Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
...ΚΙΟΥΡΑΣ ησουνα στα νιατα σου μητσο????
Εσύ κλοουζεράκο πας σε μπουρδέλα ;
Σαν υπηρέτης προφανώς ...
...ΚΙΟΥΡΑΣ ησουνα στα νιατα σου μητσο????
Ρε φίλε εσύ που φοβάσαι στα μπουρδέλα ,
είσαι απλά αγοραφοβικός .
Πήγαινε σε ένα καλό ψυχίατρο και μετά
θα κάνεις ενημερώσεις καλύτερες και από τον Erc Castel !
Εγώ για να χαλαρώσω γαμάω την Βαλέρια !
Και δεν νιώθω καθόλου φόβο !
Ο μόνος φόβος μου είναι να μείνω άνεργος και να
μην μπορώ να γαμήσω τη Βαλέρια !
Στα αρχίδια μας!!!!!!!!Δεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο. Σιχαίνομαι τα μπουρδέλα και με πιάνει ναυτία στο ενδεχόμενο να πηδήξω σε ένα τέτοιο μέρος. Και όχι μόνο αυτό. Φέρω επίσης τον ενδόμυχο φόβο ότι κάτι κακό θα μου συμβεί αν επισκεφθώ ένα τέτοιο μέρος. Να το πω καλύτερα... φοβάμαι όχι μόνο το μπουρδέλο ως μέρος αλλά και τις πουτάνες που δουλεύουν σε αυτό. Όταν ήμουν έφηβος (τώρα είμαι στα 27) με πήρε ο ξάδερφος μου να πηδήξω σε μπουρδέλο. Θυμάμαι μια μεσήλικη πουτάνα, ίδια η Σερ μετά τις πλαστικές, να με βλέπει παράξενα. Του ζήτησα να φύγουμε. Από τότε, όποτε βλέπω τη Σερ θυμάμαι ότι είμαι κάποιος που όχι μόνο σιχαίνομαι αλλά φοβάμαι τα μπουρδέλα.
Θα μου πείτε γιατί μπαίνω σε αυτό το σάιτ. Λοιπόν, καταρχήν μπαίνω γιατί αναγνωρίζω το υψηλό επίπεδο των μελών. Κατά δεύτερο μπαίνω για να ρίξω κανένα λάστιχο στις αγαμησίες μου.
Δεν θέλω να σνομπάρω κανένα, σέβομαι τις επιλογές του καθενός, αλλά σιχαίνομαι και φοβάμαι τα μπουρδέλα. Φαντάζομαι τις πουτάνες εκεί σαν τεράστια, αβυσσαλέα, τριχωτά μουνιά έτοιμα να με καταπιούν.
τη ειπες τωρα μαν τη ασμα ηταν αυτο ?Ο πιο κάλος μπουρδελιστης έχει γαμησει αβερτα ΩΩΩ! Και στην ζώη του έχει πιει ολα τα υγρά των πορνιδιων ΩΩΩ!
Δεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο. Σιχαίνομαι τα μπουρδέλα και με πιάνει ναυτία στο ενδεχόμενο να πηδήξω σε ένα τέτοιο μέρος. Και όχι μόνο αυτό. Φέρω επίσης τον ενδόμυχο φόβο ότι κάτι κακό θα μου συμβεί αν επισκεφθώ ένα τέτοιο μέρος. Να το πω καλύτερα... φοβάμαι όχι μόνο το μπουρδέλο ως μέρος αλλά και τις πουτάνες που δουλεύουν σε αυτό. Όταν ήμουν έφηβος (τώρα είμαι στα 27) με πήρε ο ξάδερφος μου να πηδήξω σε μπουρδέλο. Θυμάμαι μια μεσήλικη πουτάνα, ίδια η Σερ μετά τις πλαστικές, να με βλέπει παράξενα. Του ζήτησα να φύγουμε. Από τότε, όποτε βλέπω τη Σερ θυμάμαι ότι είμαι κάποιος που όχι μόνο σιχαίνομαι αλλά φοβάμαι τα μπουρδέλα.
Θα μου πείτε γιατί μπαίνω σε αυτό το σάιτ. Λοιπόν, καταρχήν μπαίνω γιατί αναγνωρίζω το υψηλό επίπεδο των μελών. Κατά δεύτερο μπαίνω για να ρίξω κανένα λάστιχο στις αγαμησίες μου.
Δεν θέλω να σνομπάρω κανένα, σέβομαι τις επιλογές του καθενός, αλλά σιχαίνομαι και φοβάμαι τα μπουρδέλα. Φαντάζομαι τις πουτάνες εκεί σαν τεράστια, αβυσσαλέα, τριχωτά μουνιά έτοιμα να με καταπιούν.
μπουρδελοφοβια τυπε :SΔεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο. Σιχαίνομαι τα μπουρδέλα και με πιάνει ναυτία στο ενδεχόμενο να πηδήξω σε ένα τέτοιο μέρος. Και όχι μόνο αυτό. Φέρω επίσης τον ενδόμυχο φόβο ότι κάτι κακό θα μου συμβεί αν επισκεφθώ ένα τέτοιο μέρος. Να το πω καλύτερα... φοβάμαι όχι μόνο το μπουρδέλο ως μέρος αλλά και τις πουτάνες που δουλεύουν σε αυτό. Όταν ήμουν έφηβος (τώρα είμαι στα 27) με πήρε ο ξάδερφος μου να πηδήξω σε μπουρδέλο. Θυμάμαι μια μεσήλικη πουτάνα, ίδια η Σερ μετά τις πλαστικές, να με βλέπει παράξενα. Του ζήτησα να φύγουμε. Από τότε, όποτε βλέπω τη Σερ θυμάμαι ότι είμαι κάποιος που όχι μόνο σιχαίνομαι αλλά φοβάμαι τα μπουρδέλα.
κοιταξέ το έχεις σοβαρό πρόβλημα..!!Δεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο. Σιχαίνομαι τα μπουρδέλα και με πιάνει ναυτία στο ενδεχόμενο να πηδήξω σε ένα τέτοιο μέρος. Και όχι μόνο αυτό. Φέρω επίσης τον ενδόμυχο φόβο ότι κάτι κακό θα μου συμβεί αν επισκεφθώ ένα τέτοιο μέρος. Να το πω καλύτερα... φοβάμαι όχι μόνο το μπουρδέλο ως μέρος αλλά και τις πουτάνες που δουλεύουν σε αυτό. Όταν ήμουν έφηβος (τώρα είμαι στα 27) με πήρε ο ξάδερφος μου να πηδήξω σε μπουρδέλο. Θυμάμαι μια μεσήλικη πουτάνα, ίδια η Σερ μετά τις πλαστικές, να με βλέπει παράξενα. Του ζήτησα να φύγουμε. Από τότε, όποτε βλέπω τη Σερ θυμάμαι ότι είμαι κάποιος που όχι μόνο σιχαίνομαι αλλά φοβάμαι τα μπουρδέλα.
Μπουρδελο-Ι4 ψυχολογικό?Δεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο. Σιχαίνομαι τα μπουρδέλα και με πιάνει ναυτία στο ενδεχόμενο να πηδήξω σε ένα τέτοιο μέρος. Και όχι μόνο αυτό. Φέρω επίσης τον ενδόμυχο φόβο ότι κάτι κακό θα μου συμβεί αν επισκεφθώ ένα τέτοιο μέρος. Να το πω καλύτερα... φοβάμαι όχι μόνο το μπουρδέλο ως μέρος αλλά και τις πουτάνες που δουλεύουν σε αυτό. Όταν ήμουν έφηβος (τώρα είμαι στα 27) με πήρε ο ξάδερφος μου να πηδήξω σε μπουρδέλο. Θυμάμαι μια μεσήλικη πουτάνα, ίδια η Σερ μετά τις πλαστικές, να με βλέπει παράξενα. Του ζήτησα να φύγουμε. Από τότε, όποτε βλέπω τη Σερ θυμάμαι ότι είμαι κάποιος που όχι μόνο σιχαίνομαι αλλά φοβάμαι τα μπουρδέλα.
αοπλο τυπεΜπουρδελο-Ι4 ψυχολογικό?
Τουλάχιστον δεν είναι άσφαιροαοπλο τυπε
Δεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο. Σιχαίνομαι τα μπουρδέλα και με πιάνει ναυτία στο ενδεχόμενο να πηδήξω σε ένα τέτοιο μέρος. Και όχι μόνο αυτό. Φέρω επίσης τον ενδόμυχο φόβο ότι κάτι κακό θα μου συμβεί αν επισκεφθώ ένα τέτοιο μέρος. Να το πω καλύτερα... φοβάμαι όχι μόνο το μπουρδέλο ως μέρος αλλά και τις πουτάνες που δουλεύουν σε αυτό. Όταν ήμουν έφηβος (τώρα είμαι στα 27) με πήρε ο ξάδερφος μου να πηδήξω σε μπουρδέλο. Θυμάμαι μια μεσήλικη πουτάνα, ίδια η Σερ μετά τις πλαστικές, να με βλέπει παράξενα. Του ζήτησα να φύγουμε. Από τότε, όποτε βλέπω τη Σερ θυμάμαι ότι είμαι κάποιος που όχι μόνο σιχαίνομαι αλλά φοβάμαι τα μπουρδέλα.
αχαχαχαχαχα κλαίωκαι υστερα εμενα λετε οτι πινω πολυ
Μη μασας τυπε μου, ολα στο μυαλο ειναι...Ψυχη εχουν και οι τανες..κοριτσια ειναι αλλες καλες αλλες κακες αλλες μετριες αλλες χαζες οπως και εξω....Ισως σε τρομαζι ο χρονος παραμονης που ειναι λιγος...Ρυθμισε το αυτο...Εγω σε μπουρδελο μπορει να πιεστο με τον χρονο μονο αν εχω γαμηση 4 μερες σερι..και την 5 μερα παω σε μπουρδελο...για να φανταστης στο λεω...Ειναι και σε πια θα πας φυσικα...Αν εχει χυση πολλες φορες και πας σε καλη κοπελα...θα περασης καλα οριακα..αν πας σε καμια φολα...αστα...Μια φορα ενο ειχα χυση πολλες φορες μεσα στην βδομαδα...Παω την 6 μερα σε μπουρδελο στο μεταξυ σε μια ρωσιδα νταρντανα....Μετα το γαμηση ξαπλοσα...μουσκεμα...και ειχα ταση για εμετο...λεω θα παθο κανα εφραγμα...ευτηχος το γλυτοσαΔεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο. Σιχαίνομαι τα μπουρδέλα και με πιάνει ναυτία στο ενδεχόμενο να πηδήξω σε ένα τέτοιο μέρος. Και όχι μόνο αυτό. Φέρω επίσης τον ενδόμυχο φόβο ότι κάτι κακό θα μου συμβεί αν επισκεφθώ ένα τέτοιο μέρος. Να το πω καλύτερα... φοβάμαι όχι μόνο το μπουρδέλο ως μέρος αλλά και τις πουτάνες που δουλεύουν σε αυτό. Όταν ήμουν έφηβος (τώρα είμαι στα 27) με πήρε ο ξάδερφος μου να πηδήξω σε μπουρδέλο. Θυμάμαι μια μεσήλικη πουτάνα, ίδια η Σερ μετά τις πλαστικές, να με βλέπει παράξενα. Του ζήτησα να φύγουμε. Από τότε, όποτε βλέπω τη Σερ θυμάμαι ότι είμαι κάποιος που όχι μόνο σιχαίνομαι αλλά φοβάμαι τα μπουρδέλα.
:SΔεν έχω πάει ποτέ σε μπουρδέλο. Σιχαίνομαι τα μπουρδέλα και με πιάνει ναυτία στο ενδεχόμενο να πηδήξω σε ένα τέτοιο μέρος. Και όχι μόνο αυτό. Φέρω επίσης τον ενδόμυχο φόβο ότι κάτι κακό θα μου συμβεί αν επισκεφθώ ένα τέτοιο μέρος. Να το πω καλύτερα... φοβάμαι όχι μόνο το μπουρδέλο ως μέρος αλλά και τις πουτάνες που δουλεύουν σε αυτό. Όταν ήμουν έφηβος (τώρα είμαι στα 27) με πήρε ο ξάδερφος μου να πηδήξω σε μπουρδέλο. Θυμάμαι μια μεσήλικη πουτάνα, ίδια η Σερ μετά τις πλαστικές, να με βλέπει παράξενα. Του ζήτησα να φύγουμε. Από τότε, όποτε βλέπω τη Σερ θυμάμαι ότι είμαι κάποιος που όχι μόνο σιχαίνομαι αλλά φοβάμαι τα μπουρδέλα.