε τύπε, θα μας μεινει στα χερια...
σπεσιαλ ακαποτο μπουκι και δροσερη ρουφηχτη γλυφοκωλαδα
ειδικα στον σωματοτυπο,στο χρωμα μαλλιων,και στην μουρη ειναι ιδια τυπε
τυπε μηπως ο ξεδερφος σε πηγε στη βασιλισα ζανα? η περιγραφη στη σερ ειναι πολυ κοντα παντως.. μαλακια εκανες που δε μπηκες δωματιο, εχει σπεσιαλ ακαποτο μπουκι και δροσερη ρουφηχτη γλυφοκωλαδα
ειδικα στον σωματοτυπο,στο χρωμα μαλλιων,και στην μουρη ειναι ιδια τυπε
τυπε για την σερ εχει ακουστει οτι κανει πολυ ανωμαλο γαμησι :Sτι να κλασει η σερ ρε τυπε.. κανει η σερ τετοιο προγραμμα που κανει η βασιλισα? :S
Ρε τύπε, η Σερ είναι πλεον 68 ετων.τυπε για την σερ εχει ακουστει οτι κανει πολυ ανωμαλο γαμησι :S
Ρε τύπε, η Σερ είναι πλεον 68 ετων.
Ρε τύπε, η Σερ είναι πλεον 68 ετων.
πιο μικρη τυπεε γιατι η ζανα ποσο ειναι?
Και εδω μεσα τι γυρευεις ρε τυπε?Δεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο. Σιχαίνομαι τα μπουρδέλα και με πιάνει ναυτία στο ενδεχόμενο να πηδήξω σε ένα τέτοιο μέρος. Και όχι μόνο αυτό. Φέρω επίσης τον ενδόμυχο φόβο ότι κάτι κακό θα μου συμβεί αν επισκεφθώ ένα τέτοιο μέρος. Να το πω καλύτερα... φοβάμαι όχι μόνο το μπουρδέλο ως μέρος αλλά και τις πουτάνες που δουλεύουν σε αυτό. Όταν ήμουν έφηβος (τώρα είμαι στα 27) με πήρε ο ξάδερφος μου να πηδήξω σε μπουρδέλο. Θυμάμαι μια μεσήλικη πουτάνα, ίδια η Σερ μετά τις πλαστικές, να με βλέπει παράξενα. Του ζήτησα να φύγουμε. Από τότε, όποτε βλέπω τη Σερ θυμάμαι ότι είμαι κάποιος που όχι μόνο σιχαίνομαι αλλά φοβάμαι τα μπουρδέλα.
Θα μου πείτε γιατί μπαίνω σε αυτό το σάιτ. Λοιπόν, καταρχήν μπαίνω γιατί αναγνωρίζω το υψηλό επίπεδο των μελών. Κατά δεύτερο μπαίνω για να ρίξω κανένα λάστιχο στις αγαμησίες μου.
Δεν θέλω να σνομπάρω κανένα, σέβομαι τις επιλογές του καθενός, αλλά σιχαίνομαι και φοβάμαι τα μπουρδέλα. Φαντάζομαι τις πουτάνες εκεί σαν τεράστια, αβυσσαλέα, τριχωτά μουνιά έτοιμα να με καταπιούν.
απτην μια γραφει οτι τα μελη του σαιτ εχουν υψηλο επιπεδο και απτην αλλη μας απαξιωνει τυπε :SΟχι μονο φοβαται. Μπαινει γραφει την μαλακια του και μετα δεν απανταει σε κανεναν.....
Τι στο πουτσο . παλια μπαινανε και αλλοι βλαμενοι αλλα στο τελος ενα διαλογο μια απαντηση την ειχαμε ρε αδερφε ακομα και με τα Τρολ
νομιζω οτι καποιοι ανοιγουν θρεντς μουφα και περιμενουν απλα αντιδρασεις για να γελασουν
εκει θα παθει τριχοπτωση τυπεMηπως πρεπει να τον στειλουμε τριγωνο με μαυρη,αφου φοβατε ττα μπουρδελα?