Δεν είμαι τρολ, και αυτό το αποδεικνύουν οι σοβαρές παρεμβάσεις μου σε διάφορα θέματα στο σάιτ (π.χ. άνοιξα κάποια θρεντς για μουσική όπως ένα θέμα για τη Μποφίλιου κλπ)
Τύπε και μόνο που άνοιξες θρεντ για Μποφίλιου ...άκυρο από εμένα,σόρρυ...
Δεν είμαι τρολ, και αυτό το αποδεικνύουν οι σοβαρές παρεμβάσεις μου σε διάφορα θέματα στο σάιτ (π.χ. άνοιξα κάποια θρεντς για μουσική όπως ένα θέμα για τη Μποφίλιου κλπ)
Τυπε εχεις σκεφτει να ασχοληθεις noir λογοτεχνεια?Απο φαντασια το χεις μια φοραΔεν είμαι τρολ, και αυτό το αποδεικνύουν οι σοβαρές παρεμβάσεις μου σε διάφορα θέματα στο σάιτ (π.χ. άνοιξα κάποια θρεντς για μουσική όπως ένα θέμα για τη Μποφίλιου κλπ). Δεν περιαυτολογώ, αλλά δεν είμαι τρολ. Και δεν είμαι γράψας. Λόγω δουλειάς (δουλεύω όλη μέρα σαν ραπτομηχανή για 850 ευρώ τον μήνα) δεν μπορώ να είμαι συνεχώς μέσα. Το θέμα που άνοιξα είναι σοβαρό. Σας λέω, φοβάμαι και σιχαίνομαι από τότε που με πήρε ο ξάδερφος μου σε μπουρδέλο. Επίσης μου δημιουργείται σιχασιά με τη λέξη τρανς και τα παράγωγα της. Άρα φανταστείτε τον συνδυασμό. Φοβάμαι ας πούμε ότι θα μπω σε μπουρδέλο και θα μου βρεθεί κανένα ψυχοπαθές τρανς το οποίο θα με μαχαιρώσει πισώπλατα για να με κλέψει κλπ. Μου έχει μείνει μια στερεοτυπική αντίληψη για το μπουρδέλο την οποία δεν μπορώ να εκριζώσω. Δηλαδή για μένα μπουρδέλο είναι: αψυχολόγητες πουτάνες, νοσηρές πατρόνες, απήδηχτα τρανς (εννοώ που δεν έχουν πολλούς πελάτες) με πιστόλια στα κομοδίνα, χαμηλοκρέβατες γκαρσονιέρες με το κόκκινο φως της κόλασης. Το ξέρω ότι είναι στερεότυπο, όμως αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να (ξανα)μπώ σε ένα τέτοιο μέρος.
Ούτε με call girl έχω κάνει κάτι γιατί το φαντάζομαι να το στέλνει κάποια πατρόνα από μπουρδέλο.
Μηπως οταν ησουν μικρος σε ειχαν παει στο Ξ.Β τυπε......Δεν είμαι τρολ, και αυτό το αποδεικνύουν οι σοβαρές παρεμβάσεις μου σε διάφορα θέματα στο σάιτ (π.χ. άνοιξα κάποια θρεντς για μουσική όπως ένα θέμα για τη Μποφίλιου κλπ). Δεν περιαυτολογώ, αλλά δεν είμαι τρολ. Και δεν είμαι γράψας. Λόγω δουλειάς (δουλεύω όλη μέρα σαν ραπτομηχανή για 850 ευρώ τον μήνα) δεν μπορώ να είμαι συνεχώς μέσα. Το θέμα που άνοιξα είναι σοβαρό. Σας λέω, φοβάμαι και σιχαίνομαι από τότε που με πήρε ο ξάδερφος μου σε μπουρδέλο. Επίσης μου δημιουργείται σιχασιά με τη λέξη τρανς και τα παράγωγα της. Άρα φανταστείτε τον συνδυασμό. Φοβάμαι ας πούμε ότι θα μπω σε μπουρδέλο και θα μου βρεθεί κανένα ψυχοπαθές τρανς το οποίο θα με μαχαιρώσει πισώπλατα για να με κλέψει κλπ. Μου έχει μείνει μια στερεοτυπική αντίληψη για το μπουρδέλο την οποία δεν μπορώ να εκριζώσω. Δηλαδή για μένα μπουρδέλο είναι: αψυχολόγητες πουτάνες, νοσηρές πατρόνες, απήδηχτα τρανς (εννοώ που δεν έχουν πολλούς πελάτες) με πιστόλια στα κομοδίνα, χαμηλοκρέβατες γκαρσονιέρες με το κόκκινο φως της κόλασης. Το ξέρω ότι είναι στερεότυπο, όμως αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να (ξανα)μπώ σε ένα τέτοιο μέρος.
Ούτε με call girl έχω κάνει κάτι γιατί το φαντάζομαι να το στέλνει κάποια πατρόνα από μπουρδέλο.
Μηπως οταν ησουν μικρος σε ειχαν παει στο Ξ.Β τυπε......
Τύπε και μόνο που άνοιξες θρεντ για Μποφίλιου ...άκυρο από εμένα,σόρρυ...
Δεν είμαι τρολ, και αυτό το αποδεικνύουν οι σοβαρές παρεμβάσεις μου σε διάφορα θέματα στο σάιτ (π.χ. άνοιξα κάποια θρεντς για μουσική όπως ένα θέμα για τη Μποφίλιου κλπ). Δεν περιαυτολογώ, αλλά δεν είμαι τρολ. Και δεν είμαι γράψας. Λόγω δουλειάς (δουλεύω όλη μέρα σαν ραπτομηχανή για 850 ευρώ τον μήνα) δεν μπορώ να είμαι συνεχώς μέσα. Το θέμα που άνοιξα είναι σοβαρό. Σας λέω, φοβάμαι και σιχαίνομαι από τότε που με πήρε ο ξάδερφος μου σε μπουρδέλο. Επίσης μου δημιουργείται σιχασιά με τη λέξη τρανς και τα παράγωγα της. Άρα φανταστείτε τον συνδυασμό. Φοβάμαι ας πούμε ότι θα μπω σε μπουρδέλο και θα μου βρεθεί κανένα ψυχοπαθές τρανς το οποίο θα με μαχαιρώσει πισώπλατα για να με κλέψει κλπ. Μου έχει μείνει μια στερεοτυπική αντίληψη για το μπουρδέλο την οποία δεν μπορώ να εκριζώσω. Δηλαδή για μένα μπουρδέλο είναι: αψυχολόγητες πουτάνες, νοσηρές πατρόνες, απήδηχτα τρανς (εννοώ που δεν έχουν πολλούς πελάτες) με πιστόλια στα κομοδίνα, χαμηλοκρέβατες γκαρσονιέρες με το κόκκινο φως της κόλασης. Το ξέρω ότι είναι στερεότυπο, όμως αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να (ξανα)μπώ σε ένα τέτοιο μέρος.
τυπε οταν γαμας δεν ειναι και ο πιμπ μαζι τους :SΑκόμα και τα Κόκκινα Φανάρια που είδα, όπου οι πουτάνες εμφανίζονται να είναι φυσιολογικά πλάσματα με συναισθήματα, δεν μου μετέβαλαν τον φόβο και τη σιχασιά μου. Και την Τζούλια να μου φέρεις θα την πηδήξω μόνο αν δεν είναι εκει ο μαστροπός της. Σιχαίνομαι μαστροπούς και πατρόνες. Φοβάμαι ότι θα με ναρκώσουν ή θα με αναγκάσουν να πάω μαζί τους.
Ακόμα και τα Κόκκινα Φανάρια που είδα, όπου οι πουτάνες εμφανίζονται να είναι φυσιολογικά πλάσματα με συναισθήματα, δεν μου μετέβαλαν τον φόβο και τη σιχασιά μου. Και την Τζούλια να μου φέρεις θα την πηδήξω μόνο αν δεν είναι εκει ο μαστροπός της. Σιχαίνομαι μαστροπούς και πατρόνες. Φοβάμαι ότι θα με ναρκώσουν ή θα με αναγκάσουν να πάω μαζί τους.
Ακόμα και τα Κόκκινα Φανάρια που είδα, όπου οι πουτάνες εμφανίζονται να είναι φυσιολογικά πλάσματα με συναισθήματα, δεν μου μετέβαλαν τον φόβο και τη σιχασιά μου. Και την Τζούλια να μου φέρεις θα την πηδήξω μόνο αν δεν είναι εκει ο μαστροπός της. Σιχαίνομαι μαστροπούς και πατρόνες. Φοβάμαι ότι θα με ναρκώσουν ή θα με αναγκάσουν να πάω μαζί τους.
...ΜΠΟΡΕΙ να τριβοτανε με τιποτα κολλητους του ,πανω απο τα ρουχα ομως,για να δουνε πως ειναι....Ειχες ποτε καμια ασχημη εμπειρια μικροτερος;
Εχεις δίκιο. Δεν ειναι τόσο ανθρωποι σαν έσενα που ξεχειλίζεις απο αισθήματαΑκόμα και τα Κόκκινα Φανάρια που είδα, όπου οι πουτάνες εμφανίζονται να είναι φυσιολογικά πλάσματα με συναισθήματα, δεν μου μετέβαλαν τον φόβο και τη σιχασιά μου. Και την Τζούλια να μου φέρεις θα την πηδήξω μόνο αν δεν είναι εκει ο μαστροπός της. Σιχαίνομαι μαστροπούς και πατρόνες. Φοβάμαι ότι θα με ναρκώσουν ή θα με αναγκάσουν να πάω μαζί τους.
...ΜΠΟΡΕΙ να τριβοτανε με τιποτα κολλητους του ,πανω απο τα ρουχα ομως,για να δουνε πως ειναι....
Σε λαθος φορουμ μπαινεις τοτε φιλε!!!!!!Δεν είμαι τρολ, και αυτό το αποδεικνύουν οι σοβαρές παρεμβάσεις μου σε διάφορα θέματα στο σάιτ (π.χ. άνοιξα κάποια θρεντς για μουσική όπως ένα θέμα για τη Μποφίλιου κλπ). Δεν περιαυτολογώ, αλλά δεν είμαι τρολ. Και δεν είμαι γράψας. Λόγω δουλειάς (δουλεύω όλη μέρα σαν ραπτομηχανή για 850 ευρώ τον μήνα) δεν μπορώ να είμαι συνεχώς μέσα. Το θέμα που άνοιξα είναι σοβαρό. Σας λέω, φοβάμαι και σιχαίνομαι από τότε που με πήρε ο ξάδερφος μου σε μπουρδέλο. Επίσης μου δημιουργείται σιχασιά με τη λέξη τρανς και τα παράγωγα της. Άρα φανταστείτε τον συνδυασμό. Φοβάμαι ας πούμε ότι θα μπω σε μπουρδέλο και θα μου βρεθεί κανένα ψυχοπαθές τρανς το οποίο θα με μαχαιρώσει πισώπλατα για να με κλέψει κλπ. Μου έχει μείνει μια στερεοτυπική αντίληψη για το μπουρδέλο την οποία δεν μπορώ να εκριζώσω. Δηλαδή για μένα μπουρδέλο είναι: αψυχολόγητες πουτάνες, νοσηρές πατρόνες, απήδηχτα τρανς (εννοώ που δεν έχουν πολλούς πελάτες) με πιστόλια στα κομοδίνα, χαμηλοκρέβατες γκαρσονιέρες με το κόκκινο φως της κόλασης. Το ξέρω ότι είναι στερεότυπο, όμως αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να (ξανα)μπώ σε ένα τέτοιο μέρος.
E τοτε η βρεs γυναικα η πηγαινε για καλογεροsΑκόμα και τα Κόκκινα Φανάρια που είδα, όπου οι πουτάνες εμφανίζονται να είναι φυσιολογικά πλάσματα με συναισθήματα, δεν μου μετέβαλαν τον φόβο και τη σιχασιά μου. Και την Τζούλια να μου φέρεις θα την πηδήξω μόνο αν δεν είναι εκει ο μαστροπός της. Σιχαίνομαι μαστροπούς και πατρόνες. Φοβάμαι ότι θα με ναρκώσουν ή θα με αναγκάσουν να πάω μαζί τους.
Φιλε δεν εισαι αρρωστος.Ακόμα και τα Κόκκινα Φανάρια που είδα, όπου οι πουτάνες εμφανίζονται να είναι φυσιολογικά πλάσματα με συναισθήματα, δεν μου μετέβαλαν τον φόβο και τη σιχασιά μου. Και την Τζούλια να μου φέρεις θα την πηδήξω μόνο αν δεν είναι εκει ο μαστροπός της. Σιχαίνομαι μαστροπούς και πατρόνες. Φοβάμαι ότι θα με ναρκώσουν ή θα με αναγκάσουν να πάω μαζί τους.
.... Φαντάζομαι τις πουτάνες εκεί σαν τεράστια, αβυσσαλέα, τριχωτά μουνιά έτοιμα να με καταπιούν.
Λοιπόν, καταρχήν μπαίνω γιατί αναγνωρίζω το υψηλό επίπεδο των μελών.
ΥΓ Λογω ανεργιας καθε μερα ειναι κυριακη βλέπω (τα ελεγε ο μορισσευ)